תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 187 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי חיפה - הפועל תל אביב # משחק דחוי
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 06:05 
סמל אישי של המשתמש
100%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 06:16 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

אנחנו מנצחים משחקים כי יש לנו המון כשרון התקפי אבל אי אפשר לבנות על כך שזה יעבוד מול קבוצות טובות יותר בלי הגנה נורמלית שלנו.

אתה זוכר שהמטרה היא put the ball in the sal?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 07:04 
Berger כתב:
אגב, בשקט בשקט(תקנו אותי אם אני טועה), היה היום שיפוט מעולה לדעתי. שקט, בלי פוזות ובלי שהם ייגנבו את ההצגה מהשחקנים ומהמשחק עצמו.

שיפוט טוב מאוד, השופטים לא הורגשו כי לא היה אידיוט כמו מועלם/אסתרון/שמש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
קיבלנו איזה 4 נקודות מתנה בגולטנדינג שלא היה ולא נברא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 08:17 
מצד שני למתן הדביקו לפחות עבירה אחת שלא היתה. מתקזז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 08:22 
דובראש כתב:
רדנקו כתב:

אנחנו מנצחים משחקים כי יש לנו המון כשרון התקפי אבל אי אפשר לבנות על כך שזה יעבוד מול קבוצות טובות יותר בלי הגנה נורמלית שלנו.

המטרה היא גם למנוע מהיריב לקלוע.
בצד החיובי: ניצחון, חזרה מפיגור, הרבה אופי. גם התקפית היו רגעים יפים מאוד. בתחילת הרבע השני חיפה שיחקה עם הרכב נמוך והפועל ניצלה את זה יפה מאוד לפוסט אפ אחרי פוסט אפ של השחקנים המתאימים. גם ניהול המשחק של אברהמי לדעתי היה טוב. החזיק הרכבים נכונים ברוב הדקות, למעט פעם אחת שהפועל משום מה שיחקה כמה דקות עם הרכב של איידן, וויליאמס והאוול, שפשוט לא יכול להסתדר בשום צורה. גם הוריד את בנקס לספסל בזמן - כשהוא השתולל קצת עם זריקות, והחזיר אותו יפה ברבע האחרון ואז בנקס תרם לניצחון. התקפית היה שיפור, פחות איבודי כדור. תמיר נתן מחצית שניה התקפית יוצאת מן הכלל. החלטות נכונות, הובלת כדור, מסירות יפות. שיתוף הפעולה בין האוול לוויליאמס היה טוב. וטאקר, למרות שלא ממש הלך לו הראה המון האסל ולחימה בריבאונד ההתקפה. בכלל, בליגה הזו לפעמים האסל חשוב יותר מהכול.
בצד השלילי: הגנת החילופים הזו צריכה להיפסק. זה לא מתאים לליגת העל. זה אולי מתאים ללאומית או לליגות נוער, ששם חלק ניכר מהגארדים לא ינצלו מיס מאצ'ים. חיפה הגיעה ל-86 נקודות רק בגלל הגנת החילופים. ברמות האלה אתה לא יכול לשמור ככה, בטח לא באופן שיטתי. ברמות האלה כשגארדים כמו פרז או אפילו עמית שמחון מקבלים את האוול או וויליאמס הם לוקחים אותם לסל וקולעים או מוציאים עבירה. כשגבוהים כמו מיצ'ל (שלא נראה לי הכי טכני בעולם) מקבלים גארדים הם מסיימים בקלות. אסור שההגנה הזו תמשיך כי היא לא לעניין ברמות האלה. היו כמה דקות שהפועל הפסיקה עם החילופים האוטומטיים וזה נראה הרבה יותר טוב. המזל היה מתן שלמרות החילופים האוטומטיים הצליח לבד לעצור את ההתקפה של חיפה. ממש לבד.
החמאתי לתמיר בצד ההתקפי. אבל הגנתית הוא חייב לשמור. לא יכול להיות שכשהוא מקבל את גרייבס הוא לא מקריב פאול. או כשפרז מנסה לחדור - תעשה פאול. יש לשמור רע (ולתמיר יש חסרון בנושא הזה) ויש לא לשמור (לא לנסות למשל לעבור חסימה). תמיר אתמול לא שמר. התקפית הוא היה מצויין. פשוט שיחק כמו רכז טהור משנות ה-80 שעשה את השחקנים סביבות יותר טובים, ועם המון בגרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
היה השנה קצת שינוי גישה, במקום ישראלי ״בכיר״ אחד (שולדבראנד/רוטבארט) ומאמן יקר, השקיעו יותר בזרים - רואים את התוצאות...
אגב, בכל מקרה נראה לי שאני מעדיף גינת ואיידן על 2 השמות שהזכרתי לעיל (אם כל האהבה שהיתה לי לויקינג)
השאלה אם זאת החלטה מושכלת על שינוי גישה או כורח הנסיבות. הרי בקיץ פורסם שהגשנו הצעה לעמית שמחון, שהוא בערך באותה רמה כמו שולדבראנד ורוטבארט (בדירוג הישראלים של וואלה הוא לפני שניהם), והוא העדיף את חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 08:44 
purvis short כתב:
דובראש כתב:
רדנקו כתב:

בצד החיובי: ניצחון, חזרה מפיגור, הרבה אופי. גם התקפית היו רגעים יפים מאוד. בתחילת הרבע השני חיפה שיחקה עם הרכב נמוך והפועל ניצלה את זה יפה מאוד לפוסט אפ אחרי פוסט אפ של השחקנים המתאימים. גם ניהול המשחק של אברהמי לדעתי היה טוב. החזיק הרכבים נכונים ברוב הדקות, למעט פעם אחת שהפועל משום מה שיחקה כמה דקות עם הרכב של איידן, וויליאמס והאוול, שפשוט לא יכול להסתדר בשום צורה. גם הוריד את בנקס לספסל בזמן - כשהוא השתולל קצת עם זריקות, והחזיר אותו יפה ברבע האחרון ואז בנקס תרם לניצחון. התקפית היה שיפור, פחות איבודי כדור. תמיר נתן מחצית שניה התקפית יוצאת מן הכלל. החלטות נכונות, הובלת כדור, מסירות יפות. שיתוף הפעולה בין האוול לוויליאמס היה טוב. וטאקר, למרות שלא ממש הלך לו הראה המון האסל ולחימה בריבאונד ההתקפה. בכלל, בליגה הזו לפעמים האסל חשוב יותר מהכול.
בצד השלילי: הגנת החילופים הזו צריכה להיפסק. זה לא מתאים לליגת העל. זה אולי מתאים ללאומית או לליגות נוער, ששם חלק ניכר מהגארדים לא ינצלו מיס מאצ'ים. חיפה הגיעה ל-86 נקודות רק בגלל הגנת החילופים. ברמות האלה אתה לא יכול לשמור ככה, בטח לא באופן שיטתי. ברמות האלה כשגארדים כמו פרז או אפילו עמית שמחון מקבלים את האוול או וויליאמס הם לוקחים אותם לסל וקולעים או מוציאים עבירה. כשגבוהים כמו מיצ'ל (שלא נראה לי הכי טכני בעולם) מקבלים גארדים הם מסיימים בקלות. אסור שההגנה הזו תמשיך כי היא לא לעניין ברמות האלה. היו כמה דקות שהפועל הפסיקה עם החילופים האוטומטיים וזה נראה הרבה יותר טוב. המזל היה מתן שלמרות החילופים האוטומטיים הצליח לבד לעצור את ההתקפה של חיפה. ממש לבד.
החמאתי לתמיר בצד ההתקפי. אבל הגנתית הוא חייב לשמור. לא יכול להיות שכשהוא מקבל את גרייבס הוא לא מקריב פאול. או כשפרז מנסה לחדור - תעשה פאול. יש לשמור רע (ולתמיר יש חסרון בנושא הזה) ויש לא לשמור (לא לנסות למשל לעבור חסימה). תמיר אתמול לא שמר. התקפית הוא היה מצויין. פשוט שיחק כמו רכז טהור משנות ה-80 שעשה את השחקנים סביבות יותר טובים, ועם המון בגרות.

אפרופו חילופים, תענוג היה לראות את ירושלים אתמול מתמודדת בהגנה (מאמן איטלקי, מבין דבר אחד בהגנה) עם פיק אנד רולים של ולנסיה, שהם קצת ברמה יותר גבוהה מחיפה.
הם לא התעצלו ולא נתקעו בחסימה עם חילוף. כמובן זה לא אומר שאין חילופים בכלל, אבל בטח לא אוטומטיים כמו אצל שרון, ובטח לא גבוה לנמוך. בקבוצות עם IQ גבוה מ-4, זה נגמר בסל קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 10:13 
יורם כתב:
מילפורד כתב:
היה השנה קצת שינוי גישה, במקום ישראלי ״בכיר״ אחד (שולדבראנד/רוטבארט) ומאמן יקר, השקיעו יותר בזרים - רואים את התוצאות...
אגב, בכל מקרה נראה לי שאני מעדיף גינת ואיידן על 2 השמות שהזכרתי לעיל (אם כל האהבה שהיתה לי לויקינג)
השאלה אם זאת החלטה מושכלת על שינוי גישה או כורח הנסיבות. הרי בקיץ פורסם שהגשנו הצעה לעמית שמחון, שהוא בערך באותה רמה כמו שולדבראנד ורוטבארט (בדירוג הישראלים של וואלה הוא לפני שניהם), והוא העדיף את חיפה.

הוא היה אמור להגיע במקום מתן כשלא היה בטוח אם נשאר, לא בנוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 11:01 
מבחינתי זה לא משנה אם זה היה מכוון או לא. התוצאה תוכיח בסופו של דבר אם זו הדרך הנכונה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 14:14 
בערוץ 1 לפחות יכולנו לראות את המשחקים באינטרנט מיד אח"כ
איפה אפשר לראות את המשחקים המלאים שלנו בערוץ רקנאטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
יאללה הפועל מלחמה כתב:
בערוץ 1 לפחות יכולנו לראות את המשחקים באינטרנט מיד אח"כ
איפה אפשר לראות את המשחקים המלאים שלנו בערוץ רקנאטי?

http://server.wscouting.com

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
דובראש כתב:
רדנקו כתב:

להגיד שחיפה הגיעו ל-86 נקודות בגלל הגנת החילופים זה מנותק מהמציאות בכל כך הרבה רמות. חיפה הגיעו ל-86 נקודות כי השומרים בקו האחורי שלנו הם תמיר בלאט, עודד ברנדוויין ואדריאן בנקס. אי אפשר לשמור כשאלה הגארדים שלנו. תחת המגבלות האלה אברהמי עשה את מה שהוא יכול עם כל מיני גימיקים ופלסטרים, כולל הגנת חילופים, כולל איזוריות למיניהן, כולל לשים את מתן/טאקר/גינת על הרכז הזר, והפתרונות האלה עזרו לנו לגרד שני ניצחונות. במחצית הראשונה ספגנו הרבה נקודות בגלל שהלכנו אנדר (וזו הייתה טעות) ובגלל רכות הגנתית שלא קשורה לטקטיקה. במחצית השנייה הצלחנו לעצור אותם על סקור סביר למרות כלים בעייתיים בהגנה גם בזכות הגנת החילופים. כשלקחו את פרז שחקנים גבוהים ועשו עליו חילופים הוא נעצר על 7 נקודות במחצית השנייה (אחרי 16 במחצית הראשונה), אמנם פעם אחת הוא הצליח לקחת את האוול לסל והוציא סל ועבירה אבל בשאר הזמן הוא נעצר ולא היו להם עוד פתרונות במשחק ההתקפה, הם הגיעו לטבעת הרבה פחות, קיבלו פחות מבטים פנויים והתפשרו על זריקות קשות.
להגיד שהגנת החילופים גרועה ועצלה וגורמת לנו לספוג זו עוד קלישאה שנורית על אוטומט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 23:41 
החילופים לא אוטומטיים ברוב המקרים (אולי במקרים נקודתיים עם מתן/גינת על הגארד החילוף אוטומטי), הם חילופים ״זולים״ אבל לא אוטומטיים. אם היו חילופים אוטומטיים הייתם רואים את בלאט נשאר בכל התקפה עם הגבוה של חיפה וזה דבר שכמעט לא קרה במשחק, זו לא היתה הגנה של חילופים אוטומטיים.
המפתח ההגנתי בכדורסל זה הגנת פיק אנד רול וזה מתחיל ביכולת של הגארד המגן לעבור את החסימה (הגבוה יכול לעזור עד גבול מסוים), כשאין שומרים טובים בקו האחורי ההגנה היא חדירה וצריך למצוא כל מיני דרכים להחביא שחקנים. אחת הדרכים זה לשמור אנדר שזו דרך שמהמרת על הגארד של היריבה ולא עבדה בכלל גם מול בן שימול וגם מול פרז, דרכים אחרות זה כל מיני אזוריות וחילופים כמעט-אוטומטיים כדי לא להתמודד עם החסימה. ברור שאלו אלתורים ושקבוצה צריכה לאורך זמן למצוא פתרונות שהם יותר reliable, אני מקווה שרביב יחזור מהר ואולי יחד עם עוד שומר טוב בקו האחורי בהמשך אנחנו נשתפר. קבוצה חייבת לפחות שומר אחד טוב בקו האחורי כדי להדביק לשחקן הפיק אנד רול של היריבה וזה דבר שאין לנו בלי רביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2016, 13:26 
לא משנה אם תקראו לזה חילופים אוטומטיים או חילופים זולים.
בכל סוג הגנה צריך לדעת מי הם הקלעים, מי הם החודרים ומי הם שחקני הפנים הטובים בקבוצה.

וזה שעושים חילוף על פרס שהוא שחקן זריז זה מהלך טיפשי, אני יכול לספור 10 סט אופנס שהוואל שמר עליו.
ואני לא מדבר על חסימות כאלה שמכריחות חילוף, אלא שזו האסטרטגיה הראשונית של הקבוצה וזה לא עובד פשוט.
ברור שיש עוד מהלכי הגנה שלא קשורים לחילופים אוטומטיים כמו זה שלא צריך ללכת אנדר לקליעה של פרס אם הוא קלע את הראשונה, ואני מדבר על המון מבטים פנויים ל-3 שקיבלו דיברתולומאו,שמחון וגרייבס (חיפה סיימה עם 11 שלשות ויכלה לסיים עם יותר בשקט).
גם במשחק מול ראשל''צ היו מהלכים דומים, כמו השלשה של בן שימול שהביאו טריפל אפ על זלמנסון (!!) באותיות, כאילו מדובר בשאקיל אוניל והשאירו את השחקן אולי הכי חם של ראשל''צ לבד לשלשה שיכלה לעלות לנו במשחק.

אז אפשר להגיד שמי שחושב שהחילופים האוטומטיים הם הצרה הכי גדולה טועה, וזה גם נכון.
אבל גם לחשוב שכשרביב יחזור הכל יהיה פתאום מתוקתק ונוריד קבוצות ל- 70 בקלות גם טועה.
יש לנו בעיה מהיסוד בהגנה והיא לא קשורה לשחקן כזה או אחר.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2016, 15:35 
זה חילופים אוטומטיים ולא משנה איך תקרא לזה. אז בחלק מהמשחק ניסו לעשות חילוף משולש כדי שבלאט לא ימצא עצמו למטה שומר על גבוה. התוצאה היתה מיסמצ'ים מזעזעים שעלו לנו בסלים ועבירות התקפה אחרי התקפה. הסיבה שניצחנו זה לא כי שרון מצא פתרונות (בניגוד לשטויות שכתבו פה חלק מהאנשים) אלא כי חיפה שיחקו חלק מהרבע השלישי בהרכבים מזעזעים, כי מתן שמר בשביל כל הקבוצה מתחת לסל ובעיקר כי חיפה החטיאו ברבע הרביעי זריקות חופשיות שנכנסו להם קודם. הם גם לקחו זריקות רעות יותר מחצי מרחק במקום ללכת עד הסוף והחטיאו אותן. ככה זה כשנותנים לשמחון לקבל יותר החלטות בדקות חשובות. לומר ששרון שינה דברים ובגלל זה ההגנה שלנו השתפרה וניצחנו את המשחק זו בדיחה לא מצחיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2016, 20:49 
זה עדיין ממש לא הגנה של חילופים אוטומטיים, מה לעשות. עצם העובדה שהולכים אנדר בפיק אנד רול זה אומר שזו לא הגנה של חילופים אוטומטיים, אם החילוף אוטומטי אין סיבה ללכת אנדר. החילופים האוטומטיים היו רק נקודתית עם מתן על הגארד נניח (שזה היתרון הגדול של מתן ואחת הדרכים לנצל אותו בהגנה).
אגב, מול קבוצה של קלעים יש היגיון די גדול לעשות חילופים יותר ״זולים״ - תראו את כל הביקורות עכשיו על אדלשטיין שלא עשה חילופים מול ריאל אלא ניסה לעבור את כל החסימות בכוח. כל השחקנים והעיתונאים נכנסו בו שזה לא מתאים מול קבוצה של קלעים. חילופים בהגנה (אוטומטיים או לא אוטומטיים) זה כלי שצריך להשתמש בו בצורה מדודה כשזה רלוונטי כמו הרבה כלים אחרים.
דברים הם קצת יותר מורכבים מה לעשות. לפעמים עדיף לך להמר על דברים מסוימים מאשר על דברים אחרים אבל תמיד יש מימד של הימור. ולגבי זה שהאוול על פרז זה מיסמאצ׳ - הרי אפילו בלאט על פרז זה מיסמאצ׳. זה מעל 10 ס״מ הבדל פלוס הבדלים פיזיים אחרים, פרז מסיים מעליו בלי לספור אותו. המיסמאצ׳ כבר מובנה ומשם זו שאלה של צמצום נזקים. הכל מתחיל בזה שאין לך גארדים הגנתיים טובים וזה עושה את הגנת הפיק אנד רול הרבה יותר קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2016, 21:18 
מה הקשר לאנדר? אנדר הוא כלי מצוין למצבים מסויימים. אצלנו עשו חילופים אוטומטיים בכל פעם שמישהו בא לעשות פיק אנד רול עם אחד הגארדים. בלי קשר לשחקן שמבצע את החסימה. זה חילוף אוטומטי. תפסיקו לספר לי סיפורי מעשיות. אני יודע מצוין מה זה חילוף אוטומטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2016, 21:35 
אחלה, רק שזה לא מה שקרה. לא בכל המשחק בכל אופן.
ואנדר קשור לעניין בדיוק בגלל שכל הרבע הראשון הלכו אנדר עם פרז והוא תפר אותנו.
אם הלכו אנדר עם פרז, מן הסתם לא היו חילופים אוטומטיים.
ואני אגב מסכים שעד כה הפתרונות שאברהמי מציג לחסרונות ההגנתיים שלנו לא מספקים ולעיתים הוא מתקבע על חילופים אוטומטיים (או לחילופין מרשה לשחקנים לבצע חילופים זולים) שלא באמת נותנים תוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2016, 21:38 
רדנקו כתב:
זה חילופים אוטומטיים ולא משנה איך תקרא לזה. אז בחלק מהמשחק ניסו לעשות חילוף משולש כדי שבלאט לא ימצא עצמו למטה שומר על גבוה. התוצאה היתה מיסמצ'ים מזעזעים שעלו לנו בסלים ועבירות התקפה אחרי התקפה. הסיבה שניצחנו זה לא כי שרון מצא פתרונות (בניגוד לשטויות שכתבו פה חלק מהאנשים) אלא כי חיפה שיחקו חלק מהרבע השלישי בהרכבים מזעזעים, כי מתן שמר בשביל כל הקבוצה מתחת לסל ובעיקר כי חיפה החטיאו ברבע הרביעי זריקות חופשיות שנכנסו להם קודם. הם גם לקחו זריקות רעות יותר מחצי מרחק במקום ללכת עד הסוף והחטיאו אותן. ככה זה כשנותנים לשמחון לקבל יותר החלטות בדקות חשובות. לומר ששרון שינה דברים ובגלל זה ההגנה שלנו השתפרה וניצחנו את המשחק זו בדיחה לא מצחיקה.

זה שאתה תתעקש לא יהפוך את החילופים לאוטומתיים. הם לא. הם תלויי מצ' אפ, יש תכנית משחק שאומרת באיזה קומבינציות מחליפים, באילו עוברים אנדר ובאילו עושים הדג'.
חוסר ההבנה שלך בכדורסל גורמת לך לחשוב ששרון לא מאמן טוב ולא מבצע התאמות אבל מישהו שקצת מבין רואה את השינויים באסטרטגיה בהגנה גם בין המשחקים וגם לאורך המשחקים ואת האימפקט שלהם על המשחק. מזל גדול שפז עובד בקבוצה ואתה עובד בלשנוא את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2016, 09:32 
צריך לפתוח אשכול להדיוטים כמוני להבנת מושגי כדורסל ,ועוד מדברים לי באנגלית ובשפה לא מובנת -פיק אנד רול ,חילופים אוטומטיים ועוד כמה מושגים אנא אערף,
בתכלס בלי להבין כלום ,אני מאד מרוצה מהקבוצה שלי ,מפתיחת עונה מצויינת
:hapoel: :COMMY:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2016, 10:16 
ארדיטי כתב:
רדנקו כתב:

זה שאתה תתעקש לא יהפוך את החילופים לאוטומתיים. הם לא. הם תלויי מצ' אפ, יש תכנית משחק שאומרת באיזה קומבינציות מחליפים, באילו עוברים אנדר ובאילו עושים הדג'.
חוסר ההבנה שלך בכדורסל גורמת לך לחשוב ששרון לא מאמן טוב ולא מבצע התאמות אבל מישהו שקצת מבין רואה את השינויים באסטרטגיה בהגנה גם בין המשחקים וגם לאורך המשחקים ואת האימפקט שלהם על המשחק. מזל גדול שפז עובד בקבוצה ואתה עובד בלשנוא את הקבוצה.

לו הייתי מבין משהו בכדורסל הייתי טורח לענות לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2016, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
צריך לפתוח אשכול להדיוטים כמוני להבנת מושגי כדורסל ,ועוד מדברים לי באנגלית ובשפה לא מובנת -פיק אנד רול ,חילופים אוטומטיים ועוד כמה מושגים אנא אערף,
בתכלס בלי להבין כלום ,אני מאד מרוצה מהקבוצה שלי ,מפתיחת עונה מצויינת
:hapoel: :COMMY:

האמת שזה מאוד מאוד מאוד פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2016, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
אז תסביר
:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2016, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
אני בספק אם זה באמת מעניין מישהו מאלה שלא יודעים כל עוד הפועל מנצחת וסביר להניח שמונחים מקצועיים לא יעניינו אותם גם כשהפועל תפסיד.
מי שחושב שאני טועה מוזמן לתקן אותי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2016, 15:46 
ItaiH6 כתב:
אני בספק אם זה באמת מעניין מישהו מאלה שלא יודעים כל עוד הפועל מנצחת וסביר להניח שמונחים מקצועיים לא יעניינו אותם גם כשהפועל תפסיד.

אתה בחור חכם ואני דיי מסכים איתך, אם כי אני מנסה לשפר את היידע וההבנה במונחים ספציפיים המקצועיים, מה עוד שבהסתכלות הכוללת שלי למשחק/ים כזה או אחר היא מספקת אותי, ואני לא מרגיש שהיא פחותה מאותו אחד ידען.
כמו שכתבתי למעלה, אני ממש מרוצה מהקבוצה, מה ששנה שעברה היה נגמר בשני הפסדים, השנה התחלנו עם שני ניצחונות במשחק צמוד, מרגיש שיש מחויבות של השחקנים לקבוצה, ישנה שליטה של שרון וכבוד של השחקנים לשרון, יש שיתוף פעולה בין שרון לאפי, כמו העוזר הבכיר /החונך שלו מאחורי הקלעים, חיבור לקהל. אבל זו רק תחושה ודעה אישית שלי. רק שימשיך כך ולא אתבדה

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2016, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:

אנו מבין את כל המושגים אבל לא בהכרח שם לב ורואה את כל הדברים בזמן המשחק.
במיוחד במשחקי בית, שאני במגרש.
הדיונים האלה מאוד מעניינים אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2016, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
נדיר שתוך כדי משחק אני מצליח לשים לב למשהו מרוב לחץ על כל סל שייכנס, אבל בשביל זה יש שידורים חוזרים כשכבר יודעים שניצחנו...
משחקים בהם הפסדנו אין מצב שאני רואה שוב.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2016, 16:35 
"אנדר" זה כאילו לעבור מאחרי החסימה? (במקום לנסות לעבור לפניה ואולי להתקע בחסימה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2016, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
"אנדר" זה כאילו לעבור מאחרי החסימה? (במקום לנסות לעבור לפניה ואולי להתקע בחסימה)

כן, זה לנסות לעקוף את החסימה כשהחוסם נמצא בין השומר לשחקן עם הכדור.
וזה במקום לנסות להמשיך להישאר צמוד לשחקן עם הכדור או לעשות חילוף בין השומרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 187 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: