תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 318 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות אוקטובר - דיונים
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2016, 10:36 
יפה מאד שהוחלפה הביתיות.
הופתעתי לטובה.
שאפו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2016, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
חייב להודות שבחלום הכי אופטימי שלי הייתי מאמין שמישהו במועדון הרקוב הזה
יחשוב על כזה מהלך חיובי של החלפת ביתיות.
כנראה שעדיין יש איזה תקווה קטנה לעתיד טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2016, 11:26 
אני בכלל עדיין בשוק מזה שיש בליגה המפגרת הזאת "פגרת שזרוע".
אנחנו עוד עושים את השזרוע אחרי הפגרה וכל זה אחרי שאנחנו בכלל בלי איצטדיון בייתי
חשק לכדורגל :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2016, 12:20 
גם אני הופתעתי מאוד, כל הכבוד :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2016, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
טביב לא יודע איך תיראה ביתר בעוד כמה חודשים אבל הוא בטוח שאת טדי הוא ימלא בנובמבר ולמעשה ככה הוא מקדים את התקבולים מהמשחק .

עכשיו תתארו לכם מצב בו ביה"ד יעניש את ביתר במשחק רדיוס בקרוב, והיא תאלץ לארח את הפועל ב... חיפה....

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2016, 13:24 
מגיע לטביב וביתר, מילה טובה מאיתנו על הסכמתם להחלפת הביתיות.
וזאת בלי קשר "לאי הסימפטיה הבסיסית שלי" (בהמעטה) לאיש ולקבוצה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2016, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
יפה מאד שהוחלפה הביתיות.
הופתעתי לטובה.
שאפו :ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2016, 16:53 
Charlie כתב:
טביב לא יודע איך תיראה ביתר בעוד כמה חודשים אבל הוא בטוח שאת טדי הוא ימלא בנובמבר ולמעשה ככה הוא מקדים את התקבולים מהמשחק .

עכשיו תתארו לכם מצב בו ביה"ד יעניש את ביתר במשחק רדיוס בקרוב, והיא תאלץ לארח את הפועל ב... חיפה....

בדיוק... אל תהיו תמימים
הוא דואג לעצמו, לא "לטובת הכדורגל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2016, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו החלפת בלמים.

אחרי זה,
אולי זה יהיה לגיטימי לתת מחמאות לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
"מכבי תציע בינואר 2 מיליון יורו תמורת שוינפלד". ברווז עיתונאי של מעריב או שהקונספירטיבים שבפורום צדקו.. .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 09:25 
לדעתי עברנו לשלב שבו הפועל ינסו לדחוף את שוינפלד למכבי
השאלה אם במכבי יזרמו על זה..לא בטוח עד כמה הם צריכים אותו כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 10:11 
הדווח על אי תשלום משכורות מאד מאד מאד מטריד!
היתה התיחסות של רמי וכבירי במסיבת העיתונאים בפתיחת עונה והבטחה שזה לא יחזור על עצמו, והנה זה חוזר.
או שאולי הידיעות לא נכונות.
בכח מקרה אני מצפה מרמי שייצא עם הסבר, ובעיקר שימנע את התופעה המבישה הזאת!

כאוהד הפעול אני "די רגיל" שיורדים ועוקצים אותנו על רמת המשחק הכדורגל שאנחנו מפגינים, ההחלטות ההזויות של ההנהלה אבל נושא ,
אי תשלום משכורת חודשית, לחלק מהשחקנים, הוא שי שפלות! ומהלך אנטי מלכד

הלו, הנהלה תתעשתו ותפסיקו עם זה מייד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה העיקרית של הפועל כיום, היא הפער שבין הדימוי העצמי כמועדון "גדול" לבין המציאות בשטח.
להפועל יש היסטוריה מפוארת, קהל גדול וכו'. אבל כיום במציאות הכלכלית היא לא יותר מקבוצת אמצע טבלה השואפת להגיע לפלייאוף העליון. לא מעבר.
אז הדימוי העצמי הזה גורם לה להוציא כספים שאין לה ולקחת התחייבויות שאיש לא יודע כיצד ומתי ייפרעו. הפער הזה גרם ל-45 מיליון שקל גרעון ולמצב שבו אפילו משכורות לא משלמים במועד.
כל שנה מדברים על תכנית הבראה וקיצוצים ובסוף התקציב רק גדל ובינואר הוא נפרץ שוב וחוזר חלילה.
ככה לא מנהלים עסק, לא מנהלים קבוצת כדורגל ואם זו לא היתה הפועל תל אביב, כבר מזמן המועדון הזה היה נכנס לפירוק ואולי גם נמחק. כבר היו דברים מעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 11:22 
הבעיה העיקרית היום היא ניהול חובבני ושכונתי. נקודה.

זה בא לידי ביטוי בכל האספקטים - תקציבי, מקצועי, תקשורתי, איפה שלא תשים את האצבע החובבנות ניכרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 11:52 
נועם שחם כתב:
הבעיה העיקרית היום היא ניהול חובבני ושכונתי. נקודה.

זה בא לידי ביטוי בכל האספקטים - תקציבי, מקצועי, תקשורתי, איפה שלא תשים את האצבע החובבנות ניכרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 12:17 
חסרה לי התייחסות של רד פרייד.
הוא שכח את הסיסמא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
חסרה לי התייחסות של רד פרייד.
הוא שכח את הסיסמא?

מדובר בתקלה של תוכנה חדשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
כן, הבעיה היא ניהול. רק הניהול מפריד בינינו לבין האליפות. שנים שכל גאוני הפורום הזה מזיינים את המוח על ניר ענבר ועכשיו כשהוא כאן הבעיה היא ניהול.
הבעיה היא שהבעלים לא שם כסף. לא מספיק כדי להיות בצמרת. זהו, אין שום בעיה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 12:51 
התקציב שלך הוא הרביעי בגודלו בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 12:52 
Eros Ramazzotti כתב:
כן, הבעיה היא ניהול. רק הניהול מפריד בינינו לבין האליפות. שנים שכל גאוני הפורום הזה מזיינים את המוח על ניר ענבר ועכשיו כשהוא כאן הבעיה היא ניהול.

א. לא יכול להתייחס לאחרים, אבל אני בחיים לא הזכרתי כאן את ניר ענבר. ובכלל, זה שבנאדם עבר קורס באופ"א זה לא הופך אותו למנהל טוב.

ב. תמיד טוב שיש בעלים שיכול להזרים כסף בלי חשבון אבל אפילו זה לא ערובה להצלחה. לא מכבי של גולדהאר ולא ב"ש נבנו ביום אחד ושפכו שם מאות מליונים לפני שראו הצלחות.

מעבר לכך, אני לא מסכים שהבעיה היא רק כסף. הבעיה היא בהחלט גם בניהול של הכסף ושל התקציב. באיך מוציאים את הכסף, בהיקף ההתחייבויות שלוקחים ביחס להכנסות, בקבלת ההחלטות - את מי למנות, רכש, זרים, מחלקת נוער. במישור הזה הניהול בתקופת כבירי הוא כשלון עצום. וזה לא קשור לכסף - זה קשור לניהול (ומינוי מנהלים טובים) ולקבלת החלטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
בלי להתייחס לשמועות של גולדשטיין
התירוץ הזה של בעיה בתוכנה שבגינה לא שולם שכר לחלק מהשחקנים, הוא מאוד מטריד.
בעיקר שהעניין של חלק כן מקבלים וחלק לא, כבר פקד אותנו בחודשים האחרונים ובתירוצים אחרים. לא נשמע אמין.
בסדר, אמרתם שהעיכוב כולל את אוקטובר, אז בנובמבר אינאף. בלי תירוצים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
מכבי לא תשקיע כל כך הרבה בשוינפלד שהוא בבירור שחקן בסגנון של קיארטנסון. זו דעתי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 14:23 
Eros Ramazzotti כתב:

תמיד החזקתי ממך אחד מהיותר "לא אינטליגנטים" פה, אבל השטות הזו שאימצת ואתה חוזר עלייה בלי הפסקה באמת שוברת שיאים.
קודם כל בוא נתחיל בדוגמא: תדמיין לעצמך מועדון עם תקציב של 400 מליארד דולר שמנוהל על ידי ילדה בת 3. ברור לך שלמרות התקציב הבלתי מוגבל הקבוצה הזו לא תזכה באליפות וכנראה שגם תרד ליגה נכון? כי לא משנה כמה כסף יש, ילדה בת 3 כנראה לא תהיה כשירה כדי לקחת החלטות שיאפשרו לנצל אותו בצורה נורמלית. הדוגמא הזו קיצונית אבל מחלסלת לחלוטין את הטענה המגוחכת שלך שרק כסף זה מה שחשוב. במקרה שלנו לצורך העניין, התקציב לא היה 400 מליארד ולא ניהלה אותנו ילדה בת 3, אבל הוא כן היה של מה עשרות מליונים וניהלו אותנו אנשים שלא מתאימים לנהל קבוצת כדורגל ולכן כמעט ירדנו ליגה. והתסריט הזה חוזר כמה שנים ברציפות (למעט עונת ברקוביץ' שבה באמת הלכנו לעונה פיננסית).
אני מבין שאתה חושב שאם יבוא מישהו וישפוך כסף וכסף וכסף וכסף וכסף וכסף אז מתישהו זה יצליח. אז בוא אני אגלה לך משהו- 99.999% מהארגונים בעולם לא עובדים ככה. לכולם יש מה שמכונה "מסגרת תקציב" (כנראה שלא שמעת על דבר כזה) ואם הארגון מתנהל באופן קבוע בצורה בזיונית וחורג מהמסגרת הזו, סופו לפשוט רגל. גם במכבי, גולדהאר כמעט התייאש עד שהגיע אנגלידיס לנהל לו את העניינים.
בחזרה אלינו- כשהקבוצה שלך קונה את אנטל במאות אלפי דולרים, חותמת איתו ל4 שנים ואז משאילה אותו במחיר הפסד כי המאמן החליט שלא מתאים לו, או שאתה קונה ילד בן 20 במליון יורו רק כי הוא "שבוי אצל היריבה העירונית" או שאתה משלם ל"גוטי האדום" כמה מליוני שקלים בשביל לא לעשות כלום, או שאתה מסתבך בתביעה של מליונים עם איזה ספרדי שהבאת שבדיעבד מתברר שהוא בכלל לא מאמן, אז אל תבוא ותגיד שהבעלים לא שם כסף. אתה אולי יכול להגיד שהבעלים בזבז את כל הכסף ועכשיו נגמר (כי מה לעשות, כסף זה משאב שנוטה להתבזבז, למרות מה שאתה חושב). דרך אגב, אם המצב שלנו היה כזה שעם התקציב הקיים היינו מעמידים קבוצה שמשחקת כדורגל שניתן לצפייה ומסיימת בטבלה במקום שהולם לתקציב שלה, אבל לא מצליחה לשבור את התקרה ולהתחרות בב"ש או במכבי, רק אז אולי היה מקום לטענה שלך. בגלל שהמצב לא כזה ובשנים האחרונות אנחנו בכלל לא בכיוון, אז אפשר ללמוד שהבעיה המרכזית היא קודם כל בניהול העקום של המועדון הזה. וכמו שאמרתי כבר בעבר, תחת בעלי הבית הנוכחיים של הפועל, כל אגורה שחוקה שתצא להם מהכיס תיזרק לפח, לכן עדיף שלא יוציאו יותר אלא פשוט יוותרו, יכסו את החובות שנוצרו בתקופתם ויודיעו שהמועדון עומד למכירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 14:41 
עוברים אצלנו בעשור האחרון ערימה של מנהלים/ בעלים/ מחזיקי זכויות ניהול/ מחק את המיותר, שכולם מתנהלים גרוע.
הייתי חופר עוד קצת למצוא את לב הבעיה.
היא הרבה יותר מורכבת ועמוקה מכבירי או ניר פאקינג ענבר

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 20 אוקטובר 2016, 15:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 14:43 
אתה יכול לרשום פה עוד 1000 שורות טקסט, המועדונים בכל העולם מסודרים לפי גובה תקציב השחקנים. מובהק. שום דבר לא שונה פה. אם גובה תקציב השחקנים שלנו יהיה 3-4, אנחנו נהיה 3-4, לא בכל עונה, לא בכל שנתיים, אבל על זה נתייצב, כן ניר ענבר או לא ניר ענבר.

אני בכלל לא בטוח שגובה שכר השחקנים שלנו הוא 4 היום. מניח ש5-6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
אההה. קבוצה עם כסף שמנוהלת על ידי ילדה בת 3 לא תגיע להישגים. שמע, הפרכת לחלוטין את הטענה שלי ואני משעה את עצמי מהפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 15:34 
ואת זה כתב האיש שאם זה היה תלוי בו, ב31 בינואר שנה שעברה הוא היה משחרר את שויפנלד וניקוליץ' כי "כבר ירדנו, ארבייטמן לא הגיע וחבל על הכסף".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 15:58 
pogi כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

תמיד החזקתי ממך אחד מהיותר "לא אינטליגנטים" פה, אבל השטות הזו שאימצת ואתה חוזר עלייה בלי הפסקה באמת שוברת שיאים.
קודם כל בוא נתחיל בדוגמא: תדמיין לעצמך מועדון עם תקציב של 400 מליארד דולר שמנוהל על ידי ילדה בת 3. ברור לך שלמרות התקציב הבלתי מוגבל הקבוצה הזו לא תזכה באליפות וכנראה שגם תרד ליגה נכון? כי לא משנה כמה כסף יש, ילדה בת 3 כנראה לא תהיה כשירה כדי לקחת החלטות שיאפשרו לנצל אותו בצורה נורמלית. הדוגמא הזו קיצונית אבל מחלסלת לחלוטין את הטענה המגוחכת שלך שרק כסף זה מה שחשוב. במקרה שלנו לצורך העניין, התקציב לא היה 400 מליארד ולא ניהלה אותנו ילדה בת 3, אבל הוא כן היה של מה עשרות מליונים וניהלו אותנו אנשים שלא מתאימים לנהל קבוצת כדורגל ולכן כמעט ירדנו ליגה. והתסריט הזה חוזר כמה שנים ברציפות (למעט עונת ברקוביץ' שבה באמת הלכנו לעונה פיננסית).
אני מבין שאתה חושב שאם יבוא מישהו וישפוך כסף וכסף וכסף וכסף וכסף וכסף אז מתישהו זה יצליח. אז בוא אני אגלה לך משהו- 99.999% מהארגונים בעולם לא עובדים ככה. לכולם יש מה שמכונה "מסגרת תקציב" (כנראה שלא שמעת על דבר כזה) ואם הארגון מתנהל באופן קבוע בצורה בזיונית וחורג מהמסגרת הזו, סופו לפשוט רגל. גם במכבי, גולדהאר כמעט התייאש עד שהגיע אנגלידיס לנהל לו את העניינים.
בחזרה אלינו- כשהקבוצה שלך קונה את אנטל במאות אלפי דולרים, חותמת איתו ל4 שנים ואז משאילה אותו במחיר הפסד כי המאמן החליט שלא מתאים לו, או שאתה קונה ילד בן 20 במליון יורו רק כי הוא "שבוי אצל היריבה העירונית" או שאתה משלם ל"גוטי האדום" כמה מליוני שקלים בשביל לא לעשות כלום, או שאתה מסתבך בתביעה של מליונים עם איזה ספרדי שהבאת שבדיעבד מתברר שהוא בכלל לא מאמן, אז אל תבוא ותגיד שהבעלים לא שם כסף. אתה אולי יכול להגיד שהבעלים בזבז את כל הכסף ועכשיו נגמר (כי מה לעשות, כסף זה משאב שנוטה להתבזבז, למרות מה שאתה חושב). דרך אגב, אם המצב שלנו היה כזה שעם התקציב הקיים היינו מעמידים קבוצה שמשחקת כדורגל שניתן לצפייה ומסיימת בטבלה במקום שהולם לתקציב שלה, אבל לא מצליחה לשבור את התקרה ולהתחרות בב"ש או במכבי, רק אז אולי היה מקום לטענה שלך. בגלל שהמצב לא כזה ובשנים האחרונות אנחנו בכלל לא בכיוון, אז אפשר ללמוד שהבעיה המרכזית היא קודם כל בניהול העקום של המועדון הזה. וכמו שאמרתי כבר בעבר, תחת בעלי הבית הנוכחיים של הפועל, כל אגורה שחוקה שתצא להם מהכיס תיזרק לפח, לכן עדיף שלא יוציאו יותר אלא פשוט יוותרו, יכסו את החובות שנוצרו בתקופתם ויודיעו שהמועדון עומד למכירה.

אתה יודע מה ההבדל ביננו למכבי? שאצלינו כשניפול עם אנטל או גורובסוב אז נאכל אותה בעוד שכשמכבי תיפול עם סה, בן בסט או שלומי אזולאי אז לא קרה כלום כי תמיד בינואר ובקיץ הקנדי ייתן כמה שצריך.

במילים אחרות, בהפועל מרווח הטעויות הוא אפס. נפלת עם שחקן שבנית עליו? כנראה שאי אפשר יהיה לתקן. ממש יש מקום להשוואה ביננו לבין קבוצה שקונה שחקנים ב3 מליון יורו וגם אם נופלת איתם לא קרה כלום. אם אדון קרויף היה נופל ככה בכל מועדון אחר הוא לא סוגר פה חצי עונה.
למעט מנדיונדו, כל הטעויות שמנית פה הן מקצועיות, וגם אם הן התגלו כטעות מאוחר יותר, אני ממש לא מאשים את כבירי שהביא לפה את גוטמן, או שהחתים בלם מהליגה הספרדית או שחקן הרכב בנבחרת רומניה.

טעויות מקצועיות נעשות וייעשו בכל מועדון. מעניין אם בקיץ 2015 כתבת פה שלדעתך וינטרה, בונבה, אנטל ופינטילי הם טעות מקצועית ושכבירי מנהל כזה גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 16:08 
אגב, אפילו לא טרחתי לקרוא את כל ההודעה, מבין לבין קופצת לי שורה לעיניים,
עכשיו השורה היא "שאתה קונה את אנטל במאות אלפי יורו"

אז אם אתם כבר מנהלים דיון ובא לכם גם לשלב בו עובדות-
על אנטל שולמו 0 שקלים חדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 18:05 
טכנית לארז כתב:

אתה יודע מה ההבדל ביננו למכבי? שאצלינו כשניפול עם אנטל או גורובסוב אז נאכל אותה בעוד שכשמכבי תיפול עם סה, בן בסט או שלומי אזולאי אז לא קרה כלום כי תמיד בינואר ובקיץ הקנדי ייתן כמה שצריך.

במילים אחרות, בהפועל מרווח הטעויות הוא אפס. נפלת עם שחקן שבנית עליו? כנראה שאי אפשר יהיה לתקן. ממש יש מקום להשוואה ביננו לבין קבוצה שקונה שחקנים ב3 מליון יורו וגם אם נופלת איתם לא קרה כלום. אם אדון קרויף היה נופל ככה בכל מועדון אחר הוא לא סוגר פה חצי עונה.
למעט מנדיונדו, כל הטעויות שמנית פה הן מקצועיות, וגם אם הן התגלו כטעות מאוחר יותר, אני ממש לא מאשים את כבירי שהביא לפה את גוטמן, או שהחתים בלם מהליגה הספרדית או שחקן הרכב בנבחרת רומניה.

טעויות מקצועיות נעשות וייעשו בכל מועדון. מעניין אם בקיץ 2015 כתבת פה שלדעתך וינטרה, בונבה, אנטל ופינטילי הם טעות מקצועית ושכבירי מנהל כזה גרוע.

1. תשים לב מה עשית פה, כתבת לי נאום שלם על זה שלא חכמה להשוות ביננו לבין מכבי, ואני שואל- האם הבנת מהדברים שלי שאני משווה ביננו לבין מכבי? (הפוך, רשמתי שאפילו במכבי עם כל הכסף הגדול זה התחרבן להם עד שהגיע אנגלידיס ועשה סדר). מה דעתך שבכסף שמושקע פה נצליח סוף סוף להרים קבוצה נחמדה שמצליחה לשחק כדורגל ראוי לצפייה? שלא מביאה מאמנים כושלים רק כדי לפטר אותם, שלא מלינה שכר ושלא מסתבכת בחובות ובתביעות. נראה לך שאפשר להגיע לזה בלי תקציב כמו של מכבי? לדעתי כן. אחרי שנרים כזו קבוצה, תתחיל לדבר איתי על השוואות למכבי והתמודדות על אליפויות. כרגע אם לא הבנת אתה לא בכיוון בכלל וכל דיבור על הכסף של מכבי הוא בחזקת "לא רלוונטי".
2.בהפועל מרווח הטעויות הוא ממש לא אפס יקירי, מרווח הטעויות הוא מרווח שמתאים למועדון עם תקציב שנע בין 30 ל-50 מליון שקל פלוס/מינוס. וביחס למצב הזה המועדון עשה מתוך x טעויות אפשריות x+100 (ואני ממש לא הולך לפרט כי באמת שאני לא יודע מאיפה להתחיל, אבל בוא ניגע רק ב"טעות" הכי פיקנטית שבה "מאמן" מפטר את עצמו וממנה מאמן אחר עם קריירה כושלת תוך כדי שהוא ממשיך לשבת ביציע ולהשתכר במליונים).
3. מה שכתבתי או לא כתבתי פה בקיץ 2015 לא מעניין כלב מת. אם קנית (בהרבה כסף) עשרות שחקנים שרובם התגלו כבלוף זה מראה שעשית את העבודה בצורה כושלת. אני לא יודע בן כמה אתה ואולי אתה עוד צעיר, אבל "טעויות בדיעבד" זה מונח שלא עובד בעולם האמיתי. ארגונים שלוקחים כל כך הרבה החלטות כושלות (במקרה שלנו-קבוצות שמחתימות שחקנים כושלים בכמויות מסחריות ועל חוזים ארוכי טווח) סופם להתפרק, ולשם בדיוק עושה רושם שאנחנו הולכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 318 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: