תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
אדום ותיק כתב:
האדום הצורר כתב:
השדר לא היה דניאל זילברשטיין? הוא אוהד הפועל.

לא מכיר את שמו של השדר.
אתמול ההוא אהד "לא הפועל" הצטרף למקהלת החלאות בערוץ ובעיתונים שלאחרונה מצאו בהפועל שק חבטות.
במקורותנו (ישיעיהו) כתוב: מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו.

גם הפרשן המהולל - פרנקו, נחשב כאן כמסמפט.אוהד הפועל, אך דבריו היו מוטים נגד הקבוצה והמאמן.

לא מכיר את השדר, אבל הפרשן מת לאמן בהפועל וצריך לזכור זאת כשהוא מבקר את אברהמי

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 20:46 
its-sick כתב:
ממה שאני ראיתי ניצחנו בקושי, ורק בגלל בעיית העבירות של הגבוהים של ראשון. אני ציפיתי שננצל את בעיית העבירות הזו הרבה יותר מוקדם, וזאת היתה צריכה להיות הוראה של המאמן.
גם חוסר השליטה בהשתוללות של בנקס פגעה בנו. כששחקן לא קולע המאמן צריך לעצור אותו מלהמשיך לקחת זריקות קשות.
אז אני מסכים שגם שיבק היה גרוע, אבל לרומם מאמן בגלל נצחון אחד במשחק צמוד זה קצת מוקדם, במיוחד כשזה מאמן שכבר האכיל אותנו מרורים בעונות קודמות.
אני ארומם אותו רק אחרי רצף של שלושה נצחונות כשלפחות אחד מהם דו ספרתי. במשחק אתמול יכולנו באותה המידה גם להפסיד.

יכולנו באותה מידה להפסיד? אתה רציני?
שיחקנו נגד קבוצה עשירה יותר שניצחה את כל משחקי ההכנה ואת מחזור הפתיחה. עשינו את זה בלי הישראלי הכי טוב שלנו ובלי הזר הכי יקר.
הגענו למשחק הזה כאנדרדוג מובהק. למרות זאת, החל מאמצע הרבע הראשון שלטנו די בבירור במשחק וגם תפקדנו נהדר במאני טיים.
אברהמי היה צריך לעצור את בנקס? כל ההכנה באנו לבנקס בטעות, ובצדק, משום שהוא לא לקח זריקות. בנקס זה הכוכב הכי גדול של הקבוצה ובהיעדר לימונד הוא חייב לקחת המון זריקות, גם כשלא הולך לו. זה המפתח שלנו.
זה היה ניצחון מאוד יפה ומרשים מכל בחינה אפשרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 22:04 
משחק ראשון של אברהמי בלי הירושה של קטש, נדמה לי שעוד מוקדם ויהיה אפשר להעריך אותו בהמשך. עד אז כל מי שטרח, להפציץ כמה שהוא מאמן נחות עונה שעברה לא יכול עכשיו לשנות דעה בקלות, ולהפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
כן, יכולנו בסיכוי סביר גם להפסיד, זה היה משחק צמוד. כך שעצם הנצחון הוא עובדה חלשה בעיניי.
אם היינו מפסידים בנקודה גם הייתם מהללים אותו ככה? לי נראה שלא, אבל אולי אני טועה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
ניצחנו משחק צמוד -> יכולנו באותה מידה להפסיד -> הניצחון לא אומר הרבה. לוגיקה מופלאה. מסתבר שגם כשהפסדנו כל משחק צמוד זה לא אמר הרבה כי באותה מידה יכולנו לנצח.

אגב משחקים צמודים, אתמול דקה וחצי לסוף במצב של 77:77 אברהמי לקח פסק זמן. הוא הלך על רעיון פשוט ויפה של היי פיק-אנד-רול של טאקר עם השחקן שזלמנסון שומר עליו. זה בוצע כמו שצריך, טאקר השתחרר לזריקה טובה וקלע, בצד השני בן-שימול הלך עם הראש בקיר, עשינו עוד שתי נקודות במתפרצת ובזה ניצחנו את המשחק. אלה בדיוק מסוג הדברים שמנצחים משחקים צמודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
משחק ראשון של אברהמי בלי הירושה של קטש, נדמה לי שעוד מוקדם ויהיה אפשר להעריך אותו בהמשך. עד אז כל מי שטרח, להפציץ כמה שהוא מאמן נחות עונה שעברה לא יכול עכשיו לשנות דעה בקלות, ולהפך.

בודאי שיכול לשנות דעה בקלות. זה בסך הכל עניין של אגו ויכולת להודות בטעות.
למרות שהיה רחוק מלהבריק בעונה שעברה את השינוי, עם הירושה של קטש, ראו כבר אז עם נצחונות במשחקים צמודים ואפילו (כי כולם יגידו שזה היה בגלל ההבאה של נייט) ביכולת לחיות עם שחקן כמו נייט בקבוצה.
תראה לי את גאון הכדורסל אדלשטיין למשל לא זורק את נייט מהקבוצה אחרי שני אימונים אם בכלל מאשר להחתים אותו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 07:17 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
ניצחנו משחק צמוד -> יכולנו באותה מידה להפסיד -> הניצחון לא אומר הרבה. לוגיקה מופלאה. מסתבר שגם כשהפסדנו כל משחק צמוד זה לא אמר הרבה כי באותה מידה יכולנו לנצח
זו לוגיקה פשוטה מאד, לא מופלאה כלל.
כדורסל הוא משחק של סטטיסטיקה (סיכום של המון משתנים אקראיים), ומשחק צמוד בודד משמעותו הסטטיסטית נמוכה מאד (סדר הגודל של סיכוי זריקה בודדת להיכנס הוא של 50%, זה סדר גודל של הטלת מטבע).
לנצחונות בכמה משחקים צמודים (או הפסדים כמובן) יש כבר משמעות סטטיסטית חזקה יותר.
כשהפסדנו כל משחק צמוד זה אומר שלא תפקדנו טוב ביחס לשאר המשחק, כי אם שתי קבוצות שקולות מתפקדות כרגיל בסוף המשחק הן צפויות לנצח סדר גודל של חצי מהמשחקים הצמודים.

אם כבר מדברים על לוגיקה מופלאה, אז אני מתפלא עליך על הקפיצה ממשחק בודד לרצף משחקים. אתה אמור להבין את הבדלי ההסתברות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אברהמי
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 07:43 
איציק, בעיקר בגלל העובדה שעד אמצע שנה שעברה היה לנו רצף של שנה וחצי בלי ניצחון במשחק צמוד, לראות שנצחנו אחד כזה כבר עכשיו ועוד מול קבוצה יחסית טובה זה במינימום סימן מאוד מעודד.
דבר שני שעולה מהאשכול הזה ונראה לי נכון מאוד זה עצם העובדה שהגענו למשחק צמוד מול קבוצה עדיפה כשאנחנו בלי שניים מהשחקנים המובילים שלנו - זה עוד סימן מעודד.
בשלב זה, אין סיבה שלא לתת (לפחות קצת) קרדיט למאמן על שתי הנקודות לעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 08:13 
בוודאי שאינני אובייקטיבי. אבל לפני שנותנים קרדיט לשרון, אפשר להתחיל ולא לקלל אותו קללות איומות לאורך רוב שלבי המשחק, כאילו עמד על הקווים עם חולצה צהובה ומכנסיים כחולים וניסה להפסיד בכוונה. כן, כולל כמה שכותבים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
איציק, בעיקר בגלל העובדה שעד אמצע שנה שעברה היה לנו רצף של שנה וחצי בלי ניצחון במשחק צמוד, לראות שנצחנו אחד כזה כבר עכשיו ועוד מול קבוצה יחסית טובה זה במינימום סימן מאוד מעודד.
דבר שני שעולה מהאשכול הזה ונראה לי נכון מאוד זה עצם העובדה שהגענו למשחק צמוד מול קבוצה עדיפה כשאנחנו בלי שניים מהשחקנים המובילים שלנו - זה עוד סימן מעודד.
בשלב זה, אין סיבה שלא לתת (לפחות קצת) קרדיט למאמן על שתי הנקודות לעיל.
אני מסכים עם שתי הנקודות שלך. במה שכתבתי קודם רק רציתי לצנן קצת את ההתלהבות המופרזת, זה לא אומר שאני נגדו באיזושהי צורה.
לאברהמי לא היה הרבה נסיון כשאכזב אותנו עבר, ובהחלט אפשרי בעיניי שהוא יראה השנה שיפור גדול ככל שהוא צובר נסיון.
כמובן שאני מקווה מאד שאכן כך יהיה. הוא נראה לי אדם מאד סימפטי.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 16 אוקטובר 2016, 09:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
קטש אחלה בן אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
בוודאי שאינני אובייקטיבי. אבל לפני שנותנים קרדיט לשרון, אפשר להתחיל ולא לקלל אותו קללות איומות לאורך רוב שלבי המשחק, כאילו עמד על הקווים עם חולצה צהובה ומכנסיים כחולים וניסה להפסיד בכוונה.

גם אני לא אובייקטיבי, אבל זה לא קשור לאובייקטיביות. מאמן הפועל כמעט בהגדרה לא ראוי ליחס כזה. על אחת כמה וכמה כשאנחנו במשחק הראשון של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 09:19 
כתבתי כבר בסוף השנה שעברה שעוד דובר על זה שהוא לא ימשיך, אברהמי ״התגלח״ עלינו שנה שעברה ולטעמי התקדם לרמה של מאמן לגיטימי (ואולי אפילו טוב) בליגת העל , זה היה חבל לי לראות אותו מנצל את מה שלמד בהפועל במקום אחר, ואני מאוד מקוה שכבר השנה נראה את הפירות של השכר לימוד שעברנו איתו.
אגב, הסגל שיש לנו השנה זה לא מעט בזכות זה שהלכנו על מאמן פחות יקר מאלו שהיו לנו לפניו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
בוודאי שאינני אובייקטיבי. אבל לפני שנותנים קרדיט לשרון, אפשר להתחיל ולא לקלל אותו קללות איומות לאורך רוב שלבי המשחק, כאילו עמד על הקווים עם חולצה צהובה ומכנסיים כחולים וניסה להפסיד בכוונה. כן, כולל כמה שכותבים כאן.

זה כבר ממש לא נתפס. הפתרון? העברת קהל אוהד לצד הנכון של שער 4 :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 10:03 
יש כאן מאמן שהוא יחסית חסר ניסיון ,אין לו עדיין את המעמד והכבוד מול השופטים ,וזה לא אומר שהוא לא צריך לרסן את עצמו ,אבל כבר שנה שעברה עם הזמן ראו שהוא לומד תוך כדי תנועה ,משתפר ,אינו מקובע כמו שראינו את המאמנים "הוותיקים והמנוסים" וניהל משחקים בצורה טובה מאד כולל המשחק הנוכחי .
ואלה שמקללים סתם סמרטוטים,בני זונות ואפסים

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 10:09 
שרון :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 10:11 
אני מחלק את העניין לשניים. בתחילת המחצית הראשונה הפועל נראתה לא מוכנה בכלל. הלחץ של רישון שלא היה מתוחכם בכלל גמר את משחק ההתקפה ואברהמי לא הגיב. גם בהגנה הפועל נראתה לא מוכנה וההצבה של תמיר על בן שימול היתה טעות. והיה ברור שזו טעות עוד לפני פתיחת המשחק, כי בן שימול הוא פיק אנד רולר אדיר. גם נראה שהפועל לא ממש מכירה את היליארד. ולא היה שום חיפוי הגנתי בצבע.
מהרבע השני שרון עשה התאמות, עבר לאזורית וזה הפך את המשחק. אם כי היה גם מזל כי רישון החטיאו כמה זריקות פנויות. גם הקרדיט לברנדווין ברבע האחרון היה מהלך מצוין. בהתקפה דברים זרמו יותר טוב כי שמרנו וקצת רצנו.
לגבי הסל לפה סל לשם. איציק, זה שזה הגיע למרחק סל בסוף זה טעויות נטו של שחקנים שלא קשורות למאמן. ההשארה של היליארד לשלשה, העבירה של בנקס לשלוש והפוקס של כדיר משלוש. זה לא קשור בכלל לענייני אימון לטעמי. יש גבול לרמת השליטה של מאמן על הנעשה במגרש.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 10:31 
ולגבי שיבק, לדעתי השמרנות שלו הפסידה לרישון את המשחק. ההתעקשות שלו לשחק עם הרכבים גבוהים, לשחק עם נמרוד לוי בעמדה 4. היו לרישון הזדמנויות לרוץ בתחילת המשחק ולהגדיל מאוד את ההפרש, אבל היא שיחקה עם הרכבים כבדים וזה מאוד הקל על הפועל. זה יפה שאתה מפתח את לוי ונותן לו דקות. אבל לדעתי הוא יהיה יותר אפקטיבי בעמדה 4 דווקא. בטח עם שחקני הפנים שיש לרישון.
אני גם חושב שכמו שהפועל טועה כשהיא לא מביאה רכז זר, רישון טעתה שהביאה שני גבוהים זרים שהם 4-5. כדיר לליגה הוא 4-5. גם זלמנסון. גם תומאס וגם מקריי. במקום מקריי לטעמי רישון הייתה חייבת להביא 3-4 אתלטי סטייל דומיניק מגווייר, שיאפשר לה לרווח את המשחק, יקל על משחק הריצה שלה. נכון שלתומאס יש יד נחמדה מבחוץ, אבל לא משהו שאפשר לסמוך עליו. ליד כדיר או תומאס חשוב מאוד שתהיה אופציה של 3-4 אתלטי, עם קליעה, ולא לשחק כמעט 40 דקות עם שני גבוהים שמשחקים אך ורק בפנים. זה יוצר פקק ובעיני היה לזה חלק בכמות האיבודים הגבוהה של רישון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 10:34 
ועוד הערה (אני בשוונג) לגבי הכבוד מהשופטים: מצטער. השופטים צריכים לתת לכל מאמן כבוד בלי קשר לניסיון שלו. ראיתי את השידור החוזר, ואני מצטער, למרות שיש לי ביקורת רצינית על ההתנהגות של שרון על הקווים (לא צריך לקפוץ כל כך הרבה אחרי שריקות), לא מקובל עליי בכלל האופן שבו אסתרון למשל דיבר אליו. מה זה צריך להיות? בכלל, הגיע הזמן שהשופטים פה ירגיעו עם ההתנהגות האדנותית הזו. ויתרכזו במה שנעשה על המגרש. אף אחד לא בא לראות אותם, אלא את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היא האם יש משהו שאנחנו כקהל יכולים לעשות כדי "להרגיע" את השופטים?
כל פעם שניסינו כקהל להשפיע על שופטים, רק גרמנו נזק כשהם ניסו להראות שהם לא מפחדים מאיתנו.
בצד השני של הכביש לעומת זאת, אפילו אדלשטיין יקבל כבוד מהרגע הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 11:21 
deep red כתב:
השאלה היא האם יש משהו שאנחנו כקהל יכולים לעשות כדי "להרגיע" את השופטים?
כל פעם שניסינו כקהל להשפיע על שופטים, רק גרמנו נזק כשהם ניסו להראות שהם לא מפחדים מאיתנו.
בצד השני של הכביש לעומת זאת, אפילו אדלשטיין יקבל כבוד מהרגע הראשון.

בעיני זה לא עניין של קהל. כלומר, זה משהו שצריך לבוא מלמעלה. וכשמדובר בכדורסל הישראלי - אני לא תולה תקוות. בתכל'ס אם אני יו"ר איגוד השופטים אז אני דואג לעניין. אבל אם אני יו"ר איגוד השופטים אני גם משעה את השופטים של נהריה-מכבי לכמה חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
לחץ של הקהל הביא את אסתרון להסתכל בטלויזיה בנגיעה שלא הייתה דקה לסיום.

ראשון אומנם החטיאו זריקות חופשיות אבל גם אנחנו, ואם לא הייני מגרדים את ה 70 אחוז מהקו אלא עומדים על 80 (ונותים לראשון 3 נקודות במתנה) זה משחק של 10 הפרש בתחילת הרבע הרביעי.

מה שכן נראה שהחיסרון של דאוסן הוא משמעותי עבורם כי אין להם 3 נורמאלי וטאקר ניצל את זה עד הסוף ( כמו בן שימול אצלם) וכאן בעצם בא לידי ביטוי האיכויות של השניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:

אם זה קרה זה פשוט גועל נפש, ואני רחוק מאוד מלהיות ממעריציו של אברהמי.

נערך לאחרונה על ידי Karl Marx בתאריך 17 אוקטובר 2016, 10:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2016, 10:30 
ניהול משחק מצויין של שרון (שוב).
נמתין בסבלנות שאוהדי הפועל שעדיין משתתפים במקהלה האוטומטית יתחילו לכבד אותו, או לפחות יפסיקו לראות בו שק אגרוף כמו התקשורת והשופטים.

ואגב כבוד מהשופטים, בשביל מה בדיוק הבאנו את אפי אם כשיש בלאגן עם השופטים והמזכירות הוא לא טורח לקום מהכיסא ולגבות את שרון?
יושב לו בנחת על הכיסא שלו ומשקיף על המהומה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2016, 23:39 
והיום -
תוך דקה זיהה שגינת לא מסתדר בשמירה על גרייבס והדביק עליו את מתן נאור.
מגיב בזמן, מחלק רוטציה מדהים. אחלה שרון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
צריך למצוא פיתרון לעניין החילופים האוטומטיים בהגנה.
לא ייתכן ששחקן כמו פרז יישאר כל התקפה של חיפה, שמשחקת רק ל-3, פנוי.
היה איזשהו שלב לקראת הסוף כבר שהדביקו עליו רק שמירה אישית וזה די שיתק אותו. אבל צריך להקדים תרופה למכה במשחקים הבאים. נגד מכבי למשל מה נעשה מול שחקנים כמו ווימס וגאודלוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 01:28 
ניצחון גדול של מאמן גדול.
שרון :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 01:35 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
היה איזשהו שלב לקראת הסוף כבר שהדביקו עליו רק שמירה אישית וזה די שיתק אותו. אבל צריך להקדים תרופה למכה במשחקים הבאים. נגד מכבי למשל מה נעשה מול שחקנים כמו ווימס וגאודלוק?

רוב השלשות שלו לא היו קשורות לחילופים בהגנה. בהתחלה זה היה בגלל שהלכו אנדר בחסימות ולא עשו חילופים, אחרי זה כי ההגנה האזורית היתה נרפית ושחקנים פשוט עמדו ונתנו לו אימון קליעות במקום לצאת אליו. בעיקר בנקס מרגיז בתחום הזה, בשני המשחקים הוא נתן יותר מדי שלשות קלות כשלא סגר טוב את השטח שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 02:34 
סמל אישי של המשתמש
אגב, התנהג היום בצורה שפויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2016, 08:25 
bergkamp כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

רוב השלשות שלו לא היו קשורות לחילופים בהגנה. בהתחלה זה היה בגלל שהלכו אנדר בחסימות ולא עשו חילופים, אחרי זה כי ההגנה האזורית היתה נרפית ושחקנים פשוט עמדו ונתנו לו אימון קליעות במקום לצאת אליו. בעיקר בנקס מרגיז בתחום הזה, בשני המשחקים הוא נתן יותר מדי שלשות קלות כשלא סגר טוב את השטח שלו.

השלשות של פרז נבעו מזה שהלכו אנדר. אבל שלשות גם נבעו מהחילופים האוטומטיים שהשאירו את שמחון פתאום מול וויליאמס או האוול. בנוסף: בגלל שהחילופים האוטומטיים יוצרים המון מיס מאצ'ים מתחת לסל אז כולם קופצים לעזור וגארדים נשארים פנויים לשלשות. וראו את זה היטב אתמול. ההגנה הזו פשוט גורמת כל כך הרבה בעיות. היא לא מתאימה לרמות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: