תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 183, 184, 185, 186, 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
מי שחתום על ההצעה הנ"ל זה לא שר הביטחון אביגדור סופרנו?

ציטוט:
בכדי לעודד קיומן של מסגרות פוליטיות רחבות הועלה אחוז החסימה מ-2% ל-3.25% מכלל הקולות הכשרים בבחירות לכנסת.

אחד הצעדים המשמעותיים שהביא חוק המשילות, אותו יזמה וקידמה מפלגת 'יש עתיד', בהובלת ח"כ רונן הופמן, הוא העלאת אחוז החסימה, מהלך שיעודד מסגרות פוליטיות רחבות. מיום הקמת הכנסת, מעולם לא היו בה פחות מעשר מפלגות, ובדרך כלל הרבה יותר. מצב זה, בו רסיסי מפלגות מתחרים ביניהם על ליבו של אותו ציבור, גורם במקרים רבים להקצנה, למאבקים פנימיים, לראייה לא ממלכתית של תפקידי הכנסת והממשלה, ויש לו חלק בהקמתן של ממשלות רחבות ובזבזניות בשל הצורך לחלק נתחי שלטון למפלגות רבות. העלאת אחוז החסימה תמנע זאת.

אחוז החסימה בישראל נמוך יחסית לעולם. אחוז חסימה של 4% ניתן למצוא במדינות דמוקרטיות כשוודיה, נורבגיה, איטליה ואוסטריה. אחוז החסימה הנמוך מאפשר למפלגות קטנטנות לקבל כוח בלתי פרופורציונאלי לגודלן האמיתי, ויוצר מערכת פוליטית משוסעת, שמובילה להקצנה ולבידול. זאת מכיוון שמפלגות קטנות שמתמודדת על אותו קהל בוחרים נוטות להתחרות זו בזו ולהקצין את עמדתן בכדי לייצר בידול ולמשוך בוחרים מאותו הפלח. חוק המשילות מעלה את אחוז החסימה בצורה שקולה ומדודה, באופן שמבטיח איזון בין הצורך בייצוגיות לבין הצורך בכושר המשילות.

חוק המשילות מממש את התחייבותה המרכזית של 'יש עתיד' לבוחריה לצמצם את גודל הממשלה, להעלות את אחוז החסימה, ולקדם אי אמון קונסטרוקטיבי. באמצעות החוק יוגבר החוסן של ממשלות ויסייע בהגברת היציבות השלטונית.

http://www.yeshatid.org.il/%D7%94%D7%A2 ... 7%9E%D7%94

היוזמה אכן של איווט הגדול וזה היה מעיקרי הקמפיין שלו, אך יש לפיד לוקחים עליה קרדיט(למרות שלא זכור לי שזאת היתה מטרה שלהם לפני שהם "השיגו" אותה").
גם כנראה שהם ניסו להעלות אותו ל6%, כנראה כדי לכפות גם על מרצ להתאחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 05:30 
סמל אישי של המשתמש
בהמשך לתגובתי בתחתית בעמוד הקודם,
Nael Zoubi כתב:

היה לי חשוב כבן למגזר הערבי ואזרח ישראלי, ללכת ולנחם את משפחת פרס הערב ,ולהעביר להם את תנחומינו הכנים בלכתו של אביהם המופלא והמיוחד, עוד אמרתי להם שההתנהגות הבלתי אנושית של חברי הרשימה המשותפת מביישת אותנו, כמה קלישאות של מנהיגות חסרת כבוד עצמי, אנשים שרוצים בכוח לייצר סכסוכים וקרעים פנימיים גם על חשבון כבודם וזכרם של אנשים שנפטרו ,אנחנו נעצור התנהגות בריונית מסוג זה ונלחם בהם בכל כוחנו ותעוזתנו, אנשים כאלה לא יכתימו את שמו של שמעון פרס, שדגל בשלום ובשותפות, ולא יכתימו את המגזר הערבי שהתחבר מאוד לפרס וכיבד אותו.

דברי ההספד שרשמתי בספר ההספדים :

- ״ מרכינים ראש לזכרו של כבוד הנשיא התשיעי מר שמעון פרס ז"ל, מכירים בפועלו ומוקירם את תרומתו למדינת ישראל על כל אזרחיה, שמעון ז"ל אהב את עמו וידע להתחבר לעמים אחרים, ידע לאהוב אנשים ולחיות איתם, תרם תרומה גדולה לקהילה ולמדינה, והוא מודל החיקוי הראוי
יהיה זכרו ברוך, מנוחתו עדן. ״

נאיל זועבי.

:ROSE:
https://www.facebook.com/nael.zoubi?hc_ref=NEWSFEED

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 06:21 
סמל אישי של המשתמש
כמה מפתיע, לא כל הערבים חושבים אותו דבר.
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
ראשי רשויות ערבים בשבעה של פרס: ' מחרימי ההלוויה עשו זאת על דעתם הפרטית'
ציטוט:

כ-20 ראשי רשויות הגיעו למרכז פרס לשלום כדי לנחם את בני משפחתו של הנשיא המנוח. ברקע הביקור: החרמת הלוויה על ידי חברי הכנסת של המפלגות הערביות. "שמעון פרס היה אבא של כולנו. אנחנו מרגישים מה שאתם מרגישים. הוא חסר לכל האזרחים ולמדינה כולה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4862289,00.html

מקווה שגם ראש עריית סכנין שותף לכותרת שנתנה לכתבה ואינו מזדהה עם החלטת הרשימה הערבית אליה הוא משתייך ובה הוא תומך.

ניראה בעתיד עד כמה האמירה הזו היא כנה או מס שפתיים.
אני עדיין שומר על אופטימיות בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:
ראשי רשויות ערבים בשבעה של פרס: ' מחרימי ההלוויה עשו זאת על דעתם הפרטית'
ציטוט:

כ-20 ראשי רשויות הגיעו למרכז פרס לשלום כדי לנחם את בני משפחתו של הנשיא המנוח. ברקע הביקור: החרמת הלוויה על ידי חברי הכנסת של המפלגות הערביות. "שמעון פרס היה אבא של כולנו. אנחנו מרגישים מה שאתם מרגישים. הוא חסר לכל האזרחים ולמדינה כולה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4862289,00.html

מקווה שגם ראש עריית סכנין שותף לכותרת שנתנה לכתבה ואינו מזדהה עם החלטת הרשימה הערבית אליה הוא משתייך ובה הוא תומך.

ניראה בעתיד עד כמה האמירה הזו היא כנה או מס שפתיים.
אני עדיין שומר על אופטימיות בנושא.

חחחחח אז גם מי שמשתף פעולה הוא תמיד בחזקת חשוד. מה אני אגיד לך, בהחלט גורם לפלסטינים לרצות להניח בצד שיקולים אנוכיים.

מודעות עצמית - ציון 3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
ח״כ באסל גטאס:
הרשימה המשותפת היא לא ״מרצ״ ! המשותפת מ ייצגת את הערבים הפלסטינים האזרחים בישראל .
אני מברך את חברי איימן עודה יו״ר הרשימה המשותפת, שהציג הערב את עמדתינו המאוחדת והעקרונית בנוגע להימנעות מההשתתפות בטקסי האבל הלאומי של השבט הישראלי, היום בהלוויה של שמעון פרס.
אנו כמיעוט לאומי, קורבנות הפרויקט הציוני، מסרבים לגלות אימפטיה לגחמות הרוב בעל הפרוויליגיות שנהנה מהאפליה נגדנו, מהפקעת אדמותינו ומהמיסים שאנו משלמים במלירדי שקלים, במטרה לזכות בפירורים המגיעם לנו מזכויותינו.
אנחנו, בעלי המולדת , לא נשתתף באבל הלאומי הציוני על מותו של אחד מאדרכלי הכיבוש ונישול העם הפלסטיני מזכיותיו.
המנהיגות אמיתות היא לדרוש ולקבל את המגיע לנו מבלי לוותר על השתייכותינו וזהותינו. זהו המנדט לקיומה של הרשימה המשותפת

לפי לא מעט טענות של כותבים בפורום חשבתי שהרשימה המשותפת מייצגת יהודים וערבים אזרחי מדינת ישראל. נאלץ להודות בבורותי זו וטוב שניכנסתי ל"במת בל"ד" והשכלתי.
חשבתי לתומי שבעלי המולדת הם יהודים וערביים. מסתבר שהרשימה המשותפת חושבת שלא. וכי למולדת יש רק בעלים אחד. הפלשתינאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
מילא אם היה גוש יהודי גדול שמתנגד להגדרה 'מדינה יהודית', אבל אין כזה. גם השמאל היהודי מרגיש עצמו בעלי הארץ, ולא שותפים לערבים. אז מאיזו עמדה מוסרית בדיוק אתה מלין?

מודעות עצמית -ציון 3

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2016, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
הפעם השמועות חזקות מתמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2016, 16:30 
הרצוג הכחיש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2016, 18:09 
כוסס ציפורניים בציפייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2016, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
הודעה נחמדה בפייסבוק.
ציטוט:
פעם האחרונה שהרצוג סגר עם ביבי קיבלנו את ליברמן כשר ביטחון כך שאני לא פוסל לגמרי את האפשרות שבפעימה הזו נקבל את לפיד כשר אוצר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2016, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
כל כך לא מזיז לי שזה אפילו עצוב.
במקום להיות כלום ושום דבר באופוזיציה, אז שיהיה שק החבטות התורן של נתניהו בקואליציה, הרי נתניהו חייב מישהו להאשים בזה שלא קורה כלום, חייב, וכל פעם דביל חדש לוקח את התפקיד. אם הכל שמועות, זה גם לא משנה.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2016, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אני רוצה לדבר אתכם על ח"כ איימן עודה. מנהיג פוליטי של מפלגה גדולה בכנסת ישראל.
אתמול עודה ביקר בכלא את הרוצח ברגותי.זו לא הפעם הראשונה שהוא מבקר אצלו.זה מאד חשוב לאיימן לבקר אצלו. בעבר הוא גם הבטיח שהוא וברגותי "יצעדו יחדיו בירושלים."
עכשיו תראו, אתם מכירים אותי יום או יומיים ואתם יודעים שאני ממעט להתלהם ולהעלות את הטונים, גם כשהדם באמת רותח. אני תמיד מעדיף דיון ענייני. אבל עודה שוב חצה קו אדום.
באיזה עולם אנחנו חיים, שראש מפלגה בכנסת ישראל פוגש טרוריסט כמו ברגותי שאחראי באופן ישיר- וזו דוגמא בלבד-לפיגוע "בבית מעריב" בו נדקרו למוות רס"ר סלים בריכאת ז"ל, בן 33 ואליהו דהן ז"ל בן 53?
על האיש הזה אתה מתרפק, איימן עודה?
על ברגותי ששילח את המרצחים אשר רצחו את יואלה חן ז"ל שעמדה בסמוך לתחנת הדלק ב443?
אתה באמת לא מבין את השפלות המוסרית שיש בביקור וההערצה הזו לאדם שהורשע בבית משפט ברצח בכוונה תחילה, סיוע לרצח ושידול לרצח?זה המודל שלך?
להלוויה של שמעון פרס, איש שהעלה על נס את הדו קיום בין ערבים ליהודים לא הגעת, את זכרו ופועלו בחרת לחלל יחד עם כל חברי הכנסת ברשימה שלך.
אבל מרואן ברגותי, שאחראי אישית לעשרות ומאות הלוויות ושכול של חפים מפשע - אותו אין לך בעיה לבקר??
יש גבול מר עודה. אתה חצית אותו, אני לא מתכוון לשתוק. אעדכן בהמשך.
אנא שתפו כדי שפרצופו האמיתי של עודה ייחשף לכולם.
שבת שלום חברים.

https://www.facebook.com/gilad.erdan/?hc_ref=NEWSFEED

אם האיש המתון הזה אחמד עודה רצו תומכי מפלגת העבודה בפורום להקים ממשלה. לא ע"י תמיכה מבחוץ שלו או שימוש בו כ"רוב חוסם" אלא שאחמד עודה יהיה שר לכל דבר. מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2016, 13:50 
https://twitter.com/AyOdeh/status/784365311705448448
אופס..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2016, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
'אחמד' עודה.. גיחי גיחי..
כמו ילד בן 3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2016, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
לא זכור לי שהפריע לך כשרשמו למשל מירי רקב או יהיר לפיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2016, 14:11 
הקבלה יאיר לפידית

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2016, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:

אוף טופיק, אתה יותר גרוע פה מכל חבורת ישראל ישראלי.
אתה כאילו לא פה ולא שם, אבל צץ רק כשתוקפים אותם.
מתלונן על תרבות כזו או אחרת, אבל רק כשצד אחד כושל בה.
אתה הכי שנוא מכולם ביחד.

ולעניין
רגב רקובה ויאיר יהיר.
טיבי הוא זיבי? זועבי היא זובי? איימן הוא אחמד? מה הביקורת פה בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2016, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
אפור נחמד כתב:
dr.avi כתב:

אתה הכי שנוא מכולם ביחד.

ולעניין
רגב רקובה ויאיר יהיר.

תנבח עד מחר. אתה לא ממש מזיז לי.
רשמתי את דעתי בנוגע לצביעות הנודפת מהודעתך הנ"ל (והודעותיך בפרט)
סה טו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2016, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2016, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
"כמו מלחמה": לילה של ירי באום אל פחם
עד מתי ימשיכו לסבול בערים הערביות מירי בשכונות המגורים, מרצח ומאלימות קיצונית? באום אל פחם עבר עוד לילה שבו נשמעו צרורות ירי ללא הרף: "נמאס לנו, אם נישאר כאן אולי נהיה הקורבנות הבאים"
צרורות ירי באום אל פחם

רבים מתושבי אום אל פחם לא הצליחו לישון הלילה (שבת) בעקבות ירי של אלמונים בתוך שכונות שונות במשך כמה שעות. חלק אמרו "זה כמו מלחמה". קולות צרור היריות תועדו על ידי תושבים.

עאישה, תושבת אום אל פחם, אמרה: "הלילה פחדנו לצאת מהבתים בגלל הירי. לא הצלחנו לישון. היה מאוד מפחיד. הרגשנו כמו במלחמה. אני לא יודעת מתי כבר ימגרו את התופעה ומתי יעצרו את הפושעים שמסכנים את חיינו. הירי הזה מגיע לבתים ולמכוניות ועלול בקלות לפגוע בתושבים. זה קורה כמעט כל לילה. אם האחראים ימשיכו לשתוק, ברור שיגידו אחר כך שהכתובת הייתה על הקיר".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4864106,00.html

ח"כ עודה ח"כ זיבי וח"כ זיבי אולי תממשו סוף סוף את כוחכם במגזר ותקראו לציבור הבוחרים שלכם (הרי בפורום חושבים שיש לכם תמיכה גדולה במגזר) ותקראו לשקט. תקראו לתושבים לשתף פעולה עם המשטרה למרות היותה חלק מהמשטר הציוני ולהתלונן על פעולות פליליות שמתרחשות במקום להמשיך ולצפות מהצד במה שנעשה כמו האזרחים הציוניים שלא יודעים לחבק אתכם ולשאוף כמותכם לשלום ולשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2016, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:
עד מתי ימשיכו לסבול בערים הערביות מירי בשכונות המגורים, מרצח ומאלימות קיצונית? באום אל פחם עבר עוד לילה שבו נשמעו צרורות ירי ללא הרף: "נמאס לנו, אם נישאר כאן אולי נהיה הקורבנות הבאים"
צרורות ירי באום אל פחם

רבים מתושבי אום אל פחם לא הצליחו לישון הלילה (שבת) בעקבות ירי של אלמונים בתוך שכונות שונות במשך כמה שעות. חלק אמרו "זה כמו מלחמה". קולות צרור היריות תועדו על ידי תושבים.

עאישה, תושבת אום אל פחם, אמרה: "הלילה פחדנו לצאת מהבתים בגלל הירי. לא הצלחנו לישון. היה מאוד מפחיד. הרגשנו כמו במלחמה. אני לא יודעת מתי כבר ימגרו את התופעה ומתי יעצרו את הפושעים שמסכנים את חיינו. הירי הזה מגיע לבתים ולמכוניות ועלול בקלות לפגוע בתושבים. זה קורה כמעט כל לילה. אם האחראים ימשיכו לשתוק, ברור שיגידו אחר כך שהכתובת הייתה על הקיר".

ח"כ עודה ח"כ זיבי וח"כ זיבי אולי תממשו סוף סוף את כוחכם במגזר ותקראו לציבור הבוחרים שלכם (הרי בפורום חושבים שיש לכם תמיכה גדולה במגזר) ותקראו לשקט. תקראו לתושבים לשתף פעולה עם המשטרה למרות היותה חלק מהמשטר הציוני ולהתלונן על פעולות פליליות שמתרחשות במקום להמשיך ולצפות מהצד במה שנעשה כמו האזרחים הציוניים שלא יודעים לחבק אתכם ולשאוף כמותכם לשלום ולשקט.

אני מציע שתבדוק טיפה את הדעות והמעשים של המפלגות שאתה מבקר לפני שאתה מבקר אותם על דברים שאתה מדמיין שהם (לא) עושים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2016, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
נבדק על ידי .
יודע מה אני כותב אחרי שיחות עם אזרחי המגזר שאני פוגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2016, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
אפור נחמד כתב:
dr.avi כתב:

אתה הכי שנוא מכולם ביחד.

ולעניין
רגב רקובה ויאיר יהיר.

תנבח עד מחר. אתה לא ממש מזיז לי.
רשמתי את דעתי בנוגע לצביעות הנודפת מהודעתך הנ"ל (והודעותיך בפרט)
סה טו.

אתה מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2016, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
שמעת דוקטור,
אתה הוא זה שמביך.
אתה הוא זה שמקלל לפעמים ולאחר מכן לא מבין אם מדברים אליך בבוטות.
אתה הוא זה שמחלק ציונים לכל אלה שאתה לא מסכים אתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2016, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2016, 20:47 
מהתיאורים המדויקים ששמעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2016, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2016, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
התגעגעתי להסכמה עם הודעות של אופטימי.
שמח שאנחנו שוב באותו ראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2016, 07:36 
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:
צרורות ירי באום אל פחם

המשטרה לא צריכה שיתוף פעולה של אזרחים ולא חברי כנסת שידאגו לזה. המשטרה יודעת בדיוק מה קורה שם, ותפקידה במדינה נורמלית לטפל בזה. אבל בשביל מה להשקיע בזה זמן ומשאבים? סה״כ ערבים הורגים אחד את השני. יותר חשוב לשלוח 2500 שוטרים לבלומפילד לבלבל את המוח לאוהדים, או להטריד אתיופים כושים בשכונתיהם, זה הרבה פחות כאב ראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 183, 184, 185, 186, 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: