תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 22:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לו"ז משחקי אימוון: המשחק מול קרית גת בוטל
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 13:43 
ItaiH6 כתב:
מהמשחק הראשון בכפר תבור.
אתה לא מעודכן.

היתה שם הרבה בקורת אבל לא קראתי שאנחנו מועמדים לירידה (עדיין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 16:26 
שמע פרוויס, סופית ורשמית איבדת את זה.
באמת שרק אלוהים יודע מה אתה רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:

לריב/להתלונן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2016, 01:17 
הוקיץ' כתב:

מה נאמר ומה נגיד.
איזו מין תגובה לא רצינית זו. מצטער, ככה לא מגיבים בפורום.
שכונה. חוסר מקצועיות מצדך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2016, 08:23 
purvis short כתב:
ואני לא מדבר על זה שאוטוטו העונה מתחילה ולא התקיים אפילו משחק אימון אחד באולם הביתי. אחד! רוצים למכור מנויים ולהתכונן, אבל לאוהדים אין הזדמנות לראות פעם אחת את הקבוצה משחקת בדרייב אין.

ובאמת, לראיה, לא מצליחים בכלל למכור מנויים בשיט. אפילו אחד לא קנו! אחד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2016, 09:48 
אבל יש משהו במה שפרוויס אומר.
לא יכול להיות שהפועל תל אביב תעשה 4 משחקי אימון לכל אורך הפרה סיזן, בטח ש 2 מהם הגיעו בטורניר הכנה שמבייש את מי שמשתתף בו.
מה אפשר להספיק או לנסות או לתרגל ב 4 משחקים? ועוד ללא אחד במגרש הביתי.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2016, 14:01 
דוקא 4 משחקים זה סטנדרטי לשלב הזה. הבעיה היא אם כבר בפיזור, לא בכמות.
http://basket.co.il/Israel_Games.asp
רוב הקבוצות שיחקו 4 משחקים עד עכשיו. מכבי וראשל"צ שיחקו בינתיים 3 משחקים והם הולכים לעונה עם פי 2 משחקים מאיתנו (ראשל"צ משחקים עוד משחק היום ומכבי בסופ"ש).

אפשר לקרוא בין השורות בראיונות של אפי (במיוחד אצל שקדי בוואלה) למה לא היו משחקי אימון השבוע. הבעיה היא לא העובדה שלא היו משחקי אימון אלא הסיבה שלא היו משחקי אימון. הבעיה האמיתית בהכנה היא מצב הפציעות ולא זה שבוטל משחק אימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לו"ז משחקי אימוון: המשחק מול קרית גת בוטל
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 18:14 
יש משחק אימון מחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 18:50 
מול אשדוד ב-14:00 בדרייב אין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לו"ז משחקי אימון: בשישי באולמנו הביתי מול אשדוד
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 03:01 
סמל אישי של המשתמש
אם מפסידים, שורפים את המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 14:43 
הפסד 89-94.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 15:07 
לא ראיתי את המשחק אז אין לי תובנות, אבל לפחות ע"פ הנקודות נראה שבנקס סוף סוף התעורר (22 נק') ושוויליאמס ממשיך להיות בינגו (24 נק' ו16 ריבאונד).
מישהו נכח ויכול לסכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אם מפסידים, שורפים את המועדון.

הפסדנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 15:38 
כרגע, ואני מדבר לא על פוטנציאל ואיך השחקנים היו בשנה שעברה וכו' - כרגע הפועל היא אחת הקבוצות החלשות בליגה. שוב, נכון לרמת הכדורסל שהיא משחקת. אשדוד היום היא קבוצה עם שלושה זרים, היא חטפה 30 הפרש מגליל לא מזמן, והיא הייתה ביום קליעה רע במחצית הראשונה - ועדיין ניצחה בקלילות.
אם לא יבוא שינוי רציני הפועל הולכת לעונה קשה מאוד. והגיע הזמן להפסיק לטמון את הראש בחול. את השינויים שלא יעשו מחר בבוקר יעשו בעוד חודשיים בלחץ היסטרי ובמקביל ינסו לחפש גם מאמן חדש.
שינוי בעיני מתחלק לשניים:
1. פרסונלית. בימים הקרובים חייב לנחות רכז זר. הוא חייב להגיע לפני המשחק נגד הפועל רמת גן. אי אפשר להמשיך ככה. להפועל אין שום הגנת על גארדים יריבים. תמיר לא מסוגל כרגע לשמור. בנקס גם לא ממש שומר. ואשדוד פשוט טיילו אל הסל. זה היה משחק של 110 נקודות פלוס אלמלא כמות גדולה של החטאות ממצבים נוחים שלהם. והתקפית: הפועל פשוט לא מסוגלת להריץ פיק אנד רול כרגע, הקו האחורי פשוט משותק. ובקבוצה כל כך לא מאומנת התקפית, וכל כך אובדת עצמות שמשחקת כדורסל כל כך מיושן אז לפחות שיהיה גארד זר שייצור דברים מעצמו. כי כרגע אני לא בונה על אברהמי שיעשה קסמים.
אז קודם כל גארד זר. ורצוי מחר בבוקר. נגמרו המשחקים. אלא אם רוצים ללכת לעונה של הפסדים על הפסדים ואברהמי בעניין של לחפש עבודה בנובמבר. כי כרגע זה נראה די ודאי.
2. מקצועית. הכדורסל שהפועל משחקת הוא, צר לי, פרימיטיבי. כדורסל של פוסט אפים על גבי פוסט אפים. כאילו לבאן מרסר מחכה בצבע. האוול היה טוב מאוד בהתקפה, אבל רבאק, אי אפשר לשחק ככה. בנקס לא רואה כדורים. במחצית הראשונה, ספרתי, בנקס לא עשה פיק אנד רול אפילו פעם אחת. הכדורסל של אברהמי סטטי. הכדור לא זז.
הגנתית זה ערימה של חילופים אוטומטיים שלא מתאימים לרמות האלה. שום חשיבה הגנתית. שום לחץ. סתם חילופים אוטומטיים כמו שעושים בשכונה. שחקנים אפילו לא מנסים לעבור בחסימות (למעט מתן וטאקר). ישר מחליפים. פשוט הגנה עצלנית. בקיצור: הקבוצה חייבת לשנות את שיטת המשחק. אני באמת לא חושב שיש קבוצה שמשחקת התקפה כל כך מיושנת, בלי תנועה, בלי פיק אנד רול. רק כדור פנימה ומפה תפילות.

בנוגע לשחקנים:
וויליאמס. ענק. להחתים היום לעוד עונה בלי לחשוב פעמיים. גם התקפית וגם הגנתית. רוצה, מתאמץ, נלחם.
בנקס. שהמספרים לא יטעו. הוא לא נראה טוב. במחצית השניה הקבוצה טיפה רצה אז הוא קיבל מבטים וקלע שלשות יפות והתעורר. זה לא זה, אבל נראו סימני חיים. הגנתית הוא היה נוראי.
טאקר. חלש מאוד התקפית. הקבוצה כל כך כבדה והכדורסל ההתקפי שלה כל כך איטי וגרוע שהוא פשוט לא מקבל כדורים ולא יכול לעשות כלום על המגרש. לזכותו ייאמר שהגנתית הוא מאוד רוצה ומנסה והוא שומר. אבל כרגע הוא לא תורם כלום.
האוול. התקפית היה טוב, אבל הגנתית הוא שערורייה. מצטער, היום למרות משחק טוב שלו - לא יכולתי לראות אותו. הוא חור בהגנה ברמת גייטס. ומה שהוא משדר מבחינת הגישה זה כל כך הפוך משחקנים כמו אלן. מבחינתי ההופעה שלו הגנתית בלתי נסבלת. ואם ככה הוא מתכוון להמשיך אז שיחפש לו קבוצה אחרת. הספיק לי גייטס אחד. זו הפועל תל אביב. שחקנים צריכים לטרוף את המשחק.
תמיר. אוהב אותו, היה בסדר גמור. צריך להיות רכז שני. הגנתית אי אפשר לשחק איתו כל כך הרבה דקות. לא לעניין. חייבים להביא גארד זר שיוכל לשמור ושתמיר יוכל לשחק לידו. התקפית היה בסדר, אבל לא יכול להיות שהוא הרבה יותר אקטיבי בהתקפה מבנקס.
גינת. היה בסדר. לא משמעותי. אבל אני שוב מתרשם לטובה מהיכולות הפיזיות שלו. בעיני זה הדבר הכי חשוב לשחקן צעיר.
מתן. היחיד ששמר כמו שצריך, החזיק לבד את ההגנה. בלעדיו אשדוד היו עושים היום 120 נקודות בקלות. ואני לא מגזים.
ברנדווין. מצטער, האמנתי בו. אבל זה לא זה.
לסיכום: רכז זר. כרגע הפועל צריכה לכוון לחמישייה של: רכז זר, בנקס, מתן, גינת ווויליאמס. חובה.
והכי חשוב: להפנים שכרגע הפועל קבוצה מאוד מאוד חלשה. מאוד. היא נראית רע ובעוד שבוע יש משחק שאם מפסידים בו עפים מהגביע. אין זמן למשחקים. חובה לעשות ניתוח מעמיק ולהתחיל לשחק כדורסל.

נערך לאחרונה על ידי purvis short בתאריך 30 ספטמבר 2016, 18:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 15:44 
תענוג לראות את ההגנה של מתן. ועוד במשחק אימון מול גג 100 איש. וואו.
וויליאמס גם היה מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
ההגנה שלנו טיילת. לקחו עלינו לפחות 20 ריב' התקפה וזה רק במחצית השניה.
האוול היה חושך.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 16:54 
ההגנה באמת חושך. ולחשוב שזה נגמר ככה אחרי שבנקס וטאקר סוף סוף הצליחו לקלוע שלשות ברבע האחרון. אבל על כל שלשה שלנו קיבלנו אחת קלה יותר בצד השני. ההגנה שלנו באמת נראית ברמה שלא מסוגלת לעמוד אפילו קבוצת ליגה לאומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 17:18 
purvis short כתב:
כרגע הפועל היא אחת הקבוצות החלשות בליגה.

באמת שאם היו לי איזשהן חששות מהעונה, עכשיו נרגעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 17:42 
צור ש. כתב:
וויליאמס גם היה מצויין.

מתן נתן הגנת מופת. וויליאמס היה מצוין. ומעבר ליכולת - מאוד אהבתי את הגישה שלו. מתאמץ, שומר, מנסה, גם ניסה להרגיע את האוול כשהוא התחמם. מאוד מעודד.
לדעתי הוא חייב לעלות בחמישייה. אין להפועל את הפריבילגיה לוותר עליו בתחילת משחקים לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 18:07 
לא רואה אותנו נשארים בליגה.
סיכוי קלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 18:21 
הוקיץ' כתב:
לא רואה אותנו נשארים בליגה.
סיכוי קלוש.

קראת את כל מה שכתבתי? היית במשחק? או שאתה פשוט לוקח משפט שכתבתי, מוציא אותו מההקשר ומסיק מסקנות. בשורה התחתונה הפועל שיחקה היום מול אשדוד, עם שלושה זרים, ונראתה רע מאוד. זה מה שקרה היום.
התייחסתי למצב נתון. והסברתי בהמשך שבהחלט ניתן לשנות אותו (וממה שאני מבין גם נעשים מהלכים בנושא).
אני לא מתיימר לנבא מה יהיה בעתיד. אני יכול רק לקוות. אני כותב על סמך מה שאני רואה. ואגב, אנשים שהיו במשחק היום אמרו את אותו הדבר. כרגע זה נראה לא טוב.
האם יכול להיות יותר טוב? אין מחלוקת. אין על זה עוררין. האם גם בסגל הנוכחי אין פוטנציאל ליותר? אין בכלל ספק. ובגלל זה כתבתי שיש גם בעיות מקצועיות ולא רק פרסונליות.
כמו שהקבוצה נראתה היום - זה היה רע מאוד. וזה המשך למה שראיתי מול ירושלים ומול גלבוע.
מה יהיה בעוד שבוע? הלוואי שיהיה יותר טוב. אני רוצה את זה בדיוק כמוך. ואני מאמין שבהחלט אפשר לשנות כי הפוטנציאל קיים.
הוקיץ', אשמח לשמוע איך אתה התרשמת מהמשחק היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
purvis short כתב:
כרגע הפועל היא אחת הקבוצות החלשות בליגה.

באמת שאם היו לי איזשהן חששות מהעונה, עכשיו נרגעתי.

הסתכלתי בפינה של ההודעה הזאת ושל ההודעה שציטטת בשביל לבדוק שכולנו נמצאים באותה שנה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 18:53 
לא הייתי במשחק היום.
כן ראיתי כבר כמה משחקים של הפועל וראיתי גם קבוצות אחרות בליגה. כמעט את כולן למען האמת.
דעתי היא שהפאניקה שלך מופרכת ומזל שלא היא זאת שמנהלת את המועדון.
הפועל נבנתה בצורה קצרה בקו האחורי ולצערי בנו על רכז שני שהוא לא ברמה של רכז שני בליגת העל. לאחר הפציעה של רביב החיסרון הזה יוצא לאור וגורם להכל להיראות שחור.
כפי שפז כתב, הבעיה העיקרית היא שהקו האחורי נבנה על רביב ובנקס ושניהם כרגע לא נמצאים. סה טו.
באותו אופן אני משוכנע שאנחנו נקבל מבנקס והאוול הרבה יותר ממה שאנחנו רואים עכשיו.
אין לי צל של ספק שאנחנו נסיים בטופ 6 ואתה מוזמן להזכיר לי את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
מה זה טופ 6?
סיבוב שני כאילו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 20:13 
אני מדבר כרגע על עונה סדירה כי פלייאוף זה די בלתי אפשרי לחזות.
אין לי ספק שנסיים בטופ 6, לדעתי סיכוי לא רע בכלל לטופ 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 21:12 
לדעתי אתה חי באשליות. היום למשל קיבלנו רבע אחרון מדהים התקפית מבנקס וגם לא רע מטאקר. ועדיין הפסדת כי אין לקבוצה הזו הגנה. ובעיקר אין לה מאמן ואני אחזור לזה שוב ושוב. כדי להסתיר את החסרונות הרבים שלנו ולנצל את היתרונות שלנו צריך מאמן טוב יותר מזה שיש לנו. טוב בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אני מדבר כרגע על עונה סדירה כי פלייאוף זה די בלתי אפשרי לחזות.
אין לי ספק שנסיים בטופ 6, לדעתי סיכוי לא רע בכלל לטופ 4.

למי לעזאזל איכפת מליגה סדירה?

עוד מעט נתחיל לחזות טורנירי טאקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 22:56 
רדנקו כתב:
ובעיקר אין לה מאמן ואני אחזור לזה שוב ושוב. כדי להסתיר את החסרונות הרבים שלנו ולנצל את היתרונות שלנו צריך מאמן טוב יותר מזה שיש לנו. טוב בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 00:17 
הפסדנו את המשחק היום קודם כל בהגנה, שהיתה נוראית. אשדוד שמאוד מתקשה התקפית עד עכשיו עשתה עלינו 60 נק' במחצית בלי לרוץ אפילו אלא נטו מסל אחרי סל בהתקפה מסודרת של פיק אנד רולים פשוטים.
אבל מצד שני גם לא יכול להיות שיפתח זיו אחד קולע כמו כל הישראלים של הפועל ביחד. בסופו של דבר הפועל קיבלה 70 נק' מהזרים והפסידה. בשלב הזה התרומה ההתקפית של ברנדוויין, מתן וגינת פשוט לא קיימת (שלושתם ביחד קלעו מול ירושלים 2 נק' והיום 8 נק') והחבר'ה האלה משחקים ביחד סביב 60-70 דק' במשחק כרגע. ברנדוויין היה הסקורר הישראלי המוביל בשתי הקבוצות האחרונות שלו וגם היה שחקן של דאבל פיגרס בפולין, גינת הוביל בסקורינג קבוצת גמר בלאומית לפני שני זרים, והשחקנים האלה כרגע לא קיימים התקפית. בלאט נותן את ה2-3 שלשות הקבועות שלו אבל אף ישראלי לא נכנס לחור הגדול שרביב משאיר. אפשר לדבר על הזרים עד מחר (ואין לי ספק שזרים מנצחים פה משחקים לפני הכל) אבל במצב הנוכחי אתה צריך ישראלים שיעשו את ה-step up. זה מה שיפתח זיו עשה היום באשדוד ואצלנו לא היה.

נקודת האור העיקרית היתה השילוב בין וויליאמס להאוול, שזו גם היתה נקודת האור היחידה במשחק מול ירושלים. בינתיים הם משחקים פשוט מצוין ביחד. שניהם מוסרים טובים, הם מזינים אחד את השני, הם משלימים אחד את השני לא רע והאמת שהופתעתי ממשחק הפוסט שהיה לנו היום (אם כי אני בספק כמה זה יעבוד מול קווים קדמיים קשוחים יותר). שניהם דוקא יותר שחקני פיק אנד רול אבל הם היו בלתי עצירים בצבע - וויליאמס עם 10/13 מהשדה והאוול עם 7/9. כשהם משחקים ביחד אז גם קשה להגנה להחביא את השומר הפחות קשוח שלה (נניח כשאד דניאל שיחק עם ג'ייק כהן אז יכלת לשחק על השחקן של ג'ייק כהן), אבל הבעיה היא שזה מכריח אותנו לשחק עם מתן כ-3 בגלל החוק הרוסי והאופציות הדלילות שלנו בקו האחורי כרגע.
בטווח הארוך זה מעודד כי הקו הקדמי הוא די מוצר מוגמר, לעומת הקו האחורי שבעצם חסרים בו כרגע שני שחקנים בכירים ביחס למצב הרצוי (רביב ועוד זר אחרי אזרוח) וגם השחקנים הקיימים בו הם שחקנים שסביר מאוד להניח שישתפרו משמעותית (בנקס וטאקר). כך שלמרות פאניקת ה-"כאן ועכשיו" לקבוצה יש פוטנציאל גבוה אם לא יהיו כל מיני תקלות בדרך. עצם העובדה שהשחקן הכי טוב בקבוצה כרגע זה דוקא השחקן שהיה סימן השאלה כביכול (וויליאמס) זה דבר חיובי. אבל גם אין ספק שהבעיה בקו האחורי זועקת כרגע בשני צדי המגרש (והבעיה ההגנתית שם לא פחות גדולה מההתקפית).

בסופו של דבר אני חושב שאין ברירה אלא לצמצם את הרוטציה ולתת לשחקנים המובילים 30-35 דקות למשחק. הגבוהים הזרים לא יכולים לשחק מעל 30 דקות בגלל ענייני פאולים (אנחנו רואים את זה בכל המשחקים) אבל אם הם ישחקו ביחד סביב 50-55 דקות ובנקס+טאקר ישחקו ביחד סביב 65-70 דקות אתה תגיע ל-120 דקות של הזרים. גם טאקר וגם בנקס זה שחקנים ששיחקו שנה שעברה 34 דקות למשחק בקבוצות שלהם, אין סיבה שאצלנו הם ישחקו פחות במצב הקיים. כרגע אנחנו מקבלים מהזרים סביב 100 דקות למשחק ואין לך ישראלים ל-100 דקות בלי רביב. יכול להיות שגם בלאט צריך לשחק 30 דקות למשחק כל עוד ברנדוויין לא בעניינים (ואני מקווה שעודד יחזור לעצמו כמה שיותר מהר). אנחנו צריכים לשחק כמה שיותר דקות בהרכבים החזקים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 00:33 
purvis short כתב:
צור ש. כתב:
וויליאמס גם היה מצויין.

מתן נתן הגנת מופת. וויליאמס היה מצוין. ומעבר ליכולת - מאוד אהבתי את הגישה שלו. מתאמץ, שומר, מנסה, גם ניסה להרגיע את האוול כשהוא התחמם. מאוד מעודד.
לדעתי הוא חייב לעלות בחמישייה. אין להפועל את הפריבילגיה לוותר עליו בתחילת משחקים לדעתי.

וויליאמס היה רמה מעל המשחק, ולא בפעם הראשונה העונה. אבל אתה שוכח דבר אחד - לא כל שחקן יודע לעלות מהספסל. ולא כל שחקן סבבה עם זה ברמת האגו.
אם יש לך זר שמסוגל לעלות מהספסל ולהיות כל כך דומיננטי, זה יתרון ענק. מה אכפת לך אם הוא עולה בחמישייה או לא כל עוד הוא משחק את ה-25-30 דקות שלו? שיעלה מהספסל מי שמסוגל לעלות מהספסל הכי טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: