תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 406 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
רציתי לכתוב שאף אחד לא נעלב, אבל אדייק ואכתוב שממש לא נעלבתי. ומי דיבר על הפריזמה של מה טוב ליהודים? לדעתי הוא פוגע בציבוריות הישראלית, אבל יותר מזה בלגיטימציה של הציבור שלו. חבל לי שאיימן עודה לא מפריד את עצמו מהזועבי'ז בעיני המיינסטרים הישראלי.
כמו שההופעה המשעשעת ב"גב האומה" נועדה להתכתב עם השמאל-מרכז, כך גם ההלוויה הזו.
בהתנהגות הזו הוא מטשטש את ההבדל בינו לבין בל"ד בעיני ציבור מאוד גדול, וזה אגב פספוס דווקא למי שמנסה להראות שאין גוש אחיד שנקרא "ערבים".
ונחמד, מדהים כמה הראייה שלך היא סטראוטיפית ושוללת כל אפשרות שערבי, כבן מיעוטים, יבצע טעויות שיכשילו את עצמו.
עכשיו, אם הייתי מהגר לעתיד או יהודה גליק זה היה לגמרי על הפאלי שלי. מאחר ואני לא, חבל לי. ציפיתי ממנו ליותר.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שמעון פרס
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

ואחרי זה הם לא מבינים מאיפה מגיעה השנאה...

מעבר לזה שזה משפט של גננת, מה אתה גננת?
זה משפט ממש פטרוני, מי אמר לך ש"הם לא מבינים מאיפה מגיעה השנאה"? מי אמר לך שאכפת להם "מאיפה מגיעה השינאה"?

וזה אני כותב לך בתור אחד שלא הצביע להם וחושב שאיימן עודה היה צריך להגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
מה עוד שהשנאה לא מגיעה משם. השנאה מגיעה מגזענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
ושוב, כל פעולה נמדדת ביחס ליהודים.
במקום לבקר את היהודים שמהללים את פרס ומתעלמים מפשעיו במקום להכיר בהם ו'להתקרב לפלסטינים', אתם נשארים במקומכם ודורשים מהפלסטינים למחול על כבודם.
ואתם אפילו לא רואים את הצביעות.
מדהים.

ואוגוסטוס, יש לי ביקורת כמובן על עודה, על חדש, על בלד, ובכלל על החברה הערבית. והוא יכל לבוא להלוויה ולהעביר את הביקורת שלו בצורה אחרת.
אבל זה בוודאי לא נורא בעיני שהחליטו אחרת.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
רציתי לכתוב שאף אחד לא נעלב, אבל אדייק ואכתוב שממש לא נעלבתי. ומי דיבר על הפריזמה של מה טוב ליהודים? לדעתי הוא פוגע בציבוריות הישראלית, אבל יותר מזה בלגיטימציה של הציבור שלו. חבל לי שאיימן עודה לא מפריד את עצמו מהזועבי'ז בעיני המיינסטרים הישראלי.
בהתנהגות הזו הוא מטשטש את ההבדל בינו לבין בל"ד בעיני ציבור מאוד גדול, וזה אגב פספוס דווקא למי שמנסה להראות שאין גוש אחיד שנקרא "ערבים".
ונחמד, מדהים כמה הראייה שלך היא סטראוטיפית ושוללת כל אפשרות שערבי, כבן מיעוטים, יבצע טעויות שיכשילו את עצמו.
עכשיו, אם הייתי מהגר לעתיד או יהודה גליק זה היה לגמרי על הפאלי שלי. מאחר ואני לא, חבל לי. ציפיתי ממנו ליותר.

אז זהו, שהמיינסטרים הישראלי לא מפריד בעצמו את עודה מה"זועביז". ועודה לא חייב למיינסטרים הישראלי כלום, ואין לו שום סיבה שבעולם להתחנחן ולקוות שאולי פעם יעשו לו טובה ויזרקו לו איזו עצם. להפך, יש לו כל סיבה שבעולם להתמרמר ולכעוס ולהניח שלא משנה מה יעשה ימשיכו להתייחס אליו כסרח עודף שבמקרה הטוב מתייחסים אליו כשצריך לדפוק את הימין באיזו הצבעה, אבל לעולם לא יהפכו אותו לחלק לגיטימי מהחברה והשלטון, ולנצח ימשיכו לזלזל בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
בטח לא נורא, גם לא תורם כלום. זה לא משנה, בטח לא חובה.
זה גם לא נורא שרוה"מ אמר שהערבים נוהרים לקלפיות להפיל את שלטון הימין.
בתמונה הגדולה של הסכסוך זה לא משנה הרבה, סתם מיותר וחבל.
מעניין שאבו מאזן ומלך ירדן ונשיא מצרים מצליחים לראות מעבר ל"פשעים" של פרס. אולי הם חושבים שכדאי להזכיר בתקופה החשוכה הזו, שהיו מדינאים ישראלים מרכזיים (סורי זהבה ואילן) שחתרו לשלום, והאמינו בויתורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
deep red כתב:

אז זהו, שהמיינסטרים הישראלי לא מפריד בעצמו את עודה מה"זועביז". ועודה לא חייב למיינסטרים הישראלי כלום, ואין לו שום סיבה שבעולם להתחנחן ולקוות שאולי פעם יעשו לו טובה ויזרקו לו איזו עצם. להפך, יש לו כל סיבה שבעולם להתמרמר ולכעוס ולהניח שלא משנה מה יעשה ימשיכו להתייחס אליו כסרח עודף שבמקרה הטוב מתייחסים אליו כשצריך לדפוק את הימין באיזו הצבעה, אבל לעולם לא יהפכו אותו לחלק לגיטימי מהחברה והשלטון, ולנצח ימשיכו לזלזל בו.

אז שיתמרמר. אם זה כך אני לא מבין מה הוא עושה בכנסת ובפוליטיקה הישראלית. שיתמרמר בבית/בראשות עיריה. אם הוא באמת רוצה לשנות משהו, זה לא יקרה דרך התבדלות והסתגרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
בטח לא נורא, גם לא תורם כלום. זה לא משנה, בטח לא חובה.
זה גם לא נורא שרוה"מ אמר שהערבים נוהרים לקלפיות להפיל את שלטון הימין.
בתמונה הגדולה של הסכסוך זה לא משנה הרבה, סתם מיותר וחבל.
מעניין שאבו מאזן ומלך ירדן ונשיא מצרים מצליחים לראות מעבר ל"פשעים" של פרס. אולי הם חושבים שכדאי להזכיר בתקופה החשוכה הזו, שהיו מדינאים ישראלים מרכזיים (סורי זהבה ואילן) שחתרו לשלום, והאמינו בויתורים.

כשחברי הכנסת הפלסטינים יעשו רבע מהנזק שעושות המפלגות הציוניות, נדבר על כמה זה חבל

שוב, יכולים הציונים להודות בחלק של פרס בפשעים נגד האוכלוסיה הפלסטינית. חבל שהם לא עושים את זה. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
במקום לנסות ולקרב את היהודים אליהם, במקום לקרב לבבות
הם גורמים לאנטגוניזם ובצדק.
ירדן כן מצרים כן אבו מאזן כן , הרשימה המשותפת - לא

נכון, זאת בדיוק הסיבה שפרס והמפלגה שלו מעולם לא ראו את המפלגות הערביות/קומוניסטיות כמפלגות לגיטימיות. מבן גוריון, שכשהיו אומר "בלי חירות ומק"י" תמיד היה מבהיר "כשנמות אולי ממשיכי דרכם לא יגיעו להלוויה שלנו", ועד הרצוג, שכשאמר "עלינו להפסיק לתת תחושה שאנחנו תמיד אוהבי ערבים" גם אמר "לך תדע אם הם יבואו להלוויה של פרס יבל"א".

נערך לאחרונה על ידי החתול של שרדינגר בתאריך 29 ספטמבר 2016, 21:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
אבל למה הם לא אוהבים אותנווווווו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 21:29 
פרס עם כל מגרעותיו תמך בשלום, ובשנים האחרונות עשה
הכל כדי להביא את השלום ולקרב את העמים.
מינימום להשתתף בהלוויה של אדם כזה, נשיא מדינה לשעבר,
נשיא גם שלהם בין אם הם רוצים או לא.
אבל כבוד המת זה משהו מהם והלאה.
בושה וחרפה שהם לא מגיעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 21:32 
סומך כתב:
לירון האדום כתב:

מעבר לזה שזה משפט של גננת, מה אתה גננת?
זה משפט ממש פטרוני, מי אמר לך ש"הם לא מבינים מאיפה מגיעה השנאה"? מי אמר לך שאכפת להם "מאיפה מגיעה השינאה"?

וזה אני כותב לך בתור אחד שלא הצביע להם וחושב שאיימן עודה היה צריך להגיע

יש לך הזמנות לקרב אפילו במקצת את העם היהודי, יש לך הזמנות ליצור דו שיח ולהראות
שיש לכם כבוד לנשיא מדינה לשעבר שתמך בשלום.
מינימום זה להשתתף בהלוויה ולתת כבוד.׳
אין להם כבוד למת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
אתה ממשיך למחזר את אותן קלישאות, אבל מתעלם ממה שעונים לך. למשל, לגבי העובדה שהיהודים לא ממש עושים משהו בשביל "להתקרב לצד השני", בדוגמת הכרה בפשעי העבר.
וחוץ מלהעביר עליהם ביקורת, יש עוד משהו שאתה יודע לעשות? אתה יכול לפחות להבין מנקודת מבטם למה הם פועלים כפי שהם פועלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
התנהלות קלאסית של צודק אבל לא חכם, פה אולי מכירים את ההבדל בין עודה לזחאלקה אבל מבחינת הציבור הרחב ה"ערבים" לא באים להלוויה ועודה ירה לעצמו ברגל בהתנהלות הזו. אז יופי להם שהם לא באים ומכבדים את האישיות שעשתה הכי הרבה למען הסדר עם הפלסטינים וסיום הכיבוש, בראיה קדימה זה רק יפגע בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:

אז שיתמרמר. אם זה כך אני לא מבין מה הוא עושה בכנסת ובפוליטיקה הישראלית. שיתמרמר בבית/בראשות עיריה. אם הוא באמת רוצה לשנות משהו, זה לא יקרה דרך התבדלות והסתגרות.

זה באמת משהו שבפירוש מדובר עליו בשיח בציבור הערבי. ההשתתפות בבחירות שם הולכת ויורדת עם השנים, יותר מהציבור היהודי. לא במקרה.
הם די מיואשים מהסיכוי לשנות משהו דרך המערכת. ובצדק מוחלט. ומי שחושב שזה שהם היו באים להלוויה של פרס היה משנה את זה בצורה כלשהי, הוא נאיבי במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
פרס לא ממש עשה משהו לסיום הכיבוש (ולראיה, עברו יותר מעשרים שנה מאז הסכם אוסלו והכיבוש לא הלך לשום מקום, ההיפך הוא הנכון).
מצד שני הוא די אחראי על קיומה של תנועת ההתנחלות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
כהנא צדק?
ליברמן בטח יגיד "אמרתי לכם".
מאחר ואי אפשר לעבור ערבי ערבי ולשאול את דעתו, נציגי המגזר מייצגים אפוא את עמדות ערביי ישראל. אם מישהו רוצה לדעת מה חושב ערבי מיפו או חיפה על היהודים, על המדינה, על משטר אסד - שיקשיב לדבריי עודה, זועבי וגטאס. יש גם את ראאד סלאח.
אלו הם מנהיגיך, ישמעאל.
לא חושב שמחמוד עבאס מרגיש בנוח יותר מעודה, כשבניגוד אליו הוא לא נותר בביתו, אלא עזב/הועזב ב48 מצפת.
לא רק בכביש, גם בפוליטיקה צריך לפעמים להיות חכם ולא צודק. עודה וחבריו יצאו טיפשים.
נזכור את זה בפעם הבאה שהם "יצאו בהמוניהם לקלפיות". ד"ש ותודה ממשרד רוה"מ.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
כמה נח לשבת בכסא המרווח שלכם ולדרוש מהפלסטינים "להיות חכמים אבל לא צודקים"..
זה עוד יותר מביך כשאתם אפילו לא חושבים שהם צודקים, אז אפילו זה לא קיים.

שוב, כשהיהודים, כולל פרס והשמאל הציוני, יעשו מינימום מאמץ להתקרב לפלסטינים ולא רק לזרוק להם עצם איפה שלא כואב, אז תבואו בטענות.
בואו נתחיל בלהכיר בעוול הנכבה. זו תהיה התחלה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
סליחה שאני סוטה מנושא האשכול, אבל מה עודה זועבי וגטאס אמרו על אסד שכ"כ מרעיש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
נראה שמגיעים גם כמה נציגים בכירים ממדיניות ערב ה'מתונות'
גם הסכמי אוסלו התחילו להרקם כשנציגים בכירים נפגשו בהלוויה, אם אני זוכר נכון.
אולי במותו הוא יצווה איזה קומבינת הסדר אזורי מעניין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
מה שבטוח, שקלינטון הגיע אז הכל בסדר עם מתווה הגז...

כן, אני מתכתב עם עצמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

שוב, כשהיהודים, כולל פרס והשמאל הציוני, יעשו מינימום מאמץ להתקרב לפלסטינים ולא רק לזרוק להם עצם איפה שלא כואב, אז תבואו בטענות.

אין אחד במזה"ת שיושב ברווחה בכיסא. כולם פה שורטים, בועטים ונושכים. חלק ניכר מהציבור היהודי בישראל מודר, מקופח ונחשל בעצמו. גם הם לא צריכים להיות חכמים? נצטרך צדק לכוווולם לפני שמישהו יחליט להושיט יד?

חשבתי לתומי שהקטע של: שהם יכירו קודם בזכויות שלי!!! 111
שייך יותר לימין שלנו ושלהם. אולי עודה לא כזה שמאל מדיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
אדום נחמד כתב:

אין אחד במזה"ת שיושב ברווחה בכיסא. כולם פה שורטים, בועטים ונושכים. חלק ניכר מהציבור היהודי בישראל מודר, מקופח ונחשל בעצמו. גם הם לא צריכים להיות חכמים? נצטרך צדק לכוווולם לפני שמישהו יחליט להושיט יד?

חשבתי לתומי שהקטע של: שהם יכירו קודם בזכויות שלי!!! 111
שייך יותר לימין שלנו ושלהם. אולי עודה לא כזה שמאל מדיני.

היי היי, רגע, בוא לא נקפוץ עד להכרה בזכויות של האחר (אגב, השוואה מוזרה בהנתן שלצד אחד יש זכויות, והוא גם זה שמונע זכויות מהאחר. לא רק מדבר). בוא נתחיל בלא להטיף מוסר.

כמו שכתבתי כבר 5 פעמים, אפשר לצייר את המקרה הזה בשני צבעים. באחד, היהודים דורשים מהערבים ליישר קו ולבוא לתת כבוד למי שבעיניהם הוא פושע מלחמה. בשני, היהודים נדרשים להכיר בפשעים של אותו מנוח, תוך הדגשה שזה חלק מהעבר שלו אבל פנינו לעתיד.
ואפשר גם פשוט לא להטיף מוסר אחד לשני, ושכל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון. כי עד כמה שאני ראיתי, אף חבר כנסת ערבי לא "דרש" משותפיו לכאורה בכנסת לא להגיע להלוויה כאות הזדהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
התנהלות קלאסית של צודק אבל לא חכם, פה אולי מכירים את ההבדל בין עודה לזחאלקה אבל מבחינת הציבור הרחב ה"ערבים" לא באים להלוויה ועודה ירה לעצמו ברגל בהתנהלות הזו. אז יופי להם שהם לא באים ומכבדים את האישיות שעשתה הכי הרבה למען הסדר עם הפלסטינים וסיום הכיבוש, בראיה קדימה זה רק יפגע בהם.

אתה מסכים שעודה צודק. עכשיו לגבי העניין של "להיות חכם":
יש לו מצד אחד לעשות את מה שאנשים שבמקרה הטוב רואים בו כחבר לגיטימי בגוש חוסם ובמקרה היותר נפוץ "שיגיד תודה שנותנים לו בכלל להבחר", רואים כמובן מאליו-כלומר, הוא אפילו לא יקבל על זה קרדיט מהם, אלא "רק" לא יאבד. ואז אם הוא ימשיך להיות ערבי טוב כמו לוסי אהריש ואנט חאסכייה אולי מתישהו יסכימו לקבל אותו כמעט כמו ח"כ רגיל שלא צריך להוציא מחוץ לחוק ואולי אפילו להיות חלק שהפוליטיקאים הציוניים מוכנים לשקול להקים איתו גוש חוסם(כל עוד ידאג להתנתק מהערבים הרעים, להגיע בלעדיהם לכנסת ולהשאיר אותם בחוץ)
ללא ספק מדובר במתווה שקשה להגיד לו לא, אבל מהצד השני יש את אלה שאשכרה מצביעים/עשויים להצביע לרשימה שלו, שמצד אחד גם הציונים שלא רואים אותו כחלק לגיטימי מגוש חוסם אבל רוצים להחליף את ביבי במישהו שהוא רק כמעט ביבי, מבינים שהם לא יוכלו לעשות את זה בלי שהאחוז שלהם יעלה וידלל את האפשרויות של הימין-חרדים להקים קואליציה, אבל מצד שני האמון שלהם בפוליטיקה הישראלית במגמת ירידה קבועה. מולם האינטרס שלו הוא לבדל את עצמו דווקא מאלה שדיברו על שלום אבל המעשים שלהם בפועל בעיקר גרמו להפך מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
kobster כתב:

יש לו מצד אחד לעשות את מה שאנשים שבמקרה הטוב רואים בו כחבר לגיטימי בגוש חוסם ובמקרה היותר נפוץ "שיגיד תודה שנותנים לו בכלל להבחר", רואים כמובן מאליו-כלומר, הוא אפילו לא יקבל על זה קרדיט מהם, אלא "רק" לא יאבד. ואז אם הוא ימשיך להיות ערבי טוב כמו לוסי אהריש ואנט חאסכייה אולי מתישהו יסכימו לקבל אותו כמעט כמו ח"כ רגיל שלא צריך להוציא מחוץ לחוק ואולי אפילו להיות חלק שהפוליטיקאים הציוניים מוכנים לשקול להקים איתו גוש חוסם(כל עוד ידאג להתנתק מהערבים הרעים, להגיע בלעדיהם לכנסת ולהשאיר אותם בחוץ)
ללא ספק מדובר במתווה שקשה להגיד לו לא, אבל מהצד השני יש את אלה שאשכרה מצביעים/עשויים להצביע לרשימה שלו, שמצד אחד גם הציונים שלא רואים אותו כחלק לגיטימי מגוש חוסם אבל רוצים להחליף את ביבי במישהו שהוא רק כמעט ביבי, מבינים שהם לא יוכלו לעשות את זה בלי שהאחוז שלהם יעלה וידלל את האפשרויות של הימין-חרדים להקים קואליציה, אבל מצד שני האמון שלהם בפוליטיקה הישראלית במגמת ירידה קבועה. מולם האינטרס שלו הוא לבדל את עצמו דווקא מאלה שדיברו על שלום אבל המעשים שלהם בפועל בעיקר גרמו להפך מזה.

אני לא בטוח שאפשר לתאר יותר טוב את מה שניסית לומר כאן, ובאמת שאני לא מבין איך זה לא ברור לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2016, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
איימן עודה בעירום!

ירושלמים קנסו דחוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
kobster כתב:

מי אלו שרק דיברו על שלום אבל המעשים שלהם גרמו להיפך מזה ?
ישראל עשתה שלום עם מצרים וירדן מעמדה של כוח, לפרס היה חלק משמעותי ביצירת העמדה הזו עוד מלפני קום המדינה ולאורך כל שנות קיומה, מה גם שאת הסכם השלום עם ירדן פרס די הביא בעצמו.
אני מכבד את ההחלטה שעודה ושאר חברי הרשימה לקחו אבל אין צל של ספק שזה יפגע בהם בטווח הקצר והרחוק, נראה לי שבפעילות ציבורית אתה רוצה להגיע למטרה מסוימת ולקדם את האג'נדות שלך ושל ציבור הבוחרים שלך, המהלך הזה רק מרחיק אותם מהמטרות האלו וישליך גם על הציבור אותו הם מייצגים.
אגב, לא יודע מה זה ערבי טוב אבל לוסי אהריש היא אחד מאנשי התקשורת היחידים שפותחים פה גדול מאוד על כל הסחלה שקורה פה במדינה ולמרות המחיר האישי שהיא משלמת, היא נכנסת גם בערבים, גם ביהודים, גם בימין וגם בשמאל. הערביות שלה היא שולית בעיני, היא לא מתחנפת לאף אחד, לא שומרת על האינטרסים של אף אחד אלא פשוט עושה את העבודה שלה. אבל כבר הבנו שמצד אחד מתלוננים על סטיגמות והכללות ומצד שני עושים את הדבר הזה בדיוק. שיהיה לבריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
kobster כתב:

מי אלו שרק דיברו על שלום אבל המעשים שלהם גרמו להיפך מזה ?
ישראל עשתה שלום עם מצרים וירדן מעמדה של כוח, לפרס היה חלק משמעותי ביצירת העמדה הזו עוד מלפני קום המדינה ולאורך כל שנות קיומה, מה גם שאת הסכם השלום עם ירדן פרס די הביא בעצמו.
אני מכבד את ההחלטה שעודה ושאר חברי הרשימה לקחו אבל אין צל של ספק שזה יפגע בהם בטווח הקצר והרחוק, נראה לי שבפעילות ציבורית אתה רוצה להגיע למטרה מסוימת ולקדם את האג'נדות שלך ושל ציבור הבוחרים שלך, המהלך הזה רק מרחיק אותם מהמטרות האלו וישליך גם על הציבור אותו הם מייצגים.
אגב, לא יודע מה זה ערבי טוב אבל לוסי אהריש היא אחד מאנשי התקשורת היחידים שפותחים פה גדול מאוד על כל הסחלה שקורה פה במדינה ולמרות המחיר האישי שהיא משלמת, היא נכנסת גם בערבים, גם ביהודים, גם בימין וגם בשמאל. הערביות שלה היא שולית בעיני, היא לא מתחנפת לאף אחד, לא שומרת על האינטרסים של אף אחד אלא פשוט עושה את העבודה שלה. אבל כבר הבנו שמצד אחד מתלוננים על סטיגמות והכללות ומצד שני עושים את הדבר הזה בדיוק. שיהיה לבריאות.

אני לא חושב שהפלסטינים וערביי ישראל היו במלחמה עם ירדן או מצריים, לכן שלום הם לא קיבלו בזכות פרס. הם כן ראו את את פשעי המלחמה שלו, בפרט את ההתנחלויות שהוא בנה, בפרט "ניצני שלום".
לא באתי בטענות ללוסי אהריש. העניין הוא שרוב הערבים בארץ לא רואים אותה כמישהי שמייצגת אותם. אתה(וכל ציוני אחר ששואף להחליף את ביבי ב"רק-כמעט-ביבי") רוצה שמצד אחד אחוז ההצבעה של הערבים יעלה, ומצד שני שהח"כים שלהם יהיו יותר כמו הערבים שנוחים לך ולא כמו אלה שהם מרגישים שמייצגים אותם.
אתם נשמעים כמו אלה שדרשו מהאדומים, בימים שהם עוד התיימרו להיות רלוונטיים למשהו, לחנך את הקהל להפסיק לשיר שירי שואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 01:22 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שמרוב תגובות אוטומטיות באשכולות השונים כבר איבדת מעקב למי אתה מגיב, לגבי אישית מגוחך להגיד שאני שואף להחליף את ביבי ב"רק-כמעט-ביבי" כמו שמגוחך להשתמש לגבי בכינוי של "הערבים שנוחים לי".
אני עדיין מאמין שמתישהו, איכשהו תקום כאן ממשלת שמאל שתכיל בתוכה מפלגות שייצגו את המגזר הערבי במדינה וידאגו לאינטרסים שלו, לצערי מהלכים כאלו מרחיקים אותנו מהמטרה הזו. תמשיכו להיות צודקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 06:38 
אתה חושב שזה משרת אותו ואת המפלגה שלו להתנהג ככה.
איך בדיוק? אז עכשיו חלק מהבוחרים שלו ורוב בוחרים של המפלגות השותפות שלו אומרים שהוא אחלה גבר, ובמפה הפוליטית הערבית הוא הוא מתיישר ימינה. באמת הישג מרשים. בוא לא נשכח שיש עשרות אלפי ערבים שתומכים במפלגות ציוניות ואני מניח שגם חלקים ממצביעי יו"ש זזים בכיסא באי נוחות נוכח ההתנהלות שלו. הציבור הערבי משווע למנהיגות יותר פרגמטית, רלוונטית ומשפיעה.
לבדל את עצמך מכל אנשי העולם זה בעיקר דוחק אותך לפינה החמימה של צדקנות ילדותית. אחלה. כל הכבוד.
הוא פשוט דביל

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 406 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: