תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 22:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 20:37 
זה לא משחק ידידות. זה גביע ווינר. והכי קל לטמון את הראש בחול.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גביע WINNER סל - יום שלישי, 27/9, 20:30, אולם עין שרה בנהריה
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
טוב,
רק צריך מאמן חדש, רכז זר ולהחזיר את ג'ף,
והכל בסדר.

סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 20:38 
אתה יכול לחפור עד מחר על הבנייה, זה לא יהפוך את זה לנכון.
הבעיה היא שאדריאן בנקס, הכוכב הגדול שלך, מלך הסלים של הליגה האיטלקית, נראה כמו וינס קאונסיל. וכמובן גם, שרביב פצוע.
וכן אברהמי רע, אפילו רע מאוד. זה הרבה פחות מדאיג מאיך שנראה בנקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

כמה זריקות ל3 לקחנו עד עכשיו ?
מרגיש לי כמו קבוצה חסרת כל איום מבחוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

בנקס 5 איבודים ו-3 נקודות ב-23 דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
בנקס אמר בראיון שהוא הולך ללמד את הצעירים.
עם איך שהוא נראה, אני מקווה שהם לא יקשיבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
אז ככה זה מרגיש שלגארד שלך אין מצפון והוא לא נייט רובינסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 20:45 
בלאט וצוף בן משה תרמו במשחק הזה (ועשו פחות טעויות) מבנקס וטאקר.
דווקא בגלל החיסרון של רביב, כל עוד תימשך החולשה של בנקס וטאקר והם לא יתחילו לשנות קודם כל את שפת
הגוף שלהם - יהיה לא משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 20:46 
הוקיץ. תראה מה כתבתי אחרי ההחתמה של בנקס. בעצם, תראה מה אתה כתבת, אם אני זוכר נכון.
זה לא השחקן שצריכים. זה היה ברור. הפועל הייתה צריכה קומבו גארד. אבל אצלנו הרי חייבים ללכת עקום ולהתעורר כשנכנסים לבור.
וזה שהוא נראה זוועה גם בלי קשר לתפקוד בוודאי מוסיף.
עכשיו נראה כמה זמן ייקח עד שיתעוררו ויעשו מה שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
חסר לי נייט רובינסון. מה הוא עושה כיום עם חייו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 20:47 
פה זה המקום שבו מתלוננים על זה שאין מנהל מקצועי ואנחנו דוהרים כל הדרך לליגה השניה?
עוד לא החלטתי אם אני מספיק בפאניקה כדי לפתוח אשכול חדש או לא. בכל זאת, כבר סוף ספטמבר וזה...
עצות מלחיצות יתקבלו בברכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 20:48 
זאת אחת הבעיות הגדולות. אחד נייט רובינסון גרם לאנשים לחשוב שאברהמי הוא גאון שהתגלה.
הלוואי ואטעה - זה לא נראה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 20:49 
ranjef כתב:
זאת אחת הבעיות הגדולות. אחד נייט רובינסון גרם לאנשים לחשוב שאברהמי הוא גאון שהתגלה.

אין אחד שחשב שאברהמי הוא גאון בעונה שעברה. לא צריך להמציא בכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 20:55 
purvis short כתב:
הוקיץ. תראה מה כתבתי אחרי ההחתמה של בנקס. בעצם, תראה מה אתה כתבת, אם אני זוכר נכון.
זה לא השחקן שצריכים. זה היה ברור. הפועל הייתה צריכה קומבו גארד. אבל אצלנו הרי חייבים ללכת עקום ולהתעורר כשנכנסים לבור.
וזה שהוא נראה זוועה גם בלי קשר לתפקוד בוודאי מוסיף.
עכשיו נראה כמה זמן ייקח עד שיתעוררו ויעשו מה שצריך.

אני כתבתי שאני לא אוהב אותו ושאני חושב שמדובר בשחקן שלא מרים את הקבוצות שלו, אבל שהכישרון ההתקפי שלו הוא אדיר וידוע.
תראה זה לא שאני לחלוטין חולק עליך. אני חושב שליד רביב צריך שחקן שהוא יותר 1 מ-2 ובנקס הוא ההיפך, אבל באמת שזה מתגמד לעומת הבעיה העיקרית שהיא היכולת הנוראית שהוא מפגין עד כה.
בלי קשר, כמו שכבר כתבתי, העיכוב בהחלמה של רביב מצריך הבאה של גארד זר ככה או ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
איך אמר לי חבר אוהד ירושלמי היום - "על הנייר עם רביב בסגל יש לכם קבוצה טובה לפיינל פור, אבל נקודת התורפה שלכם היא המאמן".... וואלה, ממש גילה לי את אמריקה.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 21:05 
נקודת התורפה היא בניית הקבוצה. זה שמאמן אחר היה עושה יותר? סביר להניח. מי שבונה קבוצה בלי קומבו זר ברמה מתחיל בנחיתות עצומה. כשמשחק ההתקפה שלך תלוי בתמיר ובבברנדווין במקום בגארד זר אתלטי אתה בבעיה קשה. רבאק... כמעט לכל קבוצה יש כזה שחקן. למה הפועל תמיד צריכה ללכת עקום? מה כל כך מסובך? למה חולון יכולה להביא את דילייני והפועל לא? שים היום קומבו ברמה בהפועל במקום בנקס ואתה מנצח את המשחק.
חטפת תבוסה מקבוצה ששיחקה נוראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
נקודת התורפה היא בניית הקבוצה. זה שמאמן אחר היה עושה יותר? סביר להניח. מי שבונה קבוצה בלי קומבו זר ברמה מתחיל בנחיתות עצומה. כשמשחק ההתקפה שלך תלוי בתמיר ובבברנדווין במקום בגארד זר אתלטי אתה בבעיה קשה. רבאק... כמעט לכל קבוצה יש כזה שחקן. למה הפועל תמיד צריכה ללכת עקום? מה כל כך מסובך? למה חולון יכולה להביא את דילייני והפועל לא? שים היום קומבו ברמה בהפועל במקום בנקס ואתה מנצח את המשחק.

עכשיו חולון בנו יותר טוב, הבנתי, בקיצור כמו כל שנה הדשא של השכן ירוק יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 21:20 
עומרי קנדה כתב:
purvis short כתב:

עכשיו חולון בנו יותר טוב, הבנתי, בקיצור כמו כל שנה הדשא של השכן ירוק יותר.

לא מתעסק בבנייה של חולון. לא ראיתי אותם משחקים. זו לא הנקודה. הנקודה היא שכדי להצליח, לטעמי, אתה חייב גארד זר ברמה גבוהה שיתחיל לך את המהלכים, שישחק פיק אנד רול. זה עולם אחר כשיש לך כזה שחקן. עם כל האהבה לתמיר, לא הוא צריך להיות השחקן המרכזי בקו האחורי של הפועל. לא הוא צריך להיות זה שמייצר. דילייני זו דוגמא לסוג השחקן שצריך. יש הרבה מאוד שחקנים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
לא ראיתי את המשחק
איך היה עודד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 21:36 
אדום תלאביבי כתב:
ranjef כתב:

אין אחד שחשב שאברהמי הוא גאון בעונה שעברה. לא צריך להמציא בכוח.

תקרא מה כתבו פה אחרי הפלייאוף. אולי לא גאון, אבל מאמן טוב שצריך להמשיך. הוא לא.
יש גם קבוצות שרואים חוסר תיאום ובלבול של תחילת עונה. במקרה שלנו אתה יודע שהמקריות והשכונה בהתקפה תיראה ככה גם בהמשך העונה. ולא שאין לו כלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 21:49 
אלוהים, איזה מעיקים אתם!
כל נבואות הזעם האלה.
הפאניקה הזאת שאתם יוצרים פשוט מכניסה את כולם לסחרור אז תעצרו ותשתו כוס מים. פרוויס אני מבין שיש לך מחולל הודעות שנדלק בהפסדים ונכבה בנצחונות, אבל שחרר אותנו בחייאת.

1. אברהמי ואברהמי ואברהמי -
איך פז היה אומר, ההצלחות מיותמות בעוד שאברהמי כידוע, אבי הכשלונות. חצי ראשון שיחקנו אחלה. רבע שני, המון התקפות מסודרות, 13-6 באסיסטים על ירושלים, אבל מה זה מפריע לכולם לכתוב איזה יכולת אישית מפוארת ואיך שרון לא מנצל אותה.
אתם לא שמים לב איך מאכילים אתכם בכפית בכל מקום ושתלו את הקונספציה בראש שלכם על כמה שרון מאמן מזעזע. יש לשרון שני אויבים מאד גדולים, שהתקשורת היא חברתם הטובה ביותר, אדלשטיין וקטש. כל אחד מהם לא מוסגל להכיל את זה ששרון מאמן את הפועל, הראשון מייחל אגב לכשלונה והתפוררותה של הקבוצה מיום סיום תפקידו.
אז כן, אני חושב שלשרון יש חלק גדול באיבוד של המשחק אחרי שלקח טיים אאוט רק ב21-4, אבל רבאק די. כשאנחנו טובים זה לא למרות שרון, אלא גם בזכותו.
2. אנחנו עם קו אחורי מזעזע בגלל ששני השחקנים הכי טובים בקבוצה הזו על הנייר (רביב ואדריאן) לא קיימים, אחד בגלל שנפצע והשני, אלוהים יודע למה. אבל לא בגלל הבנייה.
3. "מנהל מקצועי" או "למה לא שי האוזמן" - פרוויס, אכלת את הראש על מנהל מקצועי, אכלת את הראש על פז וראה זה פלא, הוא במערכת, אבל מה אתה רוצה? את שי האוזמן שבעיקר בנה קבוצה באשדוד לפני 7 עונות ומאז מלקק מעל כל במה אפשרית לג'ינג'י. כל העולם רודף אחריו ומרוב משא ומתן הוא מפרשן ליגה לאומית בערוץ 5. אבל זה הפתרון, שי האוזמן, כי אפי בניינטיז.
4." להחתים כמה שיותר מהר גארד אמריקאי" - אז תביאו עכשיו איזה גארד שיטחון לכם את התקציב כאילו מדובר פה באיזה גוף פרטי בלי מגבלות תקציב, או שתביאו מישהו נגר שלא יחריג את התקציב רק כדי להגיד שהבאתם. השקיעו הרבה השנה באמריקאים כדי לא להחליף כל שני וחמישי, אז קצת אורך רוח. זה פאקינג משחק אימון, אבל פרוויס יגיד לכם שזה גביע ווינר!!! מה עוד אפשר לצפות לאחר שביקש את ראשם של חברי הועד המנהל על ביטולו של משחק אימון.
5. בניגוד לאחות מהכדורגל (לא פרוויס, אני לא מתכוון לאהובתך מכפר סבא), הקבוצה יכלה להתפרק היום כשירושלים רצו ל20 הפרש. 62-42. במקום זאת הפועל עשו 11-3. תגידו שזה בגלל שירושלים פח, לא בגלל שיש קבוצה שלא התפרקה הפעם.
6. ישראלים מהספסל - בניגוד לברנדווין שבאמת פחד מהצל של עצמו, תומר גינת היה אחלה, וגם צוף בהזדמנויות שקיבל.
7. בטון ביקורתי, ריבאונד הגנה - לא מבין איך אף אחד לא התייחס לריבאונד הגנה שהיה מזעזע. הנקודות מהזדמנות שנייה הן מה שניצח את המשחק, הרבה יותר מהטיים אאוט ברבע שלישי. האוול היה לא מעט פעמים ממוקם יחסית רחוק מהטבעת בריבאונד (קצת בדומה למה שהיה בזמנו עם גייטס).

באמת פרוויס, כזאת מחלקת כדורסל מפוארת בכפר סבא, אולי תלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 21:56 
אל באנדי כתב:
לא ראיתי את המשחק
איך היה עודד?

לא היה טוב. איבד כמה כדורים בכדרור. לא שופט אותו בכלל כרגע. עוד מוקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 22:09 
אין לנו ריבאונד הגנה כי הסנטר שלך זה אחד האוול שזה לא כל כך מעניין אותו ועושה חילופים אוטומטיים מטומטמים. הזכיר לי היום אחד שמשחק היום בנהריה ושיחק אצלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
זלוטי כתב:
אלוהים, איזה מעיקים אתם!
כל נבואות הזעם האלה.
הפאניקה הזאת שאתם יוצרים פשוט מכניסה את כולם לסחרור אז תעצרו ותשתו כוס מים. פרוויס אני מבין שיש לך מחולל הודעות שנדלק בהפסדים ונכבה בנצחונות, אבל שחרר אותנו בחייאת.

1. אברהמי ואברהמי ואברהמי -
איך פז היה אומר, ההצלחות מיותמות בעוד שאברהמי כידוע, אבי הכשלונות. חצי ראשון שיחקנו אחלה. רבע שני, המון התקפות מסודרות, 13-6 באסיסטים על ירושלים, אבל מה זה מפריע לכולם לכתוב איזה יכולת אישית מפוארת ואיך שרון לא מנצל אותה.
אתם לא שמים לב איך מאכילים אתכם בכפית בכל מקום ושתלו את הקונספציה בראש שלכם על כמה שרון מאמן מזעזע. יש לשרון שני אויבים מאד גדולים, שהתקשורת היא חברתם הטובה ביותר, אדלשטיין וקטש. כל אחד מהם לא מוסגל להכיל את זה ששרון מאמן את הפועל, הראשון מייחל אגב לכשלונה והתפוררותה של הקבוצה מיום סיום תפקידו.
אז כן, אני חושב שלשרון יש חלק גדול באיבוד של המשחק אחרי שלקח טיים אאוט רק ב21-4, אבל רבאק די. כשאנחנו טובים זה לא למרות שרון, אלא גם בזכותו.
2. אנחנו עם קו אחורי מזעזע בגלל ששני השחקנים הכי טובים בקבוצה הזו על הנייר (רביב ואדריאן) לא קיימים, אחד בגלל שנפצע והשני, אלוהים יודע למה. אבל לא בגלל הבנייה.
3. "מנהל מקצועי" או "למה לא שי האוזמן" - פרוויס, אכלת את הראש על מנהל מקצועי, אכלת את הראש על פז וראה זה פלא, הוא במערכת, אבל מה אתה רוצה? את שי האוזמן שבעיקר בנה קבוצה באשדוד לפני 7 עונות ומאז מלקק מעל כל במה אפשרית לג'ינג'י. כל העולם רודף אחריו ומרוב משא ומתן הוא מפרשן ליגה לאומית בערוץ 5. אבל זה הפתרון, שי האוזמן, כי אפי בניינטיז.
4." להחתים כמה שיותר מהר גארד אמריקאי" - אז תביאו עכשיו איזה גארד שיטחון לכם את התקציב כאילו מדובר פה באיזה גוף פרטי בלי מגבלות תקציב, או שתביאו מישהו נגר שלא יחריג את התקציב רק כדי להגיד שהבאתם. השקיעו הרבה השנה באמריקאים כדי לא להחליף כל שני וחמישי, אז קצת אורך רוח. זה פאקינג משחק אימון , אבל פרוויס יגיד לכם שזה גביע ווינר!!! מה עוד אפשר לצפות לאחר שביקש את ראשם של חברי הועד המנהל על ביטולו של משחק אימון.
5. בניגוד לאחות מהכדורגל (לא פרוויס, אני לא מתכוון לאהובתך מכפר סבא), הקבוצה יכלה להתפרק היום כשירושלים רצו ל20 הפרש. 62-42. במקום זאת הפועל עשו 11-3. תגידו שזה בגלל שירושלים פח, לא בגלל שיש קבוצה שלא התפרקה הפעם.
6. ישראלים מהספסל - בניגוד לברנדווין שבאמת פחד מהצל של עצמו, תומר גינת היה אחלה, וגם צוף בהזדמנויות שקיבל.
7. בטון ביקורתי, ריבאונד הגנה - לא מבין איך אף אחד לא התייחס לריבאונד הגנה שהיה מזעזע. הנקודות מהזדמנות שנייה הן מה שניצח את המשחק, הרבה יותר מהטיים אאוט ברבע שלישי. האוול היה לא מעט פעמים ממוקם יחסית רחוק מהטבעת בריבאונד (קצת בדומה למה שהיה בזמנו עם גייטס).

באמת פרוויס, כזאת מחלקת כדורסל מפוארת בכפר סבא, אולי תלך?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2016, 00:48 
אז היה משחק טרום עונה לא משהו עם חצי סביר ומבולבל וחצי לא טוב ומבולגן, אחרי שההכנה לעונה התפקששה מסיבות שלא תלויות באף אחד. אולי כבירי אשם. הקיצר, ממש משבר. לי ברור שהקבוצה הזאת הולכת להיות טובה אחרי שרביב יחזור ובנקס יכנס למשבצת. כרגע הוא אבוד ותלוש. כשרביב יפתח לידו זה ירווח לו את כל המשחק והוא יחזור למספרים שלו. אני זוכר את המשחק נגד הרצליה בטרום עונה הקודמת - סטיבן דניס וסינגלטון נראו כמו מתחזים. אח"כ בליגה הם כבר נראו אחרת. האוול גינת ואיידן זה אחלה קו קדמי ודרל וויליאמס זה שחקן שחקן. האתגר הוא להפוך את הקבוצה הזאת למפלצת הגנתית כי התקפה תהיה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2016, 03:27 
סמל אישי של המשתמש
הדבר היחיד שמדאיג זה איך שהזרים נראים מבחינת יכולת אישית. פשוט זוועה, מה שאנחנו מקבלים מהם בטוטאל זה כל כך מעט וכל כך רחוק ממה שמצפים מהם. הביאו זרים מוכחים בכסף גדול לא בשביל שיגיעו להכנה לעונה וייראו כמו זרים לענף.

בנקס - כל מילה מיותרת. 3 נקודות, 1/6 מהשדה, לא הלך לקו, 2 אסיסטים על 5 איבודים, מדד שלילי, גם הגנה גרועה. שחקן ששנים הוא באנקר מבחינת סקורינג נראה אאוט לחלוטין.

טאקר - משחק חכם, קבוצתי, גישה טובה, שומר. יופי. עשה 6 נקודות. בעונה שעברה הפציץ 19 נקודות למשחק. נראה לא טוב אתלטית. פחות חד ואקספלוסיבי מהעונה שעברה.

האוול - לא מתרשם בכלל מה-14 נקודות שלו. כל הנקודות, חוץ מריבאונד התקפה בתחילת המשחק וסל ממהלך אישי בתחילת הרבע השלישי, היו מאסיסטים שהשאירו אותו לקרש-סל. חוץ מזה עד עכשיו בכל המשחקים הוא נראה כמו גרסה פחות מוכשרת של יינסי גייטס. לא לוקח ריבאונד. 4 ריבאונד ב-30 דקות בזמן שירושלים חוגגת עלינו בריבאונד התקפה (17 ריבאונד התקפה שלהם מול 25 ריבאונד הגנה שלנו). איפה השחקן שהיה מלך הריבאונדים של הליגה בעונה שעברה? לא שומר. שחקן שיכול לשמור מצוין ועשה את זה בעונה שעברה בנהריה. הוא שחקן יחסית טכני אבל לא איזה כישרון יוצא דופן, הוא אמור לחיות על כוח ונחישות וחושים מתחת לסל והוא לא מראה שום דבר מזה.

המצב עוד יותר גרוע אם לוקחים בחשבון שההבאה שלו בעצם מחקה את איידן. בהתחלה הביאו את וויליאמס בתור 5 עם כוונה להביא 4 לידו (עם משחק חוץ). וויליאמס ואיידן היו אמורים להיות ה-5. כשנוצרה ההזדמנות להביא את האוול, עוד סנטר, ובהרבה כסף, הביאו אותו במחשבה לוותר על איידן (אין טעם להחזיק אותו בנוסף לשני סנטרים, וגם כלכלית המהלך נעשה מתוך חישוב שאיידן יעזוב). מה שיוצא זה שלמעט כמה דקות עם וויליאמס והאוול ביחד, אנחנו משחקים עם מתן/גינת ב-4 והאוול/וויליאמס ב-5. שזה כבר חיסרון. ובינתיים איידן בקבוצה, ובהזדמנויות שהוא קיבל (כשוויליאמס לא שיחק וגם היום כמה דקות) הוא נראה אדיר. הנוכחות ההגנתית שלו אדירה, היא משנה לנו את כל משחק ההגנה. הוא נותן ערך מוסף ועוד בתור ישראלי, שמתן וגינת לא נותנים. במקום שיהיה לנו את וויליאמס, עוד 4 זר, ואת איידן, שיכולים לשחק כולם אחד עם השני, ורק אז את מתן וגינת כגיבוי, כרגע אנחנו עם מתן/גינת ב-4, האוול/וויליאמס ב-5, עוד איזה 10 דקות שלהם ביחד, ואיידן שמקבל פירורים. וזה עוד לפני שנכנסתי לעניינים של ספייסינג, פליימייקינג, ורסטיליות, גמישות. זה יכול להיות שווה רק אם האוול נותן את מה שהוא נתן בנהריה, באנקר של 15+10 והגנה אינטנסיבית. כרגע זה אפילו לא קרוב.

וויליאמס - הראה שוב דברים יפים. קליעה מחצי מרחק, שומר מעולה, גם מוכשר וגם קשוח. עשה אחר כך גם המון שטויות, איבד המון ולקח כמה כדורים לסל בתחילת ההתקפה בלי קשר לכלום. גם אכל יותר מדי שטויות, אי אפשר שיוציאו אותו ב-5 עבירות ב-19 דקות, סתם עבירות זולות (אם כי ספי שמש חתיכת חלאה). יש לו בעיה עם הפאולים. אבל הוא בסדר.

מהישראלים מצפים לפחות אז הם פחות או יותר עמדו בציפיות.
בלאט - קליעה ברמה מאוד גבוהה. ניהול משחק ככה-ככה, לצד אסיסטים יפים גם היו לו הרבה איבודים וכדררת יתר. לא יכול ליצור לעצמו שום דבר, או למסור או לקלוע מבחוץ. לא יכול לשמור. יצא ב-5 עבירות תוך 23 דקות. אבל בסך הכל סביר.
ברנדוויין - חלש מאוד. ההבדל היחיד כרגע בינו לבין גיא דותן זה שהוא מצליח לעבור את החצי (בקושי). חוץ מזה שום דבר.
צוף - כל הכבוד על שתי השלשות. אני עדיין לא חושב שהוא קלעי כזה טוב וזה הדבר היחיד שהוא מסוגל לעשות כרגע.
מתן - בסדר, עשה מה שהוא יכול בהגנה.
גינת - לא מספיק טוב התקפית. 0/4 מהשדה. הוא שחקן שחייב לקלוע בשביל להצדיק את המקום שלו. אי אפשר שהוא ייראה כל כך מפוחד ולא בעניינים התקפית.
איידן - בדקות שהוא קיבל רואים איך הוא משנה לנו את משחק ההגנה. גם התקפית יש לו פוטנציאל בגלל הגודל שלו, רק צריך לשחק יותר קרוב לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2016, 06:37 
יובל, בגלל מה שכתבת אני חושב שהדבר הנכון ביותר הוא להביא גארד זר. לא יקרה כלום אם האוול יישב בצד. לאור איך שהוא משחק עד עכשיו. אולי זה אפילו יעיר אותו. בטח כשיש את איידן כגיבוי. גם אם טאקר יישב בצד אז תסתדר. אבל לא תסתדר לטעמי עם קו חוץ כל כך אנמי וגם בלי רגליים. חלק גדול מהבריחה של ירושלים במחצית השניה זה בגלל שאין שום יכולת הגנתית כמעט בקו החוץ. אף אחד שיכול לשמור גארדים זרים. כל גארד יריב שעושה תנועה לסל נשאר חופשי לגמרי.
אגב, בנוגע לטאקר. מאוד מאכזב שהוא לא מסוגל לייצר כלום מכדרור. לא מסוגל בכלל לחדור וכל מה שיש לו זה זריקות מבחוץ שהולכות החוצה. זה לא אותו השחקן שהיה בקריית גת.
בנוגע לישראלים: מתן נתן במחצית הראשונה הגנה אדירה. גינת הראה הרבה פוטנציאל,ובלאט במחצית הראשונה היה אחלה. אבל עם זה הפועל לא תגיע לכלום. בלי תרומה רצינית מהזרים ובלי חיזוק מיידי בקו החוץ אני לא רואה את העסק מתרומם. ולדעתי אסור לחכות למשחקי הליגה. צריך לפתור את הבעיה עוד לפני. כי לדעתי שינוי אחד בסגל יכול לאזן אותו ולשפר אותו פלאים.
תביא רכז זר ונניח שתשים את האוול בצד:
חמישייה: רכז זר, בנקס, מתן, גינת וויליאמס: ספסל: טאקר, תמיר, ברנדוויין, איידן, בן משה
נניח שטאקר בצד:
חמישייה: רכז זר, בנקס, מתן, גינת, וויליאמס. ספסל: האוול, תמיר, ברנדווין, איידן, בן משה

שני ההרכבים האלה הרבה יותר טובים ומאוזנים ממה שיש כרגע. זה שינוי שחובה לעשות באופן מיידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2016, 06:56 
סמל אישי של המשתמש
גיוון מדהים.

מתן לא צריך להיות בחמישייה ובטח שלא כ3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2016, 07:24 
מתן חייב להיות בחמישייה. וההרכב הזה הרבה יותר טוב ומאוזן ממה שיש כרגע. מהרכב שיש בו 5 שחקנים פנים וגארד וחצי שמסוגל להוביל כדור. עם גארד ברמה כל השחקנים סביבו יהיו הרבה יותר טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2016, 07:50 
סמל אישי של המשתמש
זה תמיד נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: