תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 16:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 177 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כבירי את ויצמן
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 18:08 
pogi כתב:
Fez כתב:
מרוב תיאוריות קונספירציה בסוף נשכח שהכישלון הוא קודם כל מקצועי. שיש פה קבוצה בתקציב של מעל 40 מיליון ש"ח ושכר שחקנים ענק. שיש פה צוות מקצועי מהיקרים בליגה, לפני ואחרי הבריחה של הנמלט. שיצאת למחנה אימונים סופר יקר בחו"ל (שאני עדיין לא הבנתי את ההצדקה אליו כשאתה פותח עם 2 נק' מחמישה משחקים ונראה כמו פח) ויש לך מתחם אימונים מתקדם עם צוות ועם טכנולוגיה יקרה ועם אלף ואחד תנאים. שתכלס, ברמה המקצועית פרופר, לקבוצה הזאת היה אמור להיות יתרון אדיר על 80% מהקבוצות בליגה.

אז יש אג'נדות קבועות ואשמים קבועים. ויש מציאות אחת מבאסת. שבה מאמנג'ר דגול קיבל את כל מה שהוא רצה, נכשל בענק וברח אחרי 4 משחקים.

אני מוכן להתערב איתך שגם אם תיקח ילדה עם קוקיות שלא מבינה כלום בכדורגל ותיתן לה לשחק מנג׳ר היא לא תעשה חצי הדברים ההזויים שכבירי עשה כאן מאז שהגיע.
-היא הייתה יודעת למשל שלא מביאים מאמן שלא מדבר עברית או אנגלית ולא יכול לתקשר עם השחקנים.

וואלה.
נחש מי היה נגד הפיטורים של מנדיונדו.

viewtopic.php?f=4&t=111040&start=60

pogi כתב:
התקשורת תתחיל לפעול כמה שיותר מהר כדי להעיף את המאמן
מאמן זר לא מתאים לצנציפר וחבורתו, הם זקוקים למאמן ישראלי שישתף איתם פעולה
מקווה מאוד שכבירי יעמוד בלחצים האלה ולא יעשה שטויות

שמתי את השיר הזה כבר בפורום פעם נראה לי.

אין לי בעיה שאתה מאוד ביקורתי. באמת. אבל קצת פחות ארס, זה לא יוריד כלום מההודעות שלך.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 26 ספטמבר 2016, 18:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 18:10 
כואב לי על הקללות שקיבל היום
אני חושב שהוא באמת רוצה בטובת הפועל אבל לא יודע איך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 18:23 
pogi כתב:
Fez כתב:
מרוב תיאוריות קונספירציה בסוף נשכח שהכישלון הוא קודם כל מקצועי. שיש פה קבוצה בתקציב של מעל 40 מיליון ש"ח ושכר שחקנים ענק. שיש פה צוות מקצועי מהיקרים בליגה, לפני ואחרי הבריחה של הנמלט. שיצאת למחנה אימונים סופר יקר בחו"ל (שאני עדיין לא הבנתי את ההצדקה אליו כשאתה פותח עם 2 נק' מחמישה משחקים ונראה כמו פח) ויש לך מתחם אימונים מתקדם עם צוות ועם טכנולוגיה יקרה ועם אלף ואחד תנאים. שתכלס, ברמה המקצועית פרופר, לקבוצה הזאת היה אמור להיות יתרון אדיר על 80% מהקבוצות בליגה.

אז יש אג'נדות קבועות ואשמים קבועים. ויש מציאות אחת מבאסת. שבה מאמנג'ר דגול קיבל את כל מה שהוא רצה, נכשל בענק וברח אחרי 4 משחקים.

אני מצטער אבל התפיסה הזו לא נכונה
אתה הולך לנתונים החומריים- תקציב מעל 40 מליון...מחנה אימונים יקר וכו׳ וכו׳.
הבעיה בהפועל ת״א מאז עזיבת טביב היא לא הכסף, היא קודם כל צורת הניהול.
אני מוכן להתערב איתך שגם אם תיקח ילדה עם קוקיות שלא מבינה כלום בכדורגל ותיתן לה לשחק מנג׳ר היא לא תעשה חצי הדברים ההזויים שכבירי עשה כאן מאז שהגיע.
-היא הייתה יודעת למשל שלא מביאים מאמן שלא מדבר עברית או אנגלית ולא יכול לתקשר עם השחקנים.
-היא הייתה יודעת שלא משלמים מליון יורו על שחקן בן 20 שלא קרע עוד זוג נעליים בשל העובדה שכתב פוסט בפייסבוק בעד הפועל כשהיה ילד.
- היא הייתה יודעת שאסור לתת קבוצה במשך חודשים שלמים לשחקן עבר מרגש ככל שיהיה (באדיר) שלא אימן אפילו קייטנה לכדורגל ואפילו לא הוציא תעודת מאמן.

הפעולות שנעשות פה כבר כמה שנים מאז עידן רמון ושכבירי המשיך במלוא המרץ, הן פשוט חולניות. כבירי החליט שהוא מפנטז (כמו אחרון האוהדים) על ״גוטי האדום״, הקריב חלק נכבד מהעונה שעברה כדי להביא אותו כשעל המדף היה אלישע לוי שהיה יכול להגיע כבר במחזור השני (מהלך שכמעט הוריד אותנו ליגה), החתים אותו על חוזה עצום ונתן לו לעשות מה שבא לו מבלי שיש עליו רבע בקרה. אנשים פה באים בטענות שכבירי לא יכול להקצות עוד כסף כדי שנתחרה על תארים. אם הוא היה שם עוד כסף התוצאות היו נשארות זהות, רק שחשבון הבנק של כבירי היה קטן יותר. ככה זה כשהמועדון מתנהל בצורה שמביישת מועדונים ברמות הכי נמוכות, בליגות הכי חובבניות, במדינות הכי נידחות.

הכל נכון, אבל בסוף אף אחד מבעלי הקבוצות הגיע ללא רקע אמיתי בניהול קבוצת כדורגל.
גם לגולדאהר וגם לאלונה לקחו כמה שנים להגיע לאיפה שהם היום. ההבדל שהם הגיעו עם גב כלכלי חזק וידעו להכניס את היד לכיס שצריך לכסות על הטעויות שלהם (והיו לא מעט כאלה).
הבעיה אצל כבירי זה שאין לו את האפשרות להכניס את היד עמוק לכיס ואין לו את האפשרות לתקן את זה.

אין מה לעשות - חייב להיות בעלים עם הרבה כסף וכיס עמוק. עד שלא יגיע להפועל כזה - אנחנו נמשיך לא להיות רלוונטים - אולי פעם בכמה שנים ניקח איזה גביע ניחומים ונגיע לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 18:30 
לא זה ממש תורת הקוונטים הברבורים האלה על רוכש. כאילו דה

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
Yalla Hapoel כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כבירי את ויצמן
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 19:28 
הסלע האדום כתב:
עמי נאווי כתב:
Yalla Hapoel כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
טיפש מי שקילל אותו, אם הוא הולך הביתה אנחנו אבודים.
ולא קונה את זה שפירוק עדיף במצבינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
הסלע האדום כתב:
עמי נאווי כתב:
Yalla Hapoel כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 19:37 
הכל מתחיל מהמצב הכלכלי וזו הבעיה המרכזית.
כשאין כסף יש קרקע פורייה מאוד לטעויות ניהוליות קריטיות.
כשיש כסף מרווח הטעויות גדל ואז מותר לטעות. להפועל במצבה הנוכחי אסור לטעות.

אני לא יודע מה המשמעות של פירוק, אבל אם זה אומר שנפטרים מהחובות ומתחילים הכל מהתחלה ממינוס 9 בלאומית, אני חושב שאני בעד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 19:39 
זה לא מתיישר עם זה שכבר שנתיים התקציב הוא מעל 40 מיליון ושיש קבוצות עם תקציבים צנועים יותר שנראות הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 19:40 
כבירי קיבל היום הכי מעט קללות מכולם (חוץ מלוזון). הרבה "איפה ויצמן?", מעט "לך הביתה'" ועוד יותר מעט קללות.
האמור לעיל מובא בלי להביע דעה בנושא.

נערך לאחרונה על ידי Noam בתאריך 26 ספטמבר 2016, 19:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא שהפועל תל אביב במצוקה כלכלית אבל במקום להתאזן וללכת לעונות פיננסיות שייצבו את המועדון היא יורה באפלה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
הבעיה היא שהפועל תל אביב במצוקה כלכלית אבל במקום להתאזן וללכת לעונות פיננסיות שייצבו את המועדון היא יורה באפלה.

הבעיה היא שעושים את זה כבר שנים וכל שנה זה רק נראה יותר גרוע, אז האנשים שאחראים לזה (איש המסתורין והקוף התורן שלו) צריכים לשלוח את הקבוצה הזאת לפירוק ולעזוב אותנו כי הם מצצו לנו את הדם וכל סיבה לאהדה ואהבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 20:10 
NARKOTIKA כתב:
pogi כתב:
Fez כתב:

וואלה.
נחש מי היה נגד הפיטורים של מנדיונדו.

viewtopic.php?f=4&t=111040&start=60

pogi כתב:
התקשורת תתחיל לפעול כמה שיותר מהר כדי להעיף את המאמן
מאמן זר לא מתאים לצנציפר וחבורתו, הם זקוקים למאמן ישראלי שישתף איתם פעולה
מקווה מאוד שכבירי יעמוד בלחצים האלה ולא יעשה שטויות

שמתי את השיר הזה כבר בפורום פעם נראה לי.

אין לי בעיה שאתה מאוד ביקורתי. באמת. אבל קצת פחות ארס, זה לא יוריד כלום מההודעות שלך.

לפני הכל, קח טיפ קטן לחיים- אל תעשה אף פעם את מה שעשית עכשיו כי זו אסטרטגיה ממש לא טובה.
ועדיין, תרשה לי להגיב על על ההתחכמות הזו.

לידיעתך, בהקשר של הפועל ת״א אני סך הכל אוהד פשוט. אני לא מקורב להנהלה ואני מגבש את הדעה שלי ממה שאני מבין בנקודת זמן נתונה. בדרך כלל אני נוטה לתת קרדיט למי שנראה לי ראוי לקרדיט. בתחילת העונה שעברה נתתי קרדיט גדול לכבירי, הוא היה נראה לי האיש הנכון במקום הנכון. חלק מהעניין היה שהאמנתי שמדובר בחבר׳ה רציניים שלא היו מחתימים פה איזה ליצן שבחיים לא אימן ולא מדבר אנגלית למרות מה שנכתב בתקשורת. על אותו משקל- לא הייתה לי בעיה שכבירי הביא 30 שחקנים כי רציתי להאמין שהוא לא היה עושה את זה אלא אם יש לו מספיק כסף והוא לוקח בחשבון כל תסריט אפשרי ושהשחקנים האלה (לרבות הזרים) נבחרו צורה מקצועית.
אני, אתה והרוב פה-אוהדים פשוטים. רובנו ניזונים מהתקשורת ומסיקים מסקנות שונות בנקודות זמן שונות. מאלה שנמצאים ברמת קבלת ההחלטות לעומת זאת, מצופה לקבל את רוב ההחלטות הנכונות בזמן הנכון. הם אלה שטסו לספרד להיפגש איתו, הם אלה שיכלו לדעת בזמן אמת מה רמת האנגלית שלו ואם הוא בכלל מתאים לאמן קבוצת כדורגל. אם הם הגיעו למסקנה שהוא מתאים לתפקיד, אבל אחרי שני מחוזרים פיטרו אותו בעצבים-זה מלמד שהם פשוט לא רציניים וכל התהליך הזה היה לא רציני (בניגוד למה שסברתי בתחילת הדרך). אכן, סברתי אז ואני מאמין גם היום שמאמן זר הוא הפתרון הנכון. אבל מן הסתם שבניגוד לכבירי ושותפיו, לי לא היו את הכלים בזמן שרשמתי את הציטוט לדעת שמדובר בליצן, לכבירי כנראה שהיו.

בלי קשר, אכן אני בנאדם ביקורתי, ואכן גם אני הייתי יכול להביא פה ציטוטים מלפני שנה של ויכוחים של איתך ועם אחרים שלא הבינו איך אני מעז לבקר בנאדם ש״שם 60 מליון״. אבל לא באמת הייתי רוצה שכולם יהיו ביקורתיים כמוני ואני כן מבין את אלה ששונאים ביקורת ורוצים שיגידו להם רק מה שהם רוצים לשמוע. אבל בוא נבהיר דבר אחד- הארס ממש לא בא ממני. הביקורת שלי היא תמיד עניינית וברוב המקרים מבוססת על עובדות ונימוקים. הדעה שלי על כבירי לא השתנתה בגלל הדרבי או בגלל תבוסה כזו או אחרת. לעומת זאת כל מיני ליצנים ששנה שעברה בחרו להתעלם מהשגיאות שנעשו ותקפו אותי על הביקורת נגד כבירי, אבל היום מקללים אותו וקוראים לו נוכל ומלבין כספים (ואני לא אומר שאתה ביניהם )- הם אלה שמביאים את הארס. כי לאהוב את הבעלים ולהתנגד לכל ביקורת עליו כל עוד הוא כספומט ואז להתהפך עליו כשמתחילים לשלם על השגיאות- זו חכמה מאוד קטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
el dudernio כתב:

הבעיה היא שעושים את זה כבר שנים וכל שנה זה רק נראה יותר גרוע, אז האנשים שאחראים לזה (איש המסתורין והקוף התורן שלו) צריכים לשלוח את הקבוצה הזאת לפירוק ולעזוב אותנו כי הם מצצו לנו את הדם וכל סיבה לאהדה ואהבה.

חוץ מבחצי העונה של ברקו לא הלכת לשום עונה פיננסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 20:20 
Royi כתב:

הכל נכון, אבל בסוף אף אחד מבעלי הקבוצות הגיע ללא רקע אמיתי בניהול קבוצת כדורגל.
גם לגולדאהר וגם לאלונה לקחו כמה שנים להגיע לאיפה שהם היום. ההבדל שהם הגיעו עם גב כלכלי חזק וידעו להכניס את היד לכיס שצריך לכסות על הטעויות שלהם (והיו לא מעט כאלה).
הבעיה אצל כבירי זה שאין לו את האפשרות להכניס את היד עמוק לכיס ואין לו את האפשרות לתקן את זה.

אין מה לעשות - חייב להיות בעלים עם הרבה כסף וכיס עמוק. עד שלא יגיע להפועל כזה - אנחנו נמשיך לא להיות רלוונטים - אולי פעם בכמה שנים ניקח איזה גביע ניחומים ונגיע לאירופה.

שוב, לקחת את זה למקום של הכסף זה לא נכון בנסיבות של הפועל בשנים האחרונות. אם כבירי לא יכול לעמוד בסטנדרטים הכספיים של מועדונים אחרים אז שיעמוד בסטנדרטים שלו. זה גם יכול להספיק כל עוד ההתנהלות תהיה נכונה. אני מזכיר שעם מוני הראל היינו בצמרת בלי שהוא השתגע מבחינה כלכלית, תוך כדי שאנחנו נמצאים מעל מועדונים עם יותר כסף מאיתנו. אם אנחנו נתנהל כמו שצריך, נרים קבוצות שמסוגלות לשחק כדורגל נורמלי, נהיה בטבלה מעל קבוצות עם תקציב שליש מאיתנו כמו סכנין ורעננה ועדיין לא נצליח להתמודד עם המיליונים של אלונה וגולדהר, רק אז אולי יהיה אפשר להשתמש בסיבה הכלכלית כתירוץ. כל עוד אנחנו מרימים פה עם תקציבים של מליונים קבוצות מביכות שנה אחר שנה אז הנושא הכלכלי הוא ממש לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
RedFox כתב:
el dudernio כתב:

חוץ מבחצי העונה של ברקו לא הלכת לשום עונה פיננסית.

התכוונתי עושים כבר שנים את ההימור הזה על קבוצה שתוביל אותנו לבתים באירופה ותמחק את החובות ואז תיתן לויצמן לגיטימציה לנהל את מופע התאטרון לפי ראות עיניו.
גם החצי עונה של ברקו זה לא פיננסי ולא כלום, קשקוש תקשורתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 20:49 
אתם חיים בסרט שפירוק יהיה רומנטי כמו בכדורסל.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
מנסה להבין מה אתם רוצים מכבירי
כמעט כל מה שגוטמן ביקש הוא קיבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 20:50 
redead כתב:
אתם חיים בסרט שפירוק יהיה רומנטי כמו בכדורסל.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

תסביר, כי זו באמת סוגיה שצריך לפתוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
אין שום הגבלות על גוף שעבר פירוק?
גם אני רוצה לעבור פירוק. נשמע כיף כיפאק. יסגור לי את המינוס בבנק, מה רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 20:56 
dino כתב:

לפי מה שמספרים פה, זה בערך ככה.
העונש היחיד זה המינוס 9 בלאומית אבל תכלס קטן עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
dino כתב:

עצוב שלא עשו את זה לפני שנתיים.
עדיין לא מאוחר וחבל על כל יום שעובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 21:05 
הסלע האדום כתב:
טכנית לארז כתב:
dino כתב:

עצוב שלא עשו את זה לפני שנתיים.
עדיין לא מאוחר וחבל על כל יום שעובר.

הבעיה עם פירוק (לפני שנתיים) שפחדו שאף אחד לא יקח אותנו או שיקחו אותנו טיפוסים מפוקפקים כמו הפועל פ"ת, זה לא משהו פשוט.
כיום בכל מקרה נגיע לתרחיש שבו נתפרק (ירידת ליגה, המצב לא יכול להמשך ככה לאורך שנים) ובמינוס 9 נקודות אולי ידחוף את הקהל להגיע יותר כשתהיה אווירה חדשה ונטולת חובות ואולי להשלים את הנקודות עם אווירה ועידוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 21:08 
אני רואה את נתניה כולה 5-6 הפרש עם המינוס 9 אחרי 5 מחזורים.
הם בהחלט יכולים לעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
לא הולכים לפירוק על עיוור. בונים את זה כמו ה"מכרז" לאיצטדיון בבת ים.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 21:11 
איזה פירוק? נראה לכם שהם יוותרו על הנכסים שלהם?

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 26 ספטמבר 2016, 21:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 21:18 
פירוק לא יהיה, יש יותר אנשים שהשקיעו בקבוצה שלא יתנו לה ללכת לפירוק.
דינו - פירוק זה אצל חברה, אצל אנשים זה פשיטת רגל.
הליך פירוק זה הליך ארוך ולא פשוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 21:20 
כבירי במבחן עכשיו
רק מחזור 5 אפשר להתאושש
כל מה שצריך זה לאפס את המערכת מקצועית
לגבי ההנהלה זה לא חדש, זה תהליך

אם יוציא את גוטמן מהפועל זה כבר התחלה
לא רוצים עוד שחקנים שקר, מבחינתי היעד הראשון צריך לחסל את החובות
45 מיליון - זה מה שהוא צריך לקום איתו בבוקר וללכת לישון איתו
כל יום להוריד ממנו וכל פעם שירד החוב להעיף עוד עלוקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 177 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: