לירון האדום כתב:
אדום מטלי כתב:
תגיד לי לירון, מה אתה רוצה מהשחקנים? הם מיעוטי יכולת, רובם עשו ככל יכולתם בדרבי הזה.
יש לי ביקורת למאמן, ולהתנהלות בהגנה. אבל לא ראיתי שחקנים שלא מתאמצים, זו היכולת שלהם.
מה יעזור להם שריקות בוז?
אני לא מאשים את מי שלא מסוגל לעודד, אבל השחקנים צריכים רק עידוד עכשיו.
מטלי היתי במשחק וגם ראיתי את התקציר, תסתכל בבקשה על הגול הרביעי - בן חיים מסתובב בין 3-4 שחקני הפועל ואף אחד לא מנסה לעשות גליץ'
או לעצור אותו.
תראה את הגול החמישי - האיסלנדי שלהם עובר 4 שחקני הפועל שמסביבו כאילו הם אוויר, שחקנים שמים לו אעלק גוף, לא ככה נלחמים!!
נלחמים בגליצ'ים לרגליים, בדחיפות, בלעשות בלגן בדשא שעושים עלייך אולה כאילו אתה ילד קטן.
אתה נלחם בכל דרך אפשרית ולא מרים ידיים ונותן למכבי להתעלל בך!!
מצטער, אם היו נלחמים זה לא היה נגמר בהשפלה כזאת
לירון,
דבר עם הבנות שלי. בדקה ה-15 אמרתי להן שלא יתכן ששחקני מכבי מסתובבים עם כדור בטווח של עד 20 מ' מהשער שלנו, והשומר שלהם משאיר להם כל הזמן 2 מטר. זו לא הגנה. זה עוד לפני שהתחילו כל הגולים. זה נמשך עד סוף המשחק, ו-3 גולים היו בגלל שנתנו להם להסתובב שם עם כדור כמו בטיילת.
אני לא יודע ממה זה נובע, לא נראה לי שמחוסר איכפתיות. כי בכל חלק אחר של המגרש הם ניסו בכל כוחם. זה יותר חוסר אימון, או טימטום מובנה.
בגול החמישי אולי הם כבר לא התאמצו, אבל זה כבר עניין מנטלי.
באופן כללי, במשחק הזה הם התאמצו הרבה יותר מאשר נגד חיפה, למשל.
בקיצור, בוז וחוסר עידוד לא יועילו עכשיו, הם יזיקו.
צריך להבדיל בין הצורך להוציא קיטור, שבא לידי ביטוי כאן בפורום בפוסטים היסטריים, לבין מה אנחנו יכולים לעשות - אם בכלל - כדי שהקבוצה תתרומם.