בני יעקבי כתב:
Tom Sawyer כתב:
בני יעקבי כתב:
זהו שבמשוואות יש לי קצת יותר הבנה ממך נדמה לי. ובבקשה לך אתה הביתה. אני מדבר ברצינות. לא צריך אותך כאן ולא במגרש. תשב בבית תכחה שננצח. בנתיים תלך. לא צריך להחליף אף אחד. רק אותך. אתה הבעיה. מי שחושב טעית? לך הביתה? שילך בעצמו
אז תסביר לי למה מנדיונדו או גיא לוי פוטרו?
ואל תהיה בטוח כל כך לגבי משוואות.
למה אם העפת את מנדיונדו, לא העפת את מי שהביא אותו?
למה לא מחליפים עורך דין להפועל תל אביב לאור כל ההפסדים המשפטיים?
למה אין חשב כלכלי טוב יותר במועדון לאור כל הבורות שמתגלים כל יום?
לא יודע. זה לא התפקיד שלי לדאוג לזה. העיפו את מנדיונדו כי אנשים כמוך צרחו אנא אערף למה החליפו? יש בן אדם הוא שם את הכסף והוא הבעלים והמנהל. זה תפקידו. אתה תפקידך לעודד. לא טוב? לך באמת פשוט לך למקום שמקשיבים לך.
אני מתנגד לזעזועים במערכת, ובעד לנסות להסתדר עם מה שיש.
אבל בחייאט, שמישהו ממשיך לעשות טעויות מקצועיות בדיעווד, אולי כדאי לומר לו: "תודה אבל לא תודה"?
אני לא בעד לפטר אף אחד תראה שכתבתי מקודם, שכרגע כל מה שאפשר לעשות זה להמשיך ככה עד ינואר להביא עד 2-3 שחקנים בינואר ולשחרר 2-3 שחקנים.
בקיץ לעשות את אותו הדבר. כי אין סיבה לזעזע מערכת, רק סבלנות ויציבות מביאות שינוי.
הכעס שלי על כבירי הוא על כמויות הזעזועים והשינויים שהוא עושה מי יישמע אנחנו פאלרמו.
מתי בעשור האחרון הפועל התחילה וסיימה עונה עם אותו המאמן?
2011\2012 קשטן פוטר הובא שירזי
2012\2013 שירזי ז"ל עזב הגיע אבוקסיס פוטר והגיע פרדי דוד
2013\2014 הגיע רן בן שמעון עשה טעויות אבל הועף בסוף העונה דווקא שהתחלנו להראות ניצני שיפור ושינוי (אה וגם ניצחנו דרבי).
2014\2015 אסי דומב ברקוביץ' ואלי כהן.
2015\2016 מנדיונדו באדיר גיא לוי גוטמן.
אי אפשר לייצר הצלחה ככה, פשוט אי אפשר.
מבחינת שחקנים, אין שחקן ששיחק בהפועל יותר משתי עונות.
יותר מדיי זעזועים, אז אם כבירי גבר שייסתום את הפה ישדר עסקים כרגיל וייתן להם לעבוד.