סומך כתב:
el dudernio כתב:
לפני שנה רציתם שגוטמן יחזור.
אז הוא חזר.
לפני חצי שנה רציתם שהוא יחליף את החליפה בטרנינג.
אז הוא החליף.
אולי תבינו שהרצונות שלכם הם לא בהכרח הדבר שטוב להפועל?
בכלל לפי מבחן התוצאה ברגע שהרצונות שלנו כקהל התחילו להיות הבון טון מצבנו המקצועי החל להתדרדר.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
כן נרי, כי הבעיה היא האוהדים שיש להם רצונות לא טובים מקצועית...
תהיה רציני רגע, מעבר לזה שאתה כותב לאיזה קבוצת אוהדים גנרית הומוגנית שלא קיימת. הרי יש כאלה שרצו את אלישע ויש כאלה שרוצים את סיני או את סילבס או את רב"ש
הבעיה היא לא ברצונות, אלא בעובדה שנראה שהבעלים שלנו הוא השולף הכי מהיר במזרח
האוהדים הם לא הבעיה המקצועית של הפועל, הבעיה המקצועית של הפועל היא צורת קבלת ההחלטות. אני לא יודע שולף או לא. אבל מבחינה מקצועית הפועל רצו גם את ורמוט וגם את הזר של סכנין והסיבה שהם לא כאן היא דרך קבלת ההחלטות והשיקולים שמעורבים בה.
עושה רושם שכבירי מנסה לרצות את הקהל לפחות בחלק מהדברים ושזה עד לא מזמן היה המוטיב העיקרי בצורת הניהול. ךדעתי יש כאן פסול. לא רק בגלל שהקהל לא פעם ולא פעמים טועה אלא גם ששיקולי הקהל אינם מקצועיים בהכרח.
לאחרונה דווקא נעשה הרושם שכבירי החליט לעשות מה שטוב למועדון לפי איך שהוא רואה את זה.
העברת הדרבי לחיפה היא כזאת וכנראה שגם מינוי מאמן מתחת לגוטמן והחזרתו של גוטמן לתפקיד המנהל המקצועי / מנג'ר היא כזאת.
זה אולי יכשל כמו הרבה דברים אחרים אבל זה לא אומר שזאת טעות. ואני חושב שהגיע הזמן שאנחנו כאוהדים נקבל על עצמנו קצת ענווה כי עושה רושם ששכחנו מה זה ודי התאהבנו בתדמית של המועדון זה אנחנו ואנחנו יודעים הכי טוב.
דר"א יכול מאוד להיות שאני טומן את הראש בחול בחלק מהפעמים, אבל זה מבחירה מושכלת. הפנמתי כבר שאין אמת אחת ואף אחד מאיתנו לא חוזה עתידות על כל אמירה נכונה של מי מאתנו יש 5 אמירות לא נכונות ואף יותר. אנחנו מחליפיפ כאן בפורום דעות ולי כאוהד עצוב לראות שעיקר הדעות כאן על הקבוצה בשנים האחרונות הן שליליות ושאנחנו מחפשים את השלילי ( זה התחיל עם אנטבי), ולכן אני מנסה לכתוב ולשקף את הדברים החיובים אשר אפשריים במהלכים אשר מתבצעים בפועל.