תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 12:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 374 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גיא לוזון מאמן הפועל תל אביב
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 07:58 
והופה, חצי חוזה מודלף בספורט 5.
מקצוענים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 07:59 
לירון האדום כתב:
כלכלית אנחנו לא נפגעים.
מקצועית ? גוטמן הבין שהוא נכשל ושכנראה זה לא זה.
לוזון? ימים יגידו...

דרך אגב האם היה בהפועל או בקבוצה אחרת מקרה של מאמן כושל
שחזר לקדנציה שניה ? והצליח?

מדהים אותי שעדיין יש מי שקונה את הסיפור הזה של "כלכלית אנחנו לא נפגעים".

הפועל תשלם מחר בבוקר לגיא לוזון כסף, במקום כסף שהייתה אמורה לשלם לגוטמן? מה מונע מגוטמן לתבוע בסיום דרכו את הפועל (כמו כל מאמן שעזב את הפועל בשנים האחרונות)? אתה באמת חושב שהוא חתום על כתב ויתור שמכסה את הפועל במאה אחוז? ושכתב הויתור הזה יחזיק מים בבית הדין לעבודה (או מול בורר) כשגוטמן יוכיח בקלות שגם את הכסף שהוא לא ויתר עליו בשום אופן, לא שילמו לו בזמן (או בכלל)?

ובהנחה הסבירה שגם גיא לוזון לא יקבל כסף בזמן, האם מצבנו לא נפגע מעצם זה שיש לנו עכשיו עוד התחייבויות שאנחנו לא עומדים בהן, כלפי גורם נוסף? אנחנו לא נפגעים מזה שיש עוד גורם שביום מן הימים יתבע אותנו ויצטרף לרשימת הנושים? ומה הסיכוי שכל המהלך הזה נעשה בלי תמיכה (פיננסית? אחרת?) של הדודים של גיא? ברגע שלא ישלמו לו משכורת בזמן, הדודים שלו לא ישימו רגל בדלת של הבית זונות הזה שנקרא "הפועל רגל"?

וכל זה עוד לפני שדיברנו על זה שמביאים עוזר מאמן חדש ומפטרים עוזר מאמן קיים. גם זה בחינם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 08:05 
עומרי קנדה כתב:
הטעות הייתה שמלכתחילה גוטמן נשאר על הדשא אחרי שהעונה הקודמת נגמרה, גוטמן איש מקצוע מעולה שצריך אתגר חדש בדיוק כמו בירנבויים בכדורסל, שנה שעברה לא הייתה ברירה והוא עשה את העבודה, הדבר הנכון היה למנות מאמן כבר ביוני אבל בהפועל כמו בהפועל כל ההחלטות מתקבלות בעיתויים לא נכונים.
לוזון מאמן אנרגטי עם ניסיון באירופה, בהחלט מתאים לסיטואציה הנוכחית של הקבוצה שנראית רפויה ושאננה, אני מקווה שמאז הקדנציה הקודמת שלו הוא התבגר קצת.

לגבי גוטמן- גוטמן לאורך כל הקריירה היה מאמן חלש עד סביר. אם בא לו לגוון ולעבור לתפקיד אחר הוא מוזמן לנסות את מזלו במקום אחר, לא פה. בכל מקרה לפי הסגל העלוב שבנה השנה הוא ממש לא הוכיח את עצמו כ״איש מקצוע מעולה״.

לגבי לוזון ( :LOL2: ) - אם גוטמן הוא מאמן סביר, לוזון הוא בכלל לא ״מאמן״. לוזון הוא כמו הרבה חבר׳ה אחרים שמסתובבים פה ומנצלים הזדמנויות כדי לסתום חורים. הוא לא באמת יודע לאמן (תעיד על כך הקריירה הבאמת כושלת שלו) אלא לצעוק לשחקנים ״תלחמו כמו גברים״ וכאלה כבר היו לנו.
בסופו של דבר הקבוצה עם לוזון לא תצליח לצבור נקודות ותשקע בתחתית, משהו כמו חודשיים מהיום הוא יפוטר ואז כבירי יתחנן לגוטמן ״להציל את הספינה״. אני באמת מקווה שהעונה זה לא יעבוד ושהמועדון הזה יירד ליגה. אם עד היום האמנתי שאפשר איכשהו להחלים, היום אני כבר בטוח שהגוש יותר מידי גדול. הפתרון היחיד הוא שהמועדון הזה ימות ויוולד מחדש כי עכשיו המצב הוא סתם מוות איטי וכואב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
מענק פליאוף עליון אה? הולכים לליגה לאומית אבל יפה שהוא מאמין בעצמו.
אני קורא את ההודעה באתר הרשמי ומתפוצץ מצחוק, עצוב לי על הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
מקצוענים.

הסרחון של מר סוכן ובעלים ד"ד בוער מההדלפה הזאת.
נשבר הזין מכל הקומבינות של המועדון הרקוב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
תובנות מלילה ללא שינה:

1. אלי גוטמן הוא חדל האישים הגדול והבזוי ביותר שהיה פה. גם אם הוא לא עומד בהשמצות של קופמן וחבורתו (מה מונע ממנו לתבוע אותם או לפחות לענות להם? ולמה לעזאזל המועדון הזה לא דואג שלא ישמיצו את אנשיו?), עוד פחות משבועיים ישנה פגרה של 3 שבועות והמהלך יכל להידחות למועד זה. להתפטר לפני הדרבי זה המהלך הכי פחדני ונמושתי שאני זוכר בכדורגל הישראלי. אנחנו צריכים לעשות את המעט שאנחנו יכולים ולהפיח רוח לחימה בשחקנים שהמאמן השפן שלהם נטש אותם לפני הקרב. להגיע לאימון המסכם זה צו 8.

2. אם כבר החלטתם להביא מאמן חדש, למה לא את רוני לוי שפנוי על המדף? למה להביא את הערס הכושל הזה שלא ישרוד פה עונה שלמה ואחרי זה עוד נצטרך להתמודד עם פיצוצי השרשרת בתקשורת מהמשפחה הארורה שלו? איוולת.

3. "מטריף את השחקנים" הולך להיות ללא הספק הסלוגן הרשמי של הפועל 2016/17 . נדמה לי שלוזון בעיקר יטריף אותנו האוהדים אחרי שהוא ירסק אותנו בשל אי-התאמתו לתפקיד.

4. הדבר היחיד שמשמח אותי ביום כל כך עצוב זה אריק. אני שמח בשביל אריק שהוא לא צריך לראות את הפועל גוססת בצורה כל כך מכוערת ועגומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 08:40 
שחר כתב:
bruno conti כתב:
שחר כתב:
בסדר, בסדר..

היסטריה מיותרת..לוזון לא איש מקצוע רע..מהלך מתבקש.

אין מה לומר, מאוד הגיוני מה שקורה בהפועל תל אביב.

זה סתם שיש פה כמה אוהדים לחוצים מידי.

גם גוטמן לא איש מקצוע רע ויש לנו פתיחת עונה מזעזעת אז?
לא הכל שחור לבן,אני מסתכל מקצועית נטו ולא מתחבר לכל המסביב
בשביל זה יש כאן מספיק מומחים... וזה אף פעם לא ייגמר הרי אז כמה אפשר
להתעסק בזה?
מקצועית נטו זה לא מהלך רע.
כולם פה עפים על גוטמן מתחילת העונה ועכשיו שהוא מפנה את הדרך זה גם לא טוב להם.
יש פה אנשים לחוצים? גם אני לחוץ אבל ארגיש פחות לחוץ עם מאמן ששלם עם עצמו מאמין בעצמו
ומתקשר עם השחקנים שלו.
גם אם קוראים לו גיא לוזון

אנחנו פאקינג מחזור רביעי, ואולי עם 3 נק' פחות ממה שחשבנו שיהיה לנו בשלב הזה של העונה. מקצועית נטו זה לא מהלך רע?
זה מהלך מזעזע, רק לפני שבוע כבירי קיים עוד מסיבת עיתונאים פלצנית ושחרר שם ססמאות רומנטיות יחד עם גוטמן, תיקו אחד עם קריית שמונה וזהו, מזעזעים את המערכת?
שלא יובן, אם גוטמן רוצה ללכת, שייקח את הרגליים וילך הביתה.
וגם אם זה נעשה, אז אתה מביא מאמן כושל שעשה כשלון מפואר במועדון והיה צריך לפנות אותו עם בולדוזר רגע לפני שירדנו ליגה?
זה מקצועית נטו לא רע?
אולי גם נחזיר את כל הברזילאים התותחים שהוא הביא ועד היום חייבים להם מיליונים כדי לסגור את החובות מהנזק שהם השאירו כאן?

שוב, אתה קושר את הניהול ואת העבר עם המצב הנוכחי שאני יכול להבין את זה וגם את התסכול
אבל תנסה לנתק את הדברים ולחשוב רק מקצועית.
שורה תחתונה בא גוטמן ואומר זה לא מה שרציתי זה לא מה שסיכמנו
אני לא רוצה להיות על הקווים או במילים אחרות-גדול עליי.
אני מוצא שאם בא גוטמן ועושה מהלך כזה זה קודם כל לטובת הקבוצה כי הוא בעצמו
מודה שאיתו זה לא עובד,ברמה האישית הוא לא סופר אותנו ולא את התקשורת אבל זה לא העניין
למרות שיש כמה שזה מאד מעניין אותם ועושה להם את זה לקרוא לו פחדן שברח .
בן אדם בא ואומר גדול עליי מה יותר הגון מזה? שלא לדבר על העניין החוזי .
לגבי גיא לוזון כן הוא נכשל כאן בעבר וזה לא אומר שהוא ייכשל כאן בעתיד, ולא יודע על סמך
מה אתה קורא לו מאמן כושל?!. עשה דברים לא רעים בקריירה שלו, הוא לא איזה עילוי
אבל מי כן עילוי? את מי אם היו מביאים עכשיו היית מרוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
שייע היה בא ברבע מהכסף והיה מכניס את אותה התלהבות בשחקנים...
(וגם כנראה שלא היה תובע אותנו בסוף כמו שלוזון יתבע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 08:47 
אדום תלאביבי כתב:
לירון האדום כתב:
כלכלית אנחנו לא נפגעים.
מקצועית ? גוטמן הבין שהוא נכשל ושכנראה זה לא זה.
לוזון? ימים יגידו...

דרך אגב האם היה בהפועל או בקבוצה אחרת מקרה של מאמן כושל
שחזר לקדנציה שניה ? והצליח?

מדהים אותי שעדיין יש מי שקונה את הסיפור הזה של "כלכלית אנחנו לא נפגעים".

הפועל תשלם מחר בבוקר לגיא לוזון כסף, במקום כסף שהייתה אמורה לשלם לגוטמן? מה מונע מגוטמן לתבוע בסיום דרכו את הפועל (כמו כל מאמן שעזב את הפועל בשנים האחרונות)? אתה באמת חושב שהוא חתום על כתב ויתור שמכסה את הפועל במאה אחוז? ושכתב הויתור הזה יחזיק מים בבית הדין לעבודה (או מול בורר) כשגוטמן יוכיח בקלות שגם את הכסף שהוא לא ויתר עליו בשום אופן, לא שילמו לו בזמן (או בכלל)?

ובהנחה הסבירה שגם גיא לוזון לא יקבל כסף בזמן, האם מצבנו לא נפגע מעצם זה שיש לנו עכשיו עוד התחייבויות שאנחנו לא עומדים בהן, כלפי גורם נוסף? אנחנו לא נפגעים מזה שיש עוד גורם שביום מן הימים יתבע אותנו ויצטרף לרשימת הנושים? ומה הסיכוי שכל המהלך הזה נעשה בלי תמיכה (פיננסית? אחרת?) של הדודים של גיא? ברגע שלא ישלמו לו משכורת בזמן, הדודים שלו לא ישימו רגל בדלת של הבית זונות הזה שנקרא "הפועל רגל"?

וכל זה עוד לפני שדיברנו על זה שמביאים עוזר מאמן חדש ומפטרים עוזר מאמן קיים. גם זה בחינם?

כן כן כן וכן.
אני בטוח שגוטמן שמצוי ביחסים טובים עם כבירי ועם ויצמן ויתר על החלק שלו בשכר בשביל לוזון.
אני מאמין שהוא גם חתום על זה, אני גם מאמין שגוטמן לא אחד שלא יעמוד במילה שלו, בעיקר כשמדובר בהפועל
ובכבירי וויצמן.
אני בטוח שלוזון יקבל את השכר שלו והוא גם חתום רק עד סוף העונה.
אם יחליפו את וואליד אני מאמין שבמקרה כזה לא מדובר על סכומים גדולים, וואלד יוותר על חלק
וזה יקוזז מהשכר של נמני או עוזר אחר.
וואליד גם ככה לא מתפרנס מהכדורגל ולא נראה לי שהוא ירצה להיות מאמן ראשי מתישהו.
יש הרבה דברים לא טובים בהפועל גם מקצועית וגם כלכלית אבל לא צריך לכתוב דברים באוטומט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 08:48 
bruno conti כתב:
שחר כתב:
bruno conti כתב:
שחר כתב:
בסדר, בסדר..

היסטריה מיותרת..לוזון לא איש מקצוע רע..מהלך מתבקש.

אין מה לומר, מאוד הגיוני מה שקורה בהפועל תל אביב.

זה סתם שיש פה כמה אוהדים לחוצים מידי.

גם גוטמן לא איש מקצוע רע ויש לנו פתיחת עונה מזעזעת אז?
לא הכל שחור לבן,אני מסתכל מקצועית נטו ולא מתחבר לכל המסביב
בשביל זה יש כאן מספיק מומחים... וזה אף פעם לא ייגמר הרי אז כמה אפשר
להתעסק בזה?
מקצועית נטו זה לא מהלך רע.
כולם פה עפים על גוטמן מתחילת העונה ועכשיו שהוא מפנה את הדרך זה גם לא טוב להם.
יש פה אנשים לחוצים? גם אני לחוץ אבל ארגיש פחות לחוץ עם מאמן ששלם עם עצמו מאמין בעצמו
ומתקשר עם השחקנים שלו.
גם אם קוראים לו גיא לוזון

אנחנו פאקינג מחזור רביעי, ואולי עם 3 נק' פחות ממה שחשבנו שיהיה לנו בשלב הזה של העונה. מקצועית נטו זה לא מהלך רע?
זה מהלך מזעזע, רק לפני שבוע כבירי קיים עוד מסיבת עיתונאים פלצנית ושחרר שם ססמאות רומנטיות יחד עם גוטמן, תיקו אחד עם קריית שמונה וזהו, מזעזעים את המערכת?
שלא יובן, אם גוטמן רוצה ללכת, שייקח את הרגליים וילך הביתה.
וגם אם זה נעשה, אז אתה מביא מאמן כושל שעשה כשלון מפואר במועדון והיה צריך לפנות אותו עם בולדוזר רגע לפני שירדנו ליגה?
זה מקצועית נטו לא רע?
אולי גם נחזיר את כל הברזילאים התותחים שהוא הביא ועד היום חייבים להם מיליונים כדי לסגור את החובות מהנזק שהם השאירו כאן?

שוב, אתה קושר את הניהול ואת העבר עם המצב הנוכחי שאני יכול להבין את זה וגם את התסכול
אבל תנסה לנתק את הדברים ולחשוב רק מקצועית.
שורה תחתונה בא גוטמן ואומר זה לא מה שרציתי זה לא מה שסיכמנו
אני לא רוצה להיות על הקווים או במילים אחרות-גדול עליי.
אני מוצא שאם בא גוטמן ועושה מהלך כזה זה קודם כל לטובת הקבוצה כי הוא בעצמו
מודה שאיתו זה לא עובד,ברמה האישית הוא לא סופר אותנו ולא את התקשורת אבל זה לא העניין
למרות שיש כמה שזה מאד מעניין אותם ועושה להם את זה לקרוא לו פחדן שברח .
בן אדם בא ואומר גדול עליי מה יותר הגון מזה? שלא לדבר על העניין החוזי .
לגבי גיא לוזון כן הוא נכשל כאן בעבר וזה לא אומר שהוא ייכשל כאן בעתיד, ולא יודע על סמך
מה אתה קורא לו מאמן כושל?!. עשה דברים לא רעים בקריירה שלו, הוא לא איזה עילוי
אבל מי כן עילוי? את מי אם היו מביאים עכשיו היית מרוצה?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 08:58 
ברונו, מבין את הרצון שלך לראות את הצד החיובי אבל יש פה וואחד עצימת עיניים.

אני כבר שמעתי ספקולציות על כך שהכניסה של לוזון קשורה לכך שעמוס לוזון הסכים להלוות כספים לקבוצה וזה בעצם היה התנאי שלו. לא אתפלא בכלל.

מעבר לכך, לעשות מהלך כזה במחזור הרביעי זה פשוט חוסר אחריות משווע. איפה גוטמן היה כל הקיץ? עכשיו מתעוררים?

וזה בלי רבע מילה על הכוויות מהקדנציה הקודמת של לוזון שעד היום יש לנו צלקות ממנה.

לצערי מסתמן שהמהלך הזה הוא עוד אבן דרך בהרס המועדון ובדרך לפירוק העתידי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 09:30 
נועם שחם כתב:

אני כבר שמעתי ספקולציות על כך שהכניסה של לוזון קשורה לכך שעמוס לוזון הסכים להלוות כספים לקבוצה וזה בעצם היה התנאי שלו. לא אתפלא בכלל.

מעבר לכך, לעשות מהלך כזה במחזור הרביעי זה פשוט חוסר אחריות משווע. איפה גוטמן היה כל הקיץ? עכשיו מתעוררים?

וזה בלי רבע מילה על הכוויות מהקדנציה הקודמת של לוזון שעד היום יש לנו צלקות ממנה.

1-תמיד משתדל להסתכל על החיובי,זה לא קל בכלל אגב...
2-לגבי עמוס והספקולציות אם זה נכון אין לי מה לומר זה עצוב,אבל כשאתה מעלה פה
אפשרות כזאת יש לזה משקל מאד כבד כי אנשים נוטים להימשך לזה ולהפוך את זה לעובדה קיימת.
3-לא רלוונטי מה היה בקיץ,כמובן שגם אני הייתי מעדיף שזה יקרה בקיץ אבל עדיין עדיף שזה יקרה עכשיו
מאשר למשוך עם גוטמן בניגוד לרצונו יכולתו ומצבו.
שלא יובן אני לא מנסה לייפות והמצב של המועדון בכי רע אבל אם אפשר לנתק לרגע אז הצעד הוא מתבקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
mr.durden כתב:
מושקוביץ כתב:
מקצוענים.

אז תלך. באמת אין אונס. זה לא חובה להיות כאן. לך. יאלה לך תקנה חולצה בצבע שתן ותלך למצוץ לג'ורדי או ללקק תחור של התחת של שמעון. חבל שישבר לך הזין. לך למקום שלך איפה שטוב לך. פה זה אוהדים של הפועל תל אביב. בכלל כל אלה שלא מתאים להם אולי תלכו במקום לשבת כאן וביציע ולקלל? אני עוד הספקתי בתור ילד לשבת בבאסה לפני השיפוץ על החול. אנחנו לא צריכים אתכם. מי שלא אדום שלא יהיה פה. תודה שלום ולא להתראות. :CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
אני מצטרף היום רשמית למפלגת "פירוק עכשיו"

לא רוצה יותר לוזונים, לא רוצה יותר בעלי מניות, לא רוצה יותר חוזים מודלפים לעיתונאים, לא רוצה יותר גירעון, לא רוצה יותר הלנות שכר, לא רוצה יותר למכור שחקנים למכבי ולגלות כמה ימים אחר כך שהגירעון גדל בעוד 20 מיליון שקל, לא רוצה יותר זכויות ניהול והאיש החזק, לא רוצה יותר בני זונות שעושים לי סיבוב דאווין על הקבוצה

מגיע ללוזון צ'אנס הוגן
אם וכאשר הוא ייכשל, אני פותח במחאה נגד ויצמן וכבירי, אשמח אם תבואו איתי להתנחל להם מול הבית עד שיעופו קיבינימאט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 09:37 
bruno conti כתב:
נועם שחם כתב:

אפשרות כזאת יש לזה משקל מאד כבד כי אנשים נוטים להימשך לזה ולהפוך את זה לעובדה קיימת.
3-לא רלוונטי מה היה בקיץ,כמובן שגם אני הייתי מעדיף שזה יקרה בקיץ אבל עדיין עדיף שזה יקרה עכשיו
שלא יובן אני לא מנסה לייפות והמצב של המועדון בכי רע אבל אם אפשר לנתק לרגע אז הצעד הוא מתבקש.

א. מה שנועם אמר.
ב. אין שום דבר חיובי בצד הזה, עוד מהלך הזוי במועדון שהמנהלים שלו מחרבים כל חלקה שנותרה ממנו. כמה אפשר להמשיך ולספר את הסיפורים האלה על מהלך מתבקש. הרי כל מה שאתה כותב עכשיו ש"לא רלוונטי מה שהיה בקיץ" זה לא בדיוק מה שהיה עם מנדיונדו לפני שנה?
זה בית משוגעים, לא מועדון כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 09:38 
bruno conti כתב:
נועם שחם כתב:

אני משתדל להיות אדם חיובי אבל בכל מה שקשור לניהול המועדון שלנו כבר אי אפשר לעצום עיניים. כבירי מוריד את המועדון ביגון שאולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 09:40 
הנכם מתבקשים לנשום עמוק.

גוטמן לא רצה ולא רוצה להיות המאמן של הקבוצה הזו והדבר הכי טוב שיכול לקרות לקבוצה זה שהוא אכן לא יאמן אותה, כי מי שמתנהל בחוסר חשק ובאין מוטיבציה, אסור לו להיות המאמן הראשי כאן.

כבירי כנראה רואה בעסקת גיא לוזון פוטנציאל:
1. המאמן שיהיה על הקוים יגיע לעבוד ולא יחפש לברוח למזגן במשרד כמו שקרה מתחילת העונה.
2. דודו דהאן קשור בחבל הטבור למשפחת לוזון וייתכן שהבאת גיא ״תשתלם״ לקבוצה כבר בינואר הקרוב.

אין הרבה ברירות.. למאמן שלא רוצה לאמן חייב למצוא מחליף ומי שנבחר למלא את החלל זה לוזון.

אלי גוטמן רוצה להיות ג׳ורדי קרויף, אבל מהר מאוד זה יתפוצץ לו ולנו בפנים, כי אין הצדקה לתפקיד שהוא רוצה למלא בקבוצה שנמצאת בחובות כבדים ולא יכולה להרים את הראש מעל המים.

בסופו של יום, זהו עוד צעד של הקבוצה בדרך לאבדון.
סביר להניח שגם עם גיא לוזון לא נצליח להתרומם למקום שהיינו רוצים ומאחלים לעצמנו, לא בגלל שהוא מאמן כזה גרוע אלא בגלל שאין מספיק כסף במועדון הזה.

במוקדם או במאוחר הקבוצה הזו תתפרק כי ברגע שהקהל ינטוש את הספינה וידרוש עזיבה של ויצמן יהיה פה כאוס שיגמר בפירוק/קבוצת אוהדים.

בינתיים כל שנותר לנו הוא להמשיך ולעמוד מאחורי הקבוצה.
עוד לא הגענו לשוקת האמיתית ולכן אני מחזיר אתכם לתחילת ההודעה הזו, בואו ננשום עמוק ונמשיך כל אחד בעיסוקיו עד שתגיע שעת השין בה ניאלץ לפתוח במלחמה על קיומנו.

שיהיה לנו ולגיא לוזון בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 09:49 
שחר כתב:
bruno conti כתב:
נועם שחם כתב:

א. מה שנועם אמר.
ב. אין שום דבר חיובי בצד הזה, עוד מהלך הזוי במועדון שהמנהלים שלו מחרבים כל חלקה שנותרה ממנו. כמה אפשר להמשיך ולספר את הסיפורים האלה על מהלך מתבקש. הרי כל מה שאתה כותב עכשיו ש"לא רלוונטי מה שהיה בקיץ" זה לא בדיוק מה שהיה עם מנדיונדו לפני שנה?
זה בית משוגעים, לא מועדון כדורגל.

מסכים עם השורה האחרונה אין לנו ויכוח ואני בעד ללכת ל... קשה לי לומר את המילה הזאת.
עד שזה יקרה אני לא רוצה וצריך על הקווים מישהו כבוי בלי שמחת חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 09:53 
Red Pride כתב:

מגיע ללוזון צ'אנס הוגן
אם וכאשר הוא ייכשל, אני פותח במחאה נגד ויצמן וכבירי, אשמח אם תבואו איתי להתנחל להם מול הבית עד שיעופו קיבינימאט

אתה משלם על הכרטיס טיסה לגרמניה ? ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
גיא לוזון מחליט שבאדיר לא ממשיך בקבוצה :mad:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Red Pride כתב:

מגיע ללוזון צ'אנס הוגן

אם צריך, אני אגיע גם לירח
אל תשכח שכולנו נוכחנו לגלות במחאת טביב כי אפשר ללחוץ על השרמוטות האלה גם דרך המשפחה והעסקים שלהם בארץ
טביב לא היה מוכר אם לא היינו הולכים לחנויות של דנה, זו הייתה נקודת המפנה במחאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גיא לוזון מאמן הפועל תל אביב
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
השאלה האם עכשיו נוכחנו במחאת טביב היתה הדבר הנכון?

את התוצאות והבלאגן הניהולי אנחנו עדין סופגים בכל יום ובכל שנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
השאלה האם עכשיו נוכחנו במחאת טביב היתה הדבר הנכון?

את התוצאות והבלאגן הניהולי אנחנו עדין סופגים בכל יום ובכל שנייה.

טביב הוא פושע ולא יכול להיות הבעלים של הפועל תל אביב בשום צוקרה. גם אם צריך להתחיל מחדש מליגה ד. אבל זה היה אסון כי אנשים פה התבלבל להם השכל והם חושבים שהם באמת יכולים לקבוע מי יהיה ומה יהיה בלי לדחוף את היד לכיס ולרשום צ'ק. מה שהם באמת יכולים זה להרוס את הקבוצה ואחר כך מאשימים את כל העולם. הוחלפו ארבעה בעלים מאז מוני הראל אני כבר פשוט לא זוכר כמה מאמנים בוודאי יותר מ10 ושחקנים יותר ממאה ושום דבר לא עוזר. מה שלא הוחלף או שינה התנהגותו זה האוהדים שהם היום לא הבעיה העיקרית של הפועל אלא הבעיה היחידה. כל עוד האוהדים ימשיכו בדרך הזאת? לא יעזור כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
ויצמן - ביחד עם כבירי מספק רשת הגנה רצינית ואפשרות לעתיד נהדר.

:LOL2: :LOL2: :LOL2:
הכי טוב שלך עד עכשיו

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
MoToBOy כתב:
גיא לוזון מחליט שבאדיר לא ממשיך בקבוצה :mad:

גיא לוזון לא יכול להחליט שוואליד לא ממשיך בקבוצה, הוא יכול להחליט שהוא רוצה עוזר אחר.
תפסיקו לעשות עניין מכל דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 10:21 
בני יעקבי כתב:

טביב הוא פושע ולא יכול להיות הבעלים של הפועל תל אביב בשום צוקרה. גם אם צריך להתחיל מחדש מליגה ד. אבל זה היה אסון כי אנשים פה התבלבל להם השכל והם חושבים שהם באמת יכולים לקבוע מי יהיה ומה יהיה בלי לדחוף את היד לכיס ולרשום צ'ק. מה שהם באמת יכולים זה להרוס את הקבוצה ואחר כך מאשימים את כל העולם. הוחלפו ארבעה בעלים מאז מוני הראל אני כבר פשוט לא זוכר כמה מאמנים בוודאי יותר מ10 ושחקנים יותר ממאה ושום דבר לא עוזר. מה שלא הוחלף או שינה התנהגותו זה האוהדים שהם היום לא הבעיה העיקרית של הפועל אלא הבעיה היחידה. כל עוד האוהדים ימשיכו בדרך הזאת? לא יעזור כלום.

תסלח לי אבל אתה דביל רציני עם לוגיקה של ילדה בגן
האוהדים הפראיירים שממשיכים ללכת למשחקים ולקנות מנויים הם ה״נכס״ היחיד שנשאר לגרוטאה הזאת שנקראת הפועל ת״א. בלי האוהדים העסק הזה כבר מזמן היה מת סופית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
לירון האדום כתב:
Red Pride כתב:

מגיע ללוזון צ'אנס הוגן

אם צריך, אני אגיע גם לירח
אל תשכח שכולנו נוכחנו לגלות במחאת טביב כי אפשר ללחוץ על השרמוטות האלה גם דרך המשפחה והעסקים שלהם בארץ
טביב לא היה מוכר אם לא היינו הולכים לחנויות של דנה, זו הייתה נקודת המפנה במחאה

אתה לא תגיע לשום ירח , אני בספק אם אי פעם השתתפת המחאה כלשהי ,נראה לי שאתה בעיקר אוהב לבלבל תמוח.
קו פרשת המים יהיה ההחלטה על האיצטדיון בבת ים, עד אז אין לנו לגטימציה לפתוח במחאה והיחידים שיצטרפו אליך זה אוהדים שלא מרוצים מהמצב המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
mr.durden כתב:
מושקוביץ כתב:
מקצוענים.

אז תלך. באמת אין אונס. זה לא חובה להיות כאן. לך. יאלה לך תקנה חולצה בצבע שתן ותלך למצוץ לג'ורדי או ללקק תחור של התחת של שמעון. חבל שישבר לך הזין. לך למקום שלך איפה שטוב לך. פה זה אוהדים של הפועל תל אביב. בכלל כל אלה שלא מתאים להם אולי תלכו במקום לשבת כאן וביציע ולקלל? אני עוד הספקתי בתור ילד לשבת בבאסה לפני השיפוץ על החול. אנחנו לא צריכים אתכם. מי שלא אדום שלא יהיה פה. תודה שלום ולא להתראות. :CHE:

סליחה מר סותם פיות ואוהד מספר אחת.
תודה שאתה מלמד אותי איך צריך לאהוד קבוצה, אני באמת מתנצל אתה צודק במאה אחוז.
הכל טוב. בוקר מושלם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
אם המזדיינים האלה ימכרו את שוינפלד למכבי בינואר, זה יהיה הסוף שלהם בהפועל - גם של ויצמן החלאה
וכשאני אומר שוינפלד, אני מתכוון גם לכל שחקן אחר
שלא יסבנו אותנו שוב עם תכסיס שכטר מינואר 14, אז כולנו חשבנו שימכרו את דמארי ובסוף מכרו את שכטר כמו גנבים בלילה, השרמוטות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 10:31 
Red Pride כתב:
אם המזדיינים האלה ימכרו את שוינפלד למכבי בינואר, זה יהיה הסוף שלהם בהפועל - גם של ויצמן החלאה
וכשאני אומר שוינפלד, אני מתכוון גם לכל שחקן אחר
שלא יסבנו אותנו שוב עם תכסיס שכטר מינואר 14, אז כולנו חשבנו שימכרו את דמארי ובסוף מכרו את שכטר כמו גנבים בלילה, השרמוטות

עשו את זה לפני שבועיים, מה ההבדל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 374 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: