תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 22:58 
חנוכי ובן שימול שיחקו כמעט כל המשחק? ראינו את אותו המשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 22:59 
והבעיה היא לא רק הכושר הרע של השחקנים. הבעיה היא שאין להם מושג מה לעשות על המגרש. ושהם נאלצים לעשות דברים שהם לא יודעים או לא מסוגלים לעשות. אפשר לחשוב שבלאט היה מדהים כשכן היה על המגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לו"ז משחקי אימון - קיץ 2016
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 23:02 
בן שימול ריכז רוב המשחק, בעמדה 2 שיחקו רוב הזמן או חנוכי או אחד הסווינגמנים הזרים (ריצ'ארד/היליארד), עמדה 3 הסווינגמנים הזרים או נמרוד לוי. ג'ו ג'קסון לא היה ממש פקטור ולא שיחק יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 23:14 
רדנקו כתב:
והבעיה היא לא רק הכושר הרע של השחקנים. הבעיה היא שאין להם מושג מה לעשות על המגרש. ושהם נאלצים לעשות דברים שהם לא יודעים או לא מסוגלים לעשות. אפשר לחשוב שבלאט היה מדהים כשכן היה על המגרש

לישראלים אני בהחלט יכול לתת הנחות שהם נאלצים לעשות דברים שהם לא יודעים לעשות. ואתה צודק, זה נכון שמצב מובילי הכדור שלנו גורם לכולם לעשות דברים שהם לא אמורים לעשות - לצוף ולמתן להוריד כדור לרצפה יותר מדי, לאיידן ולגינת לזרוק מבחוץ או לקבל את הכדור גבוה מדי בפיק אנד רול (ולעשות צעדים) וכו'. משחק ההתקפה היה מאוד לא מסודר, במיוחד מרגע שבלאט נפצע.
לבנקס ולהאוול אני לא נותן את ההנחות האלה. הם אמורים לסחוב את הקבוצה הזאת על הגב, והיום הם משכו אותה למטה. מקווה שהם יכנסו לעניינים מהר.

שורה תחתונה ברור שלא היה היום לקבוצה מי שיסחוב אותה על הגב ויקל על הרול פליירס להיות רול פליירס, זה מעבר לקומבו או לא קומבו. אבל כרגע מבין 5 השחקנים הבכירים שלך שניים פצועים (וויליאמס ורביב), שניים נראים פשוט לא בעניינים באופן קיצוני (האוול ובנקס), ורק טאקר נראה טוב כשגם הוא סוחב פציעה (ובכל מקרה הוא לא יכול לסחוב את הקבוצה לבד). ועל הדרך גם בלאט נפצע וברנדוויין לא בכושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
פז, אתה מדבר הרבה על כושר, אני מדבר על פציעות, וזאת אותה בעיה בעצם - מעבר לניהול משחק, מעבר להכל, אני חושש שמשהו מנוהל פה לא נכון ברמה הפיזיולוגית. יהיה מאוד חבל אם ניפול על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2016, 00:43 
לא יודע. מה שכן, עובדתית ראשון לציון שיחקו עד היום משחק אימון אחד לפני שבוע מול קבוצה מהלאומית והם הגיעו בסגל מלא ונראו בכושר מצוין בלי אף פציעה. ואנחנו שיחקנו משחק רביעי תוך 10 ימים מול קבוצות ליגת על והיינו עם 4 פצועים על אזרחי, עוד 2-3 שחקנים שסוחבים פציעות, ובנקס שביקש לצאת אחרי 3 דקות וכל פעם שהוחלף נשכב בצד ונאנק מכאבים כאילו ירו בו. באופן כללי נראנו מכל בחינה הרבה פחות טוב.

מה זה אומר לגבי עומס משחקי אימון בתקופה הזאת? לא בטוח. אולי זה מקרי, לא חקרתי את הנושא. אינטואיטיבית זה נראה שקשה לנהל סרגל מאמצים אופטימלי במשחקי אימון כאלה שהם יחסית תחרותיים ואינטנסיביים ומשוחקים עם רוטציות קצרות. גם ברנדוויין היום שפך לאגר אחרי 5 דקות (רק התחיל להתאמן) והיה צריך לשחק מעל 20 דקות בגלל הפציעה של בלאט, זה לא מצב אידיאלי. מעבר לזה, כמובן שבשלבים האלה אתה עדיין מאוד תלוי במה ששחקנים עשו בקיץ מבחינת כושר.
הבעיה עם משחק אימון כמו היום זה שגם אם יש בעיות מקצועיות מהותיות בקבוצה, קשה מאוד לבודד אותן מכל הנסיבות מסביב. צריך גם לזכור שהיו שני משחקי הכנה שניצחנו ונראנו בהם די טוב (פרביס ורדנקו לא היו בהם אז הם לא "משתכללים" בנבואות הזעם). כרגע הקבוצה חייבת קודם כל להגיע למצב סביר של כשירות ולעשות הכל כדי שהאוול ובנקס יכנסו לעניינים (פיזית ומנטלית) כי הם עמודי התווך של הקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2016, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מתיימר לנתח מקצועית את הקבוצה ואולי זה קשור גם לעובדה שזה היה משחק אימון אתמול אבל ריצ`רד הוואל נראה כאילו הוא לא רוצה להיות פה, נראה אדיש יחסית לשחקן שאמור לפרק מתחת לסלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2016, 09:03 
dorz כתב:
פז, אתה מדבר הרבה על כושר, אני מדבר על פציעות, וזאת אותה בעיה בעצם - מעבר לניהול משחק, מעבר להכל, אני חושש שמשהו מנוהל פה לא נכון ברמה הפיזיולוגית. יהיה מאוד חבל אם ניפול על זה.

לגמרי. בואו נעצור רגע את משחקי האימון ונוריד הילוך, אחרת נתחיל את העונה עם קורקי בתור רכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2016, 10:57 
ranjef כתב:
dorz כתב:

לגמרי. בואו נעצור רגע את משחקי האימון ונוריד הילוך, אחרת נתחיל את העונה עם קורקי בתור רכז.

קורקי רכז? הוא 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לו"ז משחקי אימון - קיץ 2016
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2016, 13:54 
hapoel15 כתב:
ranjef כתב:
dorz כתב:

קורקי רכז? הוא 3.

בגלל זה הבעיה שיפתח כרכז...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2016, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
רדנקו כתב:

לישראלים אני בהחלט יכול לתת הנחות שהם נאלצים לעשות דברים שהם לא יודעים לעשות. ואתה צודק, זה נכון שמצב מובילי הכדור שלנו גורם לכולם לעשות דברים שהם לא אמורים לעשות - לצוף ולמתן להוריד כדור לרצפה יותר מדי, לאיידן ולגינת לזרוק מבחוץ או לקבל את הכדור גבוה מדי בפיק אנד רול (ולעשות צעדים) וכו'. משחק ההתקפה היה מאוד לא מסודר, במיוחד מרגע שבלאט נפצע.
לבנקס ולהאוול אני לא נותן את ההנחות האלה. הם אמורים לסחוב את הקבוצה הזאת על הגב, והיום הם משכו אותה למטה. מקווה שהם יכנסו לעניינים מהר.

שורה תחתונה ברור שלא היה היום לקבוצה מי שיסחוב אותה על הגב ויקל על הרול פליירס להיות רול פליירס, זה מעבר לקומבו או לא קומבו. אבל כרגע מבין 5 השחקנים הבכירים שלך שניים פצועים (וויליאמס ורביב), שניים נראים פשוט לא בעניינים באופן קיצוני (האוול ובנקס), ורק טאקר נראה טוב כשגם הוא סוחב פציעה (ובכל מקרה הוא לא יכול לסחוב את הקבוצה לבד). ועל הדרך גם בלאט נפצע וברנדוויין לא בכושר.

לגבי בנקס והאוול הם נראו ככה גם במשחק הראשון, ולפי מה שכתבו פה גם בכל המשחקים האחרים, ככה שזה לא עניין של יום רע ובארבעה או חמישה משחקים שפרוסים על שבוע וחצי זה גם לא עניין של כושר משחק.
הגיע הזמן להודות שהם משחקים כאילו הם עושים למישהו טובה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2016, 14:59 
אני חייב לומר שבמשחק נגד גלבוע בכפר תבור נראה שבנקס מאוד רוצה. אבל הכול היה כל כך מבולגן, ולא היה שום כיוון קבוצתי כך שהוא הלך לאיבוד ולקראת הסוף נראה לי פשוט מתוסכל. זה שחקן שצריך שכל הכדורים יעברו אצלו, שיעשו לו חסימות מדורגות, שיעשו תנועה שתגמר בכך שהוא יעשה פיק אנד רול.
לגבי האוול: נראה לי מאוד אדיש. ואני חושב שפורוורד אתלטי ונייד הרבה יותר מתאים לקבוצה הזו.
בכלל, יש לי תחושה שגם בנקס מתאים יותר לקבוצה ניידת ואתלטית שתשחק יותר מהר ותרוץ מאשר לקבוצה כמו הפועל, שמשחקת כדורסל של חצי מגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2016, 15:29 
האוול בהכנה בנהריה שנה שעברה (המשחקים לפי הסדר):
http://basket.co.il/News.asp?id=6095
5 נק'
http://basket.co.il/News.asp?id=6097
7 נק'
http://basket.co.il/News.asp?id=6100
6 נק'

ואני יודע שהם כבר חשבו על להחליף אותו. אבל במהלך העונה ירושלים הציעו עליו בייאאוט של מעל מאה אלף דולר ובסוף העונה מכבי רדפו אחריו. אז בסוף צריך לקחת דברים בפרופורציות.

לגבי בנקס בכלל מדובר בשחקן שבכל 8 העונות שלו כמקצוען דופק מספרים כמו שעון. וגם בעונה בגליל שהוא התחיל חלש ולא היתה להם סבלנות אליו (העונה היחידה שחתכו אותו בקריירה) הוא סיים בוארזה עם 17 נק' למשחק באחוזים מטורפים, והיה אחד הזרים הטובים באיטליה.

ושוב, לדעתי כל הדיבורים על "התאמה" של בנקס והאוול כמו שהם נראו אתמול זה פשוט מגוחך (מה גם שבנקס לא שיחק ליד רביב ובקושי שיחק ליד בלאט והאוול לא שיחק ליד וויליאמס, הם בכלל שיחקו בהרכבים לא קשורים). זה פסאודו-אינטלקטואליות בשקל. שחקנים שנראים כל כך רע ומתהלכים כמו סהרוריים על המגרש, אין פה בכלל עניין של התאמה אלא עניין בסיסי של רמה, ועל אחת כמה וכמה בהרכבים שבהם הם שיחקו אתמול לא ניתן לבחון שום התאמה. זה שיח מגוחך ברמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2016, 16:10 
אני מסכים עם השורה התחתונה. כישרון ויכולת יותר חשובים משמעותית מלהחתים את השחקן המתאים. אבל בנוגע לבנקס אני חושב שהקבוצה גם צריכה לעזור לו. שיותר דברים יעברו דרכו. הוא אמור להיות השחקן הכי מוכשר בקבוצה הזו.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2016, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
לא היה היום משחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2016, 21:06 
יהיה בשישי.
היה מתוכנן לאתמול ובוטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2016, 21:37 
שעה ביום שישי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2016, 23:57 
13:00 בהדר יוסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2016, 08:42 
נגד מי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2016, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2016, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יודע מה אמור להיות מצב הפצועים בשישי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2016, 09:23 
redgr כתב:
מישהו יודע מה אמור להיות מצב הפצועים בשישי?

בנקס ייפצע, ברנדוויין ימתח שריר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2016, 11:11 
המשחק מול קרית גת שהיה אמור להתקיים ביום שישי - בוטל. נתראה בגביע ווינר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לו"ז משחקי אימוון: המשחק מול קרית גת בוטל
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 09:06 
מה נאמר ומה נגיד. הכנה ברמה גבוהה לעונה. מזל שיש מנהל מקצועי בנוסף למאמן. בהחלט רואים שיפור מדהים בפן המקצועי.
הפועל תגיע לגביע ווינר אחרי כמעט שבועיים בלי משחקים. גביע ווינר זה לא משחק אימון. אלה משחקים שצריכים להגיע אליהם מוכנים. ושבוע אחרי זה יש גביע נגד הפועל ר"ג, וכמו שהפועל נראית אין יותר מדיי מקום לאופטימיות.
מצטער, ככה לא מתכוננים לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 09:07 
ואני לא מדבר על זה שאוטוטו העונה מתחילה ולא התקיים אפילו משחק אימון אחד באולם הביתי. אחד! רוצים למכור מנויים ולהתכונן, אבל לאוהדים אין הזדמנות לראות פעם אחת את הקבוצה משחקת בדרייב אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
הם עדיין יותר טובים מהכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 13:00 
פרוויס אתה סמרטוט רצפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 13:11 
ביטלו שני משחקי אימון. ביזיון, בושה, איזה חוסר מקצוענות.
למי יש את הכתובת של רמי כהן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 13:34 
מה לעשות, להנהלה הזאת יש תואר מחייב (ההנהלה הכי גרועה בליגה) ואסור לה לפגוע במוניטין הזה.

דרך אגב, אנחנו כבר רישמית המועמדים הודאיים לירידת ליגה או שעוד לא הגענו לשלב הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
מהמשחק הראשון בכפר תבור.
אתה לא מעודכן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: