תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 327 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גוטמן
הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2016, 12:53 
מושקוביץ כתב:
yos כתב:
שלושה שחקנים הבקיעו אתמול להפועל ת"א (לא כולל העצמי של סימיץ')
אלטמן, שוינפלד ושובשיץ'.
שלושה שחקנים הוצאו במחצית השנייה בחילופים:
אלטמן, שוינפלד ושובשיץ'.
אם זה היה קורה בליגה א', הייתי אומר שמדובר במאמן שהימר נגד הקבוצה שלו.

כתבתי את דעתי על גוטמן ועל ניהול המשחק המחפיר שלו, אבל אני באמת לא מבין את הטיעון הזה. זה שהם הבקיעו במחצית הראשונה אומר שהם בהכרח יבקיעו בשניה? החילופים לא היו טובים כי הם הרגו את הקבוצה, לא כי מאן דהוא נכנס ופלוני יצא.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

מה שאתה אומר היה נכון אם לא היה מדובר בקבוצה שיש בה שניים וחצי שחקנים שמסוגלים לייצר גול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2016, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
ביקורת שכל כולה היא חוכמה בדיעבד ע"ש משה פרימו:
הקבוצה שניצחה - רצה לאליפות, אם לא תצליח זה כישלון, לפטר את המאמן.
הקבוצה שהפסידה - ביזיון, בושה וחרפה, לפטר את המאמן.
הקבוצה שעשתה תיקו - קבוצה לא מלהיבה, הקהל רוצה לראות גולים, לפטר את המאמן.

המאמן לא יפוטר עד סוף העונה, בוודאי שלא בגלל לחץ של תקשורת ביבים עוינת ומגמתית ולא של אוהדים ממורמרים שרוצים לראות עריפת ראשים כמו במפא"י.
עכשיו תתקדמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2016, 13:28 
Red Pride כתב:
ביקורת שכל כולה היא חוכמה בדיעבד ע"ש משה פרימו:
הקבוצה שניצחה - רצה לאליפות, אם לא תצליח זה כישלון, לפטר את המאמן.
הקבוצה שהפסידה - ביזיון, בושה וחרפה, לפטר את המאמן.
הקבוצה שעשתה תיקו - קבוצה לא מלהיבה, הקהל רוצה לראות גולים, לפטר את המאמן.

המאמן לא יפוטר עד סוף העונה, בוודאי שלא בגלל לחץ של תקשורת ביבים עוינת ומגמתית ולא של אוהדים ממורמרים שרוצים לראות עריפת ראשים כמו במפא"י.
עכשיו תתקדמו.

אחד שיודע!

האמת שלשם שינוי אני גם מסכים עם המשתמש המתקמבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2016, 13:56 
הוקיץ' כתב:
מושקוביץ כתב:
אלי גוטמן, מאמן הפועל תל אביב, הודה בסיום: "טוב שלא הפסדנו בסוף, המשחק הזה מייצג את הפועל תל אביב. קודם כל, זו קבוצה חדשה וזה מראה על הרבה מאוד חוסר יציבות תוך כדי המשחק. התחלנו בצורה נוראית וחזרנו לא בצורה מסודרת, אלא עם גול שהביא התלהבות. בהפסקה ביקשתי שיעשו סדר, שישלטו במשחק ופתאום אתה רואה את מה שקרה. לא יודע להגיד מה לא עבד. נבוא לדרבי בשבוע הבא כמו אנדרדוג, נתכונן וניתן את המקסימום".

אפשר לראות פה באיזה אגו טריפ נמצא הבן אדם.
הוא כל כך מאוהב בסיסמאות שלו על דרך ומשחק מסודר והוא פשוט לא מסוגל להתמודד עם עצם העובדה שכדורגל במידה רבה זה משחק של מומנטומים.
זה נשמע כאילו הוא אשכרה נזף בהם במחצית שהם חזרו דרך התלהבות ולא דרך משחק מסודר. במקום לתת להם ביטחון הוא הוריד אותם (וזה עוד לפני החילופים ההרסניים שלו).
אגב, אם הוא היה גאון כדורגל כמו שהוא מחזיק מעצמו, הוא היה כבר מזמן מבין שלקבוצה הזאת יש יותר סיכוי להבקיע במתפרצות ומצבים נייחים מאשר במשחק מסודר.

לגמרי!
גוטמן מאמן כדורגל טוב, עם הרבה ידע ובהחלט רואים בכדורגל שלו שהקבוצות שלו מאומנות (לא אם שני המשחקים האחרונים של הפועל הם המדד).
עם כל זה, הוא תמיד היה מאמן פאסיבי, כזה שמתאים את צורת המשחק שלו ליריב, גם בעונת הדאבל ובנוסף הוא אדם מאוד בעייתי, היסטרי וזה מתבטא הרבה פעמים בניהול המשחק שלו ובכלל, בתפקוד שלו.
מעולם לא אהבתי אותו יותר מדי בתור מאמן ואני הייתי מאלה שכן הצליח לראות את הדברים הטובים בשני המשחקים הראשונים (כמו זה שלא התבטלנו במשחקים שאמורים להיות קשים).
ההפסד אתמול, מ א' עד ת', עליו לגמרי. הפועל באו למשחק, נראו זוועה. לא הבעת כדור, לא לחץ, ק"ש עשו מה שהם רוצים. קרה הנס, המלאך נגע, והצליחו לעשות 10 דקות של כדורגל טוב, עם לחץ וכן, גם ניצול העובדה שק"ש לא הבינו מה קורה סביבם. זה כדורגל, שיש צ'אנס, תדרוס ותגמור משחק.
ואז, במקום לעלות לחצי השני, לשחק כדורגל מסודר, עם לחץ בחלק הקידמי, הפועל הפסיקו לשחק, ואז הוא עשה 3 חילופים, אם את הראשון עוד אפשר היה להבין מבחינת התפיסה (להכניס עוד קשר אמצע שמניע כדור ומחלץ), אז החילוף השני כבר היה שערוריה (למה להוציא את השחקן הכי טוב שלך?). נוצר מצב שלא רק האמצע היה מופקר, גם האגפים הופקרו לרייכרט ועזרא בלי שום יכולת גיבוי משני המגינים החלשים.
הבעיה הכי גדולה שהפועל באמת כבר קבוצה לא רלוונטית. מועדון עם היסטוריה וקהל, אבל קבוצה קטנה שבד"כ לא מנצחת, מקבלת גולים בקלות. וזה לא מעניין אף אחד באמת יותר מדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2016, 14:36 
הוקיץ' כתב:
מושקוביץ כתב:
אלי גוטמן, מאמן הפועל תל אביב, הודה בסיום: "טוב שלא הפסדנו בסוף, המשחק הזה מייצג את הפועל תל אביב. קודם כל, זו קבוצה חדשה וזה מראה על הרבה מאוד חוסר יציבות תוך כדי המשחק. התחלנו בצורה נוראית וחזרנו לא בצורה מסודרת, אלא עם גול שהביא התלהבות. בהפסקה ביקשתי שיעשו סדר, שישלטו במשחק ופתאום אתה רואה את מה שקרה. לא יודע להגיד מה לא עבד. נבוא לדרבי בשבוע הבא כמו אנדרדוג, נתכונן וניתן את המקסימום".

אפשר לראות פה באיזה אגו טריפ נמצא הבן אדם.
הוא כל כך מאוהב בסיסמאות שלו על דרך ומשחק מסודר והוא פשוט לא מסוגל להתמודד עם עצם העובדה שכדורגל במידה רבה זה משחק של מומנטומים.
זה נשמע כאילו הוא אשכרה נזף בהם במחצית שהם חזרו דרך התלהבות ולא דרך משחק מסודר. במקום לתת להם ביטחון הוא הוריד אותם (וזה עוד לפני החילופים ההרסניים שלו).
אגב, אם הוא היה גאון כדורגל כמו שהוא מחזיק מעצמו, הוא היה כבר מזמן מבין שלקבוצה הזאת יש יותר סיכוי להבקיע במתפרצות ומצבים נייחים מאשר במשחק מסודר.

מסכים לגבי האגו טריפ אבל אני מניח שכל מאמן ותיק עם נסיון כמו שלו
יילך למקומות האלה זה די טבעי מבחינתו.
לגבי המתפרצות זה גם נכון אבל לתקופה הנוכחית,עכשיו השאלה האם הוא נבהל מהמצב
ומתחיל לשנות סגנון או שממשיך בדרכו ומאמין שבסוף זה ישתלם והקבוצה תעלה על המסלול הנכון.
אני מניח שקו המחשבה שלו הוא ראייה עתידית יותר ולכן הוא ממשיך בקו הזה מתוך האמונה בצדקת דרכו
ומתוך הנסיון הרב שיש לו.
יכול מאד להיות שאם נשנה סגנון עכשיו למתפרצות כמ שאתה אומר אז ניקח בטווח הקצר נק אבל נאבד
את עצמנו בהמשך.
הוא לא מסתכל כמונו על המשחק הקרוב וחי על אמוציות יש לו קו ודרך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2016, 14:55 
זה לא קשור לטווח קצר או טווח ארוך, זה קשור לחומר השחקנים שיש לך.
אין לך שחקנים מספיק מוכשרים טכנית בקבוצה כדי לייצר גולים בהתקפה עומדת. היחיד זה שובשיץ' וגם הוא לא יציב.
שחקנים כמו עזרא, אלטמן, עמאשה וגם דולי מנגה, אלה שחקנים שצריכים שטחים כדי להיות יעילים. אתמול ראית גם כמה טובים ניקוליץ' ושובשיץ' במתפרצות.
אתה מכנה שינוי סגנון "בהלה", בעיני זו פשוט התאמת סגנון המשחק לחומר השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2016, 14:58 
הוקיץ' כתב:
אין לך שחקנים מספיק מוכשרים טכנית בקבוצה כדי לייצר גולים בהתקפה עומדת. היחיד זה שובשיץ' וגם הוא לא יציב.
שחקנים כמו עזרא, אלטמן, עמאשה וגם דולי מנגה, אלה שחקנים שצריכים שטחים כדי להיות יעילים. אתמול ראית גם כמה טובים ניקוליץ' ושובשיץ' במתפרצות.

זה לא אומר שצריך לוותר על המשחק המסודר. אם תבוא לשחק נגד קבוצות חזקות, תיתן להם להחזיק 80% בכדור וללחוץ עליך, אתה תפסיד 8 מתוך 10 משחקים. נגד קבוצות חזקות, אם אתה לדוגמא חושב שתיקו היא תוצאה טובה, המטרה צריכה לחץ במרכז השדה ושהכדור יהיה אצלך כמה שיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2016, 15:19 
לא, זה פשוט לא נכון, וזה גם לא מגובה בשום נתון, אלא להפך. קבוצות חלשות מפתיעות קבוצות חזקות מהם כשהם מוותרים על החזקה בכדור, מנסות לחטוף ולתקוף מהר או לצאת למתפרצות. אפשר להכנס לנתונים לעומק אבל אם אתה רוצה דוגמא מהמיינסטרים מספיק להסתכל על איך לסטר שיחקה ואיך אתלטיקו הביאה תוצאות נגד הגדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2016, 15:29 
redrony כתב:
הוקיץ' כתב:

זה לא אומר שצריך לוותר על המשחק המסודר. אם תבוא לשחק נגד קבוצות חזקות, תיתן להם להחזיק 80% בכדור וללחוץ עליך, אתה תפסיד 8 מתוך 10 משחקים. נגד קבוצות חזקות, אם אתה לדוגמא חושב שתיקו היא תוצאה טובה, המטרה צריכה לחץ במרכז השדה ושהכדור יהיה אצלך כמה שיותר.

ראיתי אתמול מה קורה כשהיריבה שלנו שולטת בכדור. שחקנים של ק"ש עמדו במרכז המגרש עם הכדור ללא כל לחץ, עם שעה לכוון כדור עומק או כדור לצד, ותמיד זה גם היה מסוכן.
עם כל הכבוד ל9 דקות בגן עדן האלה, המשחק אתמול היה הכי מבאס שלנו ב4 מחזורים עד כה, וממנו יצאתי בתחושה הכי מחורבנת.
אני אשמח אם נחזור לשלוט במשחק כמו שקרה ברוב הדקות שהיו ב3 המחזורים הקודמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2016, 15:47 
redrony כתב:
הוקיץ' כתב:

זה מצחיק מה שאתה אומר כי המגמה בכדורגל העולמי היא בדיוק הפוכה.
אתה גם מתאר את זה בצורה נורא דיכוטומית, כאילו זה או להחזיק 20 אחוז בכדור ולצאת בהיסטריה למתפרצות, או לשלוט 80 אחוז ולשחק רק על חצי מגרש. בפועל זה ממש לא המצב. לרוב הקבוצות יש מספר כלים ובלאנס מסוים.
גם אם נעזוב את הדוגמאות המתבקשות של לסטר ואתלטיקו (שאגב משחקות בשתי דרכים שונות בתכלית), מספיק לראות את בית"ר בעונה שעברה או סכנין בשנתיים האחרונות כדי לראות שאתה לא צריך להחזיק בכדור כדי לנצח את הגדולות.
אין כאן שיטה נכונה ולא נכונה (בניגוד למה שמאמנים מקובעים כמו פפ, ולהבדיל גוטמן, ינסו להגיד לך), אלא פשוט שיטה שמנצלת את היתרונות היחסיים של השחקנים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2016, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
לגמרי הפוכה.
ראו את זה כל כך בבירור ביורו ובאולימפיאדה (ובמידה מסויימת בקופה).
בכדורגל המודרני, מלבד קבוצות מאוד איכותיות, שליטה בכדור היא קללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2016, 09:31 
הוקיץ' כתב:
redrony כתב:
הוקיץ' כתב:

זה מצחיק מה שאתה אומר כי המגמה בכדורגל העולמי היא בדיוק הפוכה.
אתה גם מתאר את זה בצורה נורא דיכוטומית, כאילו זה או להחזיק 20 אחוז בכדור ולצאת בהיסטריה למתפרצות, או לשלוט 80 אחוז ולשחק רק על חצי מגרש. בפועל זה ממש לא המצב. לרוב הקבוצות יש מספר כלים ובלאנס מסוים.
גם אם נעזוב את הדוגמאות המתבקשות של לסטר ואתלטיקו (שאגב משחקות בשתי דרכים שונות בתכלית), מספיק לראות את בית"ר בעונה שעברה או סכנין בשנתיים האחרונות כדי לראות שאתה לא צריך להחזיק בכדור כדי לנצח את הגדולות.
אין כאן שיטה נכונה ולא נכונה (בניגוד למה שמאמנים מקובעים כמו פפ, ולהבדיל גוטמן, ינסו להגיד לך), אלא פשוט שיטה שמנצלת את היתרונות היחסיים של השחקנים שלך.

מי זה רב הקבוצות? כמה קבוצות בינוניות ומטה (ברמה של הפועל) מנצחות את הגדולות או מוציאות תיקו? זה לא חייב להיות החזקה של 80% לעומת 20%, אבל אם אתה רוצה לבוא ולעשות תוצאות טובות, אתה לא יכול לתת ליריב שלך ללחוץ אותך 75 דקות בחלק המגרש שלך ולרדוף אחריו כל המשחק. זה גם מתיש ואפילו אם משחק ההגנה שלך מושלם, מספיקה טעות אחת של חוסר ריכוז ואתה חוטף גול ולא יכול להחזיר אחר כך.
שאני אומר לחץ במרכז השדה זה אומר לא לתת ליריב להניע כדור בחופשיות כמו שהפועל נתנו לק"ש לעשות, במיוחד בחצי השני.
אני לא אומר שהפועל צריכים לבוא נגד מכבי ולהחזיק 70% בכדור, אבל בטח לא לעמוד על ה-30 מטר שלנו ולתת להם לעשות מה שהם רוצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2016, 09:35 
NARKOTIKA כתב:
לא, זה פשוט לא נכון, וזה גם לא מגובה בשום נתון, אלא להפך. קבוצות חלשות מפתיעות קבוצות חזקות מהם כשהם מוותרים על החזקה בכדור, מנסות לחטוף ולתקוף מהר או לצאת למתפרצות. אפשר להכנס לנתונים לעומק אבל אם אתה רוצה דוגמא מהמיינסטרים מספיק להסתכל על איך לסטר שיחקה ואיך אתלטיקו הביאה תוצאות נגד הגדולות.

הקבוצות האלה לוחצות באמצע את הנעת הכדור של היריב, לא נותנות לו להגיע 30 מטר לשער ולטייל באגפים כמו שהפועל עושים. נגד הקבוצות חזקות זה ברור שאתה יוצא מנקודת הנחה שיהיה לך פחות כדור, אבל יש הבדל בין 80-20 שאתה לא מסוגל להעביר שני פסים, לאיים על היריב ולשחק ב-30 מטר שלך, לבין 60-40 שאתה לוחץ באמצע ומנסה לצאת קדימה בצורה חכמה, אם זה במתפרצות ואם זה שהכדור אצלך לנסות להחזיק אותו ולשחק חעומק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2016, 09:37 
ועוד הערה אחרונה, נראה לי שכולנו היינו רוצים שהפועל תהיה לא קבוצה חלשה, אלא קבוצה חזקה ולשם כך, היא צריכה ללמוד לשחק כמו קבוצה חזקה, גם אם זה יעלה בנקודות במשחקים נגד גדולות. נגד ק"ש ומכבי פ"ת למה שהפועל לא ילחצו את היריב בחלק המגרש שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2016, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
ועוד הערה אחרונה, נראה לי שכולנו היינו רוצים שהפועל תהיה לא קבוצה חלשה, אלא קבוצה חזקה ולשם כך, היא צריכה ללמוד לשחק כמו קבוצה חזקה, גם אם זה יעלה בנקודות במשחקים נגד גדולות. נגד ק"ש ומכבי פ"ת למה שהפועל לא ילחצו את היריב בחלק המגרש שלו?

המטרה במשחק כדורגל היא לא להיות קבוצה "יותר חזקה", אלא לנצח משחקים - כלומר לכבוש יותר שערים מהיריבה.
איך עושים את זה? זה כבר תלוי בשחקנים שיש לך.
טקטיקה זה לא עניין של אמונה. אין אמת אחת נכונה, שצריך לדבוק ממנה ואסור לסטות ממנה ימינה או שמאלה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2016, 10:07 
teknoboy כתב:
redrony כתב:

המטרה במשחק כדורגל היא לא להיות קבוצה "יותר חזקה", אלא לנצח משחקים - כלומר לכבוש יותר שערים מהיריבה.
טקטיקה זה לא עניין של אמונה. אין אמת אחת נכונה, שצריך לדבוק ממנה ואסור לסטות ממנה ימינה או שמאלה.

כן, אבל בשביל לנצח משחקים אתה צריך להיות קבוצה טובה, ובשביל להיות קבוצה טובה אתה צריך להשתפר תוך כדי תנועה וגם לדעת לנצל ולמקסם את היכולות שלך, בעיקר נגד קבוצות ברמתך או חלשות ממך על הנייר.
אני בכלל לא מדבר על טקטיקה, אני מדבר על הדברים הכי בסייסים בכדורגל כמו לחץ על היריב.
אני לא חושב שהסגל שלנו נופל מ-10-11 קבוצות בליגה, אפילו שהוא לא נבנה טוב בחלק הקידמי (על תקציב אני כבר לא מדבר) ואין סיבה לא לבוא נגד פ"ת וק"ש ולשחק נגדן כדורגל יוזם עם לחץ.
יכול להיות שבשביל שזה יילך טוב יותר נגדן, צריך גם לנסות לשחק ככה נגד קבוצות חזקות מהן תוך כדי סיכון שזה יעלה בנקודות. למען האמת זה לא ממש סיכון, כי בכל מקרה יש סיכוי טוב שנקודות לא נומיא מהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2016, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
teknoboy כתב:
redrony כתב:

כן, אבל בשביל לנצח משחקים אתה צריך להיות קבוצה טובה, ובשביל להיות קבוצה טובה אתה צריך להשתפר תוך כדי תנועה וגם לדעת לנצל ולמקסם את היכולות שלך, בעיקר נגד קבוצות ברמתך או חלשות ממך על הנייר.
אני בכלל לא מדבר על טקטיקה, אני מדבר על הדברים הכי בסייסים בכדורגל כמו לחץ על היריב.
אני לא חושב שהסגל שלנו נופל מ-10-11 קבוצות בליגה, אפילו שהוא לא נבנה טוב בחלק הקידמי (על תקציב אני כבר לא מדבר) ואין סיבה לא לבוא נגד פ"ת וק"ש ולשחק נגדן כדורגל יוזם עם לחץ.
יכול להיות שבשביל שזה יילך טוב יותר נגדן, צריך גם לנסות לשחק ככה נגד קבוצות חזקות מהן תוך כדי סיכון שזה יעלה בנקודות. למען האמת זה לא ממש סיכון, כי בכל מקרה יש סיכוי טוב שנקודות לא נומיא מהם

חשבתי שקודם דיברת על אחזקת כדור, ושחשוב להחזיק בו הרבה כי ככה "קבוצות חזקות עושות", ולזה כיוונתי.
אם לא הבנתי טוב, אז סליחה (וכל מה שכתבתי לא רלוונטי ממילא).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2016, 11:57 
מושקוביץ כתב:
yos כתב:
שלושה שחקנים הבקיעו אתמול להפועל ת"א (לא כולל העצמי של סימיץ')
אלטמן, שוינפלד ושובשיץ'.
שלושה שחקנים הוצאו במחצית השנייה בחילופים:
אלטמן, שוינפלד ושובשיץ'.
אם זה היה קורה בליגה א', הייתי אומר שמדובר במאמן שהימר נגד הקבוצה שלו.

כתבתי את דעתי על גוטמן ועל ניהול המשחק המחפיר שלו, אבל אני באמת לא מבין את הטיעון הזה. זה שהם הבקיעו במחצית הראשונה אומר שהם בהכרח יבקיעו בשניה? החילופים לא היו טובים כי הם הרגו את הקבוצה, לא כי מאן דהוא נכנס ופלוני יצא.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

אתה ריאל מדריד שמובילה 3-0 בבית או קבוצה שלא הגיעה למצב ארבעהמשחקים? שויתרת על כל מי שעשה משהו בחלק הקדמי חוץ מניקוליץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2016, 12:08 
לא נצחנו כי משחק ההגנה שלנו היה מחפיר, לא כי לא עשינו 4-1 (ויכולנו לעשות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2016, 12:56 
היתה לי הרגשה חזקה שגוטמן לא מגיע לכל אימוני הקבוצה ועכשיו מפורסם בוואן שגוטמן לא הגיע לאימון השחרור והשחקנים הגיבו לכך ״כבר התרגלנו״.

מעריך אותו מאוד בתור מאמן, אבל זה היה ברור שהוא כבר לא מחפש לעבוד קשה כמו פעם ומעדיף להתעסק בכל מיני סמכויות נוספות שנתנו לו (עבודה משרדית).

חבל, כי זה ממש לא לעניין לתת לבאדיר לנהל את האימונים של קבוצה במשבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2016, 13:59 
teknoboy כתב:
redrony כתב:
teknoboy כתב:
redrony כתב:

חשבתי שקודם דיברת על אחזקת כדור, ושחשוב להחזיק בו הרבה כי ככה "קבוצות חזקות עושות", ולזה כיוונתי.
אם לא הבנתי טוב, אז סליחה (וכל מה שכתבתי לא רלוונטי ממילא).

אגב, מאמן כמו פפ באמת שם לעצמו את החזקת הכדור כמטרה, אבל אצלו באמת יש קבוצות עם שחקנים שכנראה בכל מקרה יעשו את העבודה.
אם אתה רוצה לראות דוגמא, קח את נבחרת ספרד של שני היורואים הקודמים (לא האחרון ואת המונדיאל בינהם), זה אשכרה מה שהם עשו, החזקת כדור כמטרה. אני מודה שזה לא סוג הכדורגל האהוב עליי, אבל זו בהחלט דרך להקטין את הסיכוי שלך לספוג ולהתיש את היריב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2016, 14:21 
the worker כתב:
היתה לי הרגשה חזקה שגוטמן לא מגיע לכל אימוני הקבוצה ועכשיו מפורסם בוואן שגוטמן לא הגיע לאימון השחרור והשחקנים הגיבו לכך ״כבר התרגלנו״.

מעריך אותו מאוד בתור מאמן, אבל זה היה ברור שהוא כבר לא מחפש לעבוד קשה כמו פעם ומעדיף להתעסק בכל מיני סמכויות נוספות שנתנו לו (עבודה משרדית).

אפשר להפסיק עם השטויות?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2016, 14:31 
סימרוטיץ כתב:
the worker כתב:

אפשר להפסיק עם השטויות?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

אפשר הסבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2016, 14:42 
the worker כתב:

אחד מהשיקולים בבחירת גוטמן היה שהאויר יוצא ממאמני נבחרות החוזרים לליגה שלנו. מה גם שהתקדמו לפנסיה.
גוטמן רציני ואני עדין נותן לו קרדיט. ראו עונה שעברה.
אבל, יתכן שיש אצלנו ירידה. אם בעבר הגיע לאימוני שחרור זה הכניס מתח בריא לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2016, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
לאור המצב הקיים בהפועל העונה seems we need to swollow this turd sandwich.. חבל מאכזב ומבאס. הייתי תמיד מתומכי ו"מוצצי" גוטמן.
לכמה זמן חתום שוינפלד? שלפחות שירצה לעזוב עונה הבאה נוכל למכור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2016, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 21:46 
גאון.
האיש גאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
חתיכת טינופת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
סמל אישי של המשתמש
כבירי צריך לפטר אותו. היום.
פחדן מסריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לך תזדיין יא בן של אלף זונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 327 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: