תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 22:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 888 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 18:58 
במשחקי אימון נוספים, שהתיקיימו היום, ניצחה קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, 1:3 את הפ' כפ"ס, משערים שכבשו אופק עובדיה, אושר דוידה ודניאל שטיינלינג.

קבוצת נערים ג' דרום, הפועל ת"א רמי, ניצחה 0:2 את הפ' ראשל"צ, משערים שכבשו יזהר זנו וג׳ורג׳ אבו ערב.

Sent from my MX4 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 20:35 
kobster כתב:
אוגוסט 2018 , הושלמה העברתו של עדן הרשקוביץ' .

איזו אופטימיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחלקת הנוער עונת 16/17
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 21:41 
אני מבין שיש כאלה שהם גאים שאינם מבחינים בין ההתעקשות על שוינפלד לבין המכירה של יחזקאל.
לפחות אנחנו נהנים מחוש הומור הבלתי רגיל שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 15:07 
למה הרשקוביץ שוחרר מהפועל רמת גן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 20:01 
לחובבי הז'אנר, סקירה על יתר קבוצות המחלקה. תהנו...

נערים א'
את הקבוצה יאמן קובי ברו, מאמן מוערך שממשיך עם השנתון עונה שנייה ברציפות. ערן ססי עזב אחרי שנים רבות במחלקה וכמות גדולה של שחקנים שקידם. כמו איתי מרדכי, גם במקרה שלו מי שיקצור את הפירות תהיה מכ' חיפה. עוזר המאמן הוא קובי שאלו, יציר מחלקת הנוער שלנו שהיה שוער מחליף בבוגרים ואח"כ עשה קריירה מכובדת בחוץ. אפשר לסמוך עליו שיקדם את השוערים שלנו.
לומר את האמת מדובר בשנתון די "אפור", שהצוות המקצועי הצליח בעונה שעברה להוציא מהשלם יותר מסך חלקיו עם פתיחת עונה נהדרת שכללה שלישייה למכ' בדרבי ו-0:4 גדול על מכ' חיפה. בהמשך הקבוצה נחלשה וסיימה את הליגה במרחק 16 נק' ממכ' האלופה וכמעט שהפתיעה את מכ' חיפה בחצי גמר הגביע במשחק שנגמר בהפסד בהארכה. במשחקי ההכנה הקבוצה לא הבריקה ואף אחד מהשחקנים לא קיבל זימון לנבחרת של גדי ברומר, אבל מקווים לשיפור ככל שתתקדם העונה.
שנתון 2000 זה קודם כל ירדן סידי (הבן של...) - קשר מס' 10, עושה משחק שגם מרבה להגיע לרחבה. משחק מהיר, בנגיעה, ראיית משחק ובעיטה טובה. בעונה שעברה כבש 10 שערים ובישל מספר כפול, חייב לתת העונה מספרים דומים ולהמשיך להתקדם. החלוץ הבולט ביותר זה עבד אטרש הענק (1.85 מ' בגיל 16), שפתח נהדר את העונה שעברה אך סבל מפציעה לא קלה שעצרה אותו. מקווה שהתאושש ממנה לגמרי ויחזור ליכולת האדירה שלו ברחבה שהביאה בעונות קודמות מספרים של 20+ בשערים. ירין בסון מלך השערים של השנתון בעונה שעברה (11 שערים) לא יצא למחנה אבל יהיה באנקר בהרכב. חוץ ממנו הקבוצה מאוזנת עם מספר רב של קשרים/חלוצים שלכל אחד היכולת לפרוץ העונה לקראת העלייה לנוער בקיץ הבא. אליהו אדמה מוכשר מאוד, לקורל רודיטי בעיטה מדויקת מאוד, אביעד גולן לא מפסיק לרוץ ויצחק אלמיו הוא השחקן המעניין ביותר בסגל. השוער בר אנטבי (הבן של) שגם זומן לנבחרת, איבד את המקום בהרכב במהלך העונה והקיץ הושאל לרמה"ש, כך שעל העמדה בשער נאבקים רוי שליו (שהדיח את אנטבי מההרכב) ועומר טל שהגיע מהספסל של מכ' חיפה ונראה טוב במשחקי ההכנה. ההגנה תורכב מאיתי אילי, שחר מימון ודור אמיצי שהיו באנקרים בעונה שעברה, אליהם יצטרף הבלם גל סופר שהגיע ממכ' פ"ת ובעבר היה חלק מהנבחרת עד גיל 16.
הקבוצה תפתח את העונה ב-17 בספטמבר במשחק ביתי נגד הפועל ראשל"צ.
התחזית – מקומות 4-6 ורבע גמר גביע. 1-2 שחקנים לבוגרים בעוד 3 שנים.

נערים ב'
מסאי דגו מקבל הזדמנות גדולה עם תפקיד האימון הכי קשה במחלקה – איחוד של שתי קבוצות (50 שחקנים) לסגל של 20-21. הסגל מורכב משנתון 2001 של קבוצת הצפון שסיימה מרחק נקודה מאליפות ושל קבוצת הדרום שזכתה רק לפני 4 חודשים בגביע המדינה (1:2 על מכ' חיפה בגמר) וסיימה גם היא את הליגה במקום השני. את הסגל עזב טל יגודייב שחזר הקיץ למכ' אחרי שבקיץ הקודם ברח משם אחרי מאבק משפטי ארוך. סיפור הזוי אבל גם בלעדיו הסגל חזק מספיק כדי להתמודד על כל התארים. הקבוצה מאוזנת היטב בין ההגנה להתקפה, למרות שחסרה קשר אמצע/הגנתי שאפשר לציין.
לקבוצה שני שחקני נבחרת – הקשר אושר אלמו והחלוץ אופק עובדיה. אושר ילד אדום מהבית האדום, קפטן הקבוצה ושחקן עושה משחק נהדר. כבש 15 שערים בליגה ובגביע כולל צמד בדרבי ברבע גמר בו הפועל הדיחה את מכ' מחזיקת הגביע. אין סטטיסטיקה אבל להערכתי בישל מספר דומה של שערים, עם ראיית משחק מעולה. מחזיק ממנו מאוד וכבר בעונה שעברה רשמתי על פוטנציאל בוגרים. במדי נבחרת ישראל בטורניר שהסתיים לפני שבוע הוא בישל פעמיים לאופק עובדיה, מלך השערים של הקבוצה בעונה שעברה, שכבש בטורניר 3 שערים ונבחר לשחקן המצטיין. אופק חלוץ 9, לא גדול אבל זריז, טכני וכובש שערים ביכולת אישית גבוהה. למשבצת של יגודייב שעזב אמור להיכנס אושר דוידה ש"גנבנו" בינואר האחרון ממכ'. קשר/חלוץ מהיר מאוד שהקבוצה בנויה על השיתוף פעולה שלו עם עובדיה. חלוצים נוספים בסגל הם דור יהב (19 שערים בקבוצת הצפון) וניל יוסף (שחוזר אחרי חצי עונת השאלה בבת ים). עמית מאיר משחק באמצע לצד אושר אלמו והשתפר מאוד במהלך העונה. כבש שלישייה נהדרת במשחק אימון בשבוע שעבר ויכול להיות שחקן מרכזי אם ימשיך ככה. מזל שביט האשקלוני הקטן ימשיך להגיע לאימונים ברכבת עם המשתמש עזרא ויכול להפתיע. ההגנה ממשיכה להיות בראשות הבלמים המעולים איתמר "פלאיני" אפרת ותומר גבר, יחד עם המגנים אור ברונשטיין ובן כהן. טום אחי מרדכי, מגן/קשר הרכב קבוע אצל מכ' ת"א בעונה שעברה, יחזק את הסגל. עוד לא ברור מי יהיה השוער הראשון, כשבהכנה שלושת השוערים קיבלו דקות ובראשם רוי ברנס, אחיינו של שחקן העבר אליאור ברנס.
הקבוצה תפתח את העונה ראשונה ב-17 בספטמבר במשחק ביתי נגד הפועל ראשל"צ.
התחזית – מקומות 2-4 ומינימום חצי גמר גביע. 2-3 שחקנים לבוגרים בעוד 4 שנים.

נערים ג' צפון
המאמן עמרי שחם ממשיך עם השנתון עונה שנייה ברציפות. הקבוצה שמתאמנת בספורטק ומשחקת בחודורוב, מורכבת ברובה משחקנים חדשים והיתר כאלו שעלו מקבוצת ילדים א' צפון שסיימה את העונה שעברה רביעית בליגה חלשה יחסית. לראשונה מאז הקמת הקבוצה, היא עוזבת את ליגת דן החלשה לטובת ליגת שרון החזקה כך שהגיעו מספר שחקנים חדשים עם פוטנציאל גבוה לקראת האיחוד בעונה הבאה. שני השחקנים הבולטים של השנתון בעונה שעברה - יואב ליברוס ומשה סבן - ישחקו העונה בקבוצת הדרום. אני לא מכיר את הסגל החדש אבל מאלו שראיתי בעונה שעברה ונשארו בקבוצה, לבלם בן שוראקי ולשוער עידן אלימלך (האחיין של שביט) פוטנציאל טוב.
התחזית – לא מכיר את הסגל מספיק טוב :LOMASHOO:

נערים ג' דרום
המאמן הוא אלי סודאי שהגיע ממחלקות הנוער של מכ' פ"ת ומכ' הרצליה. ברקורד שלו מקום שני פעמיים עם נערים ב' ו-ג' של פ"ת ו... גמר גביע העולם כמאמן נבחרת האמנים של ישראל ב-2014. סודאי מקבל שנתון מוכשר מאוד שמסוגל להתמודד על אליפות מול מכ' ת"א אחרי שבעונה שעברה סיימו מרחק 3 נקודות מאליפות. השם הכי מעניין לעקוב אחריו העונה הוא החלוץ יואב ליברוס, בעונה שעברה בקבוצת הצפון, מלך השערים של המחלקה עם 49 (!) שערים בליגה חלשה יחסית אך לזכותו ייאמר שהמשיך להבקיע גם כששיחק שליש עונה הוא שנתון שגדול ממנו בשנה. החלוצים הנוספים בסגל - משה סבן (23 שערים בקבוצת הצפון), עומרי ינקלביץ' ויזהר זנו משלימים התקפה מוכשרת מאוד. שם שיהיה מעניין לעקוב אחריו בעתיד הוא הקשר ג'ורג' אבו ערב שהגיע מבני יהודה והיה בולט בהכנות בקיץ. אורי בניון יהיה השוער הראשון כנראה.
התחזית – קרב עד המחזור האחרון על אליפות נערים ג' ליגת מרכז, מול היריבה העירונית, בגביע מינימום חצי גמר. מוקדם לחזות שחקנים לבוגרים אבל זה מסתמן כשנתון מצויין.

נערך לאחרונה על ידי פישונט בתאריך 06 ספטמבר 2016, 11:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 08:27 
פישונט כתב:
לחובבי הז'אנר, סקירה על יתר קבוצות המחלקה. תהנו...

נערים א'
את הקבוצה יאמן קובי ברו, מאמן מוערך שממשיך עם השנתון עונה שנייה ברציפות. ערן ססי עזב אחרי שנים רבות במחלקה וכמות גדולה של שחקנים שקידם. כמו איתי מרדכי, גם במקרה שלו מי שיקצור את הפירות תהיה מכ' חיפה. עוזר המאמן הוא קובי שאלו, יציר מחלקת הנוער שלנו שהיה שוער מחליף בבוגרים ואח"כ עשה קריירה מכובדת בחוץ. אפשר לסמוך עליו שיקדם את השוערים שלנו.
לומר את האמת מדובר בשנתון די "אפור", שהצוות המקצועי הצליח בעונה שעברה להוציא מהשלם יותר מסך חלקיו עם פתיחת עונה נהדרת שכללה שלישייה למכ' בדרבי ו-0:4 גדול על מכ' חיפה. בהמשך הקבוצה נחלשה וסיימה את הליגה במרחק 16 נק' ממכ' האלופה וכמעט שהפתיעה את מכ' חיפה בחצי גמר הגביע במשחק שנגמר בהפסד בהארכה. במשחקי ההכנה הקבוצה לא הבריקה ואף אחד מהשחקנים לא קיבל זימון לנבחרת של גדי ברומר, אבל מקווים לשיפור ככל שתתקדם העונה.
שנתון 2000 זה קודם כל ירדן סידי (הבן של...) - קשר מס' 10, עושה משחק שגם מרבה להגיע לרחבה. משחק מהיר, בנגיעה, ראיית משחק ובעיטה טובה. בעונה שעברה כבש 10 שערים ובישל מספר כפול, חייב לתת העונה מספרים דומים ולהמשיך להתקדם. החלוץ הבולט ביותר זה עבד אטרש הענק (1.85 מ' בגיל 16), שפתח נהדר את העונה שעברה אך סבל מפציעה לא קלה שעצרה אותו. מקווה שהתאושש ממנה לגמרי ויחזור ליכולת האדירה שלו ברחבה שהביאה בעונות קודמות מספרים של 20+ בשערים. ירין בסון מלך השערים של השנתון בעונה שעברה (11 שערים) לא יצא למחנה אבל יהיה באנקר בהרכב. חוץ ממנו הקבוצה מאוזנת עם מספר רב של קשרים/חלוצים שלכל אחד היכולת לפרוץ העונה לקראת העלייה לנוער בקיץ הבא. אליהו אדמה מוכשר מאוד, לקורל רודיטי בעיטה מדויקת מאוד, אביעד גולן לא מפסיק לרוץ ויצחק אלמיו הוא השחקן המעניין ביותר בסגל. השוער בר אנטבי (הבן של) שגם זומן לנבחרת, איבד את המקום בהרכב במהלך העונה והקיץ הושאל לרמה"ש, כך שעל העמדה בשער נאבקים רוי שליו (שהדיח את אנטבי מההרכב) ועומר טל שהגיע מהספסל של מכ' חיפה ונראה טוב במשחקי ההכנה. ההגנה תורכב מאיתי אילי, שחר מימון ודור אמיצי שהיו באנקרים בעונה שעברה, אליהם יצטרף הבלם גל סופר שהגיע ממכ' פ"ת ובעבר היה חלק מהנבחרת עד גיל 16.
הקבוצה תפתח את העונה ראשונה ב-3 בספטמבר במשחק ביתי נגד הפועל ראשל"צ.
התחזית – מקומות 4-6 ורבע גמר גביע. 1-2 שחקנים לבוגרים בעוד 3 שנים. [/b]

3 בספטמבר (נערים א') כבר לא יהיה.
זה נדחה ל-17 בגלל השביתה

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 06 ספטמבר 2016, 11:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 08:38 
Gili כתב:
למה הרשקוביץ שוחרר מהפועל רמת גן?

עסקת ההשאלה פוצצה ברגע האחרון, אחרי שהתאמן שם כנבחן, וגילה שלא בונים עליו, ומעדיפים את הסגל הקיים, כולל החלוץ האמריקאי, ג'וזף ארסנט מייקל סיטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 07:51 
בשעה 11:00 תפתח קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, את משחקה הרשמי הראשון לעונת 2016/2017, כשתתארח במגרש בקרית חיים אצל הפ' חיפה רובי במסגרת מחזור הפתיחה בליגת העל.
הפועל, פיינליסטית גמר הגביע, שסיימה את הליגה במקום הרביעי בעונה החולפת, תנסה להמשיך במומנטום המשופר ממשחקי ההכנה האחרונים, אף שלא הרשימה ברובם. דודי אלון, דסליי טגניה, רועי דיין ועדן הרשקוביץ', שנרשמו כחריגי גיל למשחק, ינסו לסייע.
חיפה, שסיימה עשירית אשתקד, תהווה משוכה לא קלה.

קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, יצאה לב"ש, שם תתמודד בעוד פחות מרבע שעה (9:00) במגרש רייסר בעיר אצל הפ' המקומית במסגרת המחזור השני בליגה, לאחר שנדחה המחזור הראשון בעקבות השביתה, והוא יתקיים בשבוע הבא.

קבוצות נערים ג' תחלנה את הליגה ב-24 בחודש, שתיהן במשחקי בית, כפי שנקבע בהגרלה, שנערכה שלשום במשרדי ההתאחדות.
קבוצת הצפון תפתח את הליגה במשחק ביתי מול מ.כ נשר, ותארח גם את מכ' ת"א צפון לדרבי הראשון של העונה במחזור ה-13.
קבוצת הדרום, הפועל ת"א רמי, תפתח במשחק ביתי מול מ.ס אשדוד, ותארח גם היא את הדרבי הראשון של העונה במחזור החמישי, כשתפגוש את מכ' ת"א אלדד.

במשחק ההכנה האחרון שלה לפני הליגה בשבוע הבא, תארח היום קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, את הפ' עליה כפ"ס בשעה 10:30 במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחלקת הנוער עונת 16/17
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 08:22 
יצא לדרך משחקה של קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, במגרש רייסר בב"ש נגד הפ' המקומית במסגרת המחזור הראשון בליגת העל לעונת 2016/2017.
הפועל באדום מלא, פותחת עם עומר טל (תלבושת שחורה) בשער, דור אמיצי, שחר מימון, טל לוי ואורי לאון בהגנה, שי איזן (קפטן), עמית יצחק, אביעד גולן וירדן סידי בקישור, וירין בסון ועבד אטרש בחוד.
המארחים בחולצות תכלת ומכנס וגרביים כחולים.תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 08:48 
המחצית הראשונה במשחק נערים א' בב"ש מסתיימת בתיקו 0:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 09:53 
קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת (בתמונה), מסיימת בתיקו 0:0 עם הפ' ב"ש את משחק הפתיחה שלה בליגה, ובתום מחזור אחד היא עם נקודת ליגה אחת במרכז הטבלה.

בעוד דקות אחדות יחל משחק הנוער נגד הפ' חיפה במגרש קרית חיים במסגרת מחזור הפתיחה, ועדכונים ישירים ממנו יובאו כאן.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 10:21 
יצא לדרך משחקה של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב (באדום מלא), בקרית חיים נגד הפ' חיפה (בלבן מלא) במסגרת מחזור הפתיחה בליגת העל לעונת 2016/2017.
הפועל פותחת עם דודי אלון (55, תלבושת שחורה) בשער, מוחמד גוף (11), רז שלמה (23), פיטר אלוהב (2) ועילאי מוסאיוף (20) בהגנה, הבטמאו אמבה (14), שי אליאס (15), רועי דיין (6, קפטן) ויונתן לוי (97) בקישור, ועדן הרשקוביץ' (7) ואנאס מאחמיד (21) בחוד, תוקפת צפונה לאחר נצחון רועי דיין בהגרלה.
המארחים מוציאים את המשחק לדרך
תמונה[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 10 ספטמבר 2016, 15:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 10:56 
המחצית הראשונה מסתיימת בתיקו 0:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 11:03 
הפועל פתחה את המחצית השניה ללא חילופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 11:04 
בדקה ה-47 אנאס מחאמיד נופל ברחבת היריבה, וסופג כרטיס צהוב על התחזות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 11:53 
שני חילופים ראשונים בהפועל בדקה ה-56:
דסליי טגניה (5) במקום שי אליאס,
ודניאל קוניצקי (99) במקום עדן הרשקוביץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 11:55 
חילוף שלישי בהפועל בדקה ה-62:
אלי כהן (17) במקום אנאס מחאמיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 11:57 
חילוף רביעי בהפועל בדקה ה-68:
עלי אלעוברה (9) במקום יהונתן לוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 11:58 
משחק הליגה הראשון של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, מסתיים בתיקו 0:0 עם הפ' חיפה, ולשתי הקבוצות נקודה אחת במרכז הטבלה.

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 10 ספטמבר 2016, 12:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 12:00 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 12:18 
אני מבין שבמחלקת הנוער מכינים אותם לבוגרים עם כל התיקו אפס האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 12:30 
במשחק נוסף, שהתקיים במקביל, הביסה קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, 0:4 ביתי בחודורוב את הפ' עליה כפ"ס, משערים שכבשו עמית מאיר, דור יהב, עיליי טמם ואושר אלמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 12:34 
בשבת הבאה (17 בחודש) תנסה קבוצת הנוער להשיג נצחון ראשון, כשתארח את עירוני רמה"ש במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב.
שעה תפורסם בהמשך השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2016, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
אורביט, האבוחצירה של אשקלון, זה ההוא ששיחק במחלקת נוער שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2016, 23:09 
עומרי קנדה כתב:
אורביט, האבוחצירה של אשקלון, זה ההוא ששיחק במחלקת נוער שלנו?

לא, זה היה יואל, וזה ירדן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2016, 23:53 
לאחר שסיימה בתיקו 0:0 בחוץ במחזור הפתיחה, קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, תשחק היום את משחק הבית הראשון שלה בליגה, כשבמסגרת המחזור השני תארח בשעה 11:00 במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב, את הפ' עירוני רמה"ש, אשר הפסידה במחזור הפתיחה להפ' רעננה 1:0 ביתי, ובשורותיה משחקים שני מושאלים מהפועל שלנו - השוער דניאל אוזלבו, והקשר נתנאל מוריס.

מוקדם יותר הבוקר, כבר בשעה 08:30, קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, שאותה מוליך המאמן מסאי דגו, תפתח את הבוקר ואת הליגה במשחק ביתי נגד הפ' ראשל"צ.
שנתון 2001 המוכשר הינו מחזיק גביע המדינה, וסיים את העונה החולפת במקום השני.
השנתון המקביל מעיר היין סיים במקום הרביעי באותה הליגה.

דיווחים ישירים מהיציע (על אפו ועל חמתו של המתאכזר אליי, שאמור מבחינתו לנסות למנוע זאת ממני) יובאו כאן, ואתם מוזמנים לעקוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2016, 07:41 
בוקר טוב ממתחם חודורוב, שם יצא לדרך משחקה של קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין (שעלתה עם רוי ברנס בשער, תומר גבר, בן כהן, טום אחי מרדכי ואיתמר אפרת בהגנה, עמית מאיר, עיליי טמם, שביט מזל, אושר דוידה ואושר אלמו בקישור, ואופק עובדיה בחוד), והיא מובילה כבר 0:2 על הפ' ראשל"צ בדקה העשירית, משער שכבש עמית מאיר (מבישול של אושר אלמו) בדקה השניה, ושער נגיחה שהוסיף אושר דוידה (מבישול של אופק עובדיה) בדקה התשיעית.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2016, 07:59 
אושר דוידה משלים צמד אישי בדקה ה-24, ומעלה את היתרון האדום ל-0:3 על ראשל"צ.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2016, 08:13 
עבירה על שביט מזל בדקה ה-40 מזכה את הפועל בפנדל, שאופק עובדיה בועט שטוח למרכז, והשוער הודף וקם להדוף גם את הריבאונד, שמורחק ע"י ההגנה.
עדיין 0:3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2016, 08:16 
ממש בסיום המחצית הראשונה כובש אושר דוידה (מבישול שני של אושר אלמו) את השלישי שלו והרביעי של הפועל ת"א ישין, שמסיימת את המחצית הראשונה ביתרון 0:4 נאה על ראשל"צ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 888 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: