תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 22:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לו"ז משחקי אימון - קיץ 2016
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 20:44 
בשל מספר הכרטיסים המצומצם שקיבלנו למשחק, מחר בשעות הבוקר תחל הרשמה לרכישת כרטיסים, במחיר של 20 שקלים לאדם.

רכישת הכרטיסים, במחיר של 20 שקלים, תתאפשר לחברי עמותה בלבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 23:34 
ItaiH6 כתב:
הפועל תל אביב כדורסל כתב:
שימו לב שמועד ומיקום משחק האימון בשבוע הבא מול מכבי ראשל"צ השתנה. לגבי רבינוביץ', מכיוון שהתגייס עם זקן אז מותר לו לשמור עליו עד הוצאת פטור קבוע. גם השיער עומד בתקנים.

בהמשך היום נפרסם עדכון על המשחק בחמישי, מכיוון שעדיין לא ברורה כמות הכרטיסים (המצומצמת) שנקבל.

יש אפשרות לקיים את המשחק נגד ראשון בשעה ו/או מקום שאנשים עובדים גם יוכלו לראות אותו?
גם התשובה לא לגיטימית. בכל זאת משחק אימון, אבל נראה לי שאתמול ראו את הרעב של האוהדים.

אידיאלי להגיע עם ילדים.
אין מספיק הזדמנויות במהלך העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 06:54 
בוקר טוב הפועל! בשל מיעוט הכרטיסים שקיבלה הקבוצה למשחק מול גלבוע/גליל, אנו פותחים את האפשרות להרשמה למכירת הכרטיסים בשיטת "כל הקודם זוכה" - לחברי עמותה בלבד - החל מהשעה 10:00.

להרשמה: http://bit.ly/2cfOf6A

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
rona כתב:
ItaiH6 כתב:
שימו לב שמועד ומיקום משחק האימון בשבוע הבא מול מכבי ראשל"צ השתנה. לגבי רבינוביץ', מכיוון שהתגייס עם זקן אז מותר לו לשמור עליו עד הוצאת פטור קבוע. גם השיער עומד בתקנים.

בהמשך היום נפרסם עדכון על המשחק בחמישי, מכיוון שעדיין לא ברורה כמות הכרטיסים (המצומצמת) שנקבל.

יש אפשרות לקיים את המשחק נגד ראשון בשעה ו/או מקום שאנשים עובדים גם יוכלו לראות אותו?
גם התשובה לא לגיטימית. בכל זאת משחק אימון, אבל נראה לי שאתמול ראו את הרעב של האוהדים.

אידיאלי להגיע עם ילדים.
אין מספיק הזדמנויות במהלך העונה

המשחק שלשום היה ב19:00 ונראה לי שהיו בו יותר ילדים ממבוגרים, וזאת גם שעה הגיונית בשביל אנשים עובדים (לצאת מהעבודה מוקדם בשביל משחק אימון נראה לי מוגזם).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 12:25 
לא ניתן להזיז את המשחק מכיוון שאחרינו יש משחק כדוריד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 13:53 
ראשלצ מודיעים היום שמשחק האימון נגד הפועל הוזז, המשחק יתקיים ב-14.9 בשעה 17:00 בבית מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
מדברים על זה פה כבר מיום ראשון.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2016, 08:24 
אז המשחק מול ראשון בסוף ביום רביעי?
היה כתוב שהוא זז ל 13/9 ב 17:00 לא ה 14/9

מתי המשחק הקיצר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2016, 11:41 
14/9, 17:00 נגד ראשון

המשחק מחר מול מכבי חיפה יחל בשעה 18:30. מכירת הכרטיסים למשחק תתקיים במקום, מחיר כרטיס 20 שקלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 10:37 
עדכון: המשחק שהיה אמור להתקיים ביום ראשון מול הפועל אילת, בוטל. נתראה הערב בבית מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 14:42 
14/9, 17:00 נגד ראשון

המשחק מחר מול מכבי חיפה יחל בשעה 18:30. מכירת הכרטיסים למשחק תתקיים במקום, מחיר כרטיס 20 שקלים

איפה המשחק מתקיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 17:36 
באנקס הוא חתיכת חוצפן, שרון היה צריך לזרוק אותו לספסל מהרבע הראשון.
כמה מדאיג הוא נראה כרגע.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 17:41 
הפסד 86:59 לראשון לציון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 17:44 
לצערי תקופת ההכנה הזו מזכירה באופן מבהיל את זו של עונת 2002/3 עם שיבק. אז נבנה סגל עם בעיות מהותיות שנראו ממשחק האימון הראשון. והתוצאות במשחקי האימון גם היו חלשות. אבל במקום לתקן חיכו וחיכו ו"אלה רק משחקי אימון". ואנחנו זוכרים טוב איך זה נגמר.
אני מקווה מאוד שיפעלו אחרת. ויתקנו את מה שצריך. כי במצב הנוכחי אני לא אופטימי לקראת משחק הגביע נגד הפועל רמת גן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 17:45 
:SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
בלאט נפצע?
בקצב הזה נגיע ללא שחקנים כשירים למשחקי הליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 18:03 
אני חושב שאין מנוס מקומבו גארד זר. אני סקפטי מאוד לגבי האפשרות לעשות משהו בלי שחקן כזה. זה בלט מאוד בעונה שעברה. וזה בולט בשנים האחרונות בליגה. ובנקס הוא לא כזה. הוא לא קומבו בשום צורה לדעתי. הובלת הכדור שלו לא טובה. בלי קשר לרמת הכישרון שלו. לדעתי קבוצה חייבת קומבו זר שינהל אותה, שיוביל אותה, שיהיה הסקורר המוביל שלה. שהגארדים הישראלים ישחקו לידו, ולא הוא לידם. שהוא ייצור, שהוא יעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 18:13 
יש לך קומבו-גארד ברמה של זר חודש מהיום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 18:24 
העיקר צחקתם עלי כשאמרתי שבנקס יצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
נתחיל במאמן.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
אני פחות מודאג מהתוצאות, בטח בלי וויליאמס ורביב, והרבה יותר מהפציעות של רביב ותמיר. שתי פציעות, שתיהן בקרסול, במהלך משחקי הכנה - זה יכול להיות צירוף מקרים מבאס, אבל גם יכול להעיד שמשהו בתוכנית האימונים גורם נזק (תנועות לא נכונות? סרגל מאמצים בעייתי? לא יודע). אם אני זוכר נכון היתה בדרך עוד פציעה קטנה של וויליאמס (לפני האגרוף מגריפין) ומתיחת גב של טאקר. זה לא נראה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 18:39 
טוב, זה לא היה נעים לצפיה, בלשון המעטה. נכון, בלי רביב וויליאמס (ולאומי- למה?) ו״רק״ משחק אימון, אבל בכל זאת. באנקס והאוול בהילוך נמוך מאד וטאקר ביום קליעות רע, ובזו מסתכמת תרומת הזרים. ברנדויין עוד חלוד, אבל הראה פוטנציאל, ובוא נקווה שישתפר מהר, כי הגארדים הצעירים (כולל בלאט) לא מספקים את הסחורה כמובילי כדור, סורי. נקודות האור- כרגיל- היו גינת ואיידן. את האחרון חייבים להשאיר, ח-יי-בים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 18:58 
וזה מול קבוצה ששיחקה עם 2 זרים כל המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 19:00 
ראשון שיחקה כל החצי השני עם כדיר וזלמנסון כגבוהים שלה ואנחנו לא היינו מסוגלים לעשות עליהם סל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 19:04 
חשבתי שנגמלנו מעניין ה"רביב יציל את העסק". אבל כנראה שטעיתי. וכנראה שנמשיך לספר שאלה רק משחקי אימון. יש לקבוצה הזו בעיות ברורות. ואם הן לא ייפתרו אני חושש שהפוטנציאל שיש פה ילך לפח. ומה שצריך לדעתי לעשות זה להישיר מבט למציאות ולפתור את הבעיות.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 20:12 
לטעמי זו העמדה הכי חשובה בליגה הישראלית. ובה חייבים שחקן זר. זה יותר חשוב מבנקס. יותר מטאקר. זו העמדה שאם אתה מביא בה שחקן טוב כל הקבוצה מסתדרת. ועונה אחרי עונה הפועל פשוט חוזרת על הטעות הזו ולא מביאה את סוג השחקן הזה. בנקס שחקן מוכשר והכול. אבל הוא לא זה שייקח את הכדור וינהל וייצור ויחדור. הוא 2. הפועל חייבת קומבו זר. אני מתקשה לראות פתרון אחר. לספר שאלה רק משחקי אימון ואוטוטו רביב חוזר לטעמי זו טעות.
יש גביע ווינר. יש משחק קזה בגביע המדינה. הליגה אוטוטו מתחילה. 2100 מנויים. אי אפשר להתחיל את העונה ככה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 20:48 
גביזון כתב:
נתחיל במאמן.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

חד משמעית.
לא קומבו ולא מחליף לרביב יעזרו.
המאמן הזה פשוט לא מסוגל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 21:00 
דעתי לגבי חוסר היציבות של הזרים

כשחסרים מרכיבים משמעותיים, במיוחד בהתחלה שהיא חשובה להתאקלמות, התוצאה היא פגיעה ביכולת של כולם.
שחקנים רבים כדי להביא את היכולות שלהם לידי ביטוי, צריכים שהקבוצה תרוץ בהרכב מלא ותהיה מגובשת
הפועל של תחילת העונה מסיבות מובנות רחוקה מלהיות מגובשת ולכן לא מפתיע שהזרים משחקים הרבה מתחת לרמתם

בכל מקרה מקווה שבזה מסתכם העניין והבעיות לא מהותיות יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 21:11 
זה נכון. אבל העמדה הכי חשובה לסדר את הבלגן היא העמדה שבה הפועל חסרה. ראו את זה בצורה קיצונית בעונה שעברה בתקופה של באטל מול התקופה של נייט.
לא יעזור, כשיש לך רכז סקורר ברמה אז לכל השחקנים מסביב הרבה יותר קל. קשה ללחוץ אותך. הוא מייצר לאחרים. הוא מזיז את תמיר או ברנדווין הצדה. הוא לוקח על עצמו. חודר ומזין את הגבוהים. זה משנה הכול. לקבוצה כמו הפועל אין פריבילגיה לוותר על זה. זו העמדה הכי חשובה בקבוצה ושם אין שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 22:10 
פרביס אני רק שאלה. האם נעלם מעיניך שראשון הביסו אותנו היום עם בן שימול וחנוכי שפתחו ושיחקו כמעט כל המשחק בתור הגארדים (ג׳ו ג׳קסון לא שיחק הרבה ולא היה פקטור)? שגלבוע ניצחו אותנו עם סקוורר ובן צבי כרכזים בלעדיים? איפה היה הרכז הזר הסקורר בקבוצות האלה?

אתה נשמע כמו תקליט שבור. הבעיה עם בנקס היום לא היתה שהוא כן קומבו או לא קומבו, אלא שהוא היה מתחת לכל ביקורת בכל אספקט אפשרי. גם עם האוול זו אותה בעיה - לא התאמה אלא פשוט יכולת שהיא כרגע ירודה מאוד. שניהם היו היום חלשים באופן קיצוני ולצערי הנרפות שלהם בשני צדי המגרש השפיעה על כל הקבוצה. כשבנקס ישחק ברמה שקרובה לרמתו וישחק ליד רביב ובלאט אפשר יהיה בכלל לבחון את נושא ההתאמה כאן.
והבעיה בהובלת הכדור היא שפשוט אין לנו מובילי כדור כרגע. רביב פצוע, בלאט נפצע בשלב מוקדם, ברנדוויין עשה אימון וחצי והוא לגמרי לא בכושר, ובנקס גם מבחינת כשירות וגם מבחינת כושר נראה כרגע במצב רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: