teknoboy כתב:
אתה מציע להוריד את החלוץ היחיד שיש בסגל לספסל, לשים את עמאשה שיקבל כדור עם הגב ארבעים מטר מהשער וימסור לאפס חלוצים שנשארו לך על המגרש, ועוד קורא לאחרים "פרופסור"?
אני מבין שנדמה לך שעלית על משהו מבריק שאף אחד לא חשב עליו, אבל האמת היא שנפלטה לך שטות.
איך בדיוק אתה חושב שפתרת את בעית "חוסר המחץ" בהתקפה בזה שאתה מוריד את השחקן היחיד שמסוגל לייצר גול לספסל?
יש עוד כמה שינויים שאפשר לעשות וניסויים שאפשר לנסות, ולא כוללים ויתור מוחלט על הסיכוי להבקיע לפחות שער אחד העונה.
סבבה.
1. אני חושב שצריך לשחק עם שני חלוצים. שוינפלד ועמאשה, מנגה, או אפילו מחמיד. הייתי הולך על עמאשה.
2. אני טוען ששוינפלד לא יכול לשחק חלוץ בודד. לא שהוא לא שחקן, לא שהוא לא יודע לתת גולים. שהוא לא מתאים לשיטת משחק שבה הוא מתופקד כחלוץ בודד.
הוא לא עושה תנועה לעומק (שגיב יחזקאל כן לעומת זאת) והכל מבתסס על תקווה לאיזה קרוס טוב שייפול לו לראש.
אם גוטמן מרגיש שנכפה עליו לשחק עם חלוץ בודד, הייתי נותן צ'אנס בתקפיד הזה לעמאשה. מי אמר לך שעמאשה יקבל כדור 40 מטר עם הגב לשער?
עובדתית, משוינפלד כחלוץ בודד קיבלת בינתיים לא רק 0 שערים ב9 שעות משחק, אלא גם 0 מצבים. גרוע מזה לא תקבל, תאמין לי.
לכן, או שיעבור לשחק עם שני חלוצים (אני די מאמין אגב שזה מה שהוא יעשה), או שיעלה עם חלוץ בודד אחר כי עם שוינפלד זה פשוט לא עובד.
אין פה שום "הברקה" אגב, וה"פרופסור" היה ברוח העוקצנית שפתחת בה.