its-sick כתב:
 dekellevy כתב:
 שמתי הרכב כל כך מטומטם שהנחמה היחידה שלי זה שהיתי מפסיד בכל הרכב שהייתי שם...
 לא נכון, היה לך סיכוי לנצח בהרכב אופטימלי. תלוי מה ה TE שלו עוד יעשה כמובן (אם מעל 5 נקודות אז אכן היית מפסיד, הממוצע שלו בעונה שעברה 3 נקודות).
 הממוצע שלו היה 3 נקודות אצל מאמן שלא נתנו לו לקרוא מהלכים התקפיים בNFL אירופה ועכשיו הוא משחק בשביל מאמן שמעלה את ערף הפנטזי לכל RB או TE  אצלו ומכיוון שאין רסיברים ויש QB מחורבן אז כל המסירות יהיו של 10 יארד לTE ומקודנלד הוא האופיית מסירה ברד זון(לא שהם יגיעו לשם) . בקיצור הוא יביא יותר מ5 נקודות וכשגרונק יועיל בטובו לחזור לשחק אחרי שיסיים לשחק אותה מנו ספנות של שיוטיי האורגיות אז הוא יעוף תוך שנייה לוויברס.
ובינמה אופטימית זו: ספנסר וור (לב פועם) מרכוס מריוטה (לב פועם). סטפורד החלאה אמנם סיפק את הנקודות אחרי סדרת החינוך שעבר באמצע השבוע עם הזריקה לוויברס אבל דיר באלק אתה לא מוסר יותר לטייט כי אתה עדיין על רצועה קצרה.
ושב אזכיר :  דאנג'לו ,המשיח השחור , יביא הלילה 15 נקודות וזה עוד כשהוא מבואס על הספסל (על תאג נשמה כשפרימן משחק כמו קקי עוד תיכנס לרוטצייה) וזה סתם חבל כשקבוצות פה מעלות בהרכב את הRB של קליבלנד או פרנק גור . אני לא אעמוד מול רצןו של שחקן לראות הרכב באופן קבוע ולכן תמורת רסיבר נורמאלי  אני אשמח לשלוח לשדות זרים את כל אחד מהRB שלי.
הא והאפליקציה מחורבנת שלא נותנת לראות את הקבוצה שלי. אם יש למישהו קישור לגרסה הישנה אני אשמח ללינק.