תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 11:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 21:34 
סומך כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
סומך כתב:
או קיי, אז מעניין אותי לדעת, באופן תאורטי.
אם, נאמר, המועמד של הדמוקרטים בנבצרות, מה עושים? יש לדמוקרטים זמן להעמיד מועמד חדש?
ואם כן, מי? הסגן, המתמודד הכי צמוד מהפריימריז, מועמד כלשהו שהדליגטס בוחרים?

אחת מ3 האופציות - קיין, ביידן או סנדרס.
אני משער שאם קיין רוצה להיות נשיא, שאת האמת אני בספק אם הוא רוצה בשלב הזה, הוא יקבל את המועמדות, כי טכנית הוא זה שנבחר ע"י המועמד שנבחר ע"י העם.
ביידן.. זה קצת אזור אפור. מצד אחד הוא פופולרי מאוד והוא ינצח את טראמפ בלי שום קושי, מצד שני הוא לא קיבל אף קול בפריימריז. מעריך שיהיה ניתן להעביר את זה אבל בכל זאת משאיר טעם רע בפה אצל הבוחרים.
סנדרס הוא בחירה מאוד קלה מבחינת אלקטביליות כי הוא כרגע הפוליטיקאי הכי פופולרי באמריקה לפי הסקרים, אבל לא חושב שהמפלגה רוצה אותו. מצד שני הוא היחיד מבין כל הרשימה הזאת שאשכרה קיבל קולות מאנשים. הוא לא ניצח, אבל אם מדמיינים סיטואציה שהילרי לא יכולה לרוץ, הוא זה שקיבל את "הכי הרבה קולות".

הימור שלי זה יהיה או ביידן או סנדרס. לא חושב שקיין רוצה להיות נשיא כרגע.

שלושת האפשרויות שהעלית רלוונטיות מבחינת התקנון?

אין תקנון, בגדול המפלגה בוחרת, זה פשוט 3 האופציות הרלוונטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
סומך כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
סומך כתב:
או קיי, אז מעניין אותי לדעת, באופן תאורטי.
אם, נאמר, המועמד של הדמוקרטים בנבצרות, מה עושים? יש לדמוקרטים זמן להעמיד מועמד חדש?
ואם כן, מי? הסגן, המתמודד הכי צמוד מהפריימריז, מועמד כלשהו שהדליגטס בוחרים?

אחת מ3 האופציות - קיין, ביידן או סנדרס.
אני משער שאם קיין רוצה להיות נשיא, שאת האמת אני בספק אם הוא רוצה בשלב הזה, הוא יקבל את המועמדות, כי טכנית הוא זה שנבחר ע"י המועמד שנבחר ע"י העם.
ביידן.. זה קצת אזור אפור. מצד אחד הוא פופולרי מאוד והוא ינצח את טראמפ בלי שום קושי, מצד שני הוא לא קיבל אף קול בפריימריז. מעריך שיהיה ניתן להעביר את זה אבל בכל זאת משאיר טעם רע בפה אצל הבוחרים.
סנדרס הוא בחירה מאוד קלה מבחינת אלקטביליות כי הוא כרגע הפוליטיקאי הכי פופולרי באמריקה לפי הסקרים, אבל לא חושב שהמפלגה רוצה אותו. מצד שני הוא היחיד מבין כל הרשימה הזאת שאשכרה קיבל קולות מאנשים. הוא לא ניצח, אבל אם מדמיינים סיטואציה שהילרי לא יכולה לרוץ, הוא זה שקיבל את "הכי הרבה קולות".

הימור שלי זה יהיה או ביידן או סנדרס. לא חושב שקיין רוצה להיות נשיא כרגע.

שלושת האפשרויות שהעלית רלוונטיות מבחינת התקנון?

אין תקנון, בגדול המפלגה בוחרת, זה פשוט 3 האופציות הרלוונטיות.

וואלה
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 22:10 
מה אומרים אתרי ההימורים? הם כבר התעדכנו?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 03:47 
וולטון היה שם את זה כתב:

https://electionbettingodds.com/
כן. הילארי איבדה 4% שם היום. אבל המספרים שם מאוד נזילים.
בתיאוריה, אם הילארי בנבצרות, והיא לא, זה בלגן משפטי לא קטן. המפלגה נבחר מועמד אחר (ואם הייתי צריך להמר הייתי נותן לפחות 90% לביידן ונניח 9.9% לקיין), אבל הבחירות בארה"ב מתנהלות ברמה המדינתית ואני לא בטוח שאפשר להחליף את המועמד בחלק מהמדינות בשלב כזה מאוחר.
כאמור, זה בתיאוריה. לא עושה רושם שהילארי מספיק חולה כדי לא להגיע לבחירות והיא בטח שלא תפרוש מרצונה. סיפור ההתייבשות נשמע לי בעייתי אבל בשלב זה קשה לדעת יותר מזה. טרמפ אגב מאוד נזהר במהלך היום כי זה נושא רגיש בארה"ב. יש קו מאוד דק בין סימפטיה שתזניק את הפופולריות של הילארי לבין האשמתה בהסתרת המצב הרפואי האמיתי שלה, שעשוי לפגוע בה משמעותית. ואגב II, לפחות בשלב זה, הסיפור הזה זוכה לכיסוי הרבה יותר מרכזי בישראל מאשר בארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 05:32 
עכשיו היא מבטלת מסע בחירות בגלל "דלקת ריאות"
יאללה אפשר לקפל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
1. האם מכת חום קשורה לדלקת ריאות?
2. אם לא, מה הסיכויים שאתמול היא קיבלה מכת חום והיום היא קיבלה דלקת ריאות?
3. איזה סיכויים יותר גבוהים- שקלינטון אתמול קיבלה מכת חום והיום חלתה בדלקת ריאות out of the blue או שמנהלי הקמפיין שלה פשוט שיקרו במצח נחושה? (אומה אבדין?)
4. אל תדאגו, יבוא איזה היספאני\שחור\אישה\ כל מי שהוא לא גבר לבן ויוריד את טראמפ חזרה לשפל. זה פשוט קל מידי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 15:18 
גיא האדום כתב:
וולטון היה שם את זה כתב:

https://electionbettingodds.com/
כן. הילארי איבדה 4% שם היום. אבל המספרים שם מאוד נזילים.
בתיאוריה, אם הילארי בנבצרות, והיא לא, זה בלגן משפטי לא קטן. המפלגה נבחר מועמד אחר (ואם הייתי צריך להמר הייתי נותן לפחות 90% לביידן ונניח 9.9% לקיין), אבל הבחירות בארה"ב מתנהלות ברמה המדינתית ואני לא בטוח שאפשר להחליף את המועמד בחלק מהמדינות בשלב כזה מאוחר.
כאמור, זה בתיאוריה. לא עושה רושם שהילארי מספיק חולה כדי לא להגיע לבחירות והיא בטח שלא תפרוש מרצונה. סיפור ההתייבשות נשמע לי בעייתי אבל בשלב זה קשה לדעת יותר מזה. טרמפ אגב מאוד נזהר במהלך היום כי זה נושא רגיש בארה"ב. יש קו מאוד דק בין סימפטיה שתזניק את הפופולריות של הילארי לבין האשמתה בהסתרת המצב הרפואי האמיתי שלה, שעשוי לפגוע בה משמעותית. ואגב II, לפחות בשלב זה, הסיפור הזה זוכה לכיסוי הרבה יותר מרכזי בישראל מאשר בארה"ב.

למה לדעתך זה כך?
קצת מוזר, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 15:25 
Officer Barbrady כתב:
3. איזה סיכויים יותר גבוהים- שקלינטון אתמול קיבלה מכת חום והיום חלתה בדלקת ריאות out of the blue או שמנהלי הקמפיין שלה פשוט שיקרו במצח נחושה? (אומה אבדין?)
4. אל תדאגו, יבוא איזה היספאני\שחור\אישה\ כל מי שהוא לא גבר לבן ויוריד את טראמפ חזרה לשפל. זה פשוט קל מידי.

אני לא יודע את התשובה לשאלה הראשונה. גם אני שאלתי את עצמי את זה. הקמפיין שלה בין השורות אומר שזה קשור אבל זה לא נאמר מפורשות. למיטב ידיעתי יש סוגי אנטיביוטיקה שגורמות להתייבשות ואנשים עם חום גם נמצאים בסכנת התייבשות, אבל הדברים די עמומים בשלב זה. מזג האוויר אגב היה נעים ולא מאוד חם כשהיא לכאורה התייבשה.
סיפור ההתייבשות הוא כאמור בעייתי. נניח שהקמפיין דובר אמת. אז יש מועמדת שיש סיפורים על בעיות רפואיות לגביה. ועכשיו יש לה דלקת ראות. והיא על אנטיביוטיקה. הייתי מצפה שבמצב שכזה יהיו סביבה הרופאים הטובים בעולם שידאגו שלא יקרו הדברים שקראו. אם זה המצב, איך לעזאזל הקמפיין נותן לה להגיע למצב של התייבשות עד לחצי התעלפות?

דווקא ביטול הארועים היום פחות מוזר בעיני. מישהי עם דלקת ראות יכולה להישאר במיטה יום יומיים. אם ביום שישי הקמפיין היה מפרסם שיש להילארי דלקת ריאות ושלכן היא צריכה להיות בבית שלושה ימים מצבה היה טוב יותר היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 15:35 
אף אחד לא קולט שאף אחד שם לא נבהל ושכולם נראים מנוסים היטב בטיפול בה.. זה היה נראה כאילו זו ממש לא הפעם הראשונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 15:46 
קומוניסים כתב:
אף אחד לא קולט שאף אחד שם לא נבהל ושכולם נראים מנוסים היטב בטיפול בה.. זה היה נראה כאילו זו ממש לא הפעם הראשונה

אני יכול לאמר לך שראיתי את הסרטונים האלו לראשונה ביחד עם כמה אמריקאים והם גם שמו לב שאנשים לא יותר מידי נבהלים שם. בעינייהם זאת אינדקציה לכך שמה שבעיקר קרה שם היא מעידה. השומרים והעוזרים היו קרובים והם ראו שההתנדנדות הזאת שרואים בסרטון (מרחוק ומאחורה) נגרמה בעיקר ממעידה (איבדה את הנעל וכו') ולא מאיזה התעלפות דרמטית ולכן הם לא ממש נבהלו. אז אני מניח שאפשר לפרש את חוסר הבהלה ביותר מדרך אחת.
בכל מקרה, טוב תעשה קלינטון אם תשחרר עוד מידע על המחלה הנוכחית שלה.
ואגב, בצדק או שלא, התקשורת האמריקאית עדיין לא מתייחסת לנושא כאיזה שינוי אסטרטגי בקמפיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
Officer Barbrady כתב:

אני לא יודע את התשובה לשאלה הראשונה. גם אני שאלתי את עצמי את זה. הקמפיין שלה בין השורות אומר שזה קשור אבל זה לא נאמר מפורשות. למיטב ידיעתי יש סוגי אנטיביוטיקה שגורמות להתייבשות ואנשים עם חום גם נמצאים בסכנת התייבשות, אבל הדברים די עמומים בשלב זה. מזג האוויר אגב היה נעים ולא מאוד חם כשהיא לכאורה התייבשה.
סיפור ההתייבשות הוא כאמור בעייתי. נניח שהקמפיין דובר אמת. אז יש מועמדת שיש סיפורים על בעיות רפואיות לגביה. ועכשיו יש לה דלקת ראות. והיא על אנטיביוטיקה. הייתי מצפה שבמצב שכזה יהיו סביבה הרופאים הטובים בעולם שידאגו שלא יקרו הדברים שקראו. אם זה המצב, איך לעזאזל הקמפיין נותן לה להגיע למצב של התייבשות עד לחצי התעלפות?

דווקא ביטול הארועים היום פחות מוזר בעיני. מישהי עם דלקת ראות יכולה להישאר במיטה יום יומיים. אם ביום שישי הקמפיין היה מפרסם שיש להילארי דלקת ריאות ושלכן היא צריכה להיות בבית שלושה ימים מצבה היה טוב יותר היום.

יש משפט ביהדות שאומר "צדיק - אין רצונו מביא אותו אל השקר". למה לא פירסמו בשישי שהיא חולה בדלקת ריאות? הרי היא אישה מבוגרת, זה לא מחלה של מה בכך. כנראה הם פחדו שהם יחזקו את טענותיו של טראמפ על חוסר הכשירות הבריאותית שלה (נו, גם שעון מקולקל צודק פעמיים ביום) ובטח שהיא לא הסכימה בשום אופן להפסיד את טקס הזיכרון אתמול. גם ההודעה שאיבחנו לה דלקת ריאות כבר בשישי היא טעם לפגם. לא יכלו להוציא הודעה מעורפלת שהיא אובחנה כחולה בדלקת ריאות, מבלי לחשוף את העובדה שהדבר ידוע מיום שישי? עכשיו היא שיחקה לידיו של טראמפ פעמיים, גם חיזקה את הטענות לגבי המצב הבריאותי שלה וגם חיזקה את הטענה הכי חזקה שלו שהיא שקרנית. והוא פתאום נהיה ממלכתי ודורש בשלומה. שבוע קשה מאוד עובר על הקמפיין שלה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 18:13 
זה לא כל כך נכון גיא, הסיפור הוא הכי גדול באמריקה כרגע וכולם מדברים רק על זה.

והסיבה שכל זה קורה זה כי עם כל הסימפטיה לגברת קלינטון, האינסטינקט הראשוני שלה זה תמיד לשקר. שזה הופך אותה לפוליטיקאית טובה, כנראה, אבל לא אוכלים את זה יותר כשאתה נמצא בעין הציבורית כל כך הרבה זמן.

אני מאוד מאוד מקווה שהיא תהיה בסדר אבל אני מאמין שהסיפור ייעלם תוך כמה זמן. לא יודע איך זה ישפיע עליה בסקרים.

אגב, הימין באמריקה צריך להיזהר ולסתום עכשיו אם הוא באמת רוצה לנצח, כי אם הדמוקרטים אשכרה יחליפו את הילרי בכל מועמד אחר, לא משנה מי, הרפובליקנים יפסידו בו במקום. הסיכוי היחיד של טראמפ, המועמד הכי שנוא בהיסטוריית הפוליטיקה האמריקאית, לנצח, הוא נגד הילרי, המועמדת השנייה הכי שנואה בהיסטוריית הפוליטיקה האמריקאית.

ואין ספק ברבריידי, הניהול של כל הסיפור על הידי הקמפיין של הילרי הוא ביזיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 18:37 
לקלינטון יש אובססיה לפרטיות מאז שנות ה90. זה לא סוד. וזה יכול להסביר למה הקמפיין לא מסר עוד פרטים על האבחנה שלה ביום שישי. זאת כמובן טעות, בדיוק כמו שאקסלרוד אמר היום (והוא אמר דברים דומים גם בעבר).
אמרתי לך את זה בהקשר אחר לפני כמה ימים: הילארי בגדול (ובניגוד לבעלה למשל או לאובאמה) שונאת עיתונאים. רק כדאי שהיא תתגבר על זה ומהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
זה קורה שכל חודש עיתונאי בא ומספר לך על בחורה חדשה שבעלך משכיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
Officer Barbrady כתב:

לא יודע מה היו הטמפרטורות בזמן שהיא התייבשה, אבל כמה שעות אח״כ בדקתי בגוגל והיו 29 מעלות (צלזיוס) בניו יורק סיטי. ולחות קשה לפי הדיווחים. ואויר עומד.

בישראל זה כלום, אבל באמריקה זה די קשה. בעיקר כשעומדים עם חליפה בטקס ל 9-11.

דלקת הריאות שלה היא סוג של דלקת קלה יחסית. אני לא רופא, ולא שמעתי על זה עד עכשיו אבל יש לזה שם שאומר שאנשים יכולים להמשיך לתפקד תוך כדי לקיחת אנטיביוטיקה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
האינסטינקט הראשוני שלה זה תמיד לשקר.

:LOL2:

אין לך שום קשר למציאות.

וזה בעיקר אירוני כשהמועמד המתחרה הוא השקרן הפתולוגי הכי גדול בהיסטוריה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
אגב אין שום סיכוי שיחליפו אותה. היא לא היתה רצה לנשיאות אם היתה לה מחלה רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 21:21 
ציטוט:
דלקת הריאות שלה היא סוג של דלקת קלה יחסית. אני לא רופא, ולא שמעתי על זה עד עכשיו אבל יש לזה שם שאומר שאנשים יכולים להמשיך לתפקד תוך כדי לקיחת אנטיביוטיקה.
למיטב ידיעתי הקמפיין שלה עדיין לא פרסם איזה סוג דלקת ריאות יש לה. זה פורסם? בכל מקרה, התייבשות זה משהו שניתן למניעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
ציטוט:
למיטב ידיעתי הקמפיין שלה עדיין לא פרסם איזה סוג דלקת ריאות יש לה. זה פורסם? בכל מקרה, התייבשות זה משהו שניתן למניעה.

לא כל כך מעניין אותי אבל עשיתי גוגל לווקינג נומוניה.

[url]http://www.theverge.com/2016/9/12/12888486/hillary-clinton-health-walking-pneumonia-science
[/url]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 21:56 
bloodbrother כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

אין לך שום קשר למציאות.

כן אה?

וזה יחסית עיתון שהוא פרו-קלינטון.

ואגב, פחחחחחח על הטענה שהיא לא הייתה רצה לנשיאות אם הייתה לה מחלה רצינות. אין בן אדם בעולם שרוצה להיות נשיא יותר מהילרי, על הזין שלה מה קורה בדרך ומתי היא תמות. שזה אגב הסיבה למה היא לא תוותר גם אם הייתה לה מחלה רצינית (ואין לה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
ואוו, זה נראה ש-CNN ממש נעלבו ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
bloodbrother כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

אין לך שום קשר למציאות.

כן אה?

וזה יחסית עיתון שהוא פרו-קלינטון.

ואגב, פחחחחחח על הטענה שהיא לא הייתה רצה לנשיאות אם הייתה לה מחלה רצינות. אין בן אדם בעולם שרוצה להיות נשיא יותר מהילרי, על הזין שלה מה קורה בדרך ומתי היא תמות. שזה אגב הסיבה למה היא לא תוותר גם אם הייתה לה מחלה רצינית (ואין לה).

זה לא משנה איזה עיתון, יש אדיוטים בכל מקום.

והיא בשום פנים לא היתה רצה לנשיאות אם היתה לה מחלה רצינית. הפסיכולוגיה בגרוש שלך לא משחקת פה תפקיד רציני. אלא אם כן גילו משהו בחודש האחרון, ואז באמת עדיף שתמשיך לרוץ ורק שטראמפ לא ינצח, ואחרי זה כשהיא תמות, טים קיין יחליף אותה. (לא יודע אם סגן הנשיא מחליף עד תום הקדנציה או רק זמנית ויש עוד בחירות במקרה של מות הנשיא. אין לי גוגל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
לא חושב שהאדיוט ההוא יודע מה זה ״שׁקר״.

לא לספר לעולם על כל פעם שאתה הולך לשירותים, מקנח את האף, או לוקח אנטיביוטיקה, זה לא ״לשקר״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 03:53 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/camanpour/videos/10157495472030370/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 05:42 
יש ראיון די מוצלח של הילארי מהערב: http://www.cnn.com/videos/politics/2016 ... -ac360.cnn

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 07:29 
סמל אישי של המשתמש
בעיני זה ראיון מחריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
טפי על אנדרסון גם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
לורנס אודונל מלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אז אפשר להכריז על טראמפ כנשיא הבא?

לא
הכפילה התעלפה ומעדה בגראונד זירו. לא הילארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
הילרי תגיע להלוויה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: