hapoel15 כתב:
אני האחרון שיבוא בטענות על משהו. סתם מתבאס מהמצב.
ולא אני לא תופס מהזרים שלנו ככ. טאקר הוא היחידי שאני שקט לגביו. באנקס יצור, את וויליאמס לא ראינו עדיין
והוואל לא מתאים לקבוצה כזאת לא אתלטית. הוואל לא שחקן שמשחק מעל הטבעת וראינו ב2 העונות האחרונות מה ההבדל
בין קבוצה שמשחקת מעל הטבעת ( וויליאמסון, גף, קונגר, ואפילו רותבארט) ושנה לפני זו קבוצה שלמה שחוץ מגייטס אף אחד לא יודע להטביע (אובאנון וסקוט עם 3 דאנקים כל העונה יחד) או אפילו רצה להטביע.
משחק מעל הטבעת בליגה כמו שלנו הוא ככ חשוב. הכדורסל פה בנוי על אנרגיות ומומנטום הרבה יותר מעל כשרון.
כמו באנביאי גם פה הליגה כבר רובה מכוונת לסמול בול וכל 4 פה הוא אוטומטית גם 5 וכנל 4 ל3.
הקבוצה הזאת לא אתלטית על הנייר (אולי נראה דברים אחרים) וזו בעיה בליגה שלנו.
אני מתנצל לנפץ לכם את האופטימיות אבל ברנדווין עם כמה שאני אוהב אותו לא מתאים להפועל הנוכחית בכלל ולמועדון בפרט.
לגבי וויליאמס דבר בשם עצמך. ממה שאני ראיתי עד עכשיו זה פוטנציאל להיות גניבת העונה. האיש שחקן אדיר. הוא בהחלט משחק מעל הטבעת, יש לו אנרגיות מטורפות, הוא נמצא בכל מקום על המגרש והוא יכול לשחק גם כ-4 וגם כ-5.
בנקס יצור? זו חוות הדעת המקצועית שלך לגביו? אני לא יודע מה נקבל ממנו, אבל האיש בכל זאת היה סגן מלך הסלים בליגה האיטלקית.
האוול הוא מבחינתי סימן השאלה היחיד. אבל מה שמפריע לך זה שהוא לא משחק מעל הטבעת? השחקן הטוב ביותר בליגה בשנה שעברה משחק מתחת לטבעת. שמו דריל מונרו ותראה לאן הוא הביא את ראשון.
אז נכון שאני לא חושב שברנדווין הוא מציאה גדולה, אבל במה הוא לא מתאים להפועל הנוכחית? איזה אופציה טובה יותר יכולנו למצוא?