תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הרשמה לרכישת כרטיסים למשחק בחמישי
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
http://www.hapoeluta.com/2016/09/10/758 ... %A4%D7%94/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 20:37 
עומרי קנדה כתב:
KingAlpaca כתב:
תודה לאל שדמגוגיה לעולם לא מאוחסנת.

איך אתה סובל את עצמך...

אם ראצ'ו מצליח, אז עבורו זה הרבה יותר קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
מה המצב עם נייט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 21:42 
טאקר קלע את כל הנקודות שלו בשקט ונתן משחק טוב ויציב. לא השתגע, לא לקח זריקות קשות.
בנקס נתן לדעתי כמעט את כל הנקודות ברבע השני, הוא נכנס שם לאיזה כמה דקות של טירוף וקלע זריקות קשות. ברבע השלישי הוא נעלם לגמרי, וחזר אולי טיפה ברבע הרביעי, אבל בגדול הוא לא היה מורגש מספיק, לא לקח את הכדור מספיק לסל ולא היה אגרסיבי ומעורב מספיק במשחק. הוא עדיין נתן את ה16 נקודות שלו כי ברמת כשרון שיש לו זה מספיק (ברבע השני כשהוא היה חם גם אם הוא היה זורק בעיניים עצומות זה היה נכנס). ברבע השלישי זה היה נראה כאילו הוא ישן על הפרקט, היו שתי התקפות ברצף שהוא פשוט מסר לשחקן של חיפה בחוסר תשומת לב.
איידן היה טוב, ממש הייתי מבסוט עליו, הלך פנימה כל הזמן ועשו עליו בגלל זה הרבה עבירות וקלע באחוזים יפים מהקו. דפק דאנק+עבירה על הפרצוף של וורקמן, תפס קצת ביטחון וגם נתן קליעה יפה מחצי מרחק. ממש אהבתי את המשחק שלו היום, הכי טוב אחרי טאקר.
האוול איכזב ממש, משחק נרפה ולא אגרסיבי.
על שאר השחקנים אין יותר מדי מה להגיד, הקבוצה באופן כללי השתפרה בחצי השני בעיקר בחלק ההגנתי, היו כמה דקות שהעלינו הילוך ופתאום היינו מאוד אגרסיביים בהגנה וזה בא לידי ביטוי די מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 09:06 
מי שיחק בחיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 10:47 
חיפה שיחקה בלי שני זרים. הרכז הראשון שלה וטוני מיצ'ל.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 11:02 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 17:29 
קצת באיחור:

טאקר היה רמה מעל הקבוצה. באינטנסיביות, באינטליגנציה, במחויבות, הוא היה איזשהו גורם שחיבר את כל הקבוצה. קלע 4 שלשות, מסר 4 אסיסטים (לעומת איבוד אחד שנבע רק מהאולם הבדיחה הזה שאי אפשר לעמוד בו על קשת השלוש בצדדים בלי לדרוך בחוץ), שמר טוב מאוד, עזר בהובלת הכדור ובקבלת ההחלטות בהתקפה, עשה גם נקודות יפות בצבע. היכולת האישית שלו היא לא איזה משהו מטורף, הוא לא הכי נוצץ ולא מפיל אותך מהכיסא במהלכים אישיים אבל הוא שחקן מאוד שלם ואיכותי.
בנקס נראה בגישה אחרת לגמרי משני המשחקים הקודמים. יותר אקטיבי ומעורב, דרש את הכדור, התחיל יותר התקפות, שמר הרבה יותר טוב. פתאום לחץ את הכדור בהגנה ועבר חזק בחסימות. החזיק אותנו התקפית במחצית הראשונה, לא הלך לו כל כך מחצית שניה אבל עדיין מצד אחד בא לכדור ומצד שני לא הכריח. מקווה שימשיך בגישה הזאת.
האוול עדיין לא לגמרי בעניינים אבל היו אצלו כמה דברים טובים. הוא הלך יותר למגע, הגיע יותר לקו וגם קלע משם לא רע (6-8), הרגיע עם הזריקות מחצי מרחק. עדיין היה נראה קצת חולמני ולא בעניינים לפרקים, אולי גם כי הוא לא קיבל מספיק את הכדור במחצית הראשונה. מחצית שניה היה יותר מעורב ונתן כמה אסיסטים יפים, הוא מאוד אוהב למסור.
איידן פשוט שחקן עם נוכחות. הקשה מאוד על חיפה בשני הצדדים, הגיע 11 פעמים לקו. נתן חתיכת משחק. בלאט, מתן וגינת השתפרו מאוד במחצית השניה עם כל הקבוצה אחרי מחצית ראשונה לא טובה.

כשחיפה לחצו בחצי הראשון היה לנו די קשה להתמודד עם זה והם כפו עלינו לא מעט איבודים, הם לא בכושר ולא בסגל מלא כדי ללחוץ 40 דקות אבל ראו שהבעיה הזאת לא נעלמה ועדיין יש לנו קושי בהובלת הכדור בלי רביב.
הגנתית סה"כ בגלל שאנחנו משחקים בהרכבים גבוהים כרגע אז ההגנה עבדה בעיקר כשעשינו חילופים אוטומטיים, אין לנו רגליים לשמור ממש אישית לוחצת אלא הגנות יותר נסוגות. אחת המטרות הכי משמעותיות עד תחילת העונה תהיה באמת למצוא את הנוסחה ההגנתית המתאימה לחומר השחקנים שיש לנו כרגע.

קארוול אנדרסון בחיפה נראה כמו קופי של גרייבס, או לפחות גרסת הגארד שלו. הגבוה שלהם רבאנל נראה כמו שחקן ליגה טוב.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 12 ספטמבר 2016, 08:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

כאמור יש לנו בעיה די ברורה בקו האחורי כרגע בלי רביב, גם כשבנקס יהיה יותר טוב. חסר לנו מאוד מוביל כדור נוסף וזה בלט במיוחד מול קבוצה שלחצה אותנו על כל המגרש ועוד מגרש כזה קטן. הפתרונות האפשריים לסיפור הזה ברורים ומן הסתם הם לא לחתוך את טאקר ודברים הזויים כאלה.

כשקראתי הבוקר את הדברים האלה שלך, היתה לי הרגשה שאתה אולי יודע משהו. חשבתי יותר על רוט אבל גם ברנדווין סוגר לנו את הפינה. הייתי רגוע שיודעים למעלה שחסר עוד גארד, במיוחד כשרביב בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
. אין מה להמשיך עם גיא דותן. הוא לא מה שהפועל צריכה ולא יתרום כלום במצב הנוכחי. רוט או ברנדוויין.

ביקשת? קיבלת.
חבל שלא ביקשת את נייט....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 21:07 
Charlie כתב:
purvis short כתב:
. אין מה להמשיך עם גיא דותן. הוא לא מה שהפועל צריכה ולא יתרום כלום במצב הנוכחי. רוט או ברנדוויין.

ביקשת? קיבלת.
חבל שלא ביקשת את נייט....

נייט לא בנוי לעונה שלמה, אין מספיק ריגושים לתקופה כה ארוכה, מניח שלקראת הפלייאוף אם יהיה פנוי, ינסו להביא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 21:49 
אז שוב עומדים לשחרר את איידן? אני מבין את הסיטואציה והשמיכה הקצרה, אבל האם גינת באמת כזה פוטנציאל לשנים הקרובות שבגללו נוותר על אחד הגבוהים המחליפים כנראה הכי איכותיים בליגה? בן כמה הוא בכלל שכל כך מזדרזים לשחרר אותו? יש לו קליעה, חוכמת משחק, מסירה, עונשין, יכולת לעלות מהספסל ומיד להיכנס לקצב, הגנה אגרסיבית שראינו מול ירושלים. הקיצר, החלטה לא פשוטה. אני מקווה ששרון ואפי יחשבו טוב טוב עם מי הם מעדיפים לצאת למלחמה!

Sent from my A0001 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
מי אמר שרוצים לשחרר אותו?
בהצגת השחקנים ובמשחק האימון הראשון אמרו בפירוש שהוא נשאר וגם במשחקים שאחרי לא נראה שהוא קיבל פחות דקות או נראה פחות טוב.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
URIKA כתב:
אז שוב עומדים לשחרר את איידן? אני מבין את הסיטואציה והשמיכה הקצרה, אבל האם גינת באמת כזה פוטנציאל לשנים הקרובות שבגללו נוותר על אחד הגבוהים המחליפים כנראה הכי איכותיים בליגה? בן כמה הוא בכלל שכל כך מזדרזים לשחרר אותו? יש לו קליעה, חוכמת משחק, מסירה, עונשין, יכולת לעלות מהספסל ומיד להיכנס לקצב, הגנה אגרסיבית שראינו מול ירושלים. הקיצר, החלטה לא פשוטה. אני מקווה ששרון ואפי יחשבו טוב טוב עם מי הם מעדיפים לצאת למלחמה!

מה? מי? איפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
URIKA כתב:

מה? מי? איפה?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 22:45 
Charlie כתב:
URIKA כתב:

מה? מי? איפה?

וואלה! ספורט ,הפועל תל אביב: עודד ברנדוויין חתם לחודשיים

הגארד (28, 1.79) יחזק את הקבוצה של שרון אברהמי בעקבות הפציעה של רביב לימונד, כשייתכן שימשיך עד לסיום העונה. קלע אשתקד 6.8 נקודות למשחק בנהריה. דניאל איידן שוב מועמד לעזוב לגלבוע

http://sports.walla.co.il/item/2996381

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 13:06 
URIKA כתב:

אני מת עליו, אבל כמה שחקנים אתה יכול להחזיק על שתי עמדות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
שאלה מצוינת. מצוינת באותה מידה כמו השאלה אם יש לך שלושה ישראלים ויש מקום לשניים אז למה לשחרר דווקא את הכי טוב מביניהם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 17:01 
כי איידן עוד לא הראה שהוא יכול לשרוד עונה שלמה.
להזכירך - גם את הזמן הקצר שהיה לו אצלנו בעונה שעברה לא הצליח להשלים בלי פציעה.
כי את תומר גינת החתמת לשלוש עונות כתקווה הצעירה שלך.
ומתן? כי הוא מתן והוא חתום.
בכל זאת התקציב שלנו מוגבל. מה עדיף להשאיר אותו ולגרום לכך שאחד הגבוהים הישראלים שלנו יתייבש על הספסל?
לדעתי צריך לראות איך הדברים מתפתחים בתחילת העונה ואז לקבל החלטה. כמו שאמרתי - אני מאד אוהב אותו והלואי שהיה אפשר אולי להשאיל אותו, אבל זה בלתי אפשרי.
בסופו של דבר גם ההחלטה להשאיר אותו וגם ההחלטה לשחרר אותו לגיטימית. לא כל החלטה יכולה להיות מושלמת. יש מספר מוגבל של מקומות בסגל וגם תקציב מוגבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
כי איידן עוד לא הראה שהוא יכול לשרוד עונה שלמה.
להזכירך - גם את הזמן הקצר שהיה לו אצלנו בעונה שעברה לא הצליח להשלים בלי פציעה.
כי את תומר גינת החתמת לשלוש עונות כתקווה הצעירה שלך.
ומתן? כי הוא מתן והוא חתום.
בכל זאת התקציב שלנו מוגבל. מה עדיף להשאיר אותו ולגרום לכך שאחד הגבוהים הישראלים שלנו יתייבש על הספסל?
לדעתי צריך לראות איך הדברים מתפתחים בתחילת העונה ואז לקבל החלטה. כמו שאמרתי - אני מאד אוהב אותו והלואי שהיה אפשר אולי להשאיל אותו, אבל זה בלתי אפשרי.
בסופו של דבר גם ההחלטה להשאיר אותו וגם ההחלטה לשחרר אותו לגיטימית. לא כל החלטה יכולה להיות מושלמת. יש מספר מוגבל של מקומות בסגל וגם תקציב מוגבל.

אני מניח שזו גם הסיבה שהחתימו את ברנדווין לחודשיים. לראות אם בנקס/האוול מתאזרחים, ואם כן אז אם יש פוטנציאל לזר נוסף שהוא גיים ציינג'ר, לראות איזה סגנון מתפתח, אם איידן מחזיק מעמד או נפצע שוב, כאלה. ואז אפשר להחליט את מי משחררים או משאילים. אבל בכל מקרה לא הייתי משחרר את איידן עכשיו. גם ככה אם הוא ימשיך ביכולת הנוכחית (שזה הימור סביר) הערך שלו רק יעלה, ונראה לי שהפועל יכולה לספוג כלכלית את החודשיים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 19:14 
הבאסה עם שחרור של איידן הוא פחות על העונה הזאת, אלא יותר על העונות הבאות כשבאמת תצטרך אותו. אף אחד לא ממש אמר את זה בפה מלא, אבל כרגע השחקן שהכי "תקוע" לנו בעמדה הזאת זה מתן נאור, שגם בנתיים לא נראה טוב ולך תדע איך תיראה העונה שלו, וגם אין מה לבנות עליו לשנים הבאות (להבדיל מאיידן וגינת).
ברור לי שלא הולכים לשחרר אותו וזה מובן לחלוטין, אבל סתם יבאס אותי מאוד לאבד את איידן בגלל זה. מקווה שאיכשהו ימצאו את הפתרון. השאלה של גינת ללאומית נשמע כמו הרעיון הכי טוב כרגע אבל לא בטוח שגינת מוכן לזה.

נערך לאחרונה על ידי א.ב בתאריך 12 ספטמבר 2016, 22:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
אני אומר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 21:10 
א.ב כתב:
הבאסה זה עם שחרור של איידן הוא פחות על העונה הזאת, אלא יותר על העונות הבאות כשבאמת תצטרך אותו. אף אחד לא ממש אמר את זה בפה מלא, אבל כרגע השחקן שהכי "תקוע" לנו בעמדה הזאת זה מתן נאור, שגם בנתיים לא נראה טוב ולך תדע איך תיראה העונה שלו, וגם אין מה לבנות עליו לשנים הבאות (להבדיל מאיידן וגינת).
ברור לי שלא הולכים לשחרר אותו וזה מובן לחלוטין, אבל סתם יבאס אותי מאוד לאבד את איידן בגלל זה. מקווה שאיכשהו ימצאו את הפתרון. השאלה של גינת ללאומית נשמע כמו הרעיון הכי טוב כרגע אבל לא בטוח שגינת מוכן לזה.

מסכים עם כל מילה. וכבר אמרו את זה. לא רק אלפכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 21:17 
לאיידן חוזה ל-3 שנים, באופן תאורטי אבל לשחרר אותו לעונה אבל לא לבטל את החוזה ויחזור בעונה הבאה ל-2 עונות, לא יודע אם יעבוד.
בכל מקרה, גבוה ישראלי עם יכולת מוכחת זה מצרך נדיר, וכשיש כבר אחד כזה ולא במחיר מופקע, זו טעות לוותר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 22:31 
אם אני זוכר נכון יש חוק שאסור להשאיל שחקנים מעל גיל 25 או משהו כזה. איידן בן 27.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 22:42 
beny כתב:
לאיידן חוזה ל-3 שנים, באופן תאורטי אבל לשחרר אותו לעונה אבל לא לבטל את החוזה ויחזור בעונה הבאה ל-2 עונות, לא יודע אם יעבוד.
בכל מקרה, גבוה ישראלי עם יכולת מוכחת זה מצרך נדיר, וכשיש כבר אחד כזה ולא במחיר מופקע, זו טעות לוותר עליו.

אין דבר כזה. אם אתה משחרר אותו אז הוא משוחרר ויכול לחתום עם מי שירצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 05:26 
רדנקו כתב:
beny כתב:

לא אם אתה מחוייב לחוזה לשנתיים שאחרי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 07:40 
beny כתב:
רדנקו כתב:
beny כתב:

כן, קוראים לזה השאלה וזה אסור לשחקנים בגיל של איידן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 07:51 
ולמה לא להשאיל את תומר גינת לעונה?

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 08:17 
beny כתב:
רדנקו כתב:
beny כתב:

אני לא בטוח עד כמה הרעיון הזה ישים ומה מידת המחוייבות (של שני הצדדים) לסידור שכזה. אבל מאחר שהנושא כבר עלה כאן כמה פעמים, אני חייב לתהות גם בפן עקרוני- נראה לכם תקין ששחקן משחק בקבוצה אחת כשהוא תחת חוזה עתידי בקבוצה (יריבה) אחרת? סיפור ה"השאלות" אמור להיות יוצא-מן-הכלל שמאפשר לשחקנים צעירים לקבל נסיון, אבל זו לא אמורה להיות דרך התנהלות שגרתית לגבי שחקנים "מן השורה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: