תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 22:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ישראל-איטליה
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 08:45 
red_o כתב:
שימשיכו להחליף מאמנים כל קמפיין ולחשוב שזאת הבעיה
ואז יתחיל הקמפיין והכל יתפוצץ בפנים

:facepalm:

כן המאמן זו הבעיה של הנבחרת (לא שאני חושב שהקושר עילוי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 08:52 
שיחקו בסדר גמור, אפילו בחלקים מסוימים בחצי הראשון. ככה מתקדמים, באים לשחק כדורגל גם במחיר של הפסדים, בטח בקמפיין שגם ככה הסיכוי להעפיל ממנו שואף לאפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 11:01 
אז היתה הבלחה של טב"ח (מעין משחק מבחן לגראנדה) רגע לפני שקרסנו שהוסיפה אנרגיה.

איך כל הפרשנים שכחו את חולשת חולית ההתקפה של איטליה - כל 5 החלוצים בסגל הבקיעו ביחד 13 שערים בכל משחקיהם בנבחרת.
ואם נוציא את דה רוסי שלא שיחק, כל 8 שחקני מרכז המגרש ושאר הקשרים שבסגל הבקיעו 14 שערים בכל משחקיהם בנבחרת.
איטליה הגנתית שהבלם המוביל שלה ביום שחור משחור נדיר ביותר (היחס לישראל ?) ובחוץ.

גם נגד ווילס שיחקנו טוב בחצי השעה האחרונה. ובוודאי שבתיקו שפורטוגל ורונלדו חילצו מאיתנו בקושי.
ומכבי חיפה הרשימה באירופה בעונת ה- 0-0.

אירופה הקלאסית זה קודם כל תוצאה. קבוצות מותחות את עצמן לפי היריבה והמצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 13:44 
כשגוטמן נתן לנאתכו לשחק התקשורת בכתה ואמרה שהוא עושה קומבינות להפועל.
עכשיו לוי נותן לפאקינג איל גולסה קדימות עליו והכל סבבה.
תודה לאיטליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 14:19 
דווקא לא היה הכל סבבה עם גולסה. העבירו על זה הרבה ביקורת.
העיקר שהמאמי הלאומי כהרגלו עם "משחק חלש". שוב משחק חלש ובמקרה שוב זה קורה מול הגנה ברמה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 14:26 
טכנית לארז כתב:
העיקר שהמאמי הלאומי כהרגלו עם "משחק חלש". שוב משחק חלש ובמקרה שוב זה קורה מול הגנה ברמה גבוהה.

ושהוא משחק בקבוצה חלשה משמעותית מהיריבה שלה. נראה לי שזה יותר העניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 14:29 
redrony כתב:
טכנית לארז כתב:

היו לו אתמול איזה 35-40 דקות של שליטה מלאה של ישראל לדחוק את הרגל לאיזה כדור רוחב כמו שהוא אוהב.
בלי קשר, אם הוא כזה גדול, הייתי מצפה ממנו לתת מספרים גם מול הגנות כמו איטליה, צ'לסי, ויילס, בלגיה או פורטו. מעניין ששם תמיד איכשהו הוא ב"משחק חלש".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 14:34 
טכנית לארז כתב:
redrony כתב:
טכנית לארז כתב:

היו לו אתמול איזה 35-40 דקות של שליטה מלאה של ישראל לדחוק את הרגל לאיזה כדור רוחב כמו שהוא אוהב.
בלי קשר, אם הוא כזה גדול, הייתי מצפה ממנו לתת מספרים גם מול הגנות כמו איטליה, צ'לסי, ויילס, בלגיה או פורטו. מעניין ששם תמיד איכשהו הוא ב"משחק חלש".

אתה צודק, הוא לא כזה גדול. שחקן בינוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 15:10 
עלובים,
מפסידים 3:1 בבית ומתנהגים כאילו ש"ח ומתנהגים כאילו ניצחו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
redrony כתב:
טכנית לארז כתב:

מתחיל להזכיר את רביבו בנבחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 16:42 
redrony כתב:
שיחקו בסדר גמור, אפילו בחלקים מסוימים בחצי הראשון. ככה מתקדמים, באים לשחק כדורגל גם במחיר של הפסדים, בטח בקמפיין שגם ככה הסיכוי להעפיל ממנו שואף לאפס

הייתי מסכים איתך אם לא הייתי שומע את התגובות מהמשחק.
במקום להבין שאיטליה היו יותר טובים ושאפשר ללמוד מהמשחק הזה, המאמן והשחקנים בעיקר מתעסקים בלאונן על עצמם ולחשוב שזה סתם חוסר מזל שלא ניצחנו.
לא יתקדמו פה לשום מקום אם נמשיך עם מנטליות של "השד לא נורא כל כך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 16:50 
הוקיץ' כתב:
redrony כתב:

במקום להבין שאיטליה היו יותר טובים ושאפשר ללמוד מהמשחק הזה, המאמן והשחקנים בעיקר מתעסקים בלאונן על עצמם ולחשוב שזה סתם חוסר מזל שלא ניצחנו.

זה כבר עניין אחר. אני לא חושב שהתגובות יגרמו לכך שישחקו אחרת במשחק הבא. אבל לעומת הכדורגל של גוטמן שמתאים את עצמו ליריבה ב-100% (גם בהפועל של הדאבל אגב), אלישע בא ומנסה לשחק עם מה שיש לו כולל לנסות ללחוץ גם נבחרת שטובה מאיתנו משמעותית. ברור שברב המקרים זה לא יצליח, אבל גם הכדורגל של גוטמן ברב המקרים לא מצליח.
אני לא בטוח שאפשר להגיד אגב שהאיטלקים היו יותר טובים, בודאי שאפשר להגיד שהם קבוצה טובה יותר. בחצי השני, בטח אחרי ההרחקה לחצנו אותם יפה וזה לא טריוויאלי אפילו נגד 10 שחקנים שמדובר באיטליה.
בחצי הראשון הם אכן היו טובים יותר, אבל גם אנחנו עשינו כמה דברים יפים במיוחד בכל מה שקשור ליצאה קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 17:09 
redrony כתב:
הוקיץ' כתב:
redrony כתב:

זה כבר עניין אחר. אני לא חושב שהתגובות יגרמו לכך שישחקו אחרת במשחק הבא. אבל לעומת הכדורגל של גוטמן שמתאים את עצמו ליריבה ב-100% (גם בהפועל של הדאבל אגב), אלישע בא ומנסה לשחק עם מה שיש לו כולל לנסות ללחוץ גם נבחרת שטובה מאיתנו משמעותית. ברור שברב המקרים זה לא יצליח, אבל גם הכדורגל של גוטמן ברב המקרים לא מצליח.
אני לא בטוח שאפשר להגיד אגב שהאיטלקים היו יותר טובים, בודאי שאפשר להגיד שהם קבוצה טובה יותר. בחצי השני, בטח אחרי ההרחקה לחצנו אותם יפה וזה לא טריוויאלי אפילו נגד 10 שחקנים שמדובר באיטליה.
בחצי הראשון הם אכן היו טובים יותר, אבל גם אנחנו עשינו כמה דברים יפים במיוחד בכל מה שקשור ליצאה קדימה.

לא מסכים איתך בכלל.
היינו רחוקים מאוד מלעשות משהו אתמול. חוץ מאיזה בעיטה של קהת משלושים מטר שבגלל הדיפה לא מספיק טובה של בופון הגיעה לרגליים של הנבלה, לא הגענו לאף מצב כל המשחק. איטליה הגיעו לפחות לחמישה מצבים של גול ודי בקלות. עד שלא יכירו בהבדלי הרמות האלה אנחנו לא נתקדם לשום מקום.
מה שאתה אומר זו בדיוק המנטליות הזו. מין אופטימיות לא ברורה משולבת עם רגשי נחיתות שגורמים לנו להתלהב מרבע שעה של שליטה בכדור כאילו זאת המטרה בכדורגל.
אני מסכים שהיו כמה דברים חיוביים אבל גם היו מחדלים עצומים ועד שלא יכירו במה שבאמת קרה על המגרש, הבסט קייס סנריו שלך יהיה משחק כמו אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 17:16 
מהמגרש זה היה נראה שהיינו רחוקים מאוד.
וההשואה לגוטמן לא הוגנת. לא חכמה לגדל "ביצים" כשאתה בהגרלה כזאת.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 17:18 
הוקיץ' כתב:
redrony כתב:
הוקיץ' כתב:
redrony כתב:

לא מסכים איתך בכלל.
היינו רחוקים מאוד מלעשות משהו אתמול. חוץ מאיזה בעיטה של קהת משלושים מטר שבגלל הדיפה לא מספיק טובה של בופון הגיעה לרגליים של הנבלה, לא הגענו לאף מצב כל המשחק. איטליה הגיעו לפחות לחמישה מצבים של גול ודי בקלות. עד שלא יכירו בהבדלי הרמות האלה אנחנו לא נתקדם לשום מקום.
מה שאתה אומר זו בדיוק המנטליות הזו. מין אופטימיות לא ברורה משולבת עם רגשי נחיתות שגורמים לנו להתלהב מרבע שעה של שליטה בכדור כאילו זאת המטרה בכדורגל.
אני מסכים שהיו כמה דברים חיוביים אבל גם היו מחדלים עצומים ועד שלא יכירו במה שבאמת קרה על המגרש, הבסט קייס סנריו שלך יהיה משחק כמו אתמול.

לא עניין של שליטה בכדור. עניין של ללחוץ את האיטלקים בחלק המגרש שלהם בחצי השני ולצאת קדימה בצורה נכונה ומהירה בחצי הראשון. לגבי מצבים, גם היינו סבירים, אבל ברור שלא מספיק.
אני האחרון שאתה צריך לשכנע בנוגע למנטליות ולרמה פה. בעיניי אגב, חוץ מהנחיתות הפיזית הברורה, הכדורגל שלנו נחות בעיקר בכל מה שקשור לטכניקה ורמת אימון וחשיבה. אני רק אומר שאתמול ראיתי נסיון לשחק כדורגל. בהתחשב בזה שמדובר באחת הנבחרות הטובות בעולם ובמשחק רשמי ראשון, זה היה לא רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 17:51 
לא חושב שכדורגל באיזשהי מדינה מתקדם דרך שיטת המשחק של הנבחרת הבוגרת, או מי המאמן שלה. מעניין איך מדינות כמו טורקיה (בזמנו), שווייץ או איסלנד נניח קידמו את הכדורגל אצלן, תנו דוגמאות לעוד מדינות כאלה שהתקדמו (לא כולל נבחרות מיוגוסלביה לשעבר שהייתה מדינת ספורט פסיכית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 18:15 
מקריאה פה אני מבין שרק אני בערך חושב ככה, אבל מול נבחרת גדולה במאני טיים ראיתי פה לדעתי את הדקות הכי טובות של החלק הקדמי של ישראל מאז ההפסד (שוב הפסד) לספרד בימי שליימלה.
גם בתיקואים נגד צרפת עם התחת של אברם וגם בשלישייה שהבקענו לפורטוגל עם כריסטיאנו לא נראינו בהתקפה כ"כ טוב כמו אתמול.
מסירות עומק חכמות, תנועה, קלילות, שליטה מוחלטת במרכז המגרש, הרבה רגעים שהיה נראה שאנחנו רואים את המשחק צעד אחד לפניהם, ורק רגל מסיימת היתה חסרה בגדול שם.
ויותר מזה - היו רגעים שכיאל הגרזן הזכיר לי את ברקו בצורה שבה הוא לקח עליו את ניהול המשחק (מה נותנים לו ולחמד לאכול בברייטון?).
אבל אלישע טעה בגדול כשהוציא את ניר ביטון ואת טב"ח ולא את ייני וזהבי (ששוב יישם את הקלישאה ש"הוא לא מביא את עצמו לנבחרת").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע עד כמה טוב שיחקה ישראל.. אני מניח שלו היתה טובה באמת, היה מכניסה את השני.
אבל להגיד שאיטליה שיחקה משהו שמתקרב לטוב זה בדיחה.
לא "הגיע" (כמו שאוהבים לומר בספורט, כשהכוונה היא שהם לא הרוויחו את זה) לאיטליה לצאת עם ניצחון. אולי אפילו לא עם תיקו. גם לפני ההרחקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 23:35 
שמע, אני לא יודע איך להגיב על זה.
מה זה הגיע? זה מזכיר לי את התירוצים של רב"ש בהפסדים על "דרך".
איטליה הגיעה ליותר הזדמנויות כיבוש, ניצלה אותן באחוזים גבוהים וניצחה. זה כל מה שקובע בכדורגל.
למי עוזר הלחץ והנעת הכדור אם זה לא מניב הזדמנויות הבקעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
אני יודע שקל לשפוט את הדעה הזו ככזו שמהולה באהדה לנבחרת וחוסר אובייקטיביות, אבל זה לא המקרה. איי קודנט קר לס כמו שאומרים. נדמה לי שדווקא אתם לוקים בהטיה מסויימת, ואין לי ספק שהפרשנים באיטליה מסכימים שאיטליה שיחקה זוועה. יותר מישראל.

אתה מבלבל בין לנצח ובין לשחק טוב. הם לא בהכרח קשורים.
לשפוט יכולת על סמך תוצאה בלבד זה שטחי ולא רציני.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 07:35 
נעשה את זה פשוט במשפטים קצרים להבנת הנקרא.
1 איטליה חסרה שחקנים דומיננטים בהתקפה.
2 הבלם שמוביל את הגנתה נקלע לחולשה שגם בופון חברו לקבוצה לא זוכר מתי קרתה בעבר.
3 איטליה שיחקה ב-10 שחקנים.
4 גם כך היתה ממוטטת אותנו כי אלישע החליט על התקפה.
5 נשארנו בחיים כי טב"ח היה מרוכז בגראנדה והבקיע שער נדיר. ועוד אחרי מאבק דפנסיבי לא אופייני שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 07:41 
חוץ מזה ה-כ-ל טוב.
בעיקר ששנות הסבל הבאות הן עם זהבי ואלישע. כך שהיאוש נעשה נוח יותר.

אם רוצים להצליח צריך:
1 להתחיל להתאמן ברצינות בקבוצות.
2 בכל מקרה, להביא מאמן עם קבוצה אירופאית קטנה שהצליחה ב"מפתיע". גם אם עולה כסף (*)
טוב מקצועית.
טוב מנטלית כי יש לו רגעים מכוננים באירופה. כי מאז גרנט אנחנו עם תקרת זכוכית נגדת קבוצות חזקות מקפריסין.

(*) כמו שבעבר מי שהבינו בניהול מקצועני היו מביאים את הידינק ומצליחים בקמפיינים.
בכדורגל הישראלי יש מספיק כסף, אף בהתאחדות אין מספיק שכל. להפך, היא חלק בלתי נפרד מבלוף הכדורגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 11:57 
נבחרת בלארוס עם 0-0 מול צרפת.העפתי מבט בסגל שלהם,כמעט כולם מליגות ממוצעות ממזרח אירופה(אחד בקבוצת אמצע טבלה ביוון ועוד אחד בטורקיה).שחקנים אנונימיים לחלוטין,מדינה קטנה וענייה.0-0 מול צרפת בלי שום בלבולי מוח.
פה בעננים מרבע שעה "מכובדת" מול איטליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 12:46 
הוקיץ' כתב:
איטליה הגיעה ליותר הזדמנויות כיבוש, ניצלה אותן באחוזים גבוהים וניצחה. זה כל מה שקובע בכדורגל.

אבל המטרה "שלנו" היא לא המשחק מול איטליה וגם לא הקמפיין הזה. המטרה היא לעשות נבחרת שתשתפר ותוכל להיות תחרותית כנראה בקמפיין הבא. אם הבית הנוכחי היה קל יותר, אפשר היה לדבר על תוצאות. אבל בבית שהוא מלכתחילה בלתי אפשרי, צריך להתחיל תהליך קצר יחסית שבמסגרת שלו הדור הנוכחי יוכל להפיק מעצמו את הפוטניאל שקיים בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 13:20 
אדום נחמד כתב:
אני יודע שקל לשפוט את הדעה הזו ככזו שמהולה באהדה לנבחרת וחוסר אובייקטיביות, אבל זה לא המקרה. איי קודנט קר לס כמו שאומרים. נדמה לי שדווקא אתם לוקים בהטיה מסויימת, ואין לי ספק שהפרשנים באיטליה מסכימים שאיטליה שיחקה זוועה. יותר מישראל.

תוצאה? ממש לא שפטתי על פי תוצאה.
תקרא שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 13:22 
redrony כתב:
הוקיץ' כתב:

אבל המטרה "שלנו" היא לא המשחק מול איטליה וגם לא הקמפיין הזה. המטרה היא לעשות נבחרת שתשתפר ותוכל להיות תחרותית כנראה בקמפיין הבא. אם הבית הנוכחי היה קל יותר, אפשר היה לדבר על תוצאות. אבל בבית שהוא מלכתחילה בלתי אפשרי, צריך להתחיל תהליך קצר יחסית שבמסגרת שלו הדור הנוכחי יוכל להפיק מעצמו את הפוטניאל שקיים בו

אין בעיה.
אני גם לא בא בטענות לאף אחד. רק אומר שצריך להכיר במציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 15:36 
redrony כתב:
הוקיץ' כתב:

בניגוד לבלארוס שמצפים לעלות מהבית הזה שכולל את צרפת הולנד ושבדיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אדום נחמד כתב:

תוצאה? ממש לא שפטתי על פי תוצאה.
תקרא שוב.

אה נכון, הוספת גם 'הגיעה ליותר מצבים'.
והתעלמת מהעובדה שהם לא הצליחו לעבור את החצי מחצית שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: