NARKOTIKA כתב:
הוקיץ' כתב:
NARKOTIKA כתב:
יחזקאל מייצר מצבים. אנחנו 100 אחוז תלויים בשובשיץ'. אני לא רוצה לדמיין איך אנחנו נראים כשהוא לא יהיה על המגרש.
עזרא-שוינפד-יחזקאל זאת התקפה שמסוגלת לצאת למתפרצות על מהירות מדי פעם כשהוא לא משחק. עזרא-שוינפלד-עמאשה לא.
עמאשה עדיין חלוץ יותר מהיר מרוב אם לא כל ההגנות בליגה. להגיד שבגללו לא נוכל לצאת למתפרצות זה קצת מצחיק.
חוץ מזה, מה שגיב יחזקאל מייצר בדיוק? אחת לחמישה משחקים הוא מאיים על השער. אני גם חשבתי שכדאי לנו להשקיע בכישרון שלו, אבל מבחינת תפוקה? יוק.
אז יהיה לנו פחות דריבליסט על המגרש (עם יעילות שואפת לאפס) ובמקום זה תהיה יותר נוכחות באיזור הרחבה. לא רואה הבדל גדול.
עזוב זה פשוט לא נכון.
ויש הבדל בין תפוקה של מספרים לבין יצירת מצבים. לא הכל נרשם בסטטיסטיקה. דריבל מוצלח בונה התקפה אפילו אם אחרי זה מגיע פס פשוט וההתקפה נגמרת בכלום. איבדת את האיום של שחקן עם דריבל טוב מהאגף. הניתוח שלך על יחזקאל מושפע מאוד מהמשחקים האחרונים שלו והוא היה בהם רע מאוד. ראינו כבר בשנה שעברה שהוא יותר טוב מזה, עם כל החסרונות שלו. גם בתקופה הזאת, היחידי שעשה תנועה מפתיעה שהצליחה לפתוח את ההגנה של מכבי זה הוא.
ובטח לא צריך להגיד שהמהירות של עמאשה יורדת בכל יום שעובר. הוא היה מהיר יותר מרוב ההגנות, ממש לא חושב שזה נכון היום.
אתה יכול לקרוא דברים שכתבתי על יחזקאל בעבר. בפועל, למעט הבלחות פה ושם, לא קיבלנו ממנו כלום.
ואני אישית חשבתי, גם בזמן בניית הקבוצה בקיץ, שיחזקאל לא שחקן להרכב. הייתי מוכן לקבל את זה כי זה משהו שאני מוכן לבלוע על מנת לקדם שחקן צעיר בזמן שאנחנו לא רצים לאליפות, אבל זה ממש לא ברמה לשחקן הרכב בקבוצה טובה.
אני מסכים שהערך של שחקן עם דריבל טוב יכול לבוא לידי ביטוי גם במרכז המגרש, רק שיחזקאל הוא ההיפך המוחלט משחקן כזה. רחוק מהשער, לא רק שהוא לא מועיל, הוא ממש מזיק. קצת מזכיר לי את טב"ח במובן הזה, שחקן עם אפס מושג בכל הנוגע להנעת כדור. רחוק שנות אור משחקנים סטייל שובשיץ' או ורמוט שהדריבל שלהם פותח את ההתקפה.
וביחס לשחקן שהערך שלו בא לידי ביטוי ליד השער, הוא ממש לא מספק את הסחורה באופן שאפילו קרוב להיות עקבי.
לגבי עמאשה, ראיתי אותו לא מעט בעונה שעברה והוא עדיין מהיר מאוד. הכרטיס האדום שחטף רם שטראוס נגד סכנין בעונה שעברה היה בעיקר הודות ליציאת הבזק שלו מהמקום.
אנחנו נראה את זה בקרוב.