תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 663 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות ספטמבר -דיונים
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 18:49 
RedFox כתב:
Gili כתב:
עם כל העליהום והאווירה המגעילה, עד עכשיו כבירי מקבל החלטות הרבה יותר טובות מההחלטות בשנה שעברה. אני הייתי גם מוותר על מנגה, יאנקוביץ' והאלה ונשאר בינתיים עם מה שיש.
בינואר יהיה מבחר יותר טוב וחבל לסנדל את עצמנו עכשיו עם איזה זר שיהיה קשה להפתר ממנו עוד כמה חודשים.

בינואר אין אופציות יותר טובות בחינם אלא אם מדובר או בשחקנים ששוחררו כי לא היו טובים בינואר מקבוצות אחרות או שחקנים שישבו מהקיץ בלי חוזה ובלי להתאמן במסגרת קבוצתית.
יש עדיין בשוק אופציות מעניינות לחיזוק בעמדות התקפיות שהן לא הסרבי או הארגנטינאי ובטח שבטח לא דולי מנגה.

והשחקנים שמצאו את עצמם חופשיים שבוע אחרי סגירת חלון ההעברות האירופי הם מה?
בכל מקרה בינואר אני מאמין שיהיו יותר אופציות בשוק הישראלי(ורמוט, עאבד שמסיים חוזה בסוף השנה ועוד), ולא פחות אופציות רלוונטיות בשוק הזרים.
הייתי משאיר את הסגל כמו שהוא + עמאשה, ומחכה בינתיים לינואר. אולי אפילו לוקח את רוב הכסף של יחזקאל ומשלם חלק מהחובות. רעיון מהפכני, אני יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
RedFox כתב:
Gili כתב:
עם כל העליהום והאווירה המגעילה, עד עכשיו כבירי מקבל החלטות הרבה יותר טובות מההחלטות בשנה שעברה. אני הייתי גם מוותר על מנגה, יאנקוביץ' והאלה ונשאר בינתיים עם מה שיש.
בינואר יהיה מבחר יותר טוב וחבל לסנדל את עצמנו עכשיו עם איזה זר שיהיה קשה להפתר ממנו עוד כמה חודשים.

בינואר אין אופציות יותר טובות בחינם אלא אם מדובר או בשחקנים ששוחררו כי לא היו טובים בינואר מקבוצות אחרות או שחקנים שישבו מהקיץ בלי חוזה ובלי להתאמן במסגרת קבוצתית.
יש עדיין בשוק אופציות מעניינות לחיזוק בעמדות התקפיות שהן לא הסרבי או הארגנטינאי ובטח שבטח לא דולי מנגה.

שחקנים שסיימו חוזה לרוב ועדיין לא מצאו קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 19:37 
Gili כתב:
RedFox כתב:
Gili כתב:

בכל מקרה בינואר אני מאמין שיהיו יותר אופציות בשוק הישראלי(ורמוט, עאבד שמסיים חוזה בסוף השנה ועוד), ולא פחות אופציות רלוונטיות בשוק הזרים.
הייתי משאיר את הסגל כמו שהוא + עמאשה, ומחכה בינתיים לינואר. אולי אפילו לוקח את רוב הכסף של יחזקאל ומשלם חלק מהחובות. רעיון מהפכני, אני יודע.

רק הערה קטנה. זה שעאבד מסיים חוזה בסוף השנה אומר שאפשר להתחיל איתו מו"מ בינואר לגבי שנה הבאה.
הוא לא יכול לבוא אלינו בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
בני, אתה צודק, ההיגיון אומר שאיזי יעדיף למכור אותו בינואר בפחות כסף מאשר לאבד אותו בקיץ בחינם.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 19:48 
מה שצ'ארלי אמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
אם בומבה נשאר, מנגה יחתום ועמאשה כבר סיכם ובנוסף העלו את ספורי לבוגרת לסגל הרחב - פתאום יש אופציות התקפיות לא רעות בכלל ולא מוגבלות שמאפשרות גם שינוי מערך וכו'.
דווקא ההגנה נראית דלילה למדי, במיוחד על רקע פציעתו של סימיץ׳. מספיקה הרחקה או מתיחה קלה של דגני/ורטה/גוטליב ( חמסה חמסה חמסה) וגוטמן צריך לאלתר בין ידין לרז שלמה (כשגם ככה הנותרים שישחקו לא ייכנסו לפנתאון שחקני ההגנה של הפועל לדורותיה בלשון המעטה...). חומר למחשבה לקראת ינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
אם בומבה נשאר, מנגה יחתום ועמאשה כבר סיכם ובנוסף העלו את ספורי לבוגרת לסגל הרחב - פתאום יש אופציות התקפיות לא רעות בכלל ולא מוגבלות שמאפשרות גם שינוי מערך וכו'.
דווקא ההגנה נראית דלילה למדי, במיוחד על רקע פציעתו של סימיץ׳. מספיקה הרחקה או מתיחה קלה של דגני/ורטה/גוטליב ( חמסה חמסה חמסה) וגוטמן צריך לאלתר בין ידין לרז שלמה (כשגם ככה הנותרים שישחקו לא ייכנסו לפנתאון שחקני ההגנה של הפועל לדורותיה בלשון המעטה...). חומר למחשבה לקראת ינואר.

על איזה אופציות התקפיות לא רעות אתה מדבר? בומבה זה שחקן שעד עכשיו לא קיבלנו ממנו כלום, מנגה זה ליצן עם כל הכבוד וספורי הקטן שרק עלה לבוגרים בטח ובטח לא נחשב אופציה התקפית לא רעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
Charlie כתב:

על איזה אופציות התקפיות לא רעות אתה מדבר? בומבה זה שחקן שעד עכשיו לא קיבלנו ממנו כלום, מנגה זה ליצן עם כל הכבוד וספורי הקטן שרק עלה לבוגרים בטח ובטח לא נחשב אופציה התקפית לא רעה.

החלטת שמנגה ליצן על סמך חצי שעה שראית אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 20:39 
עומרי קנדה כתב:
RedFox כתב:
Charlie כתב:

החלטת שמנגה ליצן על סמך חצי שעה שראית אותו?

מספיק לראות איך הוא נראה...
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
Charlie כתב:

שנה שעברה מלבד ניקוליץ׳ ושוינפלד כולם היו זוועה. בומבה לא כזה גרוע. את מנגה אני לא מכיר אבל הוא ועמאשה זה כבר 200% יותר חלוצים ממה שהיה לנו עד היום. שובה ובומבה בימין, שוינפלד עמאשה ומנגה חלוצים. אולי זה לא החלום הרטוב שלי, אבל זה בכמה דרגות יותר ממה שהיה לנו עד שלשום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 22:55 
Charlie כתב:
RedFox כתב:
Charlie כתב:

שנה שעברה מלבד ניקוליץ׳ ושוינפלד כולם היו זוועה. בומבה לא כזה גרוע. את מנגה אני לא מכיר אבל הוא ועמאשה זה כבר 200% יותר חלוצים ממה שהיה לנו עד היום. שובה ובומבה בימין, שוינפלד עמאשה ומנגה חלוצים. אולי זה לא החלום הרטוב שלי, אבל זה בכמה דרגות יותר ממה שהיה לנו עד שלשום.

מבומבה יהיה אפשר אולי להוציא משהו
מנגה ועמאשה זה כמות ולא איכות.
היו חייבים להביא שחקן אגף ברמה מנגה ועמאשה לא מייצרים
הם מסיימים(נקווה לפחות) לכן מה שהבאנו זה מצוי ולא ממש רצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 22:56 
עמאשה ומנגה במקום יחזקאל זה להיחלש.
יותר יציב מבחינת העומק, אבל ההרכב נחלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
אם עולים עם שובשיץ' בימין ועוד חלוץ ליד שוינפלד אז לא בטוח שנחלשנו מבחינת ההרכב, ואולי בטעות נשחק יותר התקפי. זה גם כדורגל יותר גוטמני עם שניים חזקים באמצע, קשר על הקו שעושה תנועה לרחבה, חלוץ בשפיץ וחלוץ שעושה תנועה ופותח את ההגנה.
השאלה עד כמה שובשיץ' יתאים לסגנון הזה ועד כמה עמאשה יהיה אפקטיבי. הפציעה של סימיץ' זה חתיכת כאב ראש כי גם ככה אין לנו ממש עומק בהגנה, מבאס מאוד שזה הגיע בזמן שמנסים לייצב את הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

אם באמת זה יהיה שניהם אז ההרכב השתנה, לא יודע אם נחלש כי זה מערך שונה לגמרי, אני עדיין מקווה שנביא שחקן זר שיכול לייצר משהו מהאגף ולא את מנגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 23:22 
NARKOTIKA כתב:

לא אוהב את הכושר הנוכחי של הפועל ובעיקר את הכושר של ניקוליץ' (שוינפלד זכאי מחוסר ראיות). אבל, מבחינת הסגל:
1 יחזקאל היה גאוה ותקווה. אבל למה הוא שווה העונה יותר מעמאשה עם 9 שערים בעונה האחרונה ?
2 אני מניח שמנגה זה כי להפועל יש רפלקס מותנה לקנות שחקנים כדי לשחרר אותם כעבור זמן קצר עם פיצויים.
אבל יש גם את חן עזרא. בעיקר ששיימן בקו עליה וביחד יש לנו אגף שמאלי.
3 יש תקווה לשובשיץ'. ושגוטמן יתן דקות משחק למחמיד (התבגר בשנה) ולהרשקוביץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 23:38 
כאילו מה תרם לנו יחזקאל שמכירה שלו זה להיות פחות טובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 23:40 
kobster כתב:
אם עולים עם שובשיץ' בימין ועוד חלוץ ליד שוינפלד אז לא בטוח שנחלשנו מבחינת ההרכב, ואולי בטעות נשחק יותר התקפי. זה גם כדורגל יותר גוטמני עם שניים חזקים באמצע, קשר על הקו שעושה תנועה לרחבה, חלוץ בשפיץ וחלוץ שעושה תנועה ופותח את ההגנה.
השאלה עד כמה שובשיץ' יתאים לסגנון הזה ועד כמה עמאשה יהיה אפקטיבי. הפציעה של סימיץ' זה חתיכת כאב ראש כי גם ככה אין לנו ממש עומק בהגנה, מבאס מאוד שזה הגיע בזמן שמנסים לייצב את הסגל.

איך אמר מוריניו אני מעדיף שחקנים שטובים מאד בעמדות שלהם על שחקנים טובים שיכולים
לשחק בכמה עמדות...
שובה בימין זה אלתור שאני בספק אם יכול להצליח גם תפספס אותו באמצע וגם תאבד את האגף
שני ציפורים במכה.
מי שרוצה קבוצה התקפית חייב אגפים וכל האגף הימני שלנו מהמגן עד הסוף לא ממש קיים לא התקפית
לפחות.
זה ירדוף אותנו כל העונה הסיפור הזה אלא אם מנגה יכול לשחק אגף מודה שאני לא ממש מכיר אותו
אבל עצם ההתמהמהות בהחתמה שלו די מבהירה שלא מדובר בעילוי.
בקיצור עמאשה החתמה לא רעה כחלוץ שני אבל שחקן אגף זה מאסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 03:35 

יש פה פוטנציאל לפייט צמוד עם אמידו באלדה על הזר האיכותי בתולדות המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 05:43 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת לא מבין. יש כסף מיותר?? למה לא לחסוך את המשכורת של האפולה מנגה?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 05:46 
מנגה לדעתי שיחק באגף חלק משמעותי מהקריירה אבל אני לא חושב שהוא יכול לשחק פה באגף. לא נראה כמו שחקן מספיק טכני כדי לשחק רחוק מהשער, בטח לא בסגנון של גוטמן עם הנעת הכדור על חצי מגרש. באופן כללי נראה שחקן יותר מתאים לקבוצות שמשחקות על מתפרצות כמו רעננה ולא לסגנון של גוטמן. על פניו הוא ועמאשה ביחד נראה קצת מיותר (לא רואה אותנו עוברים פתאום ל4-4-2 קלאסי) אבל כנראה לא מדובר פה בכסף גדול.
באגף האופציות זה או שובשיץ' (שאני מניח שיכנס הרבה לאמצע כי הוא לא ווינגר קלאסי) או בומבה. עדיף ששניהם ישחקו ביחד עם עזרא (שובשיץ' באמצע ובומבה באגף), זה נראה הדבר הכי קרוב להרכב יצירתי שאנחנו יכולים להעמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 07:49 
מתאר לעצמי שגם אלטמן ישחק בימין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
לפי כל סרטון ולפי הכמה דקות בדרבי(בנוסף למשקל העודף המטורף), הוא נראה כמו הזר הכי גרוע שנחת פה
ובכל זאת נוטה להאמין שיש לו כדורגל, בגלל שהוא נבחן כמה שבועות והחליטו לצרף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
רק אני חושב שכל הכותרות האלה על מנגה ייגמרו בכלום ובסוף נחתים זר אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
רק אני חושב שכל הכותרות האלה על מנגה ייגמרו בכלום ובסוף נחתים זר אחר?

יותר כמו יגמרו בתביעת ענק סטייל דוס סנטוס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 10:29 
גלדסטון כותב שהיה ניסיון להביא את יצחקי :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
הוא מעדיף את ביתר אבל נראה שביתר מעדיפה את ורמוט....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 12:36 
NH כתב:

יש פה פוטנציאל לפייט צמוד עם אמידו באלדה על הזר האיכותי בתולדות המועדון.

המלצת צפיה למי שמחפש קצת צחוקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 13:14 
לא מבין את זה.
מצד אחד אוהבים להתלונן פה על ניהול לא נכון כלכלית, על זה שמחתימים שחקנים כשאין כסף וכל זה.
אבל כשמחתימים שחקן בכלום כסף כמו דולי מנגה, שבתכלס אפשר רק להרוויח מזה, מתלוננים על האיכות.
אז לפחות אפשר להימנע מאג'נדת ה"תגידו שאין כסף והקהל יקבל את זה" או דברים כאלה, כי זה ברור שאם הפועל תבנה סגל חלש (כי אין כסף, אבל תתנהל נכון כלכלית), הקהל לא יקבל את זה. הקהל לא יקבל קבוצה שבאופן מודע בונה את עצמה בצורה די חלשה.

אני אישית חושב שלא צריך בכלל זר שישי.
אהיה מאוד מאוד מרוצה אם גוטמן יחליט שבומבה שחקן שצריך לשחק.
מרכז מגרש של נמה, שובשיץ' ודין.
בצדדים בומבה ועזרא.
חלוץ יחיד שוינפלד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
לא מבין את זה.
מצד אחד אוהבים להתלונן פה על ניהול לא נכון כלכלית, על זה שמחתימים שחקנים כשאין כסף וכל זה.
אבל כשמחתימים שחקן בכלום כסף כמו דולי מנגה, שבתכלס אפשר רק להרוויח מזה, מתלוננים על האיכות.
אז לפחות אפשר להימנע מאג'נדת ה"תגידו שאין כסף והקהל יקבל את זה" או דברים כאלה, כי זה ברור שאם הפועל תבנה סגל חלש (כי אין כסף, אבל תתנהל נכון כלכלית), הקהל לא יקבל את זה. הקהל לא יקבל קבוצה שבאופן מודע בונה את עצמה בצורה די חלשה.

אני אישית חושב שלא צריך בכלל זר שישי.
אהיה מאוד מאוד מרוצה אם גוטמן יחליט שבומבה שחקן שצריך לשחק.
מרכז מגרש של נמה, שובשיץ' ודין.
בצדדים בומבה ועזרא.
חלוץ יחיד שוינפלד.

אם אין כסף ולא מכוונים גבוהה אז גם לא צריך להחתים זרים זולים שככל הנראה לא טובים, יש בנוער ילדים כמו עדן הרשקוביץ שרק מחכים להזדמנות.
אבל זה קצת מצחיק להחתים זרים כמו גורבאסוב וסימיץ על חוזים גבוהים ואז לסגור את הסגל עם שחקן כמו דולי מנגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 13:46 
כל אלו ששמים שבומבה נשאר וחושבים שהוא רואי להרכב, מאיפה זה בא לכם??
לא ראיתי עוד משחק אחד סביר של בומבה.
הוא פשוט זגורי 2 רק רומני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 663 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: