bruno conti כתב:
NARKOTIKA כתב:
זה היה בסדר אם גורבסוב היה שחקן טוב ואז ההיררכיה הייתה שהוא וניקוליץ׳ פותחים, כשהגיבוי הוא ידין ורייכרט בהתאמה, ולקס הוא זה שמושאל. זה כן נשמע כמו מרכז שדה שמתאים לקבוצת צמרת.
הכל מתחיל ונגמר בזה שהוא כרגע פשוט מאוד מאכזב.
כל הקבוצה מאכזבת לא רק הוא
אני מציע להמתין איתו לפני שמורידים עליו את הגליוטינה.
יחד עם זאת אני מסכים שהוא לא צריך להיות מוגדר כשחקן הרכב
עקב ריבוי הקשרים ושינוי שיטת המשחק אם וכאשר.
מי שטוב ישחק
מסכים ואני לא חושב שהוא "מוגדר" כשחקן הרכב. זה לגיטימי שיתנו לן קצת אוויר ובטחון לפני שחורצים את דינו. שוכחים דבר אחד, הבעיה של הפועל היא ביצירת מצבים בחלק ההתקפי והיא נובעת לא רק בגלל "חוסר הצטרפות מקו שני" כמו שגוטמן טרח בזריזות לציין (אולי בגלל שזה מוריד מהאחריות שלו בבניית הסגל?), אלא גם בגלל היעדר שחקני התקפה שמסוגלים ליצור מצבים ויתרון של אחד על אחד בחלק בשליש המגרש האחרון.
אם מסתכלים על החלק שגורובסוב כביכול "אחראי" עליו, זה החלק שעבד יחסית בסדר בחצי הראשון בחיפה ו-60 דקות נגד ב"ש (שם אם אני זוכר נכון הוא הוחלף בדיוק הכובד המשחק עבר אלינו).
יכול להיות שהוא יכול באמת לתרום יותר בחלק ההתקפי ולהצטרף יותר קדימה, אבל לתפיסה הנקודתית של גוטמן הוא בסדר (קודם כל שליטה באמצע והחזקת כדור והחלק ההתקפי כבר יגיע עם הזמן והבטחון).
אני דרך אגב לא חושב שהקבוצה מאכזבת. אני ציפיתי בדיוק למה שקיבלנו בשני מחזורים הראשונים ואפילו הופתעתי לטובה מהמשחק המסוגר והיכולת לשלוט בחלקים מסוימים במשחק חוץ נגד חיפה ונגד קבוצה חזקה כמו ב"ש. כמובן שהיה נחמד אם היו עוד איזה גול או שניים, אבל היה לי ברור, גם לפי החוסר בשחקני התקפה שתהיה בעיה