תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 11:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
הוא (והמעריצים שלו) ממש נעול על התואר האדם הכי טיפש שיש, הא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
הערב שמעתי שהמו"מ בין נתניהו להרצוג הבשיל וחסרה רק החתימה של ביבי. אם נתניהו ירצה, העבודה בפנים מחר. הכל סגור. יש הכחשות רשמיות אבל לציבור אין מושג כמה זה קרוב. הכדור במגרש של נתניהו והימים/שבועות הקרובים יכריעו סופית האם תקום ממשלת אחדות בסופו של דבר.
ההימור שלי? ייתכן ונתניהו ינצל את הכניסה של העבודה לממשלה כדי לבוא חשבון עם יריביו הפוליטיים בממשלה: בנט וישראל כץ. נחיה ונראה מה יוליד יום. יש גורמים ערביים ובינ"ל שבסוד העניין והם לוחצים על המנהיגים להתעלות ולסגור ולקדם מהלך מדיני גדול ומפתיע לאחר מכן.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 16:30 
וגם עוד שנייה אוליגרך עם שורשים קומו-סוציאליסטיים משקיע בהפועל מיליארד דולר, מביא את ליגת האלופות וגורם למכבי לרדת ליגה אחרי שגולדהאר מבצע מכירת חיסול.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
"גורמים ערביים" + "מהלך מדיני גדול" זה בעצם "אלוהים אדירים אנחנו לא יודעים מה אובמה מתכנן לנו בין נובמבר לינואר בבקשה בבקשה בואו נעשה כאילו אנחנו מביאים את השלום ונוריד אותו מהגב שלנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 16:57 
הרצוג והליכוד סיכמו עקרונית על שלום כלל עולמי.
נותרה רק החתימה של ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
"גורמים ערביים" + "מהלך מדיני גדול" זה בעצם "אלוהים אדירים אנחנו לא יודעים מה אובמה מתכנן לנו בין נובמבר לינואר בבקשה בבקשה בואו נעשה כאילו אנחנו מביאים את השלום ונוריד אותו מהגב שלנו".

נכון. ביבי חושש ובצדק ממהלך אמריקאי אחרון של ממשל אובמה ומנסה להקדים תרופה למכה ע"י צירוף הרצוג. די ברור שלא יצא כלום מהממשלת המורחבת ומהיוזמה של אובמה-קרי. נתניהו ימסמס הכל כפי שרק הוא יודע והרצוג ישמש כשחפ"ץ שלו. הרצוג יבין שגם אותו רימו ונתניהו יצחק כל הדרך אל הקלפי, בפעם המי יודע כמה.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
ראש חודש אלול הגיע ואיתו המאבק על השבת, האות הנצחית בין בני ישראל לקב״ה. אוי ליהודים שעושים שבתם חול, אוי להם בעולם הזה ובעולם הבא. המדינה רועשת וגועשת על כמה עומסי תנועה ועל אי נוחות של כמה שבועות לאזרחים ולחיילים (כמובן, הנשק הכי פופולסטי שיש). מזכיר סיפור על ר׳ ישראל מסלנט, שהתהלך ברחובה של עיר בזמן בצורת. תפסוהו כמה מתושבי העיר היהודים וגערו בו: ״איך חיים ככה? איך חיים?!״. השיב להם: ״אתם דואגים איך חיים? אני דואג איך מתים, שזוהי דאגה גדולה הרבה יותר״. שכולנו נדאג פחות לעולם הזה ויותר לעולם הבא.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 01:08 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
ראש חודש אלול הגיע ואיתו המאבק על השבת, האות הנצחית בין בני ישראל לקב״ה. אוי ליהודים שעושים שבתם חול, אוי להם בעולם הזה ובעולם הבא. המדינה רועשת וגועשת על כמה עומסי תנועה ועל אי נוחות של כמה שבועות לאזרחים ולחיילים (כמובן, הנשק הכי פופולסטי שיש). מזכיר סיפור על ר׳ ישראל מסלנט, שהתהלך ברחובה של עיר בזמן בצורת. תפסוהו כמה מתושבי העיר היהודים וגערו בו: ״איך חיים ככה? איך חיים?!״. השיב להם: ״אתם דואגים איך חיים? אני דואג איך מתים, שזוהי דאגה גדולה הרבה יותר״. שכולנו נדאג פחות לעולם הזה ויותר לעולם הבא.

אלוהים ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 01:10 
סמל אישי של המשתמש
בעולם הבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 01:11 
Officer Barbrady כתב:

ברשותך אני אדאג בכל זאת שהולכת להיות לי מחר עוד שעה מסריחה בפקקים בגלל ויכוח בין כמה מפגרים שרק אלוהים יודע איך יש להם השפעה על החיים שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 03:35 
סמל אישי של המשתמש
אם רק החילונים היו מפסיקים להתעסק בשנאת חרדים כל הזמן
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 06:07 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

הרי מה זה אי הנוחות של כמה עשרות אלפי אנשים שמנסים להתפרנס בכבוד ולשרת את המדינה שלהם לעומת אי הנוחות של קדושים טהורים שכמותך כשהם שומעים שמישהו עובד בשבת? שקודם יסגרו את הכדורגל ואת כל הפורומים שעוסקים בכדורגל.

בוא נעשה ככה: אתה תדאג לעבור במהירות לעולם הבא ולקחת איתך את כל הקדושים הטהורים שיוצאים מגדרם בשביל לקבוע לכולם איך להתנהל, אני אדאג לאסוף המלצות עבורך (וגם עבור romario, כמובן) כדי שתזכו שם למקום טוב.

למי שתהה מה המשמעות של "מדינה יהודית", אז זה זה...

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 08:07 
Officer Barbrady כתב:

רק אחרי זה אל תתלוננו שיש שינאת חינם כלפיכם,
כי כל גרם של שינאה אתם מרויחים ביושר (על גבם של מאות אלפים שנאלצים לחיות בכפיה לגחמות המטומטמות שלכם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
תמונה

אם אנחנו כאלה חזקים ובריונים אולי כדאי שנאכל את הקינדרלעך מהצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

אחי היקר, נציג הטפילים היקר,
סור לך, יחד עם חבריך הטפילים ואלוהייך, למדינה שתסכים לקבל אותך כאזרח או לחילופין הקם לך מדינה שבנויה על השריעה היהודית.
כמה זמן אתה נותן לעצמך? לדעתי, אתם לא תשרדו יותר מחמש דקות במדינה עצמאית. אזרחים שלא משלמים מסים, לא דואגים לבטחון, ברובם לא מצטרפים לכח העבודה- איזו מדינה תהיה לכם בלי ביטוח לאומי?
ואתם עוד מעיזים להלין על תחבורה ציבורית? בזכות התחבורה יש לכם כסף להשריץ, הואיל ואותם אזרחים הצורכים את התחבורה עושים זאת בכדי להגיע לעבודתם המשלמת מסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 10:11 
Jugband כתב:
Officer Barbrady כתב:

סור לך, יחד עם חבריך הטפילים ואלוהייך, למדינה שתסכים לקבל אותך כאזרח או לחילופין הקם לך מדינה שבנויה על השריעה היהודית.
כמה זמן אתה נותן לעצמך? לדעתי, אתם לא תשרדו יותר מחמש דקות במדינה עצמאית. אזרחים שלא משלמים מסים, לא דואגים לבטחון, ברובם לא מצטרפים לכח העבודה- איזו מדינה תהיה לכם בלי ביטוח לאומי?
ואתם עוד מעיזים להלין על תחבורה ציבורית? בזכות התחבורה יש לכם כסף להשריץ , הואיל ואותם אזרחים הצורכים את התחבורה עושים זאת בכדי להגיע לעבודתם המשלמת מסים.

בשביל מה לטנף? יום ראשון בבוקר.
תנשום עמוק
די עם שנאת חינם כבר מכל הכיוונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
באמת די עם השנאה. קצת מסורת חברים, מה אתם עושים סיפור. מדינה יהודית. תהיו גאים במורשת שלכם.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 10:17 
קומוניסים כתב:
Jugband כתב:
Officer Barbrady כתב:

ואתם עוד מעיזים להלין על תחבורה ציבורית? בזכות התחבורה יש לכם כסף להשריץ , הואיל ואותם אזרחים הצורכים את התחבורה עושים זאת בכדי להגיע לעבודתם המשלמת מסים.

תנשום עמוק

אז זהו שהשנאה היא ממש לא בחינם,
החרדים/דתיים/חולי הנפש עם החבר הדימיוני מרוייחים אותה כל יום מחדש.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 10:25 
רק בריאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 10:25 
קומוניסים כתב:
Jugband כתב:
Officer Barbrady כתב:

תנשום עמוק

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
אז אני מבין שכל הביקורת של כותבי הפורום כלפי התקשורת הממוסדת והספינים הכל כך פופוליסטים והרדודים שלה, נעלמת כשמדובר בחרדים. כל ההתנגדות למיינסטרים הארצישראלי/ציוני נזרקת כשהמותקף לובש שחור לבן (אגב, צדיק אחד בסדום הוא אנטי-בית״ר). אף אחד לא מעלה על דעתו שכץ באופן מפתיע אישר 30 עבודות בשבת, שכשכל עבודה כזאת צריכה לקבל אישור מהחרדים. יתרה מכך, אף אחד לא מעלה על דעתו שאפשר להשבית רכבת פעם ב, ביום חול, על מנת לבצע עבודות. רחמנא ליצלן, החיילים יסעו באוטובוסים!! כשאני הייתי חייל, כדי לצאת הביתה הייתי צריך לקום ב4 בבוקר, לצחצח את המגורים ולתפוס את האוטובוס של 5 בבוקר, כי יש רק 3 אוטובוסים כאלה ביום. הייתי מגיע הביתה אחרי 5-6 שעות נסיעה. אבל חלילה שהחיילים יסעו עוד חצי שעה-שעה באוטובוס. אבל זה לא באמת החיילים או האזרחים, זה לא עומסי התנועה הזמניים, זה שינאה. זה שינאה למיעוט, שאפשר לשנוא אותו כי הוא לא מיעוט אתני, זאת שינאה שמוזנת ע״י התקשורת, שינאה לאוכלוסייה מוחלשת, מודרת (גם אם מרצון), דמוניזציה by the book. הרי הרבה יותר קל לשנוא מישהו שלא מגיב כשמכים אותו. הרבה יותר קל לאישה להטריד מינית חרדים מאשר לעשות דבר כזה למתנחלים, ערבים, חילונים. כי בחרדי אפשר לבעוט כשהוא על הקרקע, הוא כנראה לא יעשה כלום, ובדיוק בגלל זה אפשר לשנוא אותו יותר.

ואגב ג׳וגבאנד, אתה מוזמן לברוקלין ולעוד עשרות קהילות חרדיות אוטונומיות בארה״ב, תראה איך הם מסתדרים יפה מאוד מבחינה כלכלית ובטחונית. בין הקהילות היחידות בארה״ב שאשכרה הקימו לעצמם ארגוני בטחון (השומרים) והצלה (איחוד הצלה) אוטונומיים ומתפקדים נפלא. אני בטוח שלא תהיה להם בעיה לנהל מדינה ואפילו נראה לי שהם יעשו את זה יותר טוב מהציונים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 11:09 
נסו למנוע מהחרדים ולו דבר אחד קטן שקשור באמונתם: צמיגים יעלו באש, הרחובות יעלו בלהבות, שוטרים יקבלו אבנים לראש והם יזעקו "גוועאלד" על כך שמונעים מהם זכויות יעני דמוקרטיות.
ובאותה נשימה, הם שולטים באיך נתחתן, עם מי נתחתן, איך נעשה ילדים, עם מי נזדיין, איפה נצעד, את מי נאהב, מה נאכל, כמה כסף נשלם להם, ועכשיו גם מונעים מאיתנו את תנועת הרכבות, חופש התנועה.
אתה חייל? לך ברגל מצריפין לבית של ההורים או שתשלם מה-400 שח משכורת צבאית העלובה שלך 100 שח על מוניות ואוטובוסים.
את אם חד הורית ובלי רכב? תיסחבי במוצאי שבת עם הילדים באוטובוס רעוע של אגד. תמותי, אין רכבות.
אתה סתם אזרח של מדינת ישראל שמשלם מיסים, משרת את המדינה ועובד קשה כדי להפריש להם חצי מהמשכורת? אתה בעוצר שישי שבת.

אין איך לסובב את זה: מפלגות ההחרדים שולטות בחיים שלנו ורומסות את הזכויות שלנו. ואני? אין לי טיפת כבוד לאמונה של אנשים שמבקשת לרמוס אותי.

פוסט מפייסבוק שאי מאוד מסכים איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 11:20 
ציטוט:
Alon-Lee Green
1 hr ·
אתם שומעים את השקט הזה שבוקע מלשכותיהם של חברי הכנסת החרדים? שמים לב לעובדה שכמעט ולא קראתם הבוקר ציטוטים של חברי הכנסת מש"ס ומיהדות התורה? הסיבה לכך היא פשוטה: המשבר הזה הוא לא משבר חילוני-חרדי, כמו שרוצים שנחשוב, אלא נטו משבר פנים ליכודי. הקרב בין ישראל כץ לבנימין נתניהו הוא זה ששיתק את תחבורת הרכבות והוא זה שתקע למעלה מ-100 אלף נוסעים בלי פתרונות תחבורה. אז כשאנחנו באים למחות נגד הסיפור המטורף והמטורלל הזה, ובצדק, כדאי שנזכור שכל מיני אמירות כמו "מדינת הלכה" או "ביבי נכנע לחרדים" - רק מתדלקות שנאה לא נחוצה כלפי החרדים שבתכלס, לא באמת אחראים לכאוס הזה. שנאה שהיתה צריכה לעבור מהעולם כי אנחנו באמת כבר לא בשנות התשעים. אז בואו נתקדם.

פוסט אחר מהפייסבוק שאיתו דווקא אני מאוד מסכים.

ובנימה אישית, בחייאת רבאק. מי שלא שם לב שעובדים עליו בעיניים, שיקרא מה סימה קדמון כתבה על זה השבוע.
מאז קום המדינה מתבצעות עבודות רכבת בשבת, ולא רק שמתבצעות אלא הן מתבצעות לפי החוק.
אלא מה? ישראל כץ מנסה לעשות שרירים על ביבי, ואז ביבי מזמן שבועיים אחרי את ליצמן ודרעי כדי "לאשר" עבודות רכבת בשבת. מסתבר שפתאום אחרי 60 שנה צריך לאשר משהו שקורה בהתאם לחוק. קטע.
עכשיו, אולי בזה אופיסר לא יודה כי הוא לא פוליטיקאי, אבל יש דברים שליצמן לא יכול לאשר אבל יכול להעלים עין כשהם קורים. אז 60 שנה העלימו עין, וכשהגיעה השעה לונדטה אישית נגד שר התחבורה, אז מחוללים התנגדות יש מאין.
אז כל מי שיש לו בעיות (כולל כותב שורות אלה, שבגלל השביתה תקוע בתל אביב במקום לנסוע ללימודים), שישתדל להפנות את הזעם שלו לאחראי האמיתי:
תמונה

נערך לאחרונה על ידי Noam בתאריך 04 ספטמבר 2016, 11:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 11:30 
העיקר שיש את מי לשנוא... בדיוק כמו הימין שמוציא את הזעם שלו על פלסטינים.
ודרך אגב, אני מתנגד לחלוטין להשבתה של הרכבת, אפילו שאני ירושלמי ועל הזין שלי זה ממילא לא רלוונטי לנו, אבל זה פוגע באחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 11:47 
קשקוש מוחלט,
ליצמן יודע טוב מאוד מה קורה, הוא גם התראיין בבוקר ואמר שאין באמת עומס, התנועה זורמת, שלא צריכים לעבוד פה בשבת וחבל שהתחילו. בנימה של "חבל שהגענו למצב שאנחנו צריכים לאיים כדי שזה ייפסק"
אני הרבה פעמים בצד של לגרום לאנשים לשים לב שהכל פוליטיקה מכוערת של מי שבאמת בשלטון, אבל לפטור לגמרי את החרדים ממה שקרה פה זה מגוחך.
100%anti beitar כתב:

ודרך אגב, אני מתנגד לחלוטין להשבתה של הרכבת, אפילו שאני ירושלמי ועל הזין שלי זה ממילא לא רלוונטי לנו, אבל זה פוגע באחרים.

לא הבנתי את המשפט הזה, מה זה אומר אני מתנגד להשבתה של הרכבת? זה נקודת זכות?
יש מישהו בעד ההשבתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 12:08 
נקודת זכות? הא?
להראות שזה פשוט לא סותר בשום צורה לחשוב שההשבתה זה ממש לא סבבה, ושעדיין יש שנאת חרדים מיותרת גם אם יש להם חלק בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 12:57 
Officer Barbrady כתב:
אז אני מבין שכל הביקורת של כותבי הפורום כלפי התקשורת הממוסדת והספינים הכל כך פופוליסטים והרדודים שלה, נעלמת כשמדובר בחרדים. כל ההתנגדות למיינסטרים הארצישראלי/ציוני נזרקת כשהמותקף לובש שחור לבן (אגב, צדיק אחד בסדום הוא אנטי-בית״ר). אף אחד לא מעלה על דעתו שכץ באופן מפתיע אישר 30 עבודות בשבת, שכשכל עבודה כזאת צריכה לקבל אישור מהחרדים. יתרה מכך, אף אחד לא מעלה על דעתו שאפשר להשבית רכבת פעם ב, ביום חול, על מנת לבצע עבודות. רחמנא ליצלן, החיילים יסעו באוטובוסים!! כשאני הייתי חייל, כדי לצאת הביתה הייתי צריך לקום ב4 בבוקר, לצחצח את המגורים ולתפוס את האוטובוס של 5 בבוקר, כי יש רק 3 אוטובוסים כאלה ביום. הייתי מגיע הביתה אחרי 5-6 שעות נסיעה. אבל חלילה שהחיילים יסעו עוד חצי שעה-שעה באוטובוס. אבל זה לא באמת החיילים או האזרחים, זה לא עומסי התנועה הזמניים, זה שינאה. זה שינאה למיעוט, שאפשר לשנוא אותו כי הוא לא מיעוט אתני, זאת שינאה שמוזנת ע״י התקשורת, שינאה לאוכלוסייה מוחלשת, מודרת (גם אם מרצון), דמוניזציה by the book. הרי הרבה יותר קל לשנוא מישהו שלא מגיב כשמכים אותו. הרבה יותר קל לאישה להטריד מינית חרדים מאשר לעשות דבר כזה למתנחלים, ערבים, חילונים. כי בחרדי אפשר לבעוט כשהוא על הקרקע, הוא כנראה לא יעשה כלום, ובדיוק בגלל זה אפשר לשנוא אותו יותר.

ואגב ג׳וגבאנד, אתה מוזמן לברוקלין ולעוד עשרות קהילות חרדיות אוטונומיות בארה״ב, תראה איך הם מסתדרים יפה מאוד מבחינה כלכלית ובטחונית. בין הקהילות היחידות בארה״ב שאשכרה הקימו לעצמם ארגוני בטחון (השומרים) והצלה (איחוד הצלה) אוטונומיים ומתפקדים נפלא. אני בטוח שלא תהיה להם בעיה לנהל מדינה ואפילו נראה לי שהם יעשו את זה יותר טוב מהציונים.

קח את זה ממישהו ששרף איזה 10-15 הודעות באחד האשכולות על הזכות שלכם לא ללמוד לימודי ליבה (ועל הדמוניזציה של החברה החרדית), אתה חרטטן בשקל.
הבעיה המרכזית במדינה הזאת היא היעדר תחבורה ציבורית בשבת, וכשהיא תתוקן אתה מוזמן להמשיך לשמור שבת כהלכתה ואולי גם לעבוד באגד תוך כדי שזכויותיך הדתיות נשמרות - אבל אם אפשר, בבקשה להפסיק להתקרבן כשהאדמורי"ם שלך מתעללים באוכלוסיות הכי חלשות בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 13:07 
"הבעיה המרכזית במדינה הזאת היא היעדר תחבורה ציבורית בשבת".

אתה באמת חושב כך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 13:36 
אני אמנם 3 חודשים אחרי כולם, אבל מי מתנדב להסביר לי מה העניין עם ביבי והשיער הסגול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: