סימרוטיץ כתב:
redrony כתב:
הוקיץ' כתב:
redrony כתב:
Noam כתב:
ובצדק.
למה בצדק בדיוק?
כי הוכחת שהוא עשה שביתה איטלקית? כי קל לעשות את המוות לילד מהיציע?
העיקר קהל שתומך בקבוצה שלו
לא צריך הוכחה כדי לדעת שהוא עשה שביתה איטלקית, צריך רק זוג עיניים.
וקבוצה שהעונה שלה תלויה בשגיב יחזקאל זו קבוצה שתילחם נגד הירידה. למזלנו זה לא המצב.
לא, זו הפרשנות שלך.
ואני כמובן לא חושב שהעונה של הפועל תלויה בו, אבל אני חושב שהוא שחקן עם פוטנציאל אדיר ומכירה שלו היא טעות, בטח שזה למכבי
בוא מר רוני האדום, האר את עינינו מה היה במשחק?
אשמח גם לתובנה חלופית להתנהגות שלו, ואם אתה טוען שלא היתה התנהגות חריגה אז באמת שאין בסיס לדיון
אני לא טוען כלום, ראיתי בדיוק כמוך מה היה. יש שחקנים עצלנים, יש שחקנים טיפשים, יש שחקנים שברגע נתון אין להם כח לרוץ. יכול לגם להיות שהוא עלה ועשה שביתה איטלקית. אבל מכיוון שאני לא יודע את זה בוודאות, ואני לא מתיימר להיות שופט עליון, אני מעדיף להסתכל על טובת המועדון. טובת המועדון בעיניי, היא:
1. אם השחקן נשאר לתמוך בו.
2. בעיניי לא נפטרים משחקן מוכשר אחרי רבע שעה שהוא עיצבן את כולם, ואפילו לא אם הוא עלה ועשה שביתה איטלקית. אם זו המסקנה שאכן הגיעו אליה, שהוא עשה דווקא, אני מצפה מהמועדון שיעניש אותו בחומרה, שיבינו למה הוא עשה את זה ויפעלו לפי זה, אבל בצורה כזו שתהיה טובה לכולם, גם עכשיו וגם עוד שנתיים שלוש קדימה. בשביל זה צריך לדעת לטפל גם בשחקנם בעייתיים וילדי זין, כי ילד זין כזה לקח למכבי 3 אליפויות רצופות לבד.
אז יחזקאל הוא לא זהבי ואני בספק אם יהיה, אבל לא בא לי לגלות עוד שנתיים שנפטרנו משחקן מצוין רק כי לא ידענו לטפל בו עכשיו