villa crespo כתב:
עומר מ. כתב:
עוד פעם אוהדי הפועל עם העקרונות והאג׳נדות. לי יש אג׳נדה אחת והיא קבוצת כדורגל חזקה להפועל תל אביב ואם המאמן שלי חושב שבשביל זה צריך למכור ילד זין שעושה פוזות מהיום הראשון שלו בהפועל ולא נתן עונה אחת טובה במעל מיליון יורו אני איתו. בלי עקרונות מטופשים על מכבי ועסקים ובלה בלה בלה, רק עקרון אחד - הפועל תל אביב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
עקרונות מטופשים עלק.
איך אני אוהב את האוהדים המתנשאים של הפועל, שמנתחים את הדברים ללא רגשות ובקור רוח עלק.
תכף גם תגיד לי שהפועל זה עסק כלכלי ואני צרכן.
יש פה בן אדם שמהיום שהוא הגיע לא מפסיק לדבר עם שחקנים של הפועל, תחת חוזה. אז אחרי שהוא הביא למכבי כל שחקן שהיה בהפועל.
כשהוא סיים איתם, הוא התחיל להביא שחקנים שמשחקים בהווה בהפועל.
זה התחיל עם טל בן חיים, שאז הוא ניצל חוזה שכולו פשע כדי לקחת אותו. והפועל במקום לבלוע את הרוק ולהגיד שזה היה השחקן האחרון שהכלב הזה לוקח לנו (ועל הדרך גם למחוק את הלוזונים), הסכימה למהלך משפיל שיעביר גם את גילי ורמוט, שהיה הסמל הכי גדול שלנו, וזה אחרי שג'ורדי קרויף מדבר איתו שנים כשהוא תחת חוזה בהפועל.
והיום הוא ממשיך לדבר עם שחקנים של הפועל ואדון כבירי, הסמרטוט רצפה הזה, נותן לזה יד, במקום להגיד לג'ורדי קרויף לחפש את החברים שלו.
ומה יקרה מחר? ג'ורדי קרויף ימשיך לפתות שחקנים של הפועל תחת חוזה, כי הוא יודע שאפשר ושתמיד יהיה מי שיתכופף.
גניבת דעת.
טב"ח עבר כי היה סעיף שאיפשר את זה והשותף שלך לוזון היה לחוץ על הכסף. להפועל לא היה say בעניין.
ורמוט לא היה עובר למכבי אם הפועל לא היתה רוצה למכור אותו. כואב, אבל יותר מאשר שגילי רצה את מכבי ומכבי רצתה את גילי, רמון רצה את הכסף של הקנדי.
עכשיו יחזקאל, יש לך ספק שאם גוטמן מאמין בשחקן ובונה עליו הוא לא זז לשום מקום? גוטמן לא רוצה אותו ומכבי אולי היחידה שרוצה ויכולה לשלם עבורו סכומים כאלו.
איך אני יודע? כי בין לבין היה גם את שוינפלד שמכבי מאד רצתה בקיץ אבל הפועל לא הסכימה למכור והוא נשאר אצלה.
אז כדאי להרגיע עם הפאניקה המיותרת ממר קרויף והמיליונים של הבוס שלו.
אני אפילו לא מתייחס להערה על שחקני עבר. זה פשוט מגוחך.
מה גניבת דעת? דעת בדיוק מה שאני כתבתי.
אמרתי שבטב"ח לא היה לנו מה לעשות, כי זה היה חוזה פושע שחתמה עליו ההנהלה הקודמת.
לגבי ורמוט, גם אמרתי שזה לא היה מתבצע, אם לא היה שיתוף פעולה מצד הפועל.
אבל טב"ח היה צריך להיות השחקן האחרון שעובר לקרויף, במקום זה הוא ממשיך לדבר עם שחקנים שלנו והפועל ממשיכה לשתף איתו פעולה.
אגב, גם אותי לא מעניין גוטמן והרצונות שלו. מבחינה מקצועית אני לעולם לא אתערב ושיעשה מה שהוא מוצא לנכון. אבל להחליט אם הוא עובר למכבי או לא, זו החלטה של ההנהלה. לא של גוטמן. כנ"ל אם גוטמן רוצה להחזיר את ורמוט. הוא יכול לרצות. למה אני אמור לשתוק על זה?