תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 21:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שגיב יחזקאל
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 13:29 
לא מבין איך יש פה קשר לקבוצה או מועדון קטן,דיי לחפש את הרע כל הזמן
גוטמן לא מחזיק ממנו כמו מאבועביד ורוצה למכור אותו ולהביא שחקן אחר,מה לא בסדר בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 13:31 
לא עניין של מועדון קטן לדעתי, יותר עניין של התרפסות בפני הכסף של הגביר הקנדי ושליחו הפרזיט. הפועל מעבירה פה מסר שהארנק מטורונטו יכול בסופו של יום לקחת לה כל שחקן שימצא חן בעיני העלוקה האובססיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 13:33 
נועם שחם כתב:
דל פיירו כתב:
טוב אני לא חושב שיש משהו טוב בעסקה בה מוכרים שחקן צעיר ומבטיח בתמורה לכסף. כל עסקה שמפסידים שחקן מהסוג הזה בגלל קושי לסגור סגל ראוי, ובגלל קושי לשלם משכורות או כל תשלום אחר מדכא אותי. העניין הבעייתי יותר הוא שכן היה אפשרי לבנות השנה סגל ראוי, אפילו רזה יותר עם פחות שחקני קישור, וכך היה אפשר לשמור את יחזקאל ולא להתחיל לחפש חלוצים דרג ב' וכמה מזומנים. אנחנו חוזרים להתנהל כמו קבוצה קטנה, אחרי שדווקא נוצרה תחושה שאנחנו לא מתכוונים להיות כזו קבוצה בעסקת רייכארט.

השאלה היא לא למה מתכוונים אלא מה מסוגלים. קצת קשה להתנהל כמו "קבוצה גדולה" כשאין לך כסף לממן את זה.

אבל גם במצב הזה לא מוכרים שחקן שמרוויח כל כך מעט ויש לו את היכולות להיות שחקן טוב, גם אם עדיין לא ממיש את הפוטנציאל שלו.
בכלל, אנשים פה יורדים עליו בגלל הרבע שעה הזו. שכחו כבר שאביחי ידין וזהבי עשו פעם שביתה איטלקית שבגללה הפסדנו משחק לק"ש. לא יודע מה היה בשבת, אני כן יודע שהאינטרס של כולם הוא להתקדם הלאה ולהפיק מהשחקן הזה את התועלת המירבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
הפועל מעבירה פה מסר שהארנק מטורונטו יכול בסופו של יום לקחת לה כל שחקן שימצא חן בעיני העלוקה האובססיבית.
איך זה מסתדר עם סיפור שוינפלד, שהוכיח את הדבר ההפוך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
א. אם ידין וזהבי עשו את זה, הם עשו את זה כשזה נראה כמו יום חלש שלהם. לא מופגן כמו הדרעק הקטן שהשתין מהמקפצה.
ב. יחזקאל לא יהיה חצי מזהבי ולא יתרום להפועל רבע ממה ששני אלה נתנו לה, גם אם ישחק בה כל הקריירה.
ג. טוב שלא הזכרת באותה נשימה שסיני, קוקוס, יאנקה והחבר'ה לא התייצבו למשחק ב-89 וקיבלנו הפסד טכני. בנוגע אליהם תקרא שוב את הסעיף הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 13:39 
ערן כתב:
טכנית לארז כתב:
הפועל מעבירה פה מסר שהארנק מטורונטו יכול בסופו של יום לקחת לה כל שחקן שימצא חן בעיני העלוקה האובססיבית.

אכן מקרה שוינפלד הראה הפוך, ועדיין יש אצלי לפחות מין תחושה כזו ש3 מכל 4 הם ירצו לקחת לנו הם יקחו בזכות הכסף. הלוואי ואני טועה, אבל לתת להם את שגיב, תדמיתית (מונח שהשתמשו בו הרבה בסאגת שוינפלד), זה לא נראה טוב, בעיני לפחות.
עצם זה שהם מרשים לעצמם להתעניין בכל שחקן שני שלנו, זה מעצבן. הייתי רוצה שהפועל תעביר מסר שיחפשו שחקנים במקום אחר.

נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז בתאריך 30 אוגוסט 2016, 13:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 13:40 
לקבוצות גדולות יש גב כלכלי. גולדהאר, שחר, אלונה, כנראה שיש איזה סיבה מסוימת שאנחנו צריכים למכור שחקנים, אני מנחש שזה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 13:40 
1.2 מליון על שגיב יחזקאל אני מוכר וגם מוצץ לגולדהאר. כולם אומרים "לא לעשות איתם עסקים".
בעיני למכור להם את שגיב יחזקאל ב1.2 מליון זה לא לעשות איתם עסקים, זה ל*יין אותם בתחת.
יש שם משאבת כסף ואין סיבה שלא ננצל את זה בצורת מחירים פסיכיים על ילדים חסרי אופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 13:41 
hapoel15 כתב:
1.2 מליון על שגיב יחזקאל אני מוכר וגם מוצץ לגולדהאר. כולם אומרים "לא לעשות איתם עסקים".
בעיני למכור להם את שגיב יחזקאל ב1.2 מליון זה לא לעשות איתם עסקים, זה ל*יין אותם בתחת.
יש שם משאבת כסף ואין סיבה שלא ננצל את זה בצורת מחירים פסיכיים על ילדים חסרי אופי.

ה1.2 מליון האלה לא מזיזים להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 13:44 
טכנית לארז כתב:
לא עניין של מועדון קטן לדעתי, יותר עניין של התרפסות בפני הכסף של הגביר הקנדי ושליחו הפרזיט. הפועל מעבירה פה מסר שהארנק מטורונטו יכול בסופו של יום לקחת לה כל שחקן שימצא חן בעיני העלוקה האובססיבית.

אין קשר
אם גוטמן בונה על שגיב הוא לא היה נמכר גם תמורת 2 מיליון יורו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 13:45 
טכנית לארז כתב:
hapoel15 כתב:

ה1.2 מליון האלה לא מזיזים להם.

מעולה. אז שיביאו ושיקחו את שגיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 13:46 
Yalla Hapoel כתב:
טכנית לארז כתב:

אין קשר

אולי. עדיין, שורה תחתונה אתה מעביר שחקן למכבי. זה לא נראה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 13:46 
ערן כתב:
טכנית לארז כתב:

זה לא מסתדר, כל אחד רושם פה תיאוריות מפוצצות על סמך כלום
שגיב יכול להיות הצלחה אדירה בעתיד ואז נבכה איך פספסנו אותו, ובאותה מידה יכול להמשיך להיות הילד זין שעסוק בעצמו כמו היום ואז 1.2 מיליון יורו תהיה עקיצת השנה
ואם על עופר ורטה מכבי הייתה מציעה מיליון יורו גם לא היה צריך למכור? וכשעשינו טרייד בין מארקש לפנטסיל גם היה אסור כי זה עם מכבי?
הפועל צריכה לעשות מה שטוב להפועל, והאמת שקשה לי להגיד מה נכון במקרה הזה
מבחינת כישרון שגיב יכול להיות מהר מאוד מהשחקנים המובילים בליגה, מצד שני הוא לא עושה סימנים של אחד שהולך לממש אותו בקרוב. אם התחליף שלו זה אחמד עאבד אני לחלוטין נגד העסקה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 13:48 
טכנית לארז כתב:
Yalla Hapoel כתב:
טכנית לארז כתב:

אין קשר

גם 0 שערים בחמישה משחקים לא נראה טוב, וגם לשרוד את הליגה במחזורים האחרונים, נראה לא משהו. אני מעדיף גולים שלא יראו טוב אם אפשרי להביא אותם בעזרת שחקן ביורו או דולרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 13:51 
chimpfive כתב:
טכנית לארז כתב:
Yalla Hapoel כתב:
טכנית לארז כתב:

אין קשר

גם 0 שערים בחמישה משחקים לא נראה טוב, וגם לשרוד את הליגה במחזורים האחרונים, נראה לא משהו. אני מעדיף גולים שלא יראו טוב אם אפשרי להביא אותם בעזרת שחקן ביורו או דולרים.

ומי מבטיח לך שתתן גולים עכשיו בלי שגיב (שלדעתי היה חייב לקבל צ'אנס בתור חלוץ ליד שוינפלד)?
יש לא נראה טוב על המגרש, שזה איך שהפועל נראית מאז דצמבר 2012, ויש לו נראה טוב תדמיתית. שני דברים שונים בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 13:55 
נראה טוב או לא,
כרגע איך שזה נראה לי, זאת תהיה ההצעה הכי גבוה שאי פעם נקבל עליו וזאת תהיה טעות לא למכור אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 13:56 
Charlie כתב:
א. אם ידין וזהבי עשו את זה, הם עשו את זה כשזה נראה כמו יום חלש שלהם. לא מופגן כמו הדרעק הקטן שהשתין מהמקפצה.
ב. יחזקאל לא יהיה חצי מזהבי ולא יתרום להפועל רבע ממה ששני אלה נתנו לה, גם אם ישחק בה כל הקריירה.
ג. טוב שלא הזכרת באותה נשימה שסיני, קוקוס, יאנקה והחבר'ה לא התייצבו למשחק ב-89 וקיבלנו הפסד טכני. בנוגע אליהם תקרא שוב את הסעיף הקודם.

א. זה נח לך להגיד, אבל זה פשוט לא נכון. שניהם עשו את זה בצורה מאוד בוטה וגם אם הם היו עושים את זה "חכם" זה לא לזכותם (הפועל קיבלה רביעיה במשחק הזה אגב). יחזקאל אני לא ממש יודע מה היה הסיפור שלו בשבת. אם יגלו שהוא עשה שביתה איטלקית באמת, הוא צריך לחטוף, אבל בחוכמה. לא כזו שתיתן למכבי שחקן שיאכיל אותנו מרורים במשך כמה שנים טובות.
ב. איך אתה יודע מה יהיה עם יחזקאל, אין לי מושג. אולי אתה צודק. אני לא בטוח כמה אנשים חשבו ב-2009 בעודם מקללים את זהבי אחרי עוד איבוד כדור (וגם ב-2010 אגב) שהוא יהיה מה שהוא יהיה.
ג. זו כבר סתם דמגוגיה שלא שווה התייחסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 13:56 
pokara כתב:
נראה טוב או לא,
כרגע איך שזה נראה לי, זאת תהיה ההצעה הכי גבוה שאי פעם נקבל עליו וזאת תהיה טעות לא למכור אותו.

אפשר בהחלט לראות את הדברים בגישה כזו. הגישה שלי אומרת שעדיף למכור אותו לקבוצה שאינה מכבי, גם אם נקבל עליו 300,000 פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
דל פיירו כתב:
טוב אני לא חושב שיש משהו טוב בעסקה בה מוכרים שחקן צעיר ומבטיח בתמורה לכסף. כל עסקה שמפסידים שחקן מהסוג הזה בגלל קושי לסגור סגל ראוי, ובגלל קושי לשלם משכורות או כל תשלום אחר מדכא אותי. העניין הבעייתי יותר הוא שכן היה אפשרי לבנות השנה סגל ראוי, אפילו רזה יותר עם פחות שחקני קישור, וכך היה אפשר לשמור את יחזקאל ולא להתחיל לחפש חלוצים דרג ב' וכמה מזומנים. אנחנו חוזרים להתנהל כמו קבוצה קטנה, אחרי שדווקא נוצרה תחושה שאנחנו לא מתכוונים להיות כזו קבוצה בעסקת רייכארט.

השאלה היא לא למה מתכוונים אלא מה מסוגלים. קצת קשה להתנהל כמו "קבוצה גדולה" כשאין לך כסף לממן את זה.

אבל גם במצב הזה לא מוכרים שחקן שמרוויח כל כך מעט ויש לו את היכולות להיות שחקן טוב, גם אם עדיין לא ממיש את הפוטנציאל שלו.
בכלל, אנשים פה יורדים עליו בגלל הרבע שעה הזו. שכחו כבר שאביחי ידין וזהבי עשו פעם שביתה איטלקית שבגללה הפסדנו משחק לק"ש. לא יודע מה היה בשבת, אני כן יודע שהאינטרס של כולם הוא להתקדם הלאה ולהפיק מהשחקן הזה את התועלת המירבית

אני מסכים.
יכול להיות שאין מספיק כסף כדי להתנהל כקבוצה גדולה אבל הפתרון של להרוויח את הכסף ממכירת שחקן מבטיח עם משכורת נמוכה שעוד לא מימש את הפוטנציאל שלו, מעידה רק על תכנון לקוי לא על חוסר ברירה כלכלי. אני מניח שאנחנו לא רוצים להפוך להפועל פתח תקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
pokara כתב:
נראה טוב או לא,

אפשר בהחלט לראות את הדברים בגישה כזו. הגישה שלי אומרת שעדיף למכור אותו לקבוצה שאינה מכבי, גם אם נקבל עליו 300,000 פחות.

זה היה נכון מבחינה סנטימנטלית אם היה מדובר בשחקן שובר שוויון שיחזק אותם בוודאות במאבק על האליפות (שוינפלד לדוגמא).
שגיב יחזקאל רחוק מלהיות שחקן כזה גם אם יש לו פוטנציאל להיות אחד בעתיד, לכן שמוכרים שחקן שהתרומה העתידית שלו לוטה בערפל אין סיבה שלא לקבל עליו כמה שיותר כסף ולא משנה ממי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
סתם סקרנות, מישהו ראה אותו באופן קבוע בנוער?
איך הוא שיחק שם? היה דומיננטי ומשפיע? ילד זין או מנהיג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 14:20 
טכנית לארז כתב:
chimpfive כתב:
טכנית לארז כתב:
Yalla Hapoel כתב:
טכנית לארז כתב:

אין קשר

ומי מבטיח לך שתתן גולים עכשיו בלי שגיב (שלדעתי היה חייב לקבל צ'אנס בתור חלוץ ליד שוינפלד)?
יש לא נראה טוב על המגרש, שזה איך שהפועל נראית מאז דצמבר 2012, ויש לו נראה טוב תדמיתית. שני דברים שונים בעיני.

מה שבטוח שמשגיב אני לא אראה שערים בהפועל, אם יקרה הנס והוא לא יפצע לחודשיים אולי הייתי רואה 4 שערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 14:23 
עליתי על הטריק,זה קצת מסובך אז תהיו קשובים
שגיב יעבור למכבי
אזולאי יעבור לחיפה
ורמוט יעבור להפועל
בן בסט יעבור לקרית שמונה
אחמד עאבד להפועל

הפועל תקבל את ורמוט ועאבד תמורת שגיב
חיפה תקבל את אזולאי תמורת ורמוט
ק"ש תקבל את בן בסט תמורת עבאד
ומכבי תקבל שגיב תמורת בן בסט ואזולאי
מערבבים קצת כסף והעסקה סגורה
קל

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 14:29 
אם אפשר בכסף שנרוויח מהמכירה של שגיב להחזיר את ספורי אני אהיה מרוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 14:34 
chimpfive כתב:

מה שבטוח שמשגיב אני לא אראה שערים בהפועל, אם יקרה הנס והוא לא יפצע לחודשיים אולי הייתי רואה 4 שערים.

אנשים פה בטוחים ביותר מדי דברים שאין להם שום יכולת להיות בטוחים בהם. כן יראו ממנו גולים, לא יראו ממנו, כן יהיה שחקן, לא יהיה שחקן.
יש שחקן במצב הנוכחי שלו. יש לו כשרון, לא חושב שיש למישהו ספק בזה, הוא שחקן נבחרות וכנראה שיש לו פוטנציאל, בטח אם מוכנים לשלם עליו כל כך הרבה קבוצה כמו מכבי ואולי ב"ש.
מצד שני, אין ספק שמשהו עוד לא מחווט שם עד הסוף לגמרי וקבלת ההחלטות שלו על המגרש הרבה פעמים לא נכונה על סף המוציאה מן הדעת.
בנוסף יש לו תדמית של ילד בעייתי שאחרי 15 דקות נגד ב"ש קיבלה בוסט וכרגע האהדה אליו היא ברמת עידן סרור ונורא קל לייחס לו שביתה איטלקית בשבת בעיקר בגלל תכונות "ילד הזין" שלו (ששוב, יוחסה גם בעבר לערן זהבי ושכנראה תורמת גם למה שעשה אותו שחקן כזה גדול).

אלה העובדות. מה יהיה איתו, אלוהים יודע. ההרגשה אישית שלי שלמכור אותו עכשיו יהיה פספוס אדיר, בטח אם זה למכבי ובטח אם יש לנו שאיפה מתישהו להתמודד על האליפות מולם. מכייון שאני גם מכיר את גוטמן ויודע את הנטייה שלו להיסטריה ופאניקה אני מניח שהוא חטף עליו קריזה בשבת (כנראה בצדק) ואמר, יאללה, שיילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
בסדר, כנראה שקרויף מציע עליו 1.5 מיליון יורו כי הוא ברמה של רן יצחק.
להם זה כסף קטן, ויש סיכוי שיום אחד הוא יהיה שווה את זה.
ככה מתנהלת קבוצה עשירה בליגה חלשה, אוספת כשרונות אפשריים שיהיו אצלה.
בתקציב שלנו אנחנו צריכים לקחת שחקנים לפי השווי הנוכחי שלהם, לא לפי מה שהם אולי יהיו שווים יום אחד.
צריך להשקיע בכשרונות צעירים, אבל אם מישהו משלם עליהם מראש מחיר כאילו כבר התפתחו חייבים לממש ולא לקחת הימורים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 15:20 
סימרוטיץ כתב:
עליתי על הטריק,זה קצת מסובך אז תהיו קשובים
שגיב יעבור למכבי
אזולאי יעבור לחיפה
ורמוט יעבור להפועל
בן בסט יעבור לקרית שמונה
אחמד עאבד להפועל

הפועל תקבל את ורמוט ועאבד תמורת שגיב
חיפה תקבל את אזולאי תמורת ורמוט
ק"ש תקבל את בן בסט תמורת עבאד
ומכבי תקבל שגיב תמורת בן בסט ואזולאי
מערבבים קצת כסף והעסקה סגורה
קל

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חותם על זה עכשיו.
גילי בוא הביתה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 15:21 
אם עניין ה30 אחוז ליחזקאל נכון, ו- 10 אחוז ידוע שאצל מכבי, ועוד היו שמועות בקיץ ש10 אחוז נמצאים אצל חיפה,
עם הקיזוז של החוב לרייכרט,
יש מצב שבסוף נצטרך לשלם כדי שהוא יעבור למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 15:23 
טוב, אז גם כלכלית זאת עסקה דפוקה.
באמת הפתיעה אותי המחשבה שהנהלת הפועל תל אביב מסוגלת לעשות משהו כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 15:32 
its-sick כתב:
האדום הצורר כתב:
בסדר, כנראה שקרויף מציע עליו 1.5 מיליון יורו כי הוא ברמה של רן יצחק.
להם זה כסף קטן, ויש סיכוי שיום אחד הוא יהיה שווה את זה.
ככה מתנהלת קבוצה עשירה בליגה חלשה, אוספת כשרונות אפשריים שיהיו אצלה.
בתקציב שלנו אנחנו צריכים לקחת שחקנים לפי השווי הנוכחי שלהם, לא לפי מה שהם אולי יהיו שווים יום אחד.
צריך להשקיע בכשרונות צעירים, אבל אם מישהו משלם עליהם מראש מחיר כאילו כבר התפתחו חייבים לממש ולא לקחת הימורים.

אני בכלל לא בטוח.
הדבר הנדיר והיקר בליגה הזו זה כישרון. יש מעט שחקנים כישרוניים באמת, וישראלים כישרוניים זה המצרך הכי מבוקש. הם גם כרגע נופלים די באקראיות בין הקבוצות השונות (לא כולם נוצרים במחלקת הנוער של מכבי לדוגמא).
ברור לכל קבוצה שכשהיא מחזיקה בכזה כישרון היא בעצם מחזיקה בסחורה היחידה ששווה פה כסף.
האסטרטגיה של קבוצות עשירות צריכה באמת להיות לנסות לקלוע בשחקנים הכישרוניים. קבוצות קטנות שמחפשות רק לעשות כסף צריכות למקסם את הרווח על הכישרוניים כי זו הדרך שלהן להתקיים.
הפועל לא שייכת לשתי הקבוצות הנ"ל. אין לה יכולת (או לפחות לכאורה) לקנות עכשיו שחקן כישרוני, אז היא חייבת לשמור על אלו שכבר נפלו אצלה, כי הדרך לאליפויות ולדומיננטיות עוברת דרך השחקנים האלו.
אף אחת מקבוצות הצמרת לא נמצאת שם כי היא עושה טריידים על השחקנים המבטיחים שלה בהרבה כסף. לדוגמה איזי הממולח, שכבר מכר המון כוכבים ושחקנים מבטיחים בסכומים הזויים, גמר עם קבוצה שכרגע יותר קבוצה ללרדת ליגה מלחזור להיות דומיננטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: