האדס כתב:
א.ב כתב:
אתה רוצה לפרט או שנשאיר את זה ברמת ההתבכיינות הכללית?
כן.
פאולים ברורים של בן ביטון שלא נשרקים כדי לא לתת צהוב שני (הרבה יותר נוח מאשר לשרוק פאול ולא לתת צהוב)
מרפקים, בעיטות וכל הבא ליד של מיגל ויטור לשוינפלד שפורק היום בכל הזדמנות.
פאול ברור על עמרי אלטמן שהוא במצב של 1 על 1, אין שריקה, אין מצב נייח, אין אדום שהגיע לבן תורג'מן.
מסמן לאלטמן לחזור למגרש, פתאום אלטמן חוטף אז זה לא מתאים לליאני שעוצר את המשחק כי בא לו.
ספק פנדל על שיימן (אני צריך לראות שוב, לא רוצה להתחייב על זה), גם צהוב שני לביטון, אם וכאשר.
מלא שריקות קטנות ומסריחות לב"ש, כולל עצירת מומנטום בכל פעם שלהפועל היה איזה אוואט הוא דאג להרחיק אותנו מטר אחורה.
ובסוף, קרן, למה שיתן לנו לשחק? הרי אם זה היה קרן לב"ש הוא היה נותן ומסביר שמישהו שכב על הדשא. נגדנו קל לאכוף.
בכללי, הגישה שלך ושל אוהדים אחרים היא הסיבה ששופטים מרגישים בכיף ובחיוך לזיין אותנו.
גם במצבים של ספק, רוב הקהל שלנו אומר "שיימן עשה הצגה, שהוא יקבל צהוב" כאילו שוכחים בשביל מה באו למגרש.
כשיש ספק, אני הולך עם הקבוצה שלי ושורק בוז לשופט, לא מנחם את עצמי ב"איזה שחקן חלש אלטמן, בושה שהוא לא מצליח להתמודד באוויר עם בן תורג'מן".
-לא מסכים לגבי בן ביטון
-מסכים שויטור היה צריך לקבל צהוב
-לא היה פאול על אלטמן. תראה את זה שוב.
-לא הבנתי אם הוא סימן לאלטמן לחזור או לא. אם כן, יש מצב שזה לא בסדר. רק יש מצב בגלל שאני חושב שאלטמן אמור על פי החוקה להיכנס מהאמצע ונראה לי שהוא "גנב" ונכנס מהפינה. אבל לא בקיא לגמרי בחוקה, מודה.
-לא היה פנדל על שיימן.
-לא חושב שהיה משהו חריג בשריקות הקטנות.
-הקרן היה מצב גבולי, כי הוא כבר נתן הרבה מעבר לאקסטרה זמן. הוא יכל תיאורטית לעצור לנו את ההתקפה ונתן לנו להמשיך אותה.
-מכיוון שאתה לא מכיר אותי ולא יודע איך אני מתנהג במגרש, אני לא מבין מאיפה הגעת למסקנה הזאת. במגרש אני שורק בוז על כל החלטה נגדנו ועסוק בזה הרבה יותר מאשר בלעודד. לא מעניין אותי ספק או לא. מסכים איתך במאה אחוז בנושא הזה לגבי הקהל שלנו, רק שזה לא קשור אליי, וכאן זה פורום ולא היציע, ובהתאם אני כותב את מה שאני חושב באמת להבדיל מהיציע.