pogi כתב:
המשחק הזה לא מחדש כלום.
הפועל כרגע היא לא קבוצה שכשירה להבקיע שערים. המשמעויות:
-אם יהיה לנו מזל המשחק ייגמר 0:0.
-אם לא יהיה לנו מזל ונספוג המשחק יסתיים.
-בפעמים נדירות נצליח לשים איזה גול ולקוות שבאותו משחק גם לא נספוג כדי לנצח (כמו בעונה שעברה- מאזן של פלוס מינוס 10 ניצחונות).
זה נכון לגבי משחקים נגד מכבי וב"ש וזה יהיה נכון גם נגד אשדוד ובני יהודה כל עוד לא יהיה שינוי חד בחלק ההתקפי
סבלנות או לא סבלנות, רייכרט, יחזקל, אלטמן ועזרא אלה לא שחקנים שייתנו לנו את התפוקה המינימלית שצריך כדי לא להיות בתחתית
קודם כל, זה נכון. אני מקווה שההדגשה היא על המילה "כרגע".
צריך להסתכל ולהשוות מול הקבוצות של השנים האחרונות. השנה הפועל נראים כמו קבוצת כדורגל. זה רחוק ממה שאני רוצה לראות, אבל זו כבר קבוצה מאומנת, שמשחקת כדורגל מסודר ועומדת על המגרש ככה שאתה חושד שאולי לשחקנים יש מושג מה הם עושים.
זה נכון שלהפועל גם יש חוסר בשחקני התקפה שיכולים לעשות גולים וגם התיאום בהתקפה עוד לא קיים לגמרי ואני מניח שבשניה שיתחילו להכנס גולים פה ושם, השחקנים ייצברו בטחון ויהיה בסדר.
דווקא היום בהרכב שכאילו היה אמור להיות הגנתי, ראיתי הצטרפות של ניקוליץ' קדימה ואפילו גורובסוב ובחצי הראשון הפועל שיחקו בסדר גמור, שוב, חוץ מהפרט הקטן שנקרא מצבים, אבל בסדר, גם זה יגיע.
מה שצריך להדאיג זו הנפילה המנטלית בחצי השני (נראה לי יותר מנטלי מכושר), וה-20 דקות האחרונות שהפועל לא עברו את החצי.
צריך להבין שזו קבוצה שתשתפר לאט לאט וצריכה להיות מוכנה בעונה הבאה לעשות את הקקפיצה הגדולה (אם תתאפשר כלכלית)