1:15 עוד יום עובר הולך חוזר מתגלגל היא שוב עוברת אני מתבלבל אולי אגש אולי אקרא מרחוק אך כמו תמיד אני ממשיך לשתוק הרוש אריאל הרוש זה אריאל הרוש והרוש עולה הרוש אריאל הרוש זה אריאל הרוש והרוש עולה
צליל חתוכה - יום הולדת Happy Birthday To You
צליל חתוכה עולה צליל חתוכה עולה נה נה נה נה נה נה צליל חתוכה
אדי גוטליב - שיר לשלום
1:55 אדי, גוטליב עולה נה נה נה נה נה נה אדי, גוטליב עולה נה נה נה נה נה נה נה
יותר לא אוותר לך גם כשהלב לא פוגע כמעט ומשתגע, אם טוב לך בלעדיי אני כבר לא יודע
עוד מעט ואתלכלך בשקט שיבוא מקווה שטוב לך, טוב לך איתו
עולה עולה עולה, ויאללה מרקו סימיץ' עולה עולה עולה, ויאללה מרקו סימיץ' עולה עולה עולההה מרקו סימיץ' עולה הו
עופר ורטה - שיר הטרטע
0:30 חשבתי לי מה יש לי, אני שאתבייש לי שלא אוכל לברוח, דפקתי את המוח אולי יבוא המשיח ואז אני אצליח לשיר לבחורה את הוורטה מלחמה ורטה ורטה מלחמה ורטה ורטה מלחמה ורטה ורטה ורטה יאללה עופר ורטה ורטה ורטה מלחמה ורטה ורטה מלחמה ורטה ורטה ורטה יאללה עופר ורטה
שמואל שיימן - תפוחים ותמרים
0:45 שיימן שמואל שיימן עולה נה נה נה נה נה שמואל שיימן מלחמה תיתן ת'לב והנשמה
אני רוכב, לא יתפסוני חי כן אני זוכר אותה איתי, רוכבת איתי אני עוזב, אולי כהו עיני והיא עומדת שם צוחקת אלי
אביחי ידין עולה עולה הו אביחי, אביחי (X2)
בן רייכרט - אמרו לו
זהו סיפור עצוב על ילד אחר כך נער היום כבר איש הוא לא שמע קולם של אלה שהזהירו הוא נשאר אדיש הוא לא שמע מה שאמרו לו לכן היום הוא בעסק ביש
בן רייכרט עולה עולה עולה עולה בן רייכרט עולה בן רייכרט עולה עולה עולה עולה בן רייכרט עולה בן רייכרט עולה עולה עולה עולה בן רייכרט עולה עולה בן רייכרט, עולה עולהו יאללה בן רייכרט יאללה מלחמה
ניר לקס - יושבים בבית קפה
0:48
ניר לקס עולה עולה עולה ניר לקס עולה עולה עולה ויאללה ניר לקס יאללה יאללה ניר לקס...
נמניה ניקוליץ' - מענטזת
אני עובר ברחוב, הולך ישר בשקט במדרכה ממול עוברת חתיכה את שני הישבנים שלה היא מנדנדת חציתי את הכביש וכך אמרתי לה
אני לא יודע אם זה היה כבר בשנה שעברה (לא הייתי כל כך במשחקים סוף עונה שעברה), אבל חבל לי שלא השאירו את השיר מקורי של שוינפלד, אם היה תופס היה שיר ענק.
_________________ .Hapoel represents being one of the best, falling apart, then fighting to rise where u feel u belong. I am that n that is my same story. This is why I am Hapoel - קרטיס קלי.
מעניין מי חשב על השירים של הרוש וסימיץ'. איך אפשר לשיר את המילים על הלחן הזה בכלל. לא מתאים בכלל.
_________________ המשקיף ציין בדו"ח מספר אירועים קשים, שכללו קללות קשות כמו: "שמעון מזרחי בן זונה",שנשמע לאורך כל המשחק ע"י הקהל האדום. נותר לראות אילו עונשים יקבלו הקבוצות בעקבות השירים הלא נעימים שנשמעו במשחק הנ"ל.
נראה לי שצוות שירי שחקנים דורש רענון דחוף כמעט כמו הקבוצה.
_________________ "וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47) ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה. רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/
אני חושב שהגיע הזמן להפסיק עם שירי שחקנים. אף אחד מהם לא נלחם ולא משקיע, וכל אחד מהם, כולל ידין/יחזקאל/שוינפלד, יכול למצוא את עצמו מחר במכבי. אחרי גרשון, זהבי ו-ורמוט, אני חושב שנמאס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה