תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 אוגוסט 2025, 08:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 101  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 06:46 
סמל אישי של המשתמש
LOL

תגלית באמת הרבה יותר גרועים מBDS.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 06:48 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
דיברתי השבוע עם אדם רציני שעוסק במחקר מדיני בשירות מדינת ישראל והוא אמר לי שה bds היא תופעה שולית וזניחה למדי, שמי שמעצים אותה זה בעיקר אנחנו

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

מסכים.

עריכה: בפורום התופעה חמורה יותר מהמציאות..עצוב

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 04:44 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
זעזוע באוסטריה: 9 פליטים חשודים באונס

כשברקע עליית הימין הקיצוני, החשד ש-9 פליטים ומבקשי מקלט מעיראק היו מעורבים באונס צעירה בווינה עשוי לחזק את התחושות הקשות נגד מהגרים. צרפת: כבר 3 עיירות הכריזו על איסור להגיע לחוף ב"בורקיני" - בגד ים מוסלמי "צנוע". 41 פצועים בבהלה בעיר חוף - בגלל חשד לפיגוע

לא מבין את האוסטרים האלה. על מה קמה הצעקה ועל מה הזעזוע (בהנחה שהכותרת שמצא אמצעי התקשורת הציוני נכונה)
אולי פרשנינו לעיניני אוסטריה ידע להסביר (ובקיצור בבקשה)

האם אין מקרה אונס באוסטריה של אזרחים אוסטרים ?
האם אין נבלות אוסטריות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 06:18 
סמל אישי של המשתמש
מה רוצה התולעת?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2016, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מחאה נגד בניית מסגד ליד מגדל פיזה
שבוע אחרי שתוניסאי איים לבצע פיגוע באתר המפורסם וגורש מאיטליה קוראים תושבי העיר לבטל תוכנית להקים מסגד סמוך למגדל. מועצת העיר צפויה לקיים משאל עם

אנשי פיזה לא שמעו על חופש הפולחן ?
תושביה המוסלמים של העיר רוצים להקים לעצמם בית תפילה במרחק של 400 מטר מהמגדל המפורסם ותושבי העיר הגזעניים יוצאים למחאה נגד ההקמה.
ניתן לשער שאם היה מדובר בבית כנסת יהודי כמה צדקנים בפורום היו מכנים את מארגני המחאה כאנטישמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2016, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
וואלה מתחיל להיות באמת נחמד מה שקורה באירופה ולשמחתי הרבה ללא נפגעים בנפש.

ציטוט:
חם בריביירה הצרפתית: לבשו בורקיני ונקנסו
בעיר קאן החלו לאכוף את ההוראה החדשה שאוסרת על נשים ללבוש את "בגד הים האיסלאמי": 4 מוסלמיות נקנסו כל אחת ב-38 אירו ואולצו לעזוב את החוף

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4843349,00.html

ציטוט:
ארגונים מוסלמיים בצרפת זועמים על הצעד של עיריית קאן וטוענים לאפליה ולפגיעה בחופש של הנשים להתלבש כרצונן. מתנגדי הצעד גם טוענים כי אין שום קשר בין בגד הים האיסלאמי לבין אלימות פוליטית, ושראש העיר קאן, חבר המפלגה הרפובליקנית השמרנית, רק מעורר איסלאמופוביה ופחד בקרב הציבור הצרפתי

צודקים הארגונים האיסלאמים. הגזנות הגיעה גם לקאן.

מחר גם יאסרו להלך על חוף הים עם כיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מלחמה על החוף: אירופה נגד הבורקיני המוסלמי
בצרפת החלו השבוע לקנוס מוסלמיות שבאות לים בבגד האיסלאמי המכסה את כל גופן. רה"מ תומך, המוסלמים: "זו איסלאמופוביה". גרמניה בדרך להגבלות דומות: "אין לזה מקום פה, האישה לא נחותה". רוחצות מוסלמיות: "מתלוננים שאנחנו לא משתלבים בחברה, אבל כשאנחנו באות לשחות אתכם – גם זה לא בסדר". ומה אומרת ממציאת ה"בורקיני", שמגלגלת מיליונים?

חשבתי שרק הצרפתים נפלו על השכל.
לא רק הם , גם הגרמנים.

ציטוט:
גרמניה: "במקום לאסור בורקה, צריך ללמד לא לרצות אותה"
ועכשיו מגיע תורה של גרמניה. אפילו במדינה עם עבר אפל שרגישה מאוד להתערבות של הממשלה בחירויות הפרט מתכוונים כעת לנקוט צעדים נגד התרחבות השימוש בלבוש איסלאמי המסתיר את גוף האישה, ושר הפנים תומס דה מייזייר הודיע אתמול כי ממשלתה של מרקל החליטה לקדום חוק שיאסור לבישת בורקה וכיסויי פנים בבתי ספר, בבית המשפט, בזמן נהיגה, בעת רישום במשרדים ממשלתיים, בביקורת הדרכונים ובהפגנות. גם על עובדי ציבור, מורים, סטודנטים באוניברסיטאות, שופטים ועדים בבתי משפט ייאסר להסתיר את הפנים – אולם דה מייזייר הבהיר כי אין כוונה להטיל איסור מוחלט וכלל ארצי על לבישת בורקה וכיסויים כאלה – הן משום שאין בכך צורך לטענתו והן בשל מגבלות חוקתיות.

נחמד מאוד שיש להם במה להתסק . שלא יגמר לעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
אין כמו אירופה
מקנא באירופה

http://www.20il.co.il/%D7%92%D7%A8%D7%9 ... %90%D7%A0/
ציטוט:
גרמניה: אגודת סטודנטים הכריזה על ה-BDS כאנטישמית
מדובר בהחלטה המפורטת ביותר של גוף אקדמי נגד תנועת החרם בגרמניה. "זכותה של ישראל להתקיים אינה נתונה למשא ומתן"

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
נחמד מאוד מה שקורה בבוסנייה.

ציטוט:
הערבים נוהרים לבוסניה המוסלמית. והיא מודאגת
האביב הערבי סילק את מצרים ותוניסיה מרשימת יעדי הנופש המבוקשים, ואת מקומן הולכת ותופסת בוסניה. עשירי המפרץ נוהרים לסראייבו, קונים בתי קיט ומזרימים כסף חיוני לכלכלה המקומית, אבל במדינה החילונית שבה רוב מוסלמי יש מי שדואג: עם הכסף באים גם בורקות וקניונים שאוסרים אלכוהול

בוסנייה שהיא מדינה שכמחצית מורכבת ממוסלמים מוטרדת.
לא מבין למה הם מוטרדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
מאותה סיבה שחילונים בישראל מוטרדים מהתחרדות של החברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
מאותה סיבה שחילונים בישראל מוטרדים מהתחרדות של החברה?

יותר מזה, הבוסנים אמנם מוסלמים אבל לא ערבים, כך שגם סתם גזענים יכולים להיות לא מרוצים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אין כמו אירופה
מקנא באירופה

http://www.20il.co.il/%D7%92%D7%A8%D7%9 ... %90%D7%A0/
ציטוט:
גרמניה: אגודת סטודנטים הכריזה על ה-BDS כאנטישמית
מדובר בהחלטה המפורטת ביותר של גוף אקדמי נגד תנועת החרם בגרמניה. "זכותה של ישראל להתקיים אינה נתונה למשא ומתן"

נחמד.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
גם זה נחמד אפילו מאוד.
יכול להיות נחמד בלי פצועים וחלילה הרוגים.

ציטוט:
בהלה בפראג: צ'כים דימו פשיטה של דאעש. צפו
ארגון נגד מהגרים הגיע לרחובות העיר העתיקה עם דגלי דאעש, זקנים וגמל - והתכוון גם לחקות עריפת ראשים. עוברי אורח חשבו שמדובר במתקפת טרור - ותפסו מחסה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4844784,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מרקל בקריאה נדירה לטורקים: תהיו נאמנים לגרמניה

בצל המתיחות בין ברלין לאנקרה פונה הקנצלרית למהגרים הטורקים ובניהם: "אנחנו מצפים מכם להיות נאמנים לארצנו. אנחנו מצדנו ננסה להקשיב לבעיותיכם". צרפת: התיירות הפסידה 750 מיליון אירו בגלל הפיגועיםקנצלרית גרמניה אנגלה מרקל קראה היום (ג') לטורקים החיים בארצה ולבני המהגרים שיש להם שורשים טורקיים וחיים בגרמניה זה שנים ארוכות להיות נאמנים לגרמניה.

בראיון ל-Ruhr Nachrichten שמתפרסם היום מתבטאת קנצלרית גרמניה בנושא הרגיש, דווקא בימים מתוחים מאוד ביחסים בין גרמניה לטורקיה. ברלין עוררה את זעמה של אנקרה ביוני כשהפרלמנט הגרמני אישר החלטה המכירה ברצח הארמנים על-ידי הטורקים העותמנים לפני כ-100 שנה כרצח עם, והמתיחות גברה כשגרמניה מתחה ביקורת נוקבת על מבצע הטיהורים של נשיא טורקיה ארדואן נגד מתנגדיו בעקבות ניסיון ההפיכה הכושל שם בחודש שעבר.

מזכירה לי קצת את ליברמן בדרישתו מערביי ישראל להיות נאמנים לישראל ולא לרשות הפלשתינאית.

לדעתי לא די נחמד אלא ממש נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
WOW
אם זה היה קורא בישראל החשוכה (המזכירה לחלקנו משטרים אפילו משנות ה-30( הייתה קמה קול זעקה עצומה .

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4845626,00.html

ציטוט:
תמונה וסערה: שוטרים הפשיטו מוסלמית מ"בורקיני"
המלחמה של צרפת נגד הבגדים האיסלאמיים בחופים מסתבכת: שוטרים תועדו מאלצים מוסלמית להסיר כיסוי גוף שאינו "בורקיני" ומחכים לאחרות שיצאו מהמים כדי לקנוס אותן. אם הושפלה מול ילדיה, בן מהגרים מאלג'יריה לנשים מוסלמיות: "תתלבשו איך שבא לכן - אני אשלם את הקנס במקומכן"

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 10:57 
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:
מרקל בקריאה נדירה לטורקים: תהיו נאמנים לגרמניה

בצל המתיחות בין ברלין לאנקרה פונה הקנצלרית למהגרים הטורקים ובניהם: "אנחנו מצפים מכם להיות נאמנים לארצנו. אנחנו מצדנו ננסה להקשיב לבעיותיכם". צרפת: התיירות הפסידה 750 מיליון אירו בגלל הפיגועיםקנצלרית גרמניה אנגלה מרקל קראה היום (ג') לטורקים החיים בארצה ולבני המהגרים שיש להם שורשים טורקיים וחיים בגרמניה זה שנים ארוכות להיות נאמנים לגרמניה.

בראיון ל-Ruhr Nachrichten שמתפרסם היום מתבטאת קנצלרית גרמניה בנושא הרגיש, דווקא בימים מתוחים מאוד ביחסים בין גרמניה לטורקיה. ברלין עוררה את זעמה של אנקרה ביוני כשהפרלמנט הגרמני אישר החלטה המכירה ברצח הארמנים על-ידי הטורקים העותמנים לפני כ-100 שנה כרצח עם, והמתיחות גברה כשגרמניה מתחה ביקורת נוקבת על מבצע הטיהורים של נשיא טורקיה ארדואן נגד מתנגדיו בעקבות ניסיון ההפיכה הכושל שם בחודש שעבר.

מזכירה לי קצת את ליברמן בדרישתו מערביי ישראל להיות נאמנים לישראל ולא לרשות הפלשתינאית.

לדעתי לא די נחמד אלא ממש נחמד.

באמת אופטימי? אתה באמת משווה את שתי הסיטואציות?

מדינה אחת מבקשת נאמנות מאזרחיה, ש: 1. היגרו אליה מארץ אחרת כדי להיטיב עם עצמם ו-2. מקבלים שוויון זכויות מלא.
פוליקאי במדינה אחרת דורש נאמנות מאזרחיו ש: 1. שהיו תושבי הארץ עוד לפני האדונים היהודים, ושעברו אסון לאומי מבחינתם (לא שואה...) עם הקמת המדינה (גירוש של 600,000 מבני עמם, חיסול שאיפתם המדינית) ו-2. מקופחים ומופלים לרעה באופן מובנה מיום מיסוד המדינה ועד היום.

בדיוק אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 11:07 
http://reshet.tv/News_n/heb/news/Abroad ... ws,218902/

צרפת: מוסלמיות הופשטו בחוף הים

הנשים המוסלמיות בצרפת מתחילות לחוות על בשרן את האיסור הטרי על לבישת בורקיני - בגד ים צנוע - בחופי הים, לאחר ששוטרים החלו לדרוש מהן להסיר את הכיסויים הצנועים ולקנוס אותן. "אני במדינת זכויות האדם, אבל לא רואה זכר לחירות, שוויון ואחווה", הטיחה אחת מהן

האיסור על הבורקיני עולה שלב: ארבעה שוטרים צרפתיים תועדו כשהם ניגשים לאישה מוסלמית בחוף הים בניס ודורשים ממנה להסיר את הלבוש המסורתי מעליה - ואז מפקחים עליה בעודה עושה זאת. בנוסף, האישה נקנסה והוזהרה לא לנהוג כך בעתיד.

על פי דיווחים, אישה נוספת בחוף הים בקאן נקנסה וגורשה מהחוף לאחר שעטתה על ראש צעיף. לדבריה, שלושה שוטרים איימו עליה בגז פלפל לעיני ילדיה חרף העובדה שלא לבשה בורקיני אלא הסתפקה בצעיף. "הם גזענים, ורק רצו להשפיל אותי", האשימה.

מדובר בשני אירועים נוספים בשרשרת תקריות סביב ההחלטה מעוררת המחלוקת בנושא הבורקיני, בגד הים שנועד לענות על צרכי הקהילה המוסלמית בצניעות בעת רחיצה בים או בבריכה: לפני מספר ימים נחשף סרטון ובו שוטרים חמושים ממתינים לנשים החובשות כיסויי ראש שייצאו מהים על מנת להעיר להן על כך, ודיווחים על קנסות בגובה 38 אירו שניתנו לארבע נשים שרחצו בקאן בעודן לבושות בורקיני.

"אפילו לא התכוונתי לרחוץ בים, אלא רק לשכשך רגליים", סיפרה אחת מהן. לדבריה, לבשה את הבגדים הצנועים היות והם גרמו לה להרגיש בנוח ומנעו חשיפה מיותרת לשמש, וכלל לא הייתה מודעת לאיסור על לבישתם בים. "לא ממש עקבתי אחרי הסיפור בחדשות", הודתה.

"היום אסור לנו להיות בים - מחר זה עלול להיות ברחוב", המשיכה, "מה אם יום אחרי זה יהיה אסור לי כלל להתפלל? אני במדינת זכויות האדם, אבל לא רואה שום זכר לחירות, שוויון ואחווה", עקצה, "אני זועמת על כך שזה יכול להתרחש בצרפת".

ראש עיריית קאן, השמרן דייויד ליסנרד, התייצב לצד השוטרים. לדבריו, "שמלת רחצה שמפגינה השתייכות דתית" אינה רצויה בתקופה בה צרפת היא יעד לטרור מצד ארגון "המדינה האיסלאמית" - דאע"ש. לדבריו, כל בגד העשוי להצביע על קשר לארגון טרור הוא פוגעני, ומשכך מפריע לסדר הציבורי.

בינתיים, ראשיד נקאז, איש עסקים צרפתי-אלג'יראי, הציע לשלם עבור הנשים את הקנסות. לדבריו, מדובר באיסור "מדכא ולא-הוגן" ומשכך יצא ביוזמה. "אני בעד חוק שייצא נגד בעלים הכופים על נשותיהם ללבוש ביגוד מסוים או להישאר בבית", הבהיר, "אבל אני גם בעד חוקים שיאפשרו לנשים הללו להסתובב בחופשיות ברחובות - חופש התנועה, כמו כל חירות, הוא בסיסי בדמוקרטיה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 11:11 
גם אתה עכשיו?
מה יהיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 11:14 
משעמם בעבודה, ואתה לא פתחת שום סקר מעניין לאחרונה:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:

הנשים המוסלמיות בצרפת מתחילות לחוות על בשרן את האיסור הטרי על לבישת בורקיני - בגד ים צנוע - בחופי הים, לאחר ששוטרים החלו לדרוש מהן להסיר את הכיסויים הצנועים ולקנוס אותן. "אני במדינת זכויות האדם, אבל לא רואה זכר לחירות, שוויון ואחווה", הטיחה אחת מהן

האיסור על הבורקיני עולה שלב: ארבעה שוטרים צרפתיים תועדו כשהם ניגשים לאישה מוסלמית בחוף הים בניס ודורשים ממנה להסיר את הלבוש המסורתי מעליה - ואז מפקחים עליה בעודה עושה זאת. בנוסף, האישה נקנסה והוזהרה לא לנהוג כך בעתיד.

על פי דיווחים, אישה נוספת בחוף הים בקאן נקנסה וגורשה מהחוף לאחר שעטתה על ראש צעיף. לדבריה, שלושה שוטרים איימו עליה בגז פלפל לעיני ילדיה חרף העובדה שלא לבשה בורקיני אלא הסתפקה בצעיף. "הם גזענים, ורק רצו להשפיל אותי", האשימה.

".

קשה לי להסתיר את שימחתי על הבלאגן באירופה כאשר אין פצועים ואין הרוגים.
מצד שני הצרפתים האלה ברברים וחלאות אמיתיות בהתנהגותם לנשים בחוף הים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 11:19 
pokara כתב:

אתה מצביע בסקרים שאני פותח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
pokara כתב:

".

לדעתך : מה אבירי זכויות האדם היו עושים אם זה היה קורה במדינה הברברית ישראל?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 11:25 
Noam כתב:
pokara כתב:

משתדל ברובם :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 11:28 
pokara כתב:
Noam כתב:
pokara כתב:

משתדל ברובם :)

אז אני סולח לך על המעידה באשכול.
אני מקווה הערב או מחר לצאת כבר עם סקר חדש, תהיה דרוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אדום אופטימי כתב:
pokara כתב:

".

לדעתך : מה אבירי זכויות האדם היו עושים אם זה היה קורה במדינה הברברית ישראל?

ידידי,
צר לי אני לא עונה על שאלות לא רלוונטיות. בישראל הברברית זה לא היה קורה. (נקודה).
הבורקה עליה מדברים בצרפת היא בגד יום לכל דבר המכסה את כל הגוף.

מקווה שלא תיראה בתגובתי זו תשובה מתחמקת, ואם כן , אשמח אם תסביר למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
אתה אכן מתחמק.
אתה בורח מדיון שבו הצד השני בכל פעם כותב תגובה - אמנם ארוכה ומפורטת - שאינה מתייחסת לטענה שלי. יכול שזו טקטיקת וויכוח מכוונת, יכול להיות שלא מובנת הטענה שלי, ואז זו אשמתי.
מאכזב

אני אשאל שוב
אם היית רואה סרט (למשל של ארגון בצלם) של שוטר מגב בחוף ים תל אביבי מורה לערבייה תושבת מדינת ישראל להתפשט מהבורקה המסורתי,איך היית אתה מגיב?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אתה אכן מתחמק.
אתה בורח מדיון שבו הצד השני בכל פעם כותב תגובה - אמנם ארוכה ומפורטת - שאינה מתייחסת לטענה שלי. יכול שזו טקטיקת וויכוח מכוונת, יכול להיות שלא מובנת הטענה שלי, ואז זו אשמתי.
מאכזב

אני אשאל שוב
אם היית רואה סרט ( למשל של ארגון בצלם) של שוטר מגב בחוף ים תל אביבי מורה לערבייה תושבת מדינת ישראל להתפשט מהבורקה המסורתי,איך היית אתה מגיב?

למרות לשונך המעט תוקפנית אענה לך במלוא הרצינות.
אם הייתי רואה סרט של בצלם או גוף דומה לו היה עולה בי מיידית החשד שהסרט מזוייף.
אם הייתי מקבל סרט ששוחרר ע"י כוחות הביטחון או גוף ציבורי ישראלי הייתי הולך לעשות לעצמי בדיקת ראייה או בודק האם אני שיכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2016, 06:34 
סמל אישי של המשתמש
אפרופו אבירי זכויות האדם, בורקה ואירופה.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2016, 10:08 
פרח פרח פרח.
כפייה במסווה של ליברליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2016, 10:14 
הסיטואציה הזאת שאישה יושבת על החוף ואומרים לה להוריד בגדים פשוט פסיכית. לא ייאמן שהגיעו למצב הזה, והזוי שיש אנשים שאשכרה חושבים שזאת הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 101  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: