אדום נחמד כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:
ItaiH6 כתב:
[quote="נועם שחם"] כי ממי שעובד עם ילדים ובני נוער נדרש סטנדרט התנהגות מסויים ומצופה ממנו להיות דמות חינוכית. זו מחוייבות גם מול ההורים ששולחים את הילדים שלהם להתאמן במועדון.
גילי מעולם לא היה דמות חינוכית במיוחד, אבל אם עוד היה אפשר להחליק אותה, אז הפרשיה האחרונה היא כזו שאי אפשר להתעלם ממנה. רוצה לככב בפורנו ביתי? על הכיפאק. לאמן ילדים אתה לא יכול.
כן?
מישהו שמצלם אותו ואת זוגתו במהלך מה שאותם הורים מזועזעים עשו בשביל להפוך להורים הוא פחות חינוכי ממישהו שמטיף בלי הפסקה לעישון חומרים לא חוקיים (בלי קשר לויכוח על חוקיות החומרים)?
באופן כללי, מתירנות מינית זה דבר לגיטימי (גם בגבולות מסויימים), אבל יש התנגשות בין הרצון לחיות חיי מתירנות מינית ושימוש חופשי בסמים קלים לבין הרצון לעבוד עם ילדים ובני נוער.
אין לי בעיה עם אורח החיים של גילי, הוא לא פגע באף אחד, אבל להיות דמות חינוכית כנראה גדול עליו.
אל תכניס לפה את הסמים. מבחינתך הסרטון שדלף לבדו מספיק.
ושוב אני אזכיר שמישהו מ"חבריו" שפרסם את הסרטון הוא זה שעבר על החוק וצריך לשלם מחיר. לא הקורבן שהסרטון שלו הופץ.
מוסינזון עצמו הפיץ אותם.
די לעשות לו הנחות.
הבחור חולה תשומת לב,וגם ידוע שכל המונולג שלו על דו מיניות שפרסם ביום העצמאות זה היה
נטו בשביל להשאיר אותו בעניינים,בזמן שהוא לא ממש כזה.
אתם פשוט מכורים לשקרים (הוא הפיץ! הפיץ!!!)
ולטענה על האינטרס מאחורי המונולוג כבר הגבתי קודם.
יאללה חברה, שיהיה בכיף. מקווה שאף אחד מכם לא ישלם לעולם מחיר על טעויות.[/quote]
לא יודע בן כמה אתה, אני מניח לפי הפוסטים שלך שאתה מבוגר. אם זה אכן כך, אז אני לא מגלה לך משהו מסעיר, אבל... אנשים משלמים על טעויות שהם עושים. גם חד פעמיות, גם בשוגג, גם חוקיות.
אלו החוקים בעולם המבוגרים. כל השאר זה בסרטים, או אצל אנשים עם קשרים.
מאחר ואני בתפקיד שבו יש לי מגע עם מבוגרים ותדמית לשמר, הפייס, אינסטגרם, טוויטר וכל אמצעי המדיה שלי מכוונים לכך. אני לא עושה לייק שלא חשבתי עליו.
גם במגרש אני נזהר למקרה שזה יעלה אח"כ לרשת.
אני מציע לכל אחד לאמץ כאלה הרגלים, כי הבוס הבא שלך יגגל אותך, ואשכול עם ש. מ. ת. כ, למשל, יכול למנוע קבלה לעבודה או לימודים.
בארה"ב, יש הדרכות בנושא לילדים בבי"ס תיכון, לסטודנטים ולאנשי מקצוע.
גילי מוסינזון פישל, ומשלם מחיר. אפילו לא מחיר כבד. שיפסיק להתבכיין.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk