Fez כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
Fez כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
שגיב היה צריך לצאת היום בדקה 30 ולא לראות דשא חודש. ילד חוצפן וטיפש
בדיוק על פרנציפים וסדנאות חינוך כאלה תלך לנו העונה.
מי תשים במקום שגיב? סגל בלי ווינגרים ועם חלוץ אחד.
אם שגיב יהפוך להיות השעיר לעזאזל של גוטמן כמו שהוא מתחיל להיות השעיר לעזאזל של הקהל אז אפשר לסגור את הבאסטה כבר עכשיו.
אני לא יודע אם על סדנאות חינוך תלך לנו העונה, אבל אני כן יודע שעל שחקן שלא מוסר, מקבל כמעט תמיד את ההחלטה הגרועה ביותר והיום גם תיבל בכמעט בישול של שער עצמי - היא בוודאות תלך.
הבעיה ידועה כבר שנים. מאכזב אותי מאוד שהוא לא מבין שנגמרו ימי החגיגות מול הגנות חסרות אונים בגיל נערים. אתה לא בפאקינג קטרגל, תתחיל לשחק כמו בנאדם או שתקח את הכשרון שלך ותחייג לראובן עובד שיסביר לך מה לעשות איתו.
אני יכול להגן על שחקן עם יכולות שלא הולך לו. אני לא יכול להגן על שחקן עם יכולות שפשוט מתכחש ליסודות בסיסיים של כדורגל קבוצתי.
ספר לי קצת על האלטרנטיבות בסגל שישחקו קבוצתי ויפה ועל התרומה שלהם למטרה השולית של הבקעת שער. הבטיחו פה במהלך המשחק שבלי שגיב אנחנו שוחטים את הליגה אבל בפועל יצא ולא עברנו את החצי (אפשר לתת מיליון תירוצים למה). בגביע הטוטו הוא היחיד כמעט שהגיע למצבים וגם שנה שעברה חוץ משוינפלד הוא היה באופן קבוע השחקן הכי מסוכן מבין 5000 הקשרים-חלוצים שעברו אצלנו.
ההתנכלות הזאת על בסיס אישי ״חוצפן וטיפש״, ״תחייג לראובן עובד״ וכו׳ היא בדיוק ההתנכלות שלא תביא לשום מקום. הוא לא שולט בזה ולא עושה דוקא, הוא פשוט שחקן לא חכם עם יסודות ואינסטינקטים לא טובים באספקט הזה. אגב גם לא חשבתי שספורי עושה דוקא (למרות שהוא היה באמת ילד מניאק שחשב שהוא כוכב וראו את זה מהראיונות וההתנהגות מחוץ למגרש), הוא שחקן בלי חכמת משחק אבל במקרה שלו גם לא הראה עשירית מהכישרון והיכולות של שגיב.
אפשר להגיד עד מחר ששגיב לא מתאים להיות שחקן הרכב אבל כרגע הוא שחקן ההתקפה הכי מסוכן אצלנו חוץ משוינפלד (ושוינפלד זה לא שחקן שמייצר לעצמו) ואם נחזור לסדנאות החינוך של תחילת עונה שעברה אנחנו נסבול מזה.
אין פה עניין של סדנאות חינוך.
יש היררכיה מאד פשוטה בקבוצת כדורגל
למאמן יש דרישות ואם שחקן לא מבצע את הדרישות
הוא גם מועל באמון המאמן וגם בחבריו לקבוצה.
יש השלכות רבות לכך ששחקן עושה מה שבא לו במגרש
ומאמנים במיוחד באופי של גוטמן לא מקבלים את זה.
היה מצב אחד שעכשיו עולה לי שאם הוא מוסר לשוינפלד
זה שם אותו מול שוער.
זה לא שגוטמן רוצה להעניש אותו הוא פשוט לא עושה את תפקידו
במגרש כמצופה .
מי יהיה במקום? שאלה טובה.
גוטמן ממולכד באגף ימין איתו וחייב להביא שחקן נוסף למשבצת הזאת
אני לא רואה את גוטמן מתמודד עם מצב כזה ששגיב הוא באנקר בהרכב
כי ״זה מה שיש״