תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 15:48 
סומך כתב:
האמת שזה לא חד משמעי ויש את הנוחות של התפלפלות בפורום.
אבל אני חושב שהתיזמון שהסרטון דלף לא מקרי. זה בא בנוסף לפוסט הויראלי שלו ועוד כמה הופעות פומביות מתוזמנות באירועים תקשורתיים עם צילומי פפראצי...
זה פחות העניין השמרני סביב הסקס.
זה יותר העניין שנראה שהבן אדם כרגע בתהליך שהוא בונה את עצמו כסלב, כאושיית צהובונים.
עסוק כרגע בבילויים, סקס, דקדנס וחיי לילה.
זה לא מתיישר עם דמות חינוכית של מאמן. זה לא אחד שיכול אחר כך לבקש מהילדים לחיות אורח חיים ספורטיבי, לא לצאת לבלויים, להישאר ממוקדים בספורט...
לא מתאים

מבלי להתייחס לנושא עצמו (שאני לא מכיר בכלל), אני חושב שאתה מייחס לו יותר מדי תכנון ויכולות יח"צ מורכבות. הבן אדם תמיד היה צומי ומוחצן, לאחרונה הוא יותר צומי ומוחצן מהרגיל וכנראה גם יש אפקט כדור שלג לכל הפרסום ההוא של "היציאה מהארון" (שגרם לתקשורת יותר לחפש אותו ולו יותר לחפש את התקשורת). לא נראה לי שהוא מנסה "לבנות את עצמו בתעשייה" או משהו כזה. אני דוקא די מודאג מגילי ומהיכולת שלו להתמודד עם הבלאגנים האלה סביבו, מקווה בשבילו שיתייצב קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
סומך כתב:
האמת שזה לא חד משמעי ויש את הנוחות של התפלפלות בפורום.
אבל אני חושב שהתיזמון שהסרטון דלף לא מקרי. זה בא בנוסף לפוסט הויראלי שלו ועוד כמה הופעות פומביות מתוזמנות באירועים תקשורתיים עם צילומי פפראצי...
זה פחות העניין השמרני סביב הסקס.
זה יותר העניין שנראה שהבן אדם כרגע בתהליך שהוא בונה את עצמו כסלב, כאושיית צהובונים.
עסוק כרגע בבילויים, סקס, דקדנס וחיי לילה.
זה לא מתיישר עם דמות חינוכית של מאמן. זה לא אחד שיכול אחר כך לבקש מהילדים לחיות אורח חיים ספורטיבי, לא לצאת לבלויים, להישאר ממוקדים בספורט...
לא מתאים

מבלי להתייחס לנושא עצמו, אני חושב שאתה מייחס לו יותר מדי תכנון ויכולות יח"צ מורכבות. הבן אדם תמיד היה צומי ומוחצן, לאחרונה הוא יותר צומי ומוחצן מהרגיל וכנראה גם יש אפקט כדור שלג לכל הפרסום ההוא של "היציאה מהארון" (שגרם לתקשורת יותר לחפש אותו ולו יותר לחפש את התקשורת). לא נראה לי שהוא מנסה "לבנות את עצמו בתעשייה" או משהו כזה. אני דוקא די מודאג מגילי ומהיכולת שלו להתמודד עם הבלאגנים האלה סביבו, מקווה בשבילו שיתייצב קצת.

כנראה שאתה צודק. אני לא מכיר אותו.
זה פשוט מסלול דומה לזה שכל מיני סלבים בשקל עשו בדרך להשגת קמפיין או תכנית שולית בטלוויזיה/מדור שולי בעיתון.
בדרך כלל זה מתוכנן ולא מקרי

ואדום נחמד - אני כמובן לא מתייחס רק לסרטון בפני עצמו, אי אפשר להפריד אותו מהלך הרוח והחשיפה הכללית שהוא מקבל בתקופה האחרונה. אם היה מדובר רק בסרטון אני אישית לא הייתי מתרגש במיוחד וחושב שזה עניין פרטי שלו

נערך לאחרונה על ידי סומך בתאריך 22 אוגוסט 2016, 15:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 15:52 
אדום נחמד כתב:
צר לי שאני מתמצת את דבריך וכביכול משטח את הטיעון, אבל אם להיות כנים, אין בהודעה שלך כלום מלבד האשמת קורבן.
הוא לא עשה שום דבר שאינו חוקי או מוסרי.

סומך, העמדה שלך לגמרי לגיטימית, רק שהיא משלבת אלמנטים נוספים שאינם הסרטון.
אני שואל האם הסרטון עצמו הוא הבעיה, וכרגע נראה שכן.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

מה הכוונה לא עשה דבר מוסרי?
יש מי שיגיד שמבחינתו זה לא מוסרי. למשל, זה לא מוסרי מאדם לדרוש מנערים לחיות חיים ספורטיביים ובעצמו לקיים חיים של הפקרות (באופן בוטה ומוחצן).
כמובן שזה חוקי, וכאדם בוגר אני מכבד (ומחבב) אותו.
ואם המחנך הוא שחקן פורנו שמפיץ מרצון את סרטיו ברשת - האם זה חוקי? כן. מוסרי? יש שיגידו שכן, בהנחה שמדובר בעשייה מתוך רצון וכיוב.
האם הוא יכול לשמש כמחנך? אולי, אני מקבל את עמדת מי שחושב שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 15:57 
אדום נחמד כתב:
צר לי שאני מתמצת את דבריך וכביכול משטח את הטיעון, אבל אם להיות כנים, אין בהודעה שלך כלום מלבד האשמת קורבן.

בוודאי שהוא אשם. הוא זה שהפיץ את הסרט. נכון שהוא לא חשב שזה מה שיקרה אבל זה כבר סיכון מרצון שהוא נכנס אליו, ושהיה חייב להמנע ממנו.

שוב, אנחנו לא מדברים על מישהו שעובד בבנק. אנחנו מדברים על מישהו שעובד עם ילדים ובני נוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
אתה שוב ושוב אומר הפיץ, כשהאסוציאציה המלווה היא של כוונה לפומביות. בפועל, יש רוצה פרטית של כמה חברים, שם זה עלה ושם זה היה אמור להשאר. ממש כמו אותה מטרה ששומרת סרטוני סקס שלה במכשיר (שעלול להגנב הרי).

ואני חייב מילה על היחס שנותנים ליציאה שלו מהארון.
אני לא פוסל אפשרות שזה תרגיל צומי. אני לא מכיר אותו ואין לי מושג מה הכוונות שלו.
אבל אסור להתייחס לזה ככה ולו בגלל המסר שזה מעביר לשחקנים אחרים שירצו לצאת אבל יחששו שיטיחו בהם את אותן הטענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 16:29 
אדום נחמד כתב:
אתה שוב ושוב אומר הפיץ, כשהאסוציאציה המלווה היא של כוונה לפומביות. בפועל, יש רוצה פרטית של כמה חברים, שם זה עלה ושם זה היה אמור להשאר. ממש כמו אותה מטרה ששומרת סרטוני סקס שלה במכשיר (שעלול להגנב הרי).

ואני חייב מילה על היחס שנותנים ליציאה שלו מהארון.
אני לא פוסל אפשרות שזה תרגיל צומי. אני לא מכיר אותו ואין לי מושג מה הכוונות שלו.
אבל אסור להתייחס לזה ככה ולו בגלל המסר שזה מעביר לשחקנים אחרים שירצו לצאת אבל יחששו שיטיחו בהם את אותן הטענות.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גילי מוסינזון (לא רכילות)
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 16:34 
רמת טרחנות : over 9000

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 16:34 
אי אפשר לשפוט התנהגות מול מוסר אידאלי כלשהו מבלי להתייחס להקשר.
ההקשר הוא של חברה שמרנית בה מתירנות היא מושג כאילו מגניב ובסדר ואחלה, אבל היא לא יודעת להכיל את השיח על המין כמעט בכלל, ככה שהגבול בין זכותו של הפרט לחיות את חייו לבין ניצול מיני וצפונה הוא מטושטש.
המסר שיכול להתפרש כאן הוא בעייתי.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גילי מוסינזון (לא רכילות)
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 16:35 
לפי מה שאני יודע לא האריכו לו את החוזה הרבה יותר מרק בגלל המקרה האחרון, רק שנוח לו להציג את זה ככה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אתה יכול להחרד עד מחר.

גילי עשה טעות מאד גדולה כשבחר להפיץ את הסרטון. כן, מסתבר שהוא היה צריך להיות זהיר יותר.

מי שעובד עם ילדים חייב להיות מאד מאד זהיר באופן שבו הוא מתנהג ומהחצנה של התנהגות מינית, שימוש בסמים וכו'. כמה פעמים גילי העלה לדף שלו תמונות של הגראס שהוא קונה? (גראס רפואי שנרכש באופן חוקי, יש לציין)

זה בסדר שבנאדם רוצה לחיות חיי מתירנות מינית ואפילו לעשן גראס בכיף, להצטלם בתמונות אינטימיות עם החברה שלו ולשתף בפייסבוק, זה באמת אחלה. זה רק לא מתאים למי שעובד בהדרכה ואימון של ילדים ובני נוער.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 17:09 
יאללה נקסט,
לא מזיז לי את הביצה השמאלית אם לא חודש לו חוזה/פוטר.
גם ככה הוא לא היה כוס התה שלי.
שיהיה לו בהצלחה במה שיעשה, העיקר לא שבהפועל

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
יאללה נקסט,

תמונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
לפי מה שאני יודע לא האריכו לו את החוזה הרבה יותר מרק בגלל המקרה האחרון, רק שנוח לו להציג את זה ככה...

אחלה, לגיטימי. אני שאלתי שאלה ולא האשמתי.
מברזל השתמע שזה דווקא כן האישיו.
יותר מכך, יש פה לא מעט שעבורם הסרטון לבדו מספיק. אז הדיון הפך לתאורטי, ולכן חשוב. כאמור, מבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 17:35 
מה לא חינוכי בסקס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גילי מוסינזון (לא רכילות)
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 18:42 
אדום נחמד כתב:
ראצ'ו כתב:

אחלה, לגיטימי. אני שאלתי שאלה ולא האשמתי.
מברזל השתמע שזה דווקא כן האישיו.
יותר מכך, יש פה לא מעט שעבורם הסרטון לבדו מספיק. אז הדיון הפך לתאורטי, ולכן חשוב. כאמור, מבאס.

יכול להיות שזה היה באמת הקש ששבר את גב הגמל אבל זה לא שלקחו עובד מצטיין שמעד פעם אחת והחליטו לא להמשיך איתו בגלל מקרה אחד.
בכל מקרה אני לא יודע אם זו עילה מספקת לפיטורין אבל חייבים לזכור שמדובר בבית ספר לכדורסל (שאמור להיות עסק מכניס) ואם הורים לא ירצו לשלוח את הילדים שלהם בגלל המאמן אז אין הצדקה כלכלית להחזיק בבית הספר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 19:02 
גביזון כתב:
tadmored כתב:
יאללה נקסט,

תמונה?

שלחתי למוסינזון, הוא בקרוב יפיץ את זה ;)

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
כי ממי שעובד עם ילדים ובני נוער נדרש סטנדרט התנהגות מסויים ומצופה ממנו להיות דמות חינוכית. זו מחוייבות גם מול ההורים ששולחים את הילדים שלהם להתאמן במועדון.

גילי מעולם לא היה דמות חינוכית במיוחד, אבל אם עוד היה אפשר להחליק אותה, אז הפרשיה האחרונה היא כזו שאי אפשר להתעלם ממנה. רוצה לככב בפורנו ביתי? על הכיפאק. לאמן ילדים אתה לא יכול.

כן?
מישהו שמצלם אותו ואת זוגתו במהלך מה שאותם הורים מזועזעים עשו בשביל להפוך להורים הוא פחות חינוכי ממישהו שמטיף בלי הפסקה לעישון חומרים לא חוקיים (בלי קשר לויכוח על חוקיות החומרים)?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
מה בדיוק יכול לקרות לילדים האלו שעכשיו נניח יודעים שלמאמן שלהם היה איזה סרטון סקס או משהו? (איך הם יודעים, מהאינטרנט? אני בטוח שהם קוראים על דברים הרבה יותר גרועים באינטרנט)

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 06:13 
בושה להפועל שהסמרטוט רצפה הזה קיבל ממנה משכורת ותפקיד, עוד קודם.
שיבקש מהחבר רגב פנאן שיסדר לו עבודה במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 06:59 
סמל אישי של המשתמש
ברזל כותב פה שהחוזה שלו הסתיים ביוני והוחלט לא לחדשו, מתי פורסם הסרטון? נראה לי שלמוסינזון נוח לעוות קצת את המציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 08:51 
ItaiH6 כתב:
נועם שחם כתב:
כי ממי שעובד עם ילדים ובני נוער נדרש סטנדרט התנהגות מסויים ומצופה ממנו להיות דמות חינוכית. זו מחוייבות גם מול ההורים ששולחים את הילדים שלהם להתאמן במועדון.

גילי מעולם לא היה דמות חינוכית במיוחד, אבל אם עוד היה אפשר להחליק אותה, אז הפרשיה האחרונה היא כזו שאי אפשר להתעלם ממנה. רוצה לככב בפורנו ביתי? על הכיפאק. לאמן ילדים אתה לא יכול.

כן?
מישהו שמצלם אותו ואת זוגתו במהלך מה שאותם הורים מזועזעים עשו בשביל להפוך להורים הוא פחות חינוכי ממישהו שמטיף בלי הפסקה לעישון חומרים לא חוקיים (בלי קשר לויכוח על חוקיות החומרים)?

באופן כללי, מתירנות מינית זה דבר לגיטימי (גם בגבולות מסויימים), אבל יש התנגשות בין הרצון לחיות חיי מתירנות מינית ושימוש חופשי בסמים קלים לבין הרצון לעבוד עם ילדים ובני נוער.

אין לי בעיה עם אורח החיים של גילי, הוא לא פגע באף אחד, אבל להיות דמות חינוכית כנראה גדול עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
ItaiH6 כתב:
נועם שחם כתב:

כן?

באופן כללי, מתירנות מינית זה דבר לגיטימי (גם בגבולות מסויימים), אבל יש התנגשות בין הרצון לחיות חיי מתירנות מינית ושימוש חופשי בסמים קלים לבין הרצון לעבוד עם ילדים ובני נוער.

אין לי בעיה עם אורח החיים של גילי, הוא לא פגע באף אחד, אבל להיות דמות חינוכית כנראה גדול עליו.

אל תכניס לפה את הסמים. מבחינתך הסרטון שדלף לבדו מספיק.
ושוב אני אזכיר שמישהו מ"חבריו" שפרסם את הסרטון הוא זה שעבר על החוק וצריך לשלם מחיר. לא הקורבן שהסרטון שלו הופץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:
ItaiH6 כתב:
נועם שחם כתב:

כן?

ושוב אני אזכיר שמישהו מ"חבריו" שפרסם את הסרטון הוא זה שעבר על החוק וצריך לשלם מחיר. לא הקורבן שהסרטון שלו הופץ.

מוסינזון עצמו הפיץ אותם.
די לעשות לו הנחות.
הבחור חולה תשומת לב,וגם ידוע שכל המונולג שלו על דו מיניות שפרסם ביום העצמאות זה היה
נטו בשביל להשאיר אותו בעניינים,בזמן שהוא לא ממש כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 09:49 
לא הייתי ממהר להשתמש במילה "קורבן" כל כך הרבה פעמים. מי שמצלם סרטונים כאלה ומפיץ אותם בקבוצות וואטסאפ, גם אם "סגורות", צריך להיות מודע לאפשרות שהסרטונים שלו יופצו (בבקשה בלי השוואות דמגוגיות לבחורה שהולכת עם חצאית קצרה ואונס). מגוחך לשחרר אותו מכל אחריות אישית לסיפור הזה ולהציג אותו כקורבן, במקרה הטוב הוא נאיבי וגם את זה קשה להגיד עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 10:12 
לא מקבל - הוא קרבן קודם כל של המתירנות המינית של עצמו ושל הבחירות של עצמו.

הוא גם נפגע מכך שמישהו מחברי אותה קבוצה בגד באמון שלו, וזה אולי דבר חמור לכשעצמו, אבל זה לבדו לא נתון שפותר את הבעיה שגילי עצמו יצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
עם כל האמפתיה, הוא יכול להאשים רק את עצמו. החלטה נכונה ומתבקשת.

villa crespo כתב:
בושה להפועל שהסמרטוט רצפה הזה קיבל ממנה משכורת ותפקיד, עוד קודם.
שיבקש מהחבר רגב פנאן שיסדר לו עבודה במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:
ItaiH6 כתב:
נועם שחם כתב:

כן?

מוסינזון עצמו הפיץ אותם.
די לעשות לו הנחות.
הבחור חולה תשומת לב,וגם ידוע שכל המונולג שלו על דו מיניות שפרסם ביום העצמאות זה היה
נטו בשביל להשאיר אותו בעניינים,בזמן שהוא לא ממש כזה.

אתם פשוט מכורים לשקרים (הוא הפיץ! הפיץ!!!)
ולטענה על האינטרס מאחורי המונולוג כבר הגבתי קודם.

יאללה חברה, שיהיה בכיף. מקווה שאף אחד מכם לא ישלם לעולם מחיר על טעויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
מה היית עושה אם היית בעל הקבוצה והוא היה עובד שלך?
אני מבין שלא היית מפטר אותו אבל האם היית לפחות קורא לו לסדר או מדפדף את זה הלאה (זכותו לעשות בחייו הפרטיים...וכו)

לא מצליח להבין איך אתה לא מבין את החומרה במעשיו בהתחשב בתפקיד אותו הוא ממלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 11:15 
אדום נחמד כתב:
אתם פשוט מכורים לשקרים (הוא הפיץ! הפיץ!!!)

ולטענה על האינטרס מאחורי המונולוג כבר הגבתי קודם.

יאללה חברה, שיהיה בכיף. מקווה שאף אחד מכם לא ישלם לעולם מחיר על טעויות.

לא, אתה פשוט מכור לפנטזיה שלך שלא הוא הפיץ אותם,
אז נכון שהוא לא הפיץ אותם לציבור הרחב, אבל הוא היה הראשון שהפיץ אותם ושלח אותם מהטלפון שלו.
(אם הוא לא היה מפיץ ראשון, הם לא היו מופצים לכל עבר אחר כך).

זה שיש לו חברים כאלה, זאת כבר הבעיה שלו ולא של אף אחד אחר, ואם הוא רוצה לבוא בטענות למישהו, שיבוא לחברים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 11:20 
איזה שקרים?

אני מבין שקשה לך לקבל את זה שמישהו חושב אחרת ממך, אבל אלו העובדות מפי מוסינזון עצמו.

וכן, לטעויות יש מחיר. מה שאתה יכול להרשות לעצמך כסלב וכוכב ריאליטי, לא בהכרח משתלב יפה בעבודה עם בני נוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: