אדום מטלי כתב:
לירון האדום כתב:
מצטער אך מכל הציטוטים האלו אני לא רואה משהו חדש או משהו שהוא פסול.
"הפעלת אלימות ואגרסיביות שתמנע הסלמת מצב וצורך להשתמש באלימות יותר גדולה, היא לא רק מותרת, היא לעתים חובה. מכה, דחיפה, גם כשהאנשים אינם מעורבים בסיטואציה מבצעית במידה שיכולה לקדם את ביצוע המשימה היא בהחלט דבר אפשרי"
אני מבין שמבחינתך אין שום בעיה עם המשפט הזה?
אני שואל, כי אולי הנחת היסוד שלי, שיש לנו בסיס מוסרי משותף לדיון, שיש לנו דברים שגם אני וגם אתה מסכימים עליהם, אינה נכונה.
ואני עדיין מחכה לתשובתך: מהם מקורות המידע, שאם אביא עדויות שלהם, הם יהיו אמינים מבחינתך.
אם התשובה שלך תהיה "כל מי שאומר משהו רע על חיילי צה"ל הוא שקרן" (בדומה להתיחסות לג'ון בראון), אז שוב, נוכל להפסיק לבזבז אחד את זמנו של השני.
(הנה כמה מקורות אפשריים: האגודה לזכויות האזרח, עיתון הארץ, עמותת "יש דין", ארגון בצלם, שוברים שתיקה, מחסום וואטש. אני מקווה שאתה לא מתחלחל מכך שדובר צה"ל וערוץ 7 לא ברשימה הזו).
כמובן שיש לי בעיה עם המשפט שציטטת.
רק ניסיתי לבדוק היכן צוטט המשפט הזה ולא מצאתי.
באתר של בראון הוא כותב זאת ומפנה למקום אחר שם לא מוזכר הציטוט הזה...
אני לא רואה פסול בשימוש בכח בשביל להוציא מידע חיוני שיכול להציל חיי אדם.
אמרתי לך מה המקור האידיאלי מבחינתי - אדם שיזדהה ויגיד את מה שאירע שם, כמו שוברים תיקה.
היתי יותר משמח אם אדום נחמד היה מארגן חוג בית אם חבר'ה משוברים שתיקה, היתי מגיע לפגישה כזאת בשמחה.
שאלתי גם את קובסטר האם בתור קצין הוא ראה איזה טיוח או משהו דומה, לשמחתי הוא ענה בשלילה.
אולי אתה או טקנו או אדום נחמד או נועם יוכלו להעיד אחרת.