תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 20:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגת העל מחזור 1
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
חזרנו לשיפוט הבזיוני של השופטים שלנו
גול של ק"ש נפסל בגלל נגיעת יד של אשדוד למרות שהכדור נכנס לשער

כל ילד יודע שגול דוחה פנדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 21:40 
הוא לא בעט אצלנו במשך עונה שלמה 3 בעיטות למסגרת.
באיזה עמדה הוא שיחק שם היום ??

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא היה אצלנו עונה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
MoToBOy כתב:

מה שכל ילד לא יודע זה שהשיפוט הביזיוני זה לא בגלל חוק ההמשכיות, זה בגלל שהחוק החדש של אופא קובע שלא ניתן לתת גם פנדל וגם אדום אבל איתן שמואלביץ' ישאר איתנו כל העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 21:44 
redead כתב:
הוא לא בעט אצלנו במשך עונה שלמה 3 בעיטות למסגרת.
באיזה עמדה הוא שיחק שם היום ??

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

היו לו החמצות ממטר גם אצלינו וגם בנתניה (נגיחה לקורה מול שער ריק או משהו כזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 21:46 
אבו-דגל כתב:
MoToBOy כתב:

מה שכל ילד לא יודע זה שהשיפוט הביזיוני זה לא בגלל חוק ההמשכיות, זה בגלל שהחוק החדש של אופא קובע שלא ניתן לתת גם פנדל וגם אדום אבל איתן שמואלביץ' ישאר איתנו כל העונה

לא באופן מוחלט, יש שיקול דעת לשופט לקבוע אם העבירה מספיק חמורה. במקרה הזה היה צריך לתת גול וצהוב, אבל אם הגול נמנע ויש פנדל אז זה אדום ישיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
אבו-דגל כתב:
MoToBOy כתב:

לא באופן מוחלט, יש שיקול דעת לשופט לקבוע אם העבירה מספיק חמורה. במקרה הזה היה צריך לתת גול וצהוב, אבל אם הגול נמנע ויש פנדל אז זה אדום ישיר.

אכן, השינוי רלוונטי במקרה בו לא היתה כוונה לבצע עבירה (או לגעת ביד) ופה שיקול דעתו של השופט..

מה קרה בקש? (אגב, ברור שאם העבירה לא תורגמה למניעת שער, חייבים לאשר אותו. מצד שני, אני זוכר גמר אלופות של ארסנל וברצלונה לפני איזה 15 שנה, בו שופט טעה באותה צורה.. אז..)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
אבו-דגל כתב:
MoToBOy כתב:

במקרה של נגיעת יד זו לא עבירה חמורה ולכן לא נראה יותר פנדל ואדום באירופה לפחות.
זה היה צהוב ופנדל, מעבר לזה זו החלטה שגמרה את המשחק.

אני אשמח לדעת ששמואלביץ' לא שופט ב2 הליגות הראשונות בשבועיים הקרובים כדי לעשות קורס לחוקים החדשים, אבל למה ? הוא יקבל את הפועל נגד בש בעוד שבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
מי הלינגאנה הזה? להביא דחוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ליגת העל מחזור 1
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 22:24 
הוא פשוט שיחק בתפקיד יותר קדמי היום מאשר אצלנו. זה עדיין לא הופך אותו לעילוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 22:35 
KingAlpaca כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אם אומרים לי עכשיו שבסוף העונה באר שבע לוקחת אליפות - אני חותם על זה ב-2 ידיים.

נועם,
פוטנציאל לסקר...

הוספתי לשורטליסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 02:18 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
איזה אובססיה? אני פחות בעד למצוץ להם, זה כן.

אני מסכים איתך דינו הם עדיין מועדון דרג ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 07:31 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
dino כתב:
איזה אובססיה? אני פחות בעד למצוץ להם, זה כן.

אני מסכים איתך דינו הם עדיין מועדון דרג ב.

נכון, אבל נראה שהם בדרך לא' אם ימשיכו כך בשנים הקרובות.
כל עוד אנחנו לא בתמונת האיומים ונגזר שזה יהיה רק הם מול החארות, אז מאחל להם הצלחה רבה בלי חנופות, מציצות וכדומה שנהוגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 08:08 
דרג ב׳ לא דרג ב׳, הקבוצה שאני הכי אוהב בעולם כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 08:42 
השלושער של לינגאנה עוד לא מבשר את האביב שלו. בעיקר שאינו קשר אופנסיבי מטבעו (אגב, ברמת גן התחיל כבלם) ובקבוצה חלשה.
וחשוב לנו לא פחות מאשר לו.

מתברר (כמו שכתבתי מספר פעמים תוך אזכור שמו נגד הרוח החזקה שהתיחסה אליו כאל 0 מוחלט) שהעונה שעברה לא שיקפה את הפוטנציאל של השחקנים.
לא יודע מי יצא מהבור העמוק, אבל רייכרט ואחרים יכולים לקוות.

ומה הכי חשוב ?
כרגיל מה המאמן עושה קבוצה וגם לשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 09:20 
גבעתיים כתב:
השלושער של לינגאנה עוד לא מבשר את האביב שלו. בעיקר שאינו קשר אופנסיבי מטבעו (אגב, ברמת גן התחיל כבלם) ובקבוצה חלשה.
וחשוב לנו לא פחות מאשר לו.

מתברר (כמו שכתבתי מספר פעמים תוך אזכור שמו נגד הרוח החזקה שהתיחסה אליו כאל 0 מוחלט) שהעונה שעברה לא שיקפה את הפוטנציאל של השחקנים.
לא יודע מי יצא מהבור העמוק, אבל רייכרט ואחרים יכולים לקוות.

ומה הכי חשוב ?
כרגיל מה המאמן עושה קבוצה ו גם לשחקנים.

זה היה ברור אחרי שני משחקים בעונה שעברה. אי אפשר לשפוט כמעט אף שחקן שלקבוצה אין מאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 09:21 
מה ברור בלינגאנה כובש שערים? עם קשר או בלי קשר למאמן? ושוב גבעתיים צודק, מיי גוד הוא חד!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 09:30 
chimpfive כתב:
מה ברור בלינגאנה כובש שערים? עם קשר או בלי קשר למאמן? ושוב גבעתיים צודק, מיי גוד הוא חד!!!

היה ברור שאי אפשר להעריך את היכולת האמיתית של השחקנים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 10:56 
redrony כתב:
chimpfive כתב:

המנטרה הזאת לא מתיישבת עם המציאות, עם מאמן או בלי מאמן, שחקני כדורגל ברמה ירודה הם שחקני כדורגל ברמה ירודה, וזה תופס לבומבה, זגורי, וינטרה, הרוש, גוטליב, ביטון, אנטל, ליגנאנה, וכל השחקנים שעברו כאן בעונה הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 11:10 
chimpfive כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:

המנטרה הזאת לא מתיישבת עם המציאות, עם מאמן או בלי מאמן, שחקני כדורגל ברמה ירודה הם שחקני כדורגל ברמה ירודה, וזה תופס לבומבה, זגורי, וינטרה, הרוש, גוטליב, ביטון, אנטל, ליגנאנה, וכל השחקנים שעברו כאן בעונה הקודמת.

איך החלטת שזה תופס? בומבה אחרי 5 שנים בקריירה שלו? אנטל לא נתן חצי עונה טובה בבית"ר?
זה שיש שחקנים יותר טובים ופחות טובים זה ברור. אבל יש שחקנים שבאים לידי ביטוי בקבוצה אחת ולא בשניה, ושמאמן יודע לבוא ולשפר להם דברים קטנים במשחק, משנה להם קצת את התפקיד, מתאימים לשיטת משחק מסוימת ולא לאחרת.
יכול להיות שמכל הרשימה שנתת אתה צודק ברובם, אבל שקבוצה טובה ורצה טוב, שחקנים מוציאים מעצמם יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 12:50 
זה תופס כי זה מתבטא ביכולת המנטלית שלהם להתאים את עצמם לציפיות של מועדון גדול.
מה כבר אנטל עשה בבית״ר? ובומבה? ברור שיש השפעה מסוימת של מאמן, אבל עד גבול מסויים. שחקן בינוני ישאר כזה ואולי ישפר במעט את הרמה בקבוצה עם ציפיות בריצפה.
עבודה של מאמן, לפחות בעיניי זה להביא סך בודדים לשחק כקבוצה שתביא הישגים. מה שגוטמן עשה עם חבורה של שחקנים בינוניים מכפר סבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 13:02 
להזכירכם לינגאנה נתן את החטאת העונה בשנה שעברה. כל שחקן יכול לתפוס יום טוב או יום גרוע. וזה נכון גם מה שנאמר, יש אינספור דוגמאות על שחקנים שהצליחו במקום מסוים תחת מאמן מסוים ולא הלך להם במקום אחר או תחת מאמן / ללא מאמן.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 13:20 
chimpfive כתב:
זה תופס כי זה מתבטא ביכולת המנטלית שלהם להתאים את עצמם לציפיות של מועדון גדול.
מה כבר אנטל עשה בבית״ר? ובומבה? ברור שיש השפעה מסוימת של מאמן, אבל עד גבול מסויים. שחקן בינוני ישאר כזה ואולי ישפר במעט את הרמה בקבוצה עם ציפיות בריצפה.
עבודה של מאמן, לפחות בעיניי זה להביא סך בודדים לשחק כקבוצה שתביא הישגים. מה שגוטמן עשה עם חבורה של שחקנים בינוניים מכפר סבא.

עבודה של מאמן לא מסתכמת רק בזה. הוא אמור גם לשדרג שחקנים, לשחק בשיטה מסוימת שתהיה טובה עברו השחקנים שלוץ יש שחקנים שמתאימים לשיטה אחת ולא לשיטה שניה.
אנטל בבית"ר נתן חצי עונה טובה ועובדה שכשהוא בא, רובנו פה היה מבסוט. בומבה עוד ילד, אני חושב שהוא מוכשר אבל זה ברור שהוא לוקה בהבנת המשחק וקבלת החלטות. יכול להיות שהוא לא מספיק טוב, אבל לדעתי עוד אי אפשר לדעת את זה. את הדוגמה של זהבי אני לא צריך להביא, נכון? שחקן שחשבת שהוא מצוין שהיה בהפועל ובתפקוד אחר ובקבוצה אחרת נהיה מפלצת (זה לא חייב להיות רק מגרוע לטוב, זה גם יכול להיות מטוב למצוין).
ובלי לשים לב גם תמכת במה שאמרתי. גוטמן לקח "חבורה של שחקנים בינוניים" ושידרג אותם, דה סילבה הוא דוגמא מצוינת. שחקן שתחת גוטמן ובתוך קבוצה מצוינת הלך והשתפר משנה לשנה עד שנהיה אליל פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 14:28 
אני מדבר על יכולת קבוצתית, כבודדים מאמן לא יכול לעשות מהם משהו שהם לא. וכשאתה מוציא את שכטר, ורמוט, דגלאס וכו׳ החוצה מתברר שהם שחקנים בינוניים ביותר גם בקבוצות עם מאמנים טובים, זהבי היה טוב גם בהפועל וגם בכל מקום שהוא דורך כי הוא שחקן כדורגל ולא פרויקט. שוב ההבדל הוא ביכולת הקבוצתית, שחקנים כמו בומבה אנטל ושאר הטאלנטים שהגיעו לכאן בעשרות מיליונים לא יכולים ״להשתדרג״ הם יכולים להתאים לשיטת משחק, כמו כל שחקן ממוצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 15:01 
chimpfive כתב:
אני מדבר על יכולת קבוצתית, כבודדים מאמן לא יכול לעשות מהם משהו שהם לא. וכשאתה מוציא את שכטר, ורמוט, דגלאס וכו׳ החוצה מתברר שהם שחקנים בינוניים ביותר גם בקבוצות עם מאמנים טובים, זהבי היה טוב גם בהפועל וגם בכל מקום שהוא דורך כי הוא שחקן כדורגל ולא פרויקט. שוב ההבדל הוא ביכולת הקבוצתית, שחקנים כמו בומבה אנטל ושאר הטאלנטים שהגיעו לכאן בעשרות מיליונים לא יכולים ״להשתדרג״ הם יכולים להתאים לשיטת משחק, כמו כל שחקן ממוצע.

מצטער, לא מסכים :)
אני מסכים שהיכולת הקבוצתית היא פקטור משמעותי, אבל לפעמים גם זה יכול להוציא משחקן מה שלא הוציאו ממנו קבוצות אחרות (ושאני אומר קבוצה אחרת, זה יכול להיות באותו מועדון, אבל קבוצה שמשחקת בצורה אחרת).
ודבר שני, אני מסכים שזה לא חייב להיות פרוייקט, אבל מספיק שאתה בא לבומבה כזה, מלמד אותו לשחרר כדור בנגיעה ושינצל את היכולות שלו באגף אחד על אחד וב-16 במקום ללכת עם הראש בקיר באמצע המגרש, זה יכול לשנות שחקן.

ובכלל, הייתי יורד מלהכניס למשוואה את הסכומים שהושקעו בשחקנים, זה לא רלוונטי ליכולת השיפור שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 15:26 
כל הדיבורים על פוטנציאל של שחקנים כאילו מאמן כזה או אחר הוא קוסם שיכול לעשות מהם שחקני כדורגל, נראה לי משאלות לב. שוב, חוזר לנקודה ששחקן בינוני יכול לתת תפוקה סבירה במסגרת קבוצה טובה שמאמן מנחיל לה שיטה.
שחקני כדורגל טובים כמו אצילי, זהבי יתנו ערך מוסף גם תחת דראפיץ׳, ורכבת המאמנים במכבי. מאמין שאם יחזקאל ישחק 90 דק במשך עונה שלמה, בסופו של דבר זה ישתלם, לא בגלל גוטמן, בגלל שהוא באמת שחקן טוב. ובטח שצריך להכניס את המשוואה של כסף, כי בומבה למשל שורף לנו משאבים עם 350 אלף יורו שמושקעים בשחקן ברמה נמוכה שגם גוטמן מבין שאין לו יכולת להוציא ממנו משהו יותר מאשר לרוץ על המגרש כמו תרנגולת עיוורת.
ושיהיה בהצלחה ללינגאנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 15:54 
אז לינגאנה נתן שלושער וואו
כמה רעש השם ישמור.
רוב הסיכויים שהוא שחקן יותר טוב ממה שראינו ממנו בהפועל
כמעט כמו כל השחקנים האחרים אגב.
זהו הוא לא ברמה שלנו יש הבדל בין לסחוב קישור של מועדון
מתיימר גדול עם לחץ ושאיפות לבין מועדון שאין לו מה להפסיד.
גם זגורי נתן עונה מדהימה בהפועל רג לפני כמה שנים...
לינגאנה לא יהיה מלך השערים אתם יכולים להירגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: