לירון האדום כתב:
redrony כתב:
יש פה שתי נקודות:
1. חלם של ההתאחדות. הורחק שחקן באדום, אתם רוצים להעמיד אותו לדין (לא משנה עכשיו הרחקה מוצדקת או לא) - תעשו את זה לפני המשחק הבא או שלפחות הדברים צריכים להיות ברורים מתי איך ולמה.
2. חובבנות (כן, שוב המילה הזו בניהול של הפועל): אתם יודעים שהוא הולך לעמוד לדין, תוודאו מתי, תנסו להקדים את הדיון, אבל בהפועל כמו בהפועל עובדים בשיטת ה"סמוך". ננסה להגיע עם התובע להסדר (שכונתי לגמרי אגב) ונקווה שיהיה בסדר.
ברור שבהתאחדות מבחינתם צודקים לגמרי אם מסתכלים בצורה יבשה. שחקן הורחק (ביום רביעי? לא זוכר מתי היה המשחק), קבעו תאריך העמדה לדין והוא קיבל עונש נוסף.
ההתאחדות ממש לא צודקת, הקבוצות (גם רעננה) הגיעו להסדר טיעון עם תובע ההתאחדות, מפאת קוצר הזמן (רגע לפי מחזור גביע הטוטו) לא הגיע ההסדר לאישורו של בית הדין.
התובע של ההתאחדות הסכים לעונש, הפועל ורעננה הסכימו גם.
פתאום הדיינים החליטו להתערב??
עוד פעם תקדים על חשבון הפועל.
ההתאחדות צודקת לפי התקנון היבש. זה שעושים את כל העסק הזה חצי שעה לפני משחק זו שכונה, גם מצד הפועל וגם מצד ההתאחדות. אני לא זוכר מתי רייכרט הורחק, אבל אם זה היה ביום רביעי הקודם והדיונים הם בימי רביעי, אז אין מה לעשות, או שקובעים דיון בזמן מספיק לפני המשחק הבא (חמישי, שישי, מקסימום ראשון) או שהקבוצה מקבלת שהדיון ייערך אחרי המשחק הקרוב. הרי בסיטוציה מסוימת הפועל גם יכלה להרוויח מזה, זה במקרה יצא שזה גביע הטוטו ואחר כך ליגה. אם זה הי הפוך היינו מבסוטים מזה.
וההסדר הזה שהגיעו אליו, אין לי מושג אפילו מה הוא היה (רשמי, לא רשמי). בכל מקרה, גם ההתאחדות וגם הפועל שכונה. שני הגופים היו צריכים לדאוג שהדיון ייערך מוקדם יותר. בשנייה שזה לא קרה, לא היה משהו לא חוקי ואני די בטוח שאף אחד לא נטפל אלינו ועשה לנו דווקא. רדו מהשטות הזו