תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 173 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דרבי טוטו (הערב 20:45 - אשכול רשמי)
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 21:56 
bruno conti כתב:
אז כולם מדברים על ההתקפה ובא משחק רציני ראשון העונה
ומוכיח שוב שהכל מתחיל בהגנה.
יש הרבה בעיות גם בהגנה וגם בהתקפה,שיחקנו נגד חצי הרכב שני שלהם
בהרכב והכי חזק שלנו...
אז קודם כל המשחק הזה שם אותנו במקום אנחנו לא בלבל הזה ולא קרובים אליו בכלל
וגם זה טוב וחשוב לדעת.
עניין המגינים ירדוף אותנו כל העונה,אני מניח שיביאו חלוץ ובזה ייגמר הרכש.

מסכים
אני חושב שעם הזמן ההתקפה תתחבר כי יש שחקנים לא רעים לשם ביחס לליגה,אבל הבעיה שלנו זה הקישור האחורי (כל שחקן בקישור של מכבי פשוט רץ ועובר את הקישור האחורי שלנו בקלות) וההגנה עם דגש על המגנים.
לא נגיע לפלייאוף העליון עם הגנה מצחיקה כזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 21:58 
הבעיה היא לא ההגנה, אלא היכולת של הקבוצה להחזיק לחץ לאורך זמן על הקבוצה השנייה. וגם שמכבי קבוצה טובה, לצערי, וקשה לשחק מולה.

טעויות נקודתיות קרו ויקרו, במשחק הזה מדובר בטעות אחת של ורטה, לא אסון קולוסאלי. חוץ מזה ההגנה נראתה בסדר גמור.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 21:59 
Yalla Hapoel כתב:
bruno conti כתב:
אז כולם מדברים על ההתקפה ובא משחק רציני ראשון העונה
ומוכיח שוב שהכל מתחיל בהגנה.
יש הרבה בעיות גם בהגנה וגם בהתקפה,שיחקנו נגד חצי הרכב שני שלהם
בהרכב והכי חזק שלנו...
אז קודם כל המשחק הזה שם אותנו במקום אנחנו לא בלבל הזה ולא קרובים אליו בכלל
וגם זה טוב וחשוב לדעת.
עניין המגינים ירדוף אותנו כל העונה,אני מניח שיביאו חלוץ ובזה ייגמר הרכש.

מסכים
אני חושב שעם הזמן ההתקפה תתחבר כי יש שחקנים לא רעים לשם ביחס לליגה,אבל הבעיה שלנו זה הקישור האחורי (כל שחקן בקישור של מכבי פשוט רץ ועובר את הקישור האחורי שלנו בקלות) וההגנה עם דגש על המגנים.
לא נגיע לפלייאוף העליון עם הגנה מצחיקה כזאת

הבעיה בהגנה.
מרכז השדה יסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 21:59 
אנשים פה נסחפים. היו דקות די טובות ומלבד שני השערים המיותרים מכבי לא הגיעה לאף מצב ככה שאני גם חושב שהביקורת על משחק ההגנה מוגזם.

אם יש אפשרות בכל זאת להשתחרר מבומבה הייתי מנסה להשקיע את הכסף שישתחרר במגן ימני, מצרף חלוץ ויהיה בסדר גמור.

שובשיץ נראה שחקן שמייצר לאחרים וזה הדבר שהכי היה חסר לנו, ובכלל אמצע איתו, עם ניקוליץ וגורבוסוב נראה די טוב.

אני הרבה פחות פסימי מהרבה אנשים פה. יש בסיס טוב

נערך לאחרונה על ידי Oleg Neduda בתאריך 15 אוגוסט 2016, 22:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 22:01 
Gaudi כתב:
לא נראה שמשהו השתנה אצל בומבה

בטח שכן. נחלש.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 22:07 
תשובה לכל מי שחשב שגורובסוב יכול לשחק במקום אביחי, הוא אפילו לא קרוב אליו בעבודה ההגנתית(ולא ממש הרשים אותי בכל מקרה עד היום)
גוטמן עלה מופקר מדי, לא היה שום קישור אמצע ומתי שהתחשק למכבי הם הגיעו לשער שלנו
ניר לקס היה צריך לשחק ולא ברור מה אלטמן עושה בהרכב, בטח כשחקן אגף
חוץ מזה, משחק שלישי מתוך ארבעה ללא שער זכות, חייב להגיע עוד מישהו שמסוגל להוות איום על השער

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 22:17 
Oleg Neduda כתב:
אנשים פה נסחפים. היו דקות די טובות ומלבד שני השערים המיותרים מכבי לא הגיעה לאף מצב ככה שאני גם חושב שהביקורת על משחק ההגנה מוגזם.

חה יא גנוב, מכבי גמרו את המשחק דקה עשירית ושמרו רגליים למשחק בליגה האירופית. לא היינו פאקטור אפילו לדקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 22:21 
מושקוביץ כתב:
Oleg Neduda כתב:

חה יא גנוב, מכבי גמרו את המשחק דקה עשירית ושמרו רגליים למשחק בליגה האירופית. לא היינו פאקטור אפילו לדקה.

מה יש לשמור על הרגליים? כמעט כל מי שפתח ישב על הספסל ביום חמישי במקרה הטוב.
יש פה היסחפות, אבל בסדר זה אופייני לפורום.
נחכה לליגה, אני חושב שיש עם מה לעבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 22:32 
הקיצר מדכא, רמה מנטלית של ריצפה לספוג שני שערים בדקה, לא הבקענו משחק שלישי ברציפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 23:10 
סבבה, סתם נסחפים. יהיה בסדר הרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דרבי טוטו (הערב 20:45 - אשכול רשמי)
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 23:13 
ההגנה סבירה, למעט ורטה.
הקישור אמור להיות כמו בעונת הדאבל- שני אחוריים בקו אחד ולפניהם שובצ׳יץ׳. חלוץ זה הדבר הכי חשוב שצריך ולא זרים מתחנה מרכזית כמו מנגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
נראנו בסך הכל סביר בשביל קבוצה שרוב המשחק שיחקה עם אגף ימין שנע בין מוגבל ללא קיים.עזרא זה עזרא, הרבה כשרון מעט החלטות נכונות, שוינפלד צריך לקבל יותר כדורים אבל הפיזיות שלו פשוט מדהימה, השלישיה באמצע הראתה הרבה דברים יפים. יש עוד הרבה עבודה ואני מקווה שחושבים בכיוון של מגן ימני כי עם ורטה לא נגיע רחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 23:25 
המשחק הזה אולי בא בזמן (ייתכן שכבר מאוחר מידי בגלל ההגרלה בליגה).
הקבוצה שלנו בלי הגנה - המגנים שלנו מהחלשים בליגה.
הקבוצה עם שוינפלד כחלוץ בודד תתקשה לכבוש שערים בלא מעט משחקים. מקווה שיש מישהו רציני באופק והמחשבות על דמארי לא שיבשו את הרכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 23:27 
שוינפלד חלוץ בודד זה פשוט לא זה.
הוא לא נוגע בכדור ובסוף כדי כן לעשות משהו יוצא שהוא מגיע איכשהו לצדדים ושם בכלל הוא לא יכול לעשות יותר מדי.

יחזקאל חייב לפתוח בהרכב. כשהוא על המגרש הוא מגיע למצבים. פשוט ככה. שיחק קצת יותר מחצי שעה והגיע למצב היחיד שלנו במשחק.
עכשיו כשיש לנו קשר אמצע שבהגדרה שלו גם מחפש להתקיף, גם יש מי שיחפש אותו (שובשיץ הוא זה שנתן לו את הכדור לאחד על אחד).
בלי קשר לאלטמן, לא ברור לי בכלל איך הוא לא בהרכב. מבחינתי הוא יותר יעיל גם מחן עזרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 23:42 
kobster כתב:
נראנו בסך הכל סביר בשביל קבוצה שרוב המשחק שיחקה עם אגף ימין שנע בין מוגבל ללא קיים.עזרא זה עזרא, הרבה כשרון מעט החלטות נכונות, שוינפלד צריך לקבל יותר כדורים אבל הפיזיות שלו פשוט מדהימה, השלישיה באמצע הראתה הרבה דברים יפים. יש עוד הרבה עבודה ואני מקווה שחושבים בכיוון של מגן ימני כי עם ורטה לא נגיע רחוק

משחק ההתקפה, אפילו שברור לי שהוא ישתפר, חייב להיות שונה. אם משחקים עם שוינפלד לבד חייבים שחקן מאחורי החלוץ שמסוגל לתת גולים ויחבר בין עזרא ושחקן אגף שני ועוד שחקן אמצע (ניקוליץ?) שמגיע ל-16. אבל ניקוליץ לא מספיק טכני ויוצר בשביל זה. זה צריך להיות רייכרט או ששביץ, אבל שוב, חייבים עוד שחקן אחד ששם מספרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 23:57 
יש סימנים שאחרי הרבה זמן תהיה לנו השנה קבוצת כדורגל שקשורה למקצוע.
יצאתי אופטימי מאוד מהמשחק, למרות שיש הרבה דברים לשפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה הכי גדולה היא שאין מספיק גולים בקבוצה הזאת. חוץ משוינפלד אין אף אחד שאפשר לבנות עליו.

שגיב אמור להיות החלוץ השני, השחקן באגף שהוא יותר חלוץ, מישהו שאמור לתת מספרים חוץ משוינפלד. היום הוא קיבל כדור מול ראיקוביץ' ובעט לו לאמצע, במשחק הקודם עזרא שם אותו לבד מול עמוס, הוא ניסה לעבור אותו ועמוס לקח לו בקלות. הוא לא סקורר אמין, ובאופן כללי הוא שחקן מאוד לא יציב ביכולת שלו או בכשירות שלו. והוא עוד האופציה הכי טובה להרכב. אלטמן בעמדה הזאת נראה לא טוב, ואין לנו בכלל עוד אופציות חוץ מזה.

דמארי היה אמור להיכנס בדיוק למשבצת הזאת, חלוץ שיכול לשחק באגף, גם לשחק במקום שוינפלד כשצריך, ובעיקר לתת את ה-15 גולים בעונה לפחות. זה חתיכת חור מבחינת איכות שאני לא רואה איך אפשר למלא אותו (לא נראה לי שעומד להגיע שחקן התקפה זר, ועוד יותר קשה לי לראות איך אנחנו מביאים איזה סקורר מגוון ומוכשר בכסף שיש לנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 00:07 
יובל כתב:

דמארי היה אמור להיכנס בדיוק למשבצת הזאת, חלוץ שיכול לשחק באגף, גם לשחק במקום שוינפלד כשצריך, ובעיקר לתת את ה-15 גולים בעונה לפחות. זה חתיכת חור מבחינת איכות שאני לא רואה איך אפשר למלא אותו (לא נראה לי שעומד להגיע שחקן התקפה זר, ועוד יותר קשה לי לראות איך אנחנו מביאים איזה סקורר מגוון ומוכשר בכסף שיש לנו).

בדיוק בגלל זה אמרתי מההתחלה, שאם להמר על אחד הרומנים, אני מהמר על אנטל.
אם איכשהו הוא ייתן עונה טובה הוא בדיוק מה שחסר לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
אני גם הייתי מעדיף להמר על אנטל, הוא גם יותר מתאים וגם בומבה נראה כמו אחד שאיבד כל קשר לענף הכדורגל, אבל נראה לי שהרכבת הזאת כבר נסעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
בשלהי המשחק
אני וחבר יושבים בקרון ברכבת ובאים איזה ארבעה פאנאטיקס ודורשים מאיתנו לצאת מהקרון. לא הסכמנו והם הלכו.
אח"כ בא ילד שמסתבר שהרביצו לו וירקו עליו. יסמניקים ראו את זה והעיפו אותם מהרכבת. לא להאמין
פעם ראשונה שאני מרוצה שיש לידי יסמניקים.

באים בחבורה על ילד אחד. חלאות, בית"ר זה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 00:36 
רועי כתב:
בשלהי המשחק
אני וחבר יושבים בקרון ברכבת ובאים איזה ארבעה פאנאטיקס ודורשים מאיתנו לצאת מהקרון. לא הסכמנו והם הלכו.
אח"כ בא ילד שמסתבר שהרביצו לו וירקו עליו. יסמניקים ראו את זה והעיפו אותם מהרכבת. לא להאמין
פעם ראשונה שאני מרוצה שיש לידי יסמניקים.

באים בחבורה על ילד אחד. חלאות, בית"ר זה כאן.

למי אתה קורא ילד? :SMOKE:
אם כבר אלה שירקו עלי נראו כמו ילדים, לא נראה לי היה שם אחד שגמר צבא, בדיוק אותם אנשים כמו בבית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
בומבה נראה עוד יותר מזעזע מאשר בעונה שעברה ואני מאוד מסכים שמה שהקבוצה הזו צריכה זה עוד שחקנים שיודעים לתת גול. לא בטוח שאנטל זו התשובה ודי בטוח שממנגה לא תבוא הישועה, לפחות זה מרמז שגוטמן יודע שחסר לו עוד גולר ועובד כדי להביא אחד כזה. אם נצליח איכשהו להיפטר מהרומנים זה אמור לשחרר לנו תקציב להביא זר בעמדה הזו, אם לא אז נאלץ להמר על שגיב או אולי מחאמיד.
בכל מקרה, כרגע שתי העמדות באגף הימני (מגן וכנף) הן נקודת התורפה הכי גדולות שלנו ונראה שגם גוטמן מבין את זה, רק נקווה שימצא פתרונות. ומהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 01:32 
kobster כתב:

בכל מקרה, כרגע שתי העמדות באגף הימני (מגן וכנף) הן נקודת התורפה הכי גדולות שלנו ונראה שגם גוטמן מבין את זה, רק נקווה שימצא פתרונות. ומהר.

איך אתה יכול להגיד שמגן ימני ועוד קשר לצד ימין אלה שתי נקודות התורפה הכי גדולות של הקבוצה כרגע, בזמן שאנחנו לא נותנים גול כבר שלושה משחקים ובקושי מצליחים להגיע למצב?
מצטער, הייתי מעדיף שיגיע לפה חלוץ לפני קשר ימני ואפילו על פני מחליף לעופר ורטה, האויב החדש (שדגני כנראה יחליפו בעמדת המגן הימני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 01:38 
סמל אישי של המשתמש
זה לא קשר, זה חלוץ בכנף. אנחנו כבר משחקים עם קשר בצד שמאל (עזרא), בצד ימין אנחנו צריכים מישהו שהוא יותר חלוץ באופי שיכול לעשות את הכניסות לרחבה ולאיים על השער. כמו שגיב, רק אחד שגם אשכרה יודע לתת גולים.
ומכיוון שאתה והאדום הצורר אותו בן אדם אז כן, ורטה הוא מזמן "האויב החדש" וכתבתי לכם שזה טמטום לבנות סגל עם מגן ימני אחד שגם הוא רחוק מלהיות ברמה של שחקן הרכב בליגה. ורטה הוא שחקן מוגבל ביותר שלא תורם למשחק שלנו, לא בהגנה ולא בהתקפה, ואני מאוד מקווה שכבר מול חיפה דגני ישחק בעמדה הזו במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 01:45 
אויש, איזה תגובה של דוש (לפחות החלק השני), אבל זה היה צפוי. גם ליובל ופז אתה קורא אותו בן אדם? סתם מעניין אותי (אין פה כוונה להקניט או משהו).

לעניין, ורטה הוא עוד מגן ימני בליגה הזו. לא גרוע במיוחד וגם לא טוב במיוחד. אין באמת טובים במיוחד. באיזה קבוצה פה יש מגן ימני ישראלי שאתה כ"כ מתרשם ממנו (חוץ מדסה נניח שעלה למכבי איזה מליון יורו)?
ומי בנה קבוצה עם מגן ימני אחד? עכשיו הביאו את דגני.

חלוץ כנף. כנך ימין, כנף שמאל. זה לא משנה. אנחנו צריכים חלוץ (מה זה הקשקוש הזה של חלוץ בצד ימין דווקא). אחד שגם בא לתת מספרים. לא איזה קשר של 5 גולים בעונה.
שגיב הוא בדיוק כזה, אבל הוא חייב לעבוד על ניצול מצבים.
בעיני יותר מטומטם לבנות סגל עם חלוץ אחד מאשר עם מגן ימני אחד. עם זה שורטה הוא לא מגן כזה טוב אפשר להסתדר, עם 0 שערים בשלושה משחקים לא ממש.

נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז בתאריך 16 אוגוסט 2016, 02:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 01:45 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
זה לא קשר, זה חלוץ בכנף. אנחנו כבר משחקים עם קשר בצד שמאל (עזרא), בצד ימין אנחנו צריכים מישהו שהוא יותר חלוץ באופי שיכול לעשות את הכניסות לרחבה ולאיים על השער. כמו שגיב, רק אחד שגם אשכרה יודע לתת גולים.
ומכיוון שאתה והאדום הצורר אותו בן אדם אז כן, ורטה הוא מזמן "האויב החדש" וכתבתי לכם שזה טמטום לבנות סגל עם מגן ימני אחד שגם הוא רחוק מלהיות ברמה של שחקן הרכב בליגה. ורטה הוא שחקן מוגבל ביותר שלא תורם למשחק שלנו, לא בהגנה ולא בהתקפה, ואני מאוד מקווה שכבר מול חיפה דגני ישחק בעמדה הזו במקומו.

אנחנו צריכים 2 מגנים שמאל וימין
היום 2 שערים הובקעו מהאגף של שיימן או שעוברים אותו בקלות ומגביהים מעליו או שהוא עושה פאול מטומטם שבדרך כלל הופך לגול עדיף ובנוסף חייב חלוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 08:48 
קודם כל, בהמשך למה שנרקוטיקה כתב, אכן, זו קבוצה שבאה לשחק כדורגל. אני מעדיף קבוצה שבאה לשחק כדורגל כמו היום, עושה מה שהיא יכולה ומפסידה 0:2 מאשר משחק כמו ה 1:1 בעונה הקודמת. זו הדרך להתקדם, לשחק את הכדורגל שאתה יכול (למרות שברור שזה היה משחק אחר וסיטואציה אחרת, והתיקו שם היה קריטי ו"שווה" גם משחק שבו לא עברנו כמעט את החצי).
בומבה, אם נשאר, חייב להיות פרוייקט של גוטמן. אני חייב להגיד שאני כן רוצה שהוא יישאר כי אני חושב שיש לו כשרון אחד על אחד שאפשר לנצל, אבל לא יכול להיות שהוא ישחק נגד השיטה. ראיתי כמה פעמים אתמול מהפועל יציאה יפה קדימה במשחק מעבר שהבסיס של זה היא תנועה בלי כדור לשטחים נכונים ושחרור כדור בנגיעה, מקסימום שניים. בומבה, פשוט לא מסוגל לשחרר כדור, זה נוראי. גוטמן חייב לשבת איתו עם וידאו ולהכריח אותו לחפש שחקן חופשי ואת הדריבל לעשות שהוא אחד על אחד באגף או קרוב ל-16.
ואני חייב להגיד, ורטה, הבעיה העיקרית שלו היא בדיוק זו. לא מסוגל לקבל החלטה נכונה אחת עם הכדור, תמיד מתחכם, תמיד מחפש להעביר שחקן. אם גוטן יישב עליו בקטע הזה, אולי אפשר להוציא ממנו משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 10:12 
האדום הצורר כתב:
הבעיה היא לא ההגנה, אלא היכולת של הקבוצה להחזיק לחץ לאורך זמן על הקבוצה השנייה. וגם שמכבי קבוצה טובה, לצערי, וקשה לשחק מולה.

טעויות נקודתיות קרו ויקרו, במשחק הזה מדובר בטעות אחת של ורטה, לא אסון קולוסאלי. חוץ מזה ההגנה נראתה בסדר גמור.

צודק.
רק שאני רואה זאת יותר כהכנה לא מספקת לליגה. ובודאי שיחסית למכבי ולקבוצות החזקות שנפגוש בקרוב ששיחקו כבר באירופה.
הנעת הכדור וגם התיאום בהגנה יגיעו. בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 10:17 
Daniel כתב:
kobster כתב:

אנחנו צריכים 2 מגנים שמאל וימין
היום 2 שערים הובקעו מהאגף של שיימן או שעוברים אותו בקלות ומגביהים מעליו או שהוא עושה פאול מטומטם שבדרך כלל הופך לגול עדיף ובנוסף חייב חלוץ

צריך לראות את דגני משתלב + תרגול לכל ההגנה + מניח שעם הזמן סימיץ' יהיה לא רק בלם טוב אלא מוביל המערך האחורי (ניקוליץ' לא יכול לשמור על בן בסט).

מגן שמאלי - ידוע ששיימן יותר התקפי. כבר היה לנו דאבל עם מגן התקפי או מגן הגנתי. לעבוד על זה, אבל אפילו ליונייטד יש כרגע מגן ימני התקפי ומגן ימני הגנתי.
מגן ימני - נראה שנידרש רכש במקביל לורטה. זה וחלוץ מחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 11:07 
מה נסגר עם תקצירים השנה?
איפה אפשר לראות תקציר באינטרנט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 173 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: