אדום מטלי כתב:
רגע אחד, נראה לי שאני מפספס משהו.
מה כל כך מעליב בכך שהזכרתי למשתמש שהוא אבא לילדים? ברצינות, מה הבעיה עם זה? למה זה מתחת לחגורה?
אני מבקש שמישהו מהאובייקטיבים יסביר לי את זה.
האם אמרתי שצריך לשפוך על הילדים הללו זפת ונוצות?
האם צירפתי תמונות של הילדים עם סמיילי מתגלגל?
האם אמרתי שצריך לקחת לו את הילדים?
פאביו כתב באופן כזה שגורם לי לחשוב "נניח שאלו דעותיו, למה הוא כותב בצורה כזו, נלעגת?" נראה לי על בסיס העבר שהוא מסוגל להרבה יותר.
אם הוא היה ילד בן 14 מסביבה סוציואקונומית מתאימה זה לא היה נראה מוזר.
אתה מצפה לקורולציה מסוימת בין סטטוס של אדם לבין צורת ההתבטאות/התנהגות שלו.
יש דברים שאם עורך דין יוציא מפיו, זה יגרום לי להרים גבה.
יש דברים שאם נהג אוטובוס יוציא מפיו, זה יגרום לי להרים גבה.
יש דברים שאם מ"מ בנח"ל יוציא מפיו זה יגרום לי להרים גבה.
ויש דברים שאם אבא לילדים יוציא מפיו, זה יגרום לי להרים גבה.
מה הבעיה עם זה?
למרות שאני לחלוטין לא מבין, אני מתנצל, רק בגלל העובדה שמישהו ממש נעלב, ואין לי שום כוונה להעליב אף אחד. מבחינתי זה כאילו שאמרתי "רבאק" או "תירגע" ומישהו נעלב מזה. גם אז הייתי מתנצל.
אבל ברצינות, אשמח להבין וללמוד איפה טעיתי.
ערב טוב ידידי,
אכן אתה מפספס בגדול כמו שכתבת.
כמדומני שאף אחד לא טען שהוא נעלב.
על סמך היכרותי את פביו לא מאמין שהוא נעלב. התאכזב ניראה לי שכן . אבל נעלב ? לא מאמין.
אז על מה יצא קצפו, ולדעתי בצדק רב ?
אני יכול לשער בהנחה שהיית כותב לי את אותה תגובה.
ומה רלוונטיים שורה של בעלי מקצועות שמנית ? מה הם אמורים להצביע על רמת משכל ? על חוכמה מיוחדת שקיימת או שאינה קיימת ?
אני מבין מהודעתך שמעו"ד ונהג אוטובוס יש לך ציפיות קצת שונות. האם הציפיות שלך מנהג אוטובוס שהורה ילדים ומעו"ד שהינו נשוי ואינו אב לילדים הן אותן ציפיות? כמובן בהקשר לנושאים שברומו של עולם הנידונים בפורום ?
אז אולי פביו יציין סוף סוף את תחום עיסוקו גדי שתוכל לתאם צפיותך ?
אולי גם גילאי הילדים רלוונטי, שכן אמור לדידך להיות הבדל באופן הכתיבה בפורום השדים בין אב לילדים בגן ולבין אב לילדים בתיכון או ה' ירחם אב לילדים מבוגרים יותר ?
ציון הילדים אין לו קשר לנושא התגובה.
אם הדיון או התגובה הייתה למשל על החלטת הורים להפסיק לימודים של ילדים ולהוציא אותם לעבודה, אולי היה רלוונטי להזכיר את העובדה שלפביו יש ילדים. אולי.
אבל כשאתה כותב הודעה שכולה ביקורת אישית על פביו ומציין ככה כבדרך הגב את העובדה שהוא אב לילדים זה לא קשור לנושא בכלל. ואז הקורא שואל עצמו מה רלוונטים הילדים ? לדעתי רק בשביל לעקוץ . ולדעתי נמוך מאוד.
בחיית , אף אחד כנראה לא ניפגע ולדעתי אתה קצת מיתמם בתשובה הארוכה שנתת.
ערב טוב ולילה טוב.