תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תכנית הספורט של ישראל
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2016, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
פרסום ראשון ובלעדי!!@!@!@!@!
תמלול מלא של התכנית של אופירע והקיסם מהיום בערב, מוגש כשירות לפורום שדים:
(ההקלטה המלאה: https://soundcloud.com/telavivradio/16-14-2016a)

חלק א'

אופירה: אני צריכה לשיר אל אל ישראל, איזה כיף לחזור הביתה, ערב טוב לכם וברוכים הבאים לתכנית הספורט, שלום וערב טוב לך אייל ברקוביץ'.
ברקוביץ': בונה סיירה אופירה, בונה סיירה, איך היה באיטליאנו? התגעגענו אלייך
אופירה: מאד מאד כיף, איטליהה, נהננו בגרמניההה, שוויץ, היה נורא נורא כיף
ברקוביץ': שינית כתובות, בד"כ את רק USA, עברת לאירופה
אופירה: אתה צודק, הופה הופה חזרתי מאירופה, אני אומר לך גם למה...
ברקוביץ': לא עדיף אירופה? באמת, טיסה קצרה, לא יותר מדי בלגאנים, חוזרים לא עייפים
אופירה: עדיף רק הבית, אין כמו ישראל
ברקוביץ': נו, זה ברוררר
אופירה: אין כמו ישראל בעולם, אבל כשמתאווררים... לא, תשמע, הטיסות לאירופה הם כלום, אתה עוד לא יושב אתה כבר צריך לצאת מהמטוס, זה תענוג.. אירופה מהממת, ארה"ב מהממת, אבל אין על ישראל, אבל כיף קצת לצאת לחופש, אתה גם יוצא עוד מעט לחופש ברקוביץ'? קצת לנוח? משהו?
ברקוביץ': נדבר על זה אחרי השידור
אופירה: אהה, הנה הנה הוא רומז, טוב
ברקוביץ': נאאא, אני מכין הפתעות קטנות, לא הפתעות גדולות
אופירה: אנחנו בתכנית הספורט של ישראל:
ברקוביץ': מי שצריך יותר חופש זה טביב נראה לי, הוא חייב חופש
אופירה: הוא לא יכול לצאת לחופש אחרי ההחלטה השערורייתית שיצאה ביום הזה, אנחנו נדבר על זה, קודם כל רק נזכיר אנחנו חברים בצום תשעה באב וזה אומר פרסומות הערב לא יהיו, מוזיקה שקטה, מוזיקה נעימה ותכנית ספורט בלבל קצת אחר, אנחנו בד"כ צוחקים ומתפרעים, אנחנו נכבד כמובן את הצמים. אז תכנית הספורט של ישראל בשיתוף one, איתי בשידור אייל ברקוביץ' ואיזה כיף לחזור הביתה, רדיו תל אביב עם אלעד נבון, רדיו חיפה עומרי שטיין, רדיו ירושלים רונית עזרן, רדיו דרום יוסי קמחי, רדיו גלי ישראל מיכאל אנקרמן, וערב טוב גם לרדיו 101.5, עורך התכנית יוסי אסלן,המפיק נדב צרפתי, וככה הרמת קרן ברקוביץ' אז אנחנו כמובן נתייחס להחלטה - לא יודעת אם היא מגוחכת או שערורייתית אבל אין ספק שהבורר חנוך קינן שקבע היום תג מחיר של 750 אלף יורו עבור עומר אצילי ולמעשה הוא שחרר את אצילי מהקבוצה של אלי טביב, ומעניין אותי לשמוע את דעתך האישית, שים לב אני מחלקת את זה לשני חלקים - גם דעתך האישית וגם דעתך המקצועית, כי אם אתה שואל אותי במילה אחת אני אומרת לך: שערוריה! ומעניין אותי מה יש לך לומר?
ברקוביץ': אני קודם כל אומר לכאורה, כי אני לא רוצה לפגוע פה באף אחד, אבל אני חייב להגיד כמה מילים - או שהוא שתה קוקטייל בלבול - חנוך קינן, או שהוא בן אדם הזוי . וזה הכל לכאורה. לא יכול להיות בעולם, אין באף מקום בעולם, באף כדורגל בעולם, ששחקן תחת חוזה משתחרר ממוסד הבוררות, מאיזשהי סיבה. אין דבר כזה. יש חוזה. הוא גם לא יכול לקבוע את המחיר, זה שערוריה שאין כמותה. זאת אומרת, מחר הכוכב הכי גדול מסי (אופירה: יפה, יפה), רונאלדו, לא רוצים לשחקן בברצלונה או בריאל מדריד, הם הולכים לחנוך קינן, הוא אומר להם: "20 מיליון יורו אתם עוזבים", מה זה הדבר הזה? אז מה שווה החוזה?
אופירה: בעצם במילים אחרות אתה אומר שזו פסיקה שמסוכנת לספורט הישראלי
ברקוביץ': לכל ספורט, לכל ספורט, מה זאת אומרת? כל אחד יעשה מה שהוא רוצה? כל אחד יהיה לו סכסוך קטן - אלירן עטר מחר יהיה לו סכסוך עם יענקל'ה שחר, הוא הולך לחנוך קינן, הוא פוסק לו חצי מיליון יורו, תודה רבה, הולך. אז מה שווים החוזים? לא הבנתי - שחנוך קינן יסביר לנו פה, מה שווים החוזים?
אופירה: אנחנו ביקשנו את חנוך קינן לעלות לשידור, עונה לנו על זה ראש מערך ההסברה, אנחנו ביקשנו אותו ואנחנו שיגענו את מוסד ההתאחדות לכדורגל שחנוך יעלה לשידור, אבל כי בהתאחדות לכדורגל מבינים שאלי טביב לא יסתפק בתג המחיר המגוחך הזה, והוא ילך עד הסוף, והוא יעשה מה שנקרא - צו עצירה להחלטה הזו, וילך עם זה למחוזי, מעדיפים שלא להגיב בשלב זה, הם יגיבו רק כשיסיימו העניינים ביניהם כי הם בטוחים שטביב ילך לביהמ"ש המחוזי ובצדק כמובן, כן אייל אנא המשך את דבריך:
ברקוביץ': עכשיו ממה שקראתי בין השורות, ואני לא יודע את כל הפסיקה ואני לא יודע את כל מה שבתוכו כי אני לא משפטן ואני לא יודע מה היה בבוררות, אבל בין השורות הבנתי שהבורר חנוך קינן לא אהב את זה שהחוות דעת של הרופא (אופירה:לא קיבל את החלטת הרופאים). בן אדם בן 70, 30 שנה מקצוע, אז חנוך קינן לא מקבל את החלטת הרופא ובגלל זה הוא פוסק. משהו פה אופירה הזוי, משהו פה לא תקני. משהו פה, אני לא רוצה להגיד לכאורה מושחת, אבל משהו פה לא מריח לי טוב.
אופירה: ערב טוב לך, עורך דינו של עומר אצילי, עו"ד רועי רוזן.
עו"ד רועי רוזן: שלום, ערב טוב.
אופירה: מה שלומך?
עו"ד רועי רוזן: שלומי טוב, שלומכם?
אופירה: אנחנו בסדר גמור, אתה אמור להיות בטח מבסוט לאללה מההחלטה, אבל מעניינת אותי בכל זאת לשמוע את דעתך, כמה הופתעת מההחלטה של חנוך קינן? הרי לא ציפית לזה
עו"ד רועי רוזן: ודאי שלא ציפיתי לזה, ציפיתי שעומר ישוחרר ללא תמורה מבית"ר ירושלים
אופירה: די, רועי רועי, אל תגזים, בחייך רועי, בוא תכבד גם אותנו וגם את המעמד שלך, על סמך מה ציפית שהוא ישחרר אותו ללא תשלום?
עו"ד רועי רוזן: אז בואו אני אסביר לכם, אני שמעתי את ההקדמה שלכם, זכותכם להגיד מה שאתם רוצים כמובן (אופירה: גם זכותך), ברור, בוודאי, אני אגיד את מה שאני חושב, אני הייתי בהליך הזה, אני שמעתי את העדויות של הצדדים, אני חקרתי, אני שמעתי את החקירה של עומר, אני שמעתי כל מה שהיה שם, את כל הראיות שכולם הביאו, ואני גם קראתי את פסק הבורר, מילה במילה, אות אות. מה שהבורר קבע, הבורר קבע שבית"ר ירושלים בהתנהגות שלה, ביותר מהזדמנות אחת אלא בהמון הזדמנויות, הפרה את החוזה בין הצדדים בצורה קיצונית, בצורה חמורה, בצורה חריגה, ומהטעם הזה הבורר ביטל את החוזה, עכשיו...
ברקוביץ': אני חייב לעצור אותך, לא לא! אנחנו נעבור שלב, שלב. יש לנו זמן. אין לנו פרסומות היום, יש לנו מלא זמן, אנחנו נעבור שלב שלב (אופירה: עד 8 יש לנו) במה היא הפרה את החוזה? עד 8 אני אדבר איתך! שעתיים! במה היא הפרה את החוזה? הוא קיבל משכורת?
עו"ד רועי רוזן: כן
אופירה: נו?
ברקוביץ': הוא שיחק?
עו"ד רועי רוזן: אחרי שהגשנו את הבוררות הוא שיחק, לפני שהגשנו את הבוררות הוא לא שיחק
אופירה: גיא בן זיו! לא לא, אני לא חושבת שאתה לא מדייק, אני מצטערת מאד.
ברקוביץ': ברור שהוא לא מדייק, הוא שיחק ברוב המשחקים.
אופירה: עורכי הדין של טביב מעדיפים כרגע להתעסק עם ההחלטה להגיע למחוזי ולא לעלות לשידור וזה בסדר, זה זכותם, אנחנו כן נביא את הצד השני
ברקוביץ': עזבי אופירה בית"ר ירושלים היא לא טלית שכולה תכלת
אופירה: אף אחד הוא לא טלית שכולה תכלת!
ברקוביץ': בדיוק! אבל מפה ועד לעשות פסק בורר שהוא יכול לעזוב מיידית את הקבוצה בשביל 750 אלף יורו? מה פתאם!
עו"ד רועי רוזן: חברים, בסמכותו של בורר לבטל חוזה בין מועדון לשחקן
ברקוביץ': ממש לא! איפה זה קרה בעולם? איפה זה קרה בעולם ?!
עו"ד רועי רוזן: קח שנתיים אחורה, מקרה אריאל הרוש, מה קרה במקרה אריאל הרוש? במקרה אני הייתי חלק מהתיק הזה
ברקוביץ': לא! לא! לא! לא בישראל! בעולם! בעולם! בעולם לא בישראל!
עו"ד רועי רוזן: אני לא, תשמע, אני עו"ד ישראלי
ברקוביץ': אהה, אני לא, אז מה שאתה אומר שהבוררים פה, הבוררים פה אין להם מושג בכדורגל והם עושים דברים שבעולם הם לא קורים אפילו
עו"ד רועי רוזן: אייל, הבוררים יש להם מושג במשפט
ברקוביץ': איזה מושג? תראה לי עוד מקום שביטלו חוזה של שחקן
עו"ד רועי רוזן: טוב תשמע, אני לא אכנס איתך לויכוחים האלה.
ברקוביץ': מה! למה אתה שותק?! תראה!
אופירה: אתה לא יכול לענות רק כשמתאים לך, הוא שאל אותך שאלה לגיטימית עו"ד רוזן. הוא אמר תן לי דוגמה איפה בעולם יש מישהו ששוחרר?
ברקוביץ': ספרד! איטליה! אנגליה!
עו"ד רועי רוזן: חברים, כל פעם שהתשובה שלי לא מוצאת חן בעיניכם אז אתם קוטעים אותי באמצע
אופירה: אנחנו יכולים להגיד את אותו דבר עליך עו"ד רוזן
עו"ד רועי רוזן: לא נכון, אני עונה על שאלות...
אופירה: אתה כרגע ביום שמח, זכותך, אבל אתה צריך לענות על שאלות לגיטימיות כמו...
עו"ד רועי רוזן: אני עונה על כל שאלה
אופירה: אם אתה מכיר את הסיפור על בוריו, תן לי דוגמה. איפה שוחרר? איפה שמעת על מקרה כמו עומר אצילי ובית"ר ירושלים? איפה שמעת על שחקן שוחרר? איפה? תביא לי לראות!
ברקוביץ': ועוד בגלל שלא התנהגו אליו יפה, או שלא הביאו לו קורנפלקס במחצית, לא יודע.
עו"ד רועי רוזן: עומר אצילי הוא עובד. יש ביניהם יחסים של עובד מעביד. עד פה אתם מסכימים איתי? זה לא מופרך?
ברקוביץ': כן, לא מופרך
עו"ד רועי רוזן: יפה, לא מופרך. עומר אצילי יש לו חובות כלפי המועדון ולמועדון יש חובות כלפיו. אוקיי? בין החובות שיש למועדון כלפיו, זה לנהוג כלפיו בהגינות. זה להתייחס אליו באופן שיוויוני
ברקוביץ': הגינות זה משהו יחסי! לא! אופירה! הגינות זה משהו יחסי! בית"ר ירושלים יכולים להגיד שהתייחסו אליו באופן הוגן ואתם חושבים שלא הוגן, זה באופן יחסי! עובדתית! עובדתית, הם חייבים לשלם לו שכר ולתת לו להתאמן! זה העובדות היחידות!
עו"ד רועי רוזן: אייל, עובדתית כמו שאמרת, אנחנו יכולים להגיד ככה, בית"ר יכולים להגיד אחרת, זה מה שהיה. יש בורר והוא מחליט. מה לעשות? אלה החיים.
ברקוביץ': אין מה לעשות, ברור, תבין אנחנו לא אומרים...
אופירה: עו"ד רוזן נראה לי שאתה מתבלבל, כולנו במדינת חוק, אבל זכותנו לומר שההחלטה הזו של אדון קינן היא החלטה תמוהה, מוזרה, שערורייתית. ואתה יודע מה? זה גם ביזיון לספורט הישראלי
עו"ד רועי רוזן: בעיניי זה לא ביזיון
אופירה: בטח שלא, כי ניצחת! אבל חכה זה ניצחון חלקי ! איך תגיב אם התיק ילך לבית המשפט המחוזי?
עו"ד רועי רוזן: זו תעודת כבוד לספורט הישראלי!
אופירה: במה?!
עו"ד רועי רוזן: סליחה, עם כל הכבוד. לשחקנים יש מעמד, יש להם זכויות.
אופירה: אז מה אתה אומר בעצם? שכל שחקן שיש לו חוזה ילך לחנוך קינן ויקבל שחרור!
עו"ד רועי רוזן: הם לא עבדים! לא יגידו להם אתם תשבו ביציע
אופירה: רגע: עומר אצילי היה עבד בבית"ר?
עו"ד רועי רוזן: עומר אצילי התייחסו אליו כאל עבד בבית"ר, עומר אצילי שיש לו חוזה לעוד שנה אומרים לו - אם אתה לא חותם עכשיו על חוזה של 100 אלף דולר ל-4 שנים אתה עולה ליציע.
אופירה: רגע, אני רוצה להבין. אתה אומר פה מילים קשות מאד. אתה אומר שבית"ר ירושלים התייחסה לעומר אצילי כאל עבד.
עו"ד רועי רוזן: כאל חפץ.
אופירה: לא לא לא לא לא לא!!!! אני מצטערת אתה לא תשנה את המילים שלך! אתה כרגע אמרת והכל מוקלט - אתה אמרת עבד!
עו"ד רועי רוזן: אני אמרתי עבד - אז מה?
אופירה: גיא בן זיו one ערב טוב לך!
גיא בן זיו: אהלן ערב טוב
אופירה: עוד שנייה נביא את טביב, אני רוצה רגע לשמוע ממך, אתה מסקר את בית"ר ירושלים, האם אתה ראית כעיתונאי שעומר אצילי היה עבד בבית"ר ירושלים? כי זו מילה קשה מאד
גיא בן זיו: זו מילה קשה מאד, ואני לא יודע מאיפה עו"ד רוזן הביא את המילה הזאת,לא רק שאצילי לא התייחסו אליו כמו לעבד, אצילי הוא מלך בבית"ר ירושלים. והייתה איזשהי תקופה בבית"ר ירושלים שאצילי עפ"י רופא הקבוצה היה פצוע, לא היה כשיר לשחק, וכשנדרש לשחק לאחר שהחלים מהפציעה מול מכבי ת"א, הוא בעצמו סירב. המועדון לא נידה אותו, חיבק אותו, טביב הוציא הודעות, תמיד הוציא הודעות שהוא מחזק את אצילי.
עו"ד רועי רוזן: סליחה זה פשוט מדהים! הייתה פה בוררות!
גיא בן זיו: סליחה, אני אגיד דברים שאתה כעו"ד יודע, כי היית בבוררות, הבורר אמר שהוא מאמין לצד אחד ולא מאמין לצד השני.
אופירה: באיזו זכות, עו"ד קינן החליט שהוא לא מאמין לעצות רופאים?! רק תסביר לי אם אדון קינן הוא מנהל בית חולים הדסה עין כרם!!! יש פה עצות רופאים! רופא כותב שחור על גבי לבן, אם הוא מחליט שהשחקן כשיר או לא כשיר. אז חנוך קינן לא רק פוגע בספורט הישראלי - הוא פוגע גם ברופאים! כלומר, הוא לא רק אומר זה לא נכון, גם הרופאים מה שהם כותבים לא מתאים לי!!!
עו"ד רועי רוזן: סליחה! את לא קראת את פסק הבורר וזה לא נכון!
אופירה: בטח שכן! אז תגיד לי מה זאת אומרת!
ברקוביץ': תני לו להגיד
עו"ד רועי רוזן: תסתכלי על פסק הבורר
אופירה: אנחנו עם פסק הבורר!!!!!!!!!!! אנחנו נשלח לך צילום מתוך מה אנחנו אומרים!
גיא בן זיו: אני רוצה בבקשה, אם אתה כבר רוצה להיכנס רוזן לפסק הבורר,אז פסק הבורר אומר שהוא נתן אמון מלא בעדות של עומר אצילי ורונן קצב לעומת העדויות של אנשי בית"ר שכללו את רופא הקבוצה, מאמן דראפיץ', דובר ומנהל אושרי דודאי, עליהם אמר: עדויותיהם מאולצות, ודראפיץ' לא שכנע אותי במה שהוא אמר. כלומר
עו"ד רועי רוזן: אדוני הנכבד, זה תפקידו של שופט! תפקידו של שופט זה לשמוע עדים ולהחליט מי בעיניו אמין ומי בעיניו לא אמין
גיא בן זיו: האם הצגתם ראיות או הקלטות בבוררות שמוכיחות את הדברים שאצילי ורונן קצב טענו בעדויות שלהם?
עו"ד רועי רוזן: תקשיב לי, אני חקרתי במשך 9 שעות את העדים של בית"ר ירושלים והבורר השתכנע
ברקוביץ': אני רוצה לשאול אותך שאלה, רוזן
עו"ד רועי רוזן: רועי
ברקוביץ': אני רוצה לשאול אותך שאלה, רועי: אתה טוען שהתנהגו לאצילי כמו עבד, כמו חפץ, כמו כלום בעצם. איך אתה מסביר את זה שאצילי עדיין בא עם חיוך לאימונים היום? והוא השחקן הכי טוב של בית"ר ירושלים בחודש האחרון
עו"ד רועי רוזן: עומר הוא ילד מאד מיוחד
ברקוביץ': אחד שהוא עבד לא יכול לבוא ולהציג הצגות כמו שהוא נותן
עו"ד רועי רוזן: הוא ידע לשים את הדברים בצד
ברקוביץ': בולשיט בולשיט בולשיט
עו"ד רועי רוזן: בולשיט? אני חושב שלא
ברקוביץ': אחד שמתנהגים אליו כמו לעבד לא בא ונותן משחקים כמו שהוא משחק. הוא נראה מאד שמח בבית"ר ירושלים בחודש האחרון. גיא בן זיו! תביא לו את התמונות אחרי הגולים של עומר אצילי!
עו"ד רועי רוזן: בשיחות שלי איתו ובפגישות שלו איתי ישב מולי שבר כלי. אל תגיד לי שמח. זה התפקיד שלו וזו העבודה שלו.
ברקוביץ': לא נראה על המגרש!
עו"ד רועי רוזן: מה היית אומר אם הוא לא היה טוב? אם הוא לא היה רוצה?
גיא בן זיו: אני חייב להתערב פה במשהו, יש לי הוכחות גם שאצילי אומר שהוא רוצה להמשיך בבית"ר ירושלים. בן אדם שרע לו לא היה אומר את המשפט הזה
אופירה: נכון
ברקוביץ': ברור
עו"ד רועי רוזן: אם עומר אצילי היה רוצה להמשיך בבית"ר ירושלים לא היינו ממשיכים עם הבוררות. נקודה.
גיא בן זיו: אני מדבר על כל התקופה האחרונה ועל כל תקופת הבוררות. אצילי הצהיר גם בפני החברים שלו וגם בחדר ההלבשה שהוא רוצה בארץ לשחק רק בבית"ר ירושלים.
עו"ד רועי רוזן: אז למה הוא לא ביטל את הבוררות? אולי זה גם היה עצת אחיתופל?
גיא בן זיו: אני אגיד לך, זה כי הוא נכנס לתהליך, ויש אנשים שמייעצים לו.
עו"ד רועי רוזן: הבנתי, יועצי אחיתופל...
גיא בן זיו: זה אתה אמרת
עו"ד רועי רוזן: שפכו את דמנו, בוא תקרא מה הבורר כתב עלינו גם. בוא תקרא מי יצא האמין ודובר האמת ומי לא.
ברקוביץ': רגע, רוזן אתה יצאת פה מנצח, אין מה להגיד
אופירה: זמנית, רגע, טביב הולך עם זה למחוזי
ברקוביץ': אתה יצאת מנצח וכל הכבוד לך
אופירה: זמנית! ז-מ-נ-י-ת!
ברקוביץ': אבל, אנחנו זכותנו לחלוק על הדבר הזה
עו"ד רועי רוזן: ודאי, לגיטימי
ברקוביץ': אנחנו חושבים... תבין, תבין - זו רעידת אדמה! שבא בורר ומבטל חוזה של כוכב כדורגל בקבוצה שלו
עו"ד רועי רוזן: הגיע הזמן, הגיעה השעה
ברקוביץ': אני לא חושב, אני היום בעלים של קבוצה! אני לא הייתי רוצה שאני נותן חוזה לשחקן שפתאם אחרי 3 חודשים יהיה לי איתו כסאח או משהו, הוא ילך לבורר וילך חופשי
גיא בן זיו: אייל, אתה שאלת את עצמך איך הוא הגיע בכלל לסכום הזה של 750 אלף יורו?
אופירה: איך באמת הוא הגיע? לא אני אגיד לך , בנקודה הזאת, חברים, לא ברקוביץ'
ברקוביץ': רייכרט שלא משחק דקה מיליון יורו וזה 750 זה לא מובן לי
אופירה: אני אגיד לך מה אני לא אוהבת בהחלטה הרי אדון קינן עם כל הכבוד לו, ויש אליו כבוד, בוא ניתן לכל אחד את הכבוד המגיע לו. בקיא, יודע, הוא חי בתוך הספורט הישראלי היטב, וגם אני יודעת אבל הוא יודע טוב יותר ממני שיש לעומר אצילי הצעות על 3 מיליון יורו ואפילו קצת יותר. אם הוא יודע שיש לשחקן
עו"ד רועי רוזן: מאיפה הנתון הזה? זה לא נכון.
אופירה: סליחה רגע! סליחה! עם כל הכבוד אליך, עו"ד רוזן - אם אני אומרת לך גם את שאני יודעת, אני יודעת במאת האחוזים. אתה אומר שלא, אתה לא קיבלת את ההצעה אליך! ההצעה יושבת על שולחנו של אלי טביב! אני רוצה להבין: אם עו"ד קינן יודע, שומע, מכיר את המספרים, הרי 750 רחוקים מאד מ-3 מיליון יורו! איך הוא מגיע ל-750 אלף יורו???
גיא בן זיו: אני יכול לפרט...
אופירה: הרי הוא יודע שאלה לא המספרים עבור עומר אצילי, עזוב רגע את בן רייכרט עם כל המספרים, עזוב. הרי הוא יודע בדיוק איזה הצעות יש על עומר אצילי, מהם המספרים, האם מישהו פה עשה בכוונה לאלי טביב? אני לא יודעת מאיזה כיוון, והגיע למספר הנמוך של 750 אלף יורו, ואני יודעת שחנוך קינן מאזין לשידור כי שלומי ברזל אמר לו שאנחנו רוצים אותו, ויש לנו ביקורת קשה על ההחלטה שלו, אם הוא רוצה הוא מוזמן לצלצל להפקה על אפם ועל חמתם של ההתאחדות לכדורגל ולעלות לשידור כי ההחלטה שלו תמוהה בצורה יוצאת דופן! ואני רוצה לשאול אותך...
עו"ד רועי רוזן: קראתם אותה?
אופירה: כן! היא נמצאת מולנו, ועם כל הכבוד לך עו"ד רוזן, זה שאתה למדת שנתיים שלוש משפטים זה לא עושה אותנו לא יודעים לקרוא את הפסק דין שהוא כולה עמוד וחצי, הרי אתה שואל כבר פעם חמישית וזו אותה תשובה, אז עם כל הכבוד, גיא בן זיו, אנחנו תכף ניתן גם את זכות התגובה לעו"ד רוזן, אבל אני רוצה להבין - איך הוא הגיע ל-750 אלף יורו?
עו"ד רועי רוזן: בסעיף 106 בפסק הבוררות, מפרט הבורר, עכשיו תקשיבו אני אפרט לכם אתם תחשבו שהוא היה צריך לקבוע לו ארבעה מיליון יורו, תראו - הוא אומר שהוא קבע את המחיר לפי כישוריו של השחקן, הפוטנציאל שלו, היתרונות המקצועיים של הקבוצה שתרכוש אותו, גובה השכר הנוכחי שלו, גילו של אצילי, תנאי העסקתו בבית"ר, השבחתו של אצילי בעת ששיחק בבית"ר ירושלים, מעמדו ביחס לשחקני הכדורגל בארץ מול השתלבותו ומידת תרומתו במפעלים האירופאים, משך תקופת חוזהו של אצילי בבית"ר ירושלים, ומשך הזמן ששיחק אצילי והסכמי העזיבה של שחקנים אחרים. אם הוא לוקח את כל הדברים האלה ומשקלל אותם, אני לא יודע איך הוא הגיע ל-750 אלף על השחקן הכי טוב היום בליגת העל?ש
עו"ד רועי רוזן: שיש לו עוד שנה אחת לחוזה
אופירה: רוזן, איך לפי דעתך הוא הגיע למספר הזה?
עו"ד רועי רוזן: יש לו שיקול דעת, יש לו לפי תקנון המוסד לבוררות שיקול דעת לקבוע מחיר שנראה לו, כפי שנראה לו. הוא הפעיל את שיקול דעתו לפי הקריטריונים שהוא פירט אותם וזה מה שהוא החליט. אני אומר את זה עוד פעם, ואני לא אומר את זה בציניות, לטעמי הוא קבע מחיר גבוה, אבל זה מה שהוא קבע וזה בסדר.
גיא בן זיו: אתה יודע ששלומי אזולאי נמכר מבית"ר ירושלים ב-900 אלף יורו?
עו"ד רועי רוזן: אתה יודע שאריאל הרוש קיבל פיצוי של 800 אלף שקל?
אופירה: מה הקשר? נו די, כשאתה מדבר לעניין, אנחנו מקשיבים לך בקשב רב, אבל כשאתה מדבר לא לעניין, ברשותך... לא לעניין, די נו מספיק.
ברקוביץ': אני חושב שהמחיר של אצילי האמיתי הוא בין מיליון יורו לשני מיליון יורו.
אופירה: בין מיליון לשניים, אז איך הוא הגיע ל-750 לפי דעתך?
ברקוביץ': בגלל שיש לו חוזה לשנה.
עו"ד רועי רוזן: קודם כל זה כבר עושה הגיון לפי דעתך
ברקוביץ': בגלל שאין לו חוזה לשנה הבאה, וטביב היה יוצא עם 0, הוא נתן לו 750 אלף יורו מתנה
עו"ד רועי רוזן: אני יוצא מתוך נק' הנחה, אם יורשה לי, שהבורר בא ולקח את מחיר השוק האמיתי של אצילי כמו שהוא מבין אותו, והפחית ממנו את כל הנושא של ההפרה של בית"ר. בגלל שבית"ר הפרה את החוזה לפי קביעתו ולפי ההתנהלות שלו, אז מגיע לה סכום מופחת ולא את מחיר השוק
ברקוביץ': אבל עורך דין רוזן! אותנו לא מעניין הסכום! אנחנו לא בכיס של טביב ולא מנהלים לו את החשבון בנק! אותנו מעניין המהות! לא יתכן ששחקן עם חוזה הולך לבורר והבורר משחרר אותו תחת חוזה! אין דבר כזה בעולם! עורך דין קינן שתה מיץ בלבול! עם כל הכבוד לו הוא התבלבל! הוא לא מכיר את החוקים! אין דבר כזה! זה פעם ראשונה בעולם!!! זה פעם ראשונה בעולם שקורה דבר כזה!
עו"ד רועי רוזן: אני לא מבין, מה אתה חושב, שאם לשחקן יש חוזה, והמועדון מפר כלפיו את החוזה,זה בסדר?
ברקוביץ': הוא לא הפר!!! הוא שילם לו כסף! הוא התאמן! הוא שיחק! הוא שיחק! הוא התאמן! הוא קיבל אוכל כמו כל השחקנים! הוא קיבל בגדים כמו כל השחקנים! היה סכסוך ביניהם של שבועיים, זה הכל!
עו"ד רועי רוזן: הפוך! עומר לא הסתכסך עם אף אחד
ברקוביץ': אל תשקר! היה סכסוך! בין עומר אצילי למועדון היה סכסוך ! אוי באמת נו!
אופירה: אם אין סכסוך איך הגיעו לבוררות? עורך דין רוזן!
ברקוביץ': אני יכול לכבד אותך אבל רק בלי שקרים! היה ביניהם, וגיא בן זיו יעיד
עו"ד רועי רוזן: תפסיק לקרוא לי שקרן, אני לא אומר שקרים
ברקוביץ': אמרתי אל תגיד שקרים, לא קראתי לך שקרן - זה שאתה קורא לעצמך שקרן, זה כנראה על ראש הגנב בוער הכובע!
עו"ד רועי רוזן: אייל אתה מגזים, אתה אומר לי שקרים ואז אומר לי על ראש הגנב, אני מבקש ממך להפסיק
ברקוביץ': ברור אתה קורא לעצמך שקרן
עו"ד רועי רוזן: אני התייחסתי אליכם בכבוד, אולי אתם לא אוהבים את התשובות שלי
ברקוביץ': אתה עורך דין, זכותך להגיד מה שאתה רוצה
אופירה: אבל אתה לא יכול להגיד שלא היה ביניהם סכסוך, בחייך
עו"ד רועי רוזן: להבנתי לא היה ביניהם סכסוך
ברקוביץ': גיא בן זיו, לא היה סכסוך של שבועיים ביניהם?
גיא בן זיו: אייל נראה לך שהיו מגיעים לבוררות הזאת בלי סכסוך?
ברקוביץ': הוא כל הזמן משקר הבן אדם הזה
עו"ד רועי רוזן: לא היה שום סכסוך, זה הכל היה חד צדדי
ברקוביץ': אז מה זה היה? יצאו לבלות ביחד בירח דבש? היה שמפניות כל לילה?
עו"ד רועי רוזן: התעמרות חד צדדית קוראים לזה, סכסוך זה שניים.

עד כאן להערב, מחר אפרסם את תמלול חלק ב' ואוסיף הצהרה דרמטית משלי שתזעזע את אמות הספים
לילה טוב מתוקים ;)

חלק ב' : שליחותו של הממונה על משאבי אנוש - דמאיו

ברקוביץ': אההה התעמרות חד צדדית, הבנתי
עו"ד רועי רוזן: זה מה שהבורר קבע, מה לעשות
אופירה: עוה"ד רוזן תגיד לי, כמה החפירות של ג'ורדי קרויף עשו פה בלגאן בין אצילי לבין בית"ר? האם הוא בדרך למכבי תל אביב או שהוא כבר סגור?
ברקוביץ': הוא יעשה טעות אם הוא הולך למכבי תל אביב ! טעות אופירה! גדולה!
עו"ד רועי רוזן: אני לא יודע על מה מדובר
ברקוביץ': לא, בטח שאתה לא יודע על מה מדובר
אופירה: לא, אין חפירות בין ג'ורדי לרונן
ברקוביץ': לא... ברור שאתה לא יודע על מה מדובר
אופירה: רונן קצב וג'ורדי קרויף לא חופרים לעומר לבוא למכבי
ברקוביץ': לאאא, עו"ד רוזן לא יודע על מה מדובר, אופירה, הוא לא יודע על מה מדובר
אופירה: עומר אצילי, אתה מכיר אותו?
עו"ד רועי רוזן: אתה עוד פעם רומז רמיזות לא ראויות בלשון המעטה
ברקוביץ': אני לא רומז, אני פשוט אומר שאתה משקר, אני פשוט אומר שאתה משקר! אם אתה אומר שאתה לא יודע על מכבי תל אביב אז אתה משקר! ברור שאתה משקר!
עו"ד רועי רוזן: טוב, עזוב אני לא יודע מה
אופירה: עוה"ד רוזן!!! בואו נירגע
ברקוביץ': כי כל בן אדם נורמלי יודע שאצילי בדרך למכבי תל אביב
אופירה: אתה לא יכול להגיד שאתה לא יודע מזה
ברקוביץ': אז פתאום אתה לא יודע מזה, נו באמת! אנחנו לא מטומטמים עם כל הכבוד!!!
עו"ד רועי רוזן: אתם לא מטומטמים, אבל אתה גם לא יודע הכל בניגוד למה שאתה חושב
ברקוביץ': אני לא יודע הכל אבל הוא מחוזר על ידי מכבי תל אביב, זה ידוע! אחרת לא היית עושה את כל המאבק הזה, כי יש לך גב!!!
עו"ד רועי רוזן: אני מחובר למכבי תל אביב ?!
ברקוביץ': ברור שאתה מחובר למכבי תל אביב!
אופירה: הוא לא אמר שאתה מחובר, אמרנו שאנחנו יודעים שמכבי תל אביב רוצה אותו, כן מה, זה לא סוד!
ברקוביץ': אחרת הוא לא היה הולך למלחמה הזאת, אופירה
אופירה: ברורררר
עו"ד רועי רוזן: איזה חפירות של מכבי? אני אומר לכם דבר אחד, ושזה יהיה ברור. במערכת יחסים ביני לבין עומר - אני עו"ד של עומר, אני לא סוכן של עומר
אופירה: לכן אמרנו שהחפירות הם בין ג'ורדי לרונן
עו"ד רועי רוזן: אז מה אתם קוראים לי שקרן? באמת!
אופירה: עורך הדין רוזן, באמת
ברקוביץ': כי אתה משחק אותה פה אחד שלא יודע מכלום ולא שמע כלום ולא ראה כלום - אתה יודע הכל, וזה בסדר גמור שאתה יודע הכל אבל אל תרמה אותנו לפחות!
אופירה: לא, אל תוציא אותנו לפחות אתה יודע, לא מחוברים, עם כל הכבוד לך
ברקוביץ': מוציא אותי מטומטם שלא קשור בכלל למקצוע
גיא בן זיו: הערה לנושא, עו"ד רוזן מעורב מאד, כל פעם שיוצאת איזשהי ידיעה
ברקוביץ': ברור!!!
גיא בן זיו: כל פעם הוא בא, מעורב ושולח וזה
עו"ד רועי רוזן: בגלל שאני עורך דין שלו! אני עורך דין שלו!
אופירה: עו"ד רוזן אני רוצה לשאול אותך שתי שאלות: האם אתה כבר הכנת לו את החוזה מול מכבי תל אביב? והאם הוא ישחק מול סנט אטיין ביום רביעי?
עו"ד רועי רוזן: אז אני מסביר שוב פעם שאני לא הסוכן שלו, ברגע שיהיה חוזה באיזשהי קבוצה, יבקשו ממני להכין את
אופירה: אוקיי, הוא ישחק מול סנט אטיין ביום רביעי?
עו"ד רועי רוזן: אני לא יודע
אופירה: אתה לא יודע?
גיא בן זיו: אם זה תלוי בו הוא ישחק
עו"ד רועי רוזן: כל עוד הוא לא יחתום במועדון אחר, אז הוא ישחק, בוודאי, כל עוד הוא שחקן של בית"ר - הוא שחקן של בית"ר
ברקוביץ': אבל התנהגו אליו כמו לעבד, איך הוא יכול לשחק?
אופירה: נורא, אמרת מילים נוראיות עוה"ד רוזן
ברקוביץ? איך? אני לא יודע, אם מתנהגים אליו כמו לעבד
עו"ד רועי רוזן: אני חושב שאתם אמרתם כלפיי דברים הרבה יותר איומים, אבל לא משנה
אופירה: כן אבל אתה אמרת כלפי בית"ר, מה הקשר אלינו? אני רוצה לשמוע רגע את גיא בן זיו, ולפני כן אותך ברקוביץ', כשחקן הכי גדול שהיה כאן עד היום, האם יש לזה טעם, ערך ספורטיבי, שיש פסיקה כזאת ואצילי ישחק ביום רביעי נגד סנט אטיין?
ברקוביץ': אני אגיד לך את האמת, אני הייתי מתנהג אחרת, אני חושב שעוד ביום שעומר אצילי תבע את בית"ר בבוררות, אסור לו ללבוש יותר את החולצה של בית"ר ירושלים. אבל טביב, בגלל החוקים בגלל שהוא לא רצה שיגידו שהוא לא נותן לו לשחק, שהוא לא זה, נתן לו לשחק בשביל הבוררות. אבל אם זה תלוי בי? שחקן שתובע את המועדון שלו? אסור לו ללבוש יותר את החולצה! נגמר ! נגמר!
אופירה: אוקיי, עורך הדין רועי רוזן, אני מודה לך. אתה מוכן כבר למחוזי? כי אנחנו יודעים שעורכי הדין של טביב בדרך למחוזי
עו"ד רועי רוזן: קודם כל, אין בעד מה. אני מוכן להכל, כן, נתמודד עם הכל
אופירה: תודה רבה לך
עו"ד רועי רוזן: תודה לכם להתראות
אופירה: גיא בן זיו, אנחנו ביקשנו את תגובת בית"ר ירושלים, וגם את רונן קצב אבל כולם בגלל צום תשעה באב סירבו בתוקף לעלות אבל הבטיחו שיתנו עוד את התגובות שלהם. איך בבית"ר מגיבים בכל זאת? אני רוצה לשמוע, כי תכף תשמע את אוהד בית"ר ירושלים, מה יש לו לומר על ההחלטה, מבחינת העיתוי לגבי אצילי. כן גיא
גיא בן זיו: אז אופירה, קודם כל לשאלתך לגבי אם הוא ישחק מול סנט אטיין, אם זה תלוי באצילי, אז הוא רוצה לשחק, צריך לראות מה יהיה ביומיים הקרובים עם רן בן שמעון, אלי טביב.
אופירה: אצילי הצליח לבלבל אותי, אני חייבת לומר, מצד אחד הוא יוצא לבוררות, מצד שני הוא משחק בבית"ר, יום רביעי אם זה תלוי בו הוא ישאר, אם הוא כל כך אוהב את בית"ר אז למה הוא יצא נגדם בבוררות? לא הבנתי
ברקוביץ': כן
גיא בן זיו: כן, זו שאלת השאלות
אופירה: לא, אני לא מבינה, אני אגיד לך את האמת אני לא מבינה
ברקוביץ': כי יש לו יועצים אופירה, שמשפיעים עליו לדברים אחרים. את שמעת את העורך דין שלו, הסוכן שלו רב עם טביב, מי זה הסוכן שלו דרך אגב?
אופירה + גיא בן זיו : רונן קצב!
ברקוביץ': אז זה אומר הכל
אופירה: אבל אני אמרתי על החפירות של ג'ורדי ורונן, אתה לא מאזין לי, אייל
ברקוביץ': לא שאני לא מאזין, לא שמתי לב, בבקשה גיא דבר
גיא בן זיו: תראו, בבית"ר אומרים, אני אגיד לכם מה אומרים און-רקורד ואחרי זה אני אגיד לכם גם מה אומרים אוף רקורד כי זה מילים מאד קשות והם השתמשו גם בחלק מהמילים שאתם השתמשתם, אבל בתגובה הרשמית אומרים שמדובר בפסק שגוי שמטיל דופי בצוות הרפואי שבראשו רופאים בכירים שהצהירו שהשחקן היה מושבת על רקע רפואי בלבד, וגם הציגו מסמכים רפואיים שהם חתומים עליהם. כל פסק הדין הוא ללא הנמקה, ללא ראיות, ועל זה בית"ר ירושלים הולכת לבית המשפט המחוזי. בבית המשפט המחוזי, זה לא בדיוק ערעור, זה פשוט להגיע עם בקשה לבטל את פסק הבורר, צריך לראות איך יתייחסו לזה בבית המשפט המחוזי כי בכל זאת מדובר פה כמו שאמרת אייל, מבטלים פה חוזה לשחקן, וזה דבר שהוא תקדימי.
ברקוביץ': חמור מאד
גיא בן זיו: אני חושב שזה חוסר אחריות של הבורר, שיכולה להשפיע על כל הליגה שלנו. אוף דה רקורד מדברים על שחיתות לכאורה, על שערורייה, על דברים שעושים דווקא לאלי טביב וההלם הוא באמת...הלם כבד בבית"ר ירושלים. לא רק שלא ציפו שיהיה סעיף שחרור לעומר אצילי,גם הסכום של 750 אלף יורו מריח לא טוב אבל הכל לכאורה.
ברקוביץ': לא, אבל שתדע, 750 אלף יורו זה נגזרת מזה ששנה הבאה אין לו חוזה. אצילי יכל לבוא לאלי טביב להגיד לו: אני משחק עוד שנה בבית"ר ירושלים, שנה הבאה אני חופשי.
אופירה: אייל, אייל, אייל ברקוביץ'! אתה יודע טוב מאד איזה הצעה הייתה לו על 50 אחוז כרטיס ב-1.5 מיליון יורו, אז איך אתה מדבר ככה?!
ברקוביץ': לא הבנת מה אני אומר
אופירה: בטח שהבנתי, שזה שחנוך קינן אמר בגלל שיש לו עוד שנה, אז מה?!
ברקוביץ': לא, אם אצילי רוצה, הוא בא לטביב אומר לו, שמע טביב, עם כל הכבוד וזה, אני רוצה לשחק השנה בבית"ר, שנה הבאה הוא הולך חופשי אופירה
אופירה: בסדר... אבל השנה הוא יכל להרוויח טוב מאד אם הוא היה מוכר אותו, ואתה יודע טוב מאד על מה אני מדברת! נכון או לא?
ברקוביץ': אני חושב, הייתה הצעה של מיליון וחצי יורו, מיליון וחצי, שתי מיליון יורו. על שלושה ארבעה אני לא שמעתי.
אופירה: 3 מיליון, סגור נעול. אלי טביב אולי עשה טעות שלא שיחרר
גיא בן זיו: אבל זה עדיין לא 750 אלף, תבין שהוא עשה נזק לאוהדי בית"ר
אופירה: שימו לב, זה האייטם הבא שלנו. אבל גיא בן זיו, בנקודה הזו אני רוצה להודות לך, תודה לך גיא בן זיו יקירי.
גיא בן זיו: תודה רבה לכם ערב טוב
אופירה: אוהדי בית"ר ירושלים דווקא לוקחים את ההחלטה הזו, את העיתוי של ההחלטה הזאת למקום אחר, עוד מעט אנחנו ניתן את הספקולציות מכל כתבי one לגבי אצילי, ומהם ההנחות שמונחות לפניו, אבל לפני כן יש לנו את אוהדי בית"ר ירושלים, אני רוצה לדבר עם אבי גבאי, מזכירו לשעבר של הרב כדורי - ערב טוב לך, אבי.
אבי גבאי, מזכירו לשעבר של הרב כדורי: ערב טוב
אופירה: היום יוצא לנו ככה להסתמס אחרי ההחלטה, ואני אמרתי ככה למה שאני אגיד את זה בקולי? בוא תגיד אתה למשפחה של עומר אצילי מה שאתה רוצה לומר כאוהד בית"ר.
אבי גבאי, מזכירו לשעבר של הרב כדורי: טוב, אני קודם כל רוצה לתת תזכורת בעצם, זה העלה לי שוב את מה שקרה לפני המון המון שנים כשבית"ר ירושלים גד זאבי רכש אותה, והם עשו את החגיגות של פתיחת העונה בתוך תשעת הימים כשאני בעצם זה שהזהרתי אותם לא לעשות כן, הם לא שמעו לצערי הרב, ואז דוד בן שימול אני חושב, מידיעות אחרונות ובעוד אתרים פרסמו את זה שאמרתי שלא יעזור שום דבר, שהם לא יקחו שום תואר ובאמת במשך 7 שנים שיבואו וכך היה. אלי גוטמן בזמנו בא לרב והתנצל וכו', אבל זה נחלת העבר, אבל זה שוב מקפיץ אותי, כי מה שטרי אצלנו אז תמיד זוכרים ואני זוכר שבשנה, שנתיים, שלוש אחרי זה קיבלתי טלפונים משחקנים שאני מכיר, ולא מכיר, האם לחתום על חוזה בתשעת הימים? האם הדבר שעובד שאני אחתום או לא אחתום עליו עכשיו וכו', ואז יש לנו את הטבע לשכוח, ואני לא מבין בכלל למה מתנהל משפט בימים כאלה. את עומר אני מכיר, אני מייעץ לו מדי פעם, אני מכיר הרבה שחקנים, ולצערי הרב הוא נקלע לסיטואציה של החלטה שתגרום לו, את יודעת יש בחיים עיתוי, ובן אדם לפעמים נמצא במקום הלא נכון, בזמן הלא נכון, ואנחנו ממש בזמן הלא נכון בכל השלושת השבועות האלה כשבעצם אנחנו מגיעים לשיא היום. והיום יצאה החלטה, ולפעמים הקב"ה מרים מישהו למעלה, ואנחנו מכירים את זה בעיקר מהכנסת שלנו, מרים מישהו למעלה כדי שהנפילה תהיה חזקה יותר למטה וחבל.
אופירה: אז רגע, העיתוי של עומר אצילי ב-צום תשעה באב לעזוב את בית"ר ירושלים, אתה אומר עובד לרעתו?
אבי גבאי, מזכירו לשעבר של הרב כדורי: חד משמעית, אני מוכן להתחייב שלמרות הכשרון הגדול, אני מדבר פה על משהו רוחני, זה לא משנה בכלל לאן הוא ילך, אבל אם הוא ילך - הוא יכשל!
אופירה: או-הא! אבי גבאי אני מודה לך!
אבי גבאי, מזכירו לשעבר של הרב כדורי: אין על מה, כל טוב
אופירה: ערב טוב, מודה אני, ואתה יודע שאני משמיעה את עומר אדם רק בשביל ליאור ברקוביץ', מר ברקוביץ'
ברקוביץ': כןןןןן
אופירה: אין מה לעשות, אני יודעת שהוא מתה עליו. והשיר הזה אגב, היה באחד המיילים ששלחו לאייל גולן - שלחו לו, אבל הופ! הוא לא פתח את המייל. שלחו לעומר - עומר פתח ויצא איתו, אז זה היה אמור להיות השיר של אייל גולן.
~עומר אדם-מודה אני~
ברקוביץ': תגידי רגע, בתגובה על העוזר של הרב כדורי שהיה, שאמר - לא הבנתי, כל עסקה שתיעשה עכשיו, תיכשל?
אופירה: כן! כן! כל עסקה שנעשית עכשיו...
ברקוביץ': אז ז'תומרת שאסור לעשות כלום, זה הרבה זמן, כמה זה?
אופירה: לא, זה תשעה ימים, תשעה ימים! לא, הוא דיבר רק על תקופת בין המיצרים. אבל היום זה יום צום תשעה באב, זה יום קריטי.
ברקוביץ': אבל היום הם לא עושים שום עסקה, הוא דיבר בכללי שבתקופה הזו אסור לעשות עסקאות
אופירה: לאאא, אבל ההחלטה!
ברקוביץ': לא יודע, לא שכנע אותי
אופירה: איש באמונתו יחיה, ברקוביץ'
ברקוביץ': ברור, ברור. אני לא רציתי להתערב כי את נפגעת אחרי זה שאני פוגע בהם אבל אני לא מאמין.
אופירה: אני מכבדת את הדת, אתה מכיר אותי
ברקוביץ': גם אני מכבד, אבל אני לא מאמין בזה
אופירה: בסדר זכותך! אבל אתה יודע, תזכור את המשפט, איש באמונתו יחיה. אם זה מה שהם חושבים, אנחנו מכבדים
ברקוביץ': סבבה
אופירה: שלום וערב טוב לך, מנכ"ל בית"ר ירושלים משה דמאיו, ערב טוב דמאיו
דמאיו: ערב טוב
אופירה: מה שלומך?
דמאיו: ברוך השם
אופירה: איך מקבלים בבית"ר ירושלים את ההחלטה, לטעמנו שערורייתית בצורה בלתי רגילה - תג מחיר מגוחך של 750 אלף יורו, ובעצם שחרור מהקבוצה.
דמאיו: אז בואי נעשה קצת סדר בדברים
אופירה: בבקשה, בבקשה
דמאיו: אז א' אני מצטרף לקביעה שלכם שזה פסק בורר שערורייתי ביותר, אין לי ספק שזה רעידת אדמה בכדורגל הישראלי, חוזים לא קיימים יותר, מי שיחליט איפה הוא שחקן זה אך ורק בוררים, חוזה אין לו שום משמעות, ואם אנחנו ניכנס ממש בקצרה, אני לא רוצה להרחיב את כל העובי של הבוררות, אבל עומר אצילי בסה"כ לא שיחק משחק אחד בבית"ר ירושלים - ועל פי הנחייה של רופא, ורופא שנתן תצהיר לבורר וכתב:"אני הרופא, אני האחראי הרפואי של המועדון - רק אני קובע אם הוא יכול לשחק או לא יכול לשחק ואני החלטתי שהוא לא יכול לשחק!". אח"כ אצילי לא רצה לשחק, ואח"כ הוא לא שותף בעוד שני משחקים כאילו עונש על זה שהוא לא רצה לשחק במשחק - איפה פה יש הפרת הסכם? בית"ר ירושלים לא שילמה לו את הכסף שלו? בית"ר ירושלים נתנה לו להתאמן לבד? בית"ר ירושלים עשתה משהו אחר מעבר לזה? זה פסק הזוי ברמות שלא מובן לי, מעבר לזה שזה פוגע בבית"ר ירושלים היום, זה יפגע בכל הכדורגל. אני קיבלתי היום טלפונים מהרבה בעלים של קבוצות שכולם אמרו לי שהפסק דין הזה גמר את הכדורגל בארץ, הפסק דין הזה.
אופירה: וואו.
דמאיו: זה מהבחינה הזאתי.
אופירה: אני רוצה רגע שתגיב, רועי רוזן אמר לנו לפני דקות אחדות שהתייחסו לעומר אצילי - "כמו לעבד", תסביר לי - מה אתם מתייחסים לאנשים כמו לעבדים?
דמאיו: א' אני נמצא פה חודש ושבוע, אני רוצה להגיד לך שעומר מקבל פה יחס של מלך, מכל הבחינות. גם מהמועדון, גם מקהל - אין לי צל של ספק. והייתי בקבוצת כדורגל ואני יודע איך מתייחסים לשחקנים, אבל טוב, זה העורך דין שלו, זה התפקיד שלו.
ברקוביץ': משה, תגיד רגע, אתה בחור מאד מנוסה, ועברת כבר אני מאמין הרבה בוררויות והרבה בוררים והרבה קונפליקטים כאלה , מה עומד פה לפי דעתך מאחורי ההחלטה הזאת? כי לפי דעתי יש פה, אני לא רוצה להגיד לכאורה מושחת, אבל יש פה משהו מאד מאד לא הגון בהחלטה הזאת.
דמאיו: בוא, אל תגרור אותי.
אופירה: לא לא! למה לא? אבל אנחנו כן רוצים!
ברקוביץ': אני כן רוצה לגרור אותך!
אופירה: למה אנחנו כתקשורת נגיד, ואתם כגוף האחראי, כבית"ר ירושלים לא תגידו?
דמאיו: אני אסביר לך למה, אני אסביר לך למה, את אמרת וזה נגמר. אני צריך עוד לנהל הליך משפטי, יש עוד הליכים משפטיים שאנחנו אמורים לנהל. א' ההסכם הזה אמור לעבור אישור של בית המשפט המחוזי, כל פסק בורר חייב אישור של בית משפט.
ברקוביץ': כן, אבל משה, אתה יודע טוב מאד שבמחוזי, הסיכוי הוא מאד קטן בערעור.
אופירה: לא בטוח!
ברקוביץ': אופירה, אני אומר לך
אופירה: לא בטוח! לא בטוח, לא בטוח אייל
דמאיו: אייל, יש הליך משפטי
אופירה: אתה יודע מה טוב בבית משפט? אתה יודע איך אתה נכנס, אתה לא יודע איך אתה יוצא. אין סיכויים.
דמאיו: אני, בואו, אני אסביר לכם כמה דברים. א' אני חושב שגם המנהלת וגם ההתאחדות, חייבים! להצטרף לעתירה שלנו למחוזי, כי זה ישנה את כל הסדרים בכדורגל הישראלי, הפסק דין הזה.
אופירה: נכון
דמאיו: וגם ההתאחדות וגם המנהלת אינטרסנטים שהפסק דין הזה יבוטל.
ברקוביץ': לא משה, אני אגיד לך את האמת, אני בעלים של קבוצה אבל אני רוצה להיות הוגן גם לטובת השחקנים. באמת, ואני רוצה להיות הכי הוגן. ברגע ששחקן חותם על חוזה, הוא צריך לדעת שהחוזה הוא עד הסוף, אלא אם כן הבעלים הולך לקראתו ופותח לו את החוזה.
דמאיו: נכון, נכון, אמיתי, בסדר
ברקוביץ': זה הכל
דמאיו: אבל אני רק רוצה להאיר את עיניכם בעוד כמה סוגיות שמאד חשוב לנו: מי שחושב שהפסק בורר הוא 750 אלף יורו, טועה בגדול.
אופירה: המממ כן... תסביר
דמאיו: פסק הבורר הוא מעל מיליון שש מאות
אופירה: תסביר
דמאיו: זה כתוב במפורש בפסק הבורר
ברקוביץ': פחחחח איך טביב עשה חחחחח קשה לי לא לצחוק
דמאיו: ישלם התובע את הסכום בשקלים. לא יכולה קבוצת כדורגל בארץ או בחו"ל, לשלם לי 750 - רק התובע. רק מחשבון הבנק שלו. ומי שרוצה להפקיד את הסכום הזה בחשבון הבנק שלו, צריך לשלם על זה מיסים. כך שאם אנחנו מגלמים את זה, שיהיה ברור לכולם - כל מי שירצה אותו יצטרך לשלם עלות מעביד מיליון שש מאות חמישים, ותבדקו אותי.
אופירה: וואו
ברקוביץ': ז'תומרת אתה מקבל צ'ק רק מהחשבון של עומר אצילי.
דמאיו: רק מהחשבון שלו, אף קבוצה לא יכולה להביא לי צ'ק :"ישלם התובע לנתבע, סכום בשקלים השווה לסך 750 אלף יורו", אני מקריא מתוך פסק הבורר.
אופירה: בקיצור, אתה אומר שמי שרוצה את עומר אצילי, צריך לשלם מיליון שש מאות.
דמאיו: ורגע, רק התחלנו!
אופירה: אני רוצה רגע...
דמאיו: רגע, שנייה, תני לי להקריא עוד סעיף אחד חשוב
אופירה: בבקשה
דמאיו: תני לי להשלים, שכולם יבינו
ברקוביץ': ויש לי עוד שאלה אחת קשה אליך
אופירה: לא, יש לנו זמן, יש לנו זמן, יש לנו זמן
ברקוביץ': יש לי שאלה מאד קשה אליו
אופירה: אני יודעת מה אתה רוצה לשאול - תשאל בסוף! בוא נדבר עד הסוף, בבקשה
דמאיו: תנו לי בבקשה להגיד מה שיש לי ואח"כ...
אופירה: קח את הזמן, אין לנו פרסומות הערב דמאיו
דמאיו: אין בעיה, לא צריך פרסומות. אני מספיק מפרסם אותכם, זה בסדר
אופירה: אוקיי
דמאיו: בוא נלך לנושא הבא - זה רק בין אצילי לבין בית"ר ירושלים. כל קבוצה שתרצה אותו, תצטרך לשלם בגין השבחתו. יש ועדה למעמד השחקן. זה דבר נוסף, שיילקח בחשבון.
ברקוביץ': מה ז'תומרת? אין כפל? מה יש פה כפל אתה רוצה להגיד לי? יש גם פסק לשחקן וגם פסק בורר?
דמאיו: נכון, במקרה הרוש קבע הבורר, שהשחקן חופשי ללא תמורה. הופר ההסכם, והשחקן הוא חופשי ללא תמורה. עדיין, יש ועדה למעמד השחקן. בועדה למעמד השחקן נקבע סכום שמכבי נתניה הייתה אמורה לשלם לבית"ר ירושלים, מה לעשות? יש חוקים במדינה, החוקים הם לכל הכיוונים, לא רק לכיוון אחד. אז יש עוד סעיף שבגינו יהיה עוד פיצוי כספי לבית"ר ירושלים.
אופירה: דמאיו, אני חלילה לא רוצה לדבר בגנותו של חנוך קינן, אבל עדיין אני לא אוהבת את ההחלטה שלו, בלשון עדינה
דמאיו: מי אוהב? תני לי אחד במדינה שיאהב?
אופירה: עורך הדין רועי רוזן אוהב, אצילי אוהב, רונן קצב אוהב
ברקוביץ': מכבי תל אביב אוהבים
אופירה: בוודאי בוודאי, ואני רוצה לשאול אותך, כותיק בכדורגל הישראלי, איך חנוך קינן הגיע להחלטה הזאת, והאם לפי דעתך ההחלטה שלו נקייה? ואני שואלך אותך חד וחלק!
דמאיו: תראו, לאלוהים הפתרונות. אף אחד לא יכול, אני קראתי את פסק הבורר 10 פעמים, חזור והלוך, חזור והלוך, תאמינו לי. אני פשוט בשוק. אין פה שום עובדה, אין פה שום מסמך שמאשש את העובדות שלו, להיפך - המסמכים היו של בית"ר ירושלים. רופא בכיר בשערי צדק, כותב! אורתופד! לא רופא ילדים! כותב! "אני הרופא של הקבוצה, אני החלטתי שהוא לא בריא, ואני עומד מאחורי הקביעה שלי! הוא לא שותף כי אני נתתי הוראה לא לשתף אותו!" מי זה חנוך קינן, הוא רופא? הוא יכול להחליט אם הרופא שיקר או לא שיקר? זה פשוט לא ניתן להבין. הוא פוסל את העדות של רופא, זה פשוט לא נתפש, זה לא נתפש.
ברקוביץ': ז'תומרת שההחלטה שלו לא נקייה
דמאיו: אני אומר לך עוד פעם, זה מעלה... אני לא אשתמש במילים בוטות, כי יש לנו עוד הליך משפטי לנהל, ואני לא הולך עכשיו
ברקוביץ': זה לא בוטה, לא נקייה זה לא בוטה
דמאיו: אני לא יודע
אופירה: אתה עדין, דמאיו אתה עדין
דמאיו: תקשיב, אני מנסה להיות עדין, תבינו אותי, אני רוצה לשמור על הזכויות של בית"ר ירושלים
אופירה: אתם לא מצטערים שלא ביקשתם לפסול אותו לפני כן?
דמאיו: אי אפשר לפסול אותו, הוא מינוי של בית הדין
אופירה: למה לא? מה הוא הסגן של אלוהים בהתאחדות לכדורגל?
דמאיו: לא לא, אני אסביר לך - אנחנו הצענו בורר, הם לא הסכימו. הם הציעו בורר, אנחנו לא הסכמנו. במצב כזה, התקנון קובע שביה"ד העליון של ההתאחדות לכדורגל ימנה בורר.
אופירה: הבנתי, הבנתי, לא ידעתי את העובדה הזאת, הבנתי - ואתה חושב שהוא בדרך למכבי תל אביב?
אייל: קיבלת פניה?
דמאיו: ממש לא
ברקוביץ': מאחת הקבוצות?
אופירה: לפי דעתך הוא כבר סגור במכבי תל אביב?
אופירה: אז מה אתה בא להגיד שהוא ישאר בבית"ר?
ברקוביץ': אם תבוא היום פנייה של מיליון וחצי יורו, אתה מוכר?
דמאיו: אני מודיע לך חד וחלק - אנחנו רוצים את אצילי בבית"ר ירושלים!
ברקוביץ': אצילי לא רוצה לשחק בבית"ר ירושלים
אופירה: זה נגמר דמאיו! נו מה?
דמאיו: אז אני אגיד לך משיחה שהייתה לי עם אצילי, לא פעם ולא פעמיים - הוא אומר : "אני רוצה לשחק בבית"ר ירושלים"
ברקוביץ': הוא משקר! הוא משקר! כי שחקן שרוצה לשחק רק בבית"ר ירושלים לא הולך איתם לבוררות
דמאיו: לא, הוא נפגע מדרך המו"מ שניהלו איתו, ככה הוא אמר
ברקוביץ': יכל לבטל את הבוררות, יכל כשאתה הגעת, יכל להגיד לך : "משה אני רוצה חוזה יותר טוב" יכל לבטל את הבוררות
דמאיו: בוא, אייל, אתה יודע איך זה עובד בכדורגל, אתה בעלים של קבוצה
ברקוביץ': זה היועצים!
דמאיו: אתה יודע שלכל שחקן יש 9000 עורכי דינים מאחוריו, ועוד 9000 סוכנים שהם מובילים אותו, הם מתווים את הדרך, והוא הולך איתם, וזה בסדר
ברקוביץ': בסדר גמור, אז הוא הולך איתם! אז בגלל זה אני אומר, הוא לא יהיה בבית"ר ירושלים, הוא לא באמת רוצה להיות בבית"ר ירושלים
דמאיו: בוא אני אתן לך 9000 דוגמאות: יורנטה, בסדר? אתלטיק בילבאו, שנה
שלמה הושיבו אותו על הספסל ואחרי זה עבר ליובנטוס, אבל לא ביטלו את החוזה! לא ביטלו את החוזה! ואתה יודע, שמעתי אותך לא פעם ולא פעמיים, ששחקנים בחוץ לארץ שלא רוצים להאריך חוזה, הקבוצות לא משתפים אותם, אני צודק או לא צודק?
ברקוביץ': ברור!!!
דמאיו: שמעתי אותך לא פעם ולא פעמיים אומר את זה
ברקוביץ': אני טוען! אני טוען ששחקן שלא רוצה לחתום על חוזה חדש ולא רוצה להיות לויאלי לקבוצה שלו, שישב ביציע
דמאיו: אבל אתה גם נתת דוגמאות מחוץ לארץ שזה קורה בחוץ לארץ!
ברקוביץ': ברור! קורה בכל העולם, אם שחקן לא רוצה להיות לויאלי למועדון, למה שישחק?
דמאיו: לא, זה לא השאלה ששאלתי אותך! שאלתי אותך האם אתה התבטאת בתקשורת שאתה יודע מהרבה מקרים בחוץ לארץ ששחקנים בשנה האחרונה לחוזה שלהם, שלא רוצים להאריך את החוזה שלהם, הקבוצה שלהם לא נותנת להם לשחק. אתה הבאת את הדברים האלה!
ברקוביץ': ברור! נו ברור! נו ברור! זה מה שאני אומר זה מה שעושים
דמאיו: אתה מכיר מקרה, בעולם! בעולם!!! שפסלו חוזה של שחקן בגלל שהוא לא רצה להאריך את החוזה?!
אופירה+ברקוביץ': שאלנו את עורך הדין רוזן ולא הייתה לו תשובה על זה, כי הוא יודע שאין, אני לא מכיר
דמאיו: גם אני לא, ותאמין לי שאני די מעורה דברים האלה, כולל מה שקרה עם יורנטה בספרד.
אופירה: אתה יודע, למרות שכאן מנסים לפקפק בסיכויים להצליח בבית המשפט המחוזי, אני יכולה לומר לך ברקוביץ', שעוה"ד מורן מאירי, היועמ"ש של מכבי ת"א, כבר הצליח להביא תוצאות מפתיעות למרות כל הציפיות, אז לא צריך להגיד נואש לפני שניגשים לביהמ"ש המחוזי, ואתה יודע, בסופו של דבר? ימים יגידו אם יצליחו או לא
דמאיו: אני אומר לכם, שבמידה, שבמידה ואני אומר שהם צריכים לראות את זה בדיוק כמו שאני רואה את זה, גם המנהלת וגם ההתאחדות חייבים להצטרף לעתירה - אתם מבינים מה יקרה פה? אתם מבינים את ההשלכות?
אופירה: זה אסון לכדורגל הישראלי!
דמאיו: מחר כל קבוצה בעלת ממון, בעלת ממון, יכולה להגיד לשחקן - תעשה בעיות, תלך לבוררות ואנחנו נעמוד מאחוריך. יקבע תג מחיר למרות שיש לך הסכם, זה פשוט יהרוס את הכדורגל בארץ, אתם פשוט מאד לא מבינים מה זה התקדים של זה, תנסו לחשוב קצת יותר רחוק. ואני אומר שזה האינטרס לא רק של בית"ר ירושלים, אלא של המנהלת ושל ההתאחדות! לדאוג שפסק הדין הזה יבוטל, שפסק הבורר הזה, סליחה, יבוטל!
אופירה: אני רוצה לשאול אותך משה, האם אתה מתכוון לבקש מקבוצות נוספות להצטרף אליך לעתירה, בשם כל הכדורגל הישראלי?
דמאיו: לא, אין לי מה לדבר עם קבוצות
אופירה: למה? אני יודעת על בעלי קבוצות שצלצלו גם לטביב וגם בתוך בית"ר ירושלים לגורמים נוספים, אולי גם אליך, אני לא בקשר איתך, אבל או שכן או שלא
ברקוביץ': אופירה, לא יעזרו, זה בית משפט, זה בית משפט
אופירה: לא, מה ז'תומרת לא יעזרו? אבל מספיק שבעלים של קבוצות נוספות מצטרפים אליהם, אבל אייל זו מכה רצינית לספורט הישראלי!
ברקוביץ': אופירה, יכולים לתת תמיכה, אבל בסופו של דבר זו החלטה של בית משפט
דמאיו: זו לא החלטה של בית משפט, זה לא החלטה של בית משפט, זה החלטה של בורר
ברקוביץ': ועכשיו זה הולך למחוזי ! ועכשיו זה הולך למחוזי!
דמאיו: אייל, אני אסבר את אוזנך, כל פסק דין של בורר חייב אישור של בית משפט המחוזי, צריך לאשר אותו, אי אפשר להשתמש בו כמו שהוא מונח עכשיו לפנינו. זה אחד, שתיים אני חושב, לא חושב - בטוח! שגם המנהלת, וגם ההתאחדות אינטרסנטים יותר מבית"ר ירושלים, שהפסק דין הזה יבוטל! אם לא - יורים לעצמנו ברגליים! נגמר הכדורגל בארץ!
אופירה: וואו
דמאיו: כל שחקן טוב שיהיה, קבוצה גדולה תוכל לקחת אותו
ברקוביץ': משה אתה הולך יותר מדי רחוק...
דמאיו: למה אייל למה?!?!!?
אופירה: לא! הוא לא הולך רחוק אייל! הוא הולך נכון! הוא הולך בדיוק למקום הנכון! מחוץ לפרשת אצילי, זה פסק דין שהולך למוטט פה כל קבוצה!!!
ברקוביץ': בסדר, במקרה של אצילי בסדר, אבל הרבה שחקנים כן אוהבים את המועדונים שלהם, כן רוצים להישאר במועדונים שלהם, טוב להם במועדונים שלהם, לא הולכים לבוררות בכלל, אני אומר לך - אצילי מושפע מיועצים! הוא מושפע מיועצים! הוא נראה לי ילד טוב, והוא שחקן גדול, וחבל, וטוב לו בבית"ר ירושלים אופירה, הוא בהמראה שם, הוא בעלייה שם, הוא ממריא! אני רואה אותו משחק, הוא כוכב! והוא הולך עכשיו למקום אחר וזה חבל!
דמאיו: אפשר לתת לך את הטלפון של אצילי שתדבר איתו?
אופירה: הוא שומע, הוא שומע, הוא שומע
ברקוביץ': לאא עזוב, אני ראיתי אותו במשחק האחרון, בואנה זה כוכב כדורגל
דמאיו: הוא לא שומע, הוא באימון עכשיו, הוא לא שומע
ברקוביץ': לא! זה כוכב כדורגל! עכשיו כוכב כדורגל, יש לו את החממה שלו, האוהדים מתים עליו, הולך לו שם מצוין, תשמע אני גם הייתי כוכב כדורגל ועברתי למועדונים ואני יודע מה זה להתאקלם ומה זה לא להתאקלם. הוא יכול ללכת היום למכבי תל אביב אופירה, ולהיות שחקן רוטציה שם, בכלל לא להיות שחקן הרכב, ולהיות בדיכאון שם.
דמאיו: אבל אנחנו עושים עוול למכבי תל אביב
אופירה: תסביר
ברקוביץ': אנחנו לא עושים עוול למכבי תל אביב! אנחנו יודעים שהם רוצים אותו!
דמאיו: אנחנו יכולים לדבר על הרבה קבוצות שרוצים אותו פה בארץ, לאו דווקא מכבי תל אביב
ברקוביץ': נכון! לאו דווקא! אני אומר מכבי ת"א! אני בטוח שמכבי חיפה מתים שהוא יהיה שם! ואני בטוח שבאר שבע מתים! אבל אנחנו יודעים שמכבי ת"א עומדים מאחורי אצילי!
דמאיו: אני לא בטוח, אין לי מידע כזה, אני לא יכול להגיד דבר כזה, אני אומר לך את זה בוודאות
ברקוביץ': הוא הלך למלחמה לבד? הוא הלך למלחמה לבד?
דמאיו: אני לא יודע להגיד לך, לי אין את המידע הזה, אם הוא הלך לבד
ברקוביץ': תחשוב! משה אתה יותר ממני בכדורגל, שחקן כדורגל בן 22,23 ילך למלחמה כזאתי לבד? הוא ואבא שלו והעו"ד שלו?
דמאיו: אייל, יש לו עורכי דין, יש לו סוכנים שלקחו אותו לדרך מסוימת
ברקוביץ': העורך דין לא יכול לשלם 750 אלף יורו עם כל הכבוד!
דמאיו: אתה מטעה, זה מיליון שש מאות חמישים עלות מעביד, לא יעזור
אופירה: חחח חישוב דמאיו, אוקיי
ברקוביץ': נו, אז עוד יותר
אופירה: אוקיי
ברקוביץ': אז מיליון שש מאות חמישים, אצילי יכול לשלם את הסכום הזה לבד? לא!
דמאיו: לא
ברקוביץ': אז יש מישהו מאחוריו שעומד! אחרת הוא לא היה יוצא למלחמה הזאתי בכזה ביטחון! ברור!
דמאיו: אבל אי אפשר להסתיר את זה עוד הרבה זמן, אתה מסכים איתי?
ברקוביץ': אני אומר לך מה צריך לעשות ואני הכי, אצילי אחרי כל מה שהוא עשה, צריך להפגיש אותו, טוב לו בבית"ר הוא צריך להישאר בבית"ר, ואם לא? לגמור את זה מהר, שיביא מיליון וחצי יורו שזה תג המחיר בערך ותודה רבה! להתראות, סע לשלון!
דמאיו: אני יכול להגיד לך בוודאות, בוודאות! שאני אמרתי לאצילי את מה שאתה אומר, שהכי טוב לו זה בית"ר ירושלים בתקופת הזמן הזאת, ואין שום בעיה לחתום איתו על חוזה חדש, עם סכום מכובד, עם סעיף יציאה,אין לנו שום בעיה עם זה! אבל הוא צריך לקבל את ההחלטה, הכדור אצלו עכשיו, והוא יחליט מה הוא עושה
ברקוביץ': הוא חייב להישאר איפה שטוב לו, שם הוא משחק את הכדורגל הטוב ביותר שלו, הוא ילך למכבי ת"א זה הימור, הוא ילך למכבי חיפה זה הימור, הוא ילך לב"ש זה הימור, בבית"ר ירושלים הוא באנקר!
דמאיו: אני יודע דבר אחד, ותקן אותי אם אני טועה...
ברקוביץ': אבל טביב צריך לפתוח את הארנק קצת! דמאיו
דמאיו: אבל אמרתי, אמרתי עוד פעם, תקשיב : חוזה מכובד, כיאה למעמדו, כיאה למעמדו
ברקוביץ': יפה
דמאיו: כיאה למעמדו, עם סעיף יציאה לחו"ל, כי יש סעיף, רק צריך לתמחר אותו, אנחנו טוענים שהסעיף הוא ברוטו ככה, נטו ככה, צריך לתמחר אותו ולעשות סעיף יציאה, ואני חושב שיהיה טוב לכל הצדדים שאצילי יקבל חוזה מכובד כיאה למעמדו, עם סעיף יציאה לחו"ל ובא גואל לציון, ככה דעתי. אם אני הייתי צריך לייעץ לו, הייתי מייעץ לו בדיוק כמו שאתה מייעץ.
אופירה: משה דמאיו, מנכ"ל בית"ר ירושלים, אני מודה לך, ערב טוב
דמאיו: תודה רבה לכם

נערך לאחרונה על ידי Red Pride בתאריך 15 אוגוסט 2016, 12:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תכנית הספורט של ישראל
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 00:09 
אמ;לק -
אופירה מטומטמת, ברקוביץ' בהמה חסרת מוח,
ושניהם חברים של טביב.

האיש הזה היה המנהל המקצועי שלנו.
אלוהים ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 00:19 
רד פרייד, מתי ניתן להתחתן עמך?

:BOW:

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 00:29 
וואו.

א. תודה על התמלול.

ב.זה מזעזע.

נערך לאחרונה על ידי צור ש. בתאריך 15 אוגוסט 2016, 00:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
וואו.

א', תודה על התמלול.

ב.זה מזעזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 00:58 
אין תוכנית יותר תת רמה משלהם.
פשוט מביך לשמוע את הבורות של צמד הטיפשים האלה.

כל פעם שאני אומר לעצמי שלא אשמע אותם יותר, מגיעות פרסומות ב103 (לא הרבה יותר חכמים) ואני נפעם מהטמטום הזה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 07:41 
סמל אישי של המשתמש
יש.. התוכנית של המתחרים.

חוץ מזה שברקוביץ צדק. העורך דין הזה שיקר. הוא יודע שמכבי גיששו אצלו. הוא יודע שהיה סיכסוך את פלפולי המילים שישמור לקינן לא לרדיו.
מה גם ששניהם צודקים שזאת החלטה בזיונית אבל אחרי ההחלטה לגבי ריכרט זה היה ברור שזה יוביל לזה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
יש.. התוכנית של המתחרים.

חוץ מזה שברקוביץ צדק. העורך דין הזה שיקר. הוא יודע שמכבי גיששו אצלו. הוא יודע שהיה סיכסוך את פלפולי המילים שישמור לקינן לא לרדיו.
מה גם ששניהם צודקים שזאת החלטה בזיונית אבל אחרי ההחלטה לגבי ריכרט זה היה ברור שזה יוביל לזה.

החלטת להיות אוויל גם כן?
קודם כל לגבי הטענה המדהימה "זה קורה רק בישראל בלה בלה" אז מספיק חיפוש קצר בגוגל עם המילה arbitration כדי למצוא עוד עשרות ומאות מקרים מהעולם.
לגבי המחיר, מאיפה אתה מבין שזה בזיון? כי היה פה מי שדאג לנפח את השוק ולמכור כל שחקן שקוראים לו שלומי אזולאי והבקיע שלושה שערים במיליון יורו?
אגב רייכרט, לא מכיר שהייתה החלטת בורר, מכיר שכבירי כנראה בהחלטה לא חכמה במיוחד הגיע עם מכבי להסכם עם קניית השחקן תמורת מיליון יורו.

אני מניח שמכבי גיששו אצל אצילי, אני מניח שאצילי גם רצה להשתחרר מבית"ר אבל זה לא נותן למועדון זכות להתנהג אליו אחרת מעובד אחר בדיוק כמו שבמקום העבודה שלך לא יתנו לך לעבוד בחדר חשוך בלי הפסקות כי רצית לעבור למקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
המחיר של אצילי לא זול. בית"ר התעמרה בו, ונותרה לו שנה אחת לחוזה. 750 אלף יורו לקבוצה שהפרה הסכם, על שחקן שבעוד פחות משנה יהיה חופשי...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 08:15 
el dudernio כתב:
יש.. התוכנית של המתחרים.

מה אתה רציני? איזה סכסוך היה פה? הבן אדם לא רצה להאריך חוזה והם הפסיקו להכניס אותו לסגל. העורך דין צדק לגמרי.
ועל רייכרט לא הייתה שום החלטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
עומי ידידי.

התייחסתי לשלוש טענות בלבד.
א. שהתוכנית של הקוף ואינשטיין יותר מזעזעת ותת רמה.
ב. העור דין שם שיקר ביודעין והתחמק מתשובות.
ג. שההחלטה בזיונית לא בגלל המחיר אלא בגלל שהיא מתעלמת מתהליכים. אצילי היה חותם על חוזה בבית"ר אם לא מכבי. זה שנותנים כאן לכל סוכן שחקנים בגרוש לשגע מערכת וקבוצות שלמות מחלישה את הכדורגל בארץ והופכת את הנושא של הקשר חוזה ארוך טווח לדבר מיותר. במקום להעניש את מפירי החוק מסיעים להם להפר אותו בעזרת ערכאות משפטיות מפוקפוק שנוגדות לרוח החוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
המחיר של אצילי לא זול. בית"ר התעמרה בו, ונותרה לו שנה אחת לחוזה. 750 אלף יורו לקבוצה שהפרה הסכם, על שחקן שבעוד פחות משנה יהיה חופשי...

רק שהדיון הזה לא היה מתקיים אם סוכנו של אצילי ומכבי תל אביב לא היו עוברים על החוק לפני זה.

יש כאן בפרוש מצב בו חוק שנועד להגן על החלשים מנוצל בצורה לקוייה לצורכי החזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 08:20 
טענה ג' שלך פתאטית. אין מילה אחרת.
לאצילי יש חוזה והוא כיבד אותו. גם עכשיו הוא מכבד.

מה היה קורה אם לא הייתה מכבי זה תעלה בבית המשפט לאסטרולוגים.
אה, ועל הדרך, הוא רחוק מאוד מלחתום מכבי. עובדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
אצילי כיבד החוזה. הוא פשוט ביקש לא להאריך אותו. מאותו רגע, ביתר התעמרה בו (לדיבורים על סירובו לשחק מול מכבי אני לא מתייחס - כולנו מכירים את טביב). ואצילי לא צריך שמכבי תפנה אליו בשביל לראות שאפילו הפועל משלמת לכוכבים שלה פי 3 ממה שהציעו לו בירושלים, שלא לדבר על חיפה, בש ומכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
זה פשוט לא נכון.

אצילי וסוכנו אמרו שהם יחתמו על כל דבר אבל בקיץ וסירבו לחתום על זה. כי הוא רוצה לנצל את המומנטום... נו באמת אתם מאמינים לקצב? אתם באמת חושבים שהוא לא קיבל פניה ממכבי? אני לא יודע איך זה יגמר אבל לעל מטבע יש שני צדדים. זה שתמיד בסכסוכים בבין שחקן לקבוצה השחקן הוא החלש זה נכון, אבל בדיוק כמו במקרה רייכרט תמיד יש לשחקן גב או הבטחה כזאת או אחרת.

דרך אגב לפי הפרסומים טביב הציע לו חוזה ל4 שנים בסכום של 250 אלף דולר לשנה. זה בהחלט מכובד וחוץ מבש ומכבי אין קבוצה שמשלמת לישראלים שלה יותר, וגם אם כן לא בסכומים גדולים במיוחד.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 15 אוגוסט 2016, 08:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 08:34 
כן אני מאמין לקצב ומכיר את טביב, ואני אפילו ניחשתי מראש מה הולך לקרות כשאצילי לא הזכאים להאריך את החוזה.
והם מעולם לא אמרו 'בקיץ נחתום על כל דבר'
השליטה שלך בעובדות של המקרה הזה מאוד רופפת, ומצחיק שצריך להסביר לאוהד הפועל איך טביב מפר חוזים. ממש שוקינג. סכסוך עאלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
אופירע זאת פרחה שאין דברים כאלו.
מה גוטמן מצא בה אני לא מבין(תשובה כמו "כוס" לא תתקבל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
אני ניזון מהתקשורת... זה מה שהיה כתוב בכמה פעמים.

טביב לא שה תמים וזה שהוא הכריח את המאמן לשקר זה חתיכת בזיון. אבל במקום להתעסק בשנאה לטביב תנסו להסתכל על התמונה הגדולה. אנחנו משלמים לשוינפלד הרבה יותר ממה שאנחנו יכולים כי אנשים ממכי שיגעו אותו, פנו לכתבים שיפרסמו שהם רוצים וכו'. אלונה עשתה אותו דבר עם רעננה ואשר אלון והבוררים ובתי הדין מתרפסים בפניהם ועוזרים להם לדפוק את הקבוצות הקטנות יותר.

אצילי לא רוצה להאריך חוזה שלא יאריך. אף אחד לא מחייב אותו והוא משחק הכל המשחקים האחרונים של בית"ר אבל עדין ההליכה הזאת לבוררות על כל דבר שמשחררת שחקנים תחת חוזה (והרי כנראה שלא הייתה הפרה משמעותית של החוזה כי אז הוא היה משתחרר בחינם) היא בזיונית ובזיון שההתאחדות נותנת לזה יד.

סתם נגיד שויינפלד מתחרט ורוצה לחתום במכבי כי הוא קיבל מהם הצעה חדשה בעלות של מליון יורו לשנה. הוא יכול להגיש בוררות שהפועל הפירה חוזה (איחרה בשכר) ולעבור בחינם? עם הבוררים והדיינים היום זה כנראה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 08:46 
טביב גם יכול להציע לאצילי מיליון יורו לשבוע, זה לא משנה את העובדה שזכותו של אצילי לא לחתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 08:47 
לא, אתה בורח.
אצילי רצה לסיים חוזה. מה זה אף אחד לא מחייב אותו? על זה בדיוק הבוררות. על זה שניסו לחייב אותו ולפגוע לו בקריירה. בגלל שהוא רצה רק לסיים את החוזה שלו וזהו.
גם עכשיו הוא לא רוצה מכבי, הוא רוצה לעבור לאירופה.

ולגבי השאלה שלך על ששוינפלד, אז לא, יש הרבה מידות להפרת חוזה. הלנת שכר היא לא ממש הפרה, ובתי משפט לא נותנים הרבה משקל להלנת שכר אלא אם מדובר במשהו מאוד חריג. מניסיון.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 15 אוגוסט 2016, 08:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 08:48 
הסיבה היחידה שאצילי משחק זה כי הוא הגיש בוררות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
אני לא בורח.

אני מסתכל על זה מהכיוון השני של הקבוצות. לא קראתי את פסק הבורר אבל אם היתה הפרת חוזה הוא היה אמור להיות משוחרר בחינם ועובדה שהוא לא, אז יכול להיות שכאן הבזיון. אבל אם אין הפרת חוזה לא ייתכן ששחקן יכפה סעיף בחוזה על ידי הליכה לבוררות נגד הקבוצה שמשלמת לו שכר ואפילו מוכנה לשדרג אותו בצורה משמעותית.
זה כמו שהפועל היתה הולכת לבוררות נגד בומבה בטענה שהוא לא שחקן של 300 אלף ושהיא רוצה לשלם לו לפי ביצועיו רק 150 אלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
אני הכי אהבתי את זה שהם כל הזמן אומרים (כנראה צועקים) החלטה ביזיונית, שערורייתית, מגוכחת, מסוכנת לספורט הבורר בן אדם הזוי וכו'...
ואז, 'אתה אומר שהוא כמו עבד?! מילים קשות מאוד!!!!!!'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
אני הכי אהבתי את זה שהם כל הזמן אומרים (כנראה צועקים) החלטה ביזיונית, שערורייתית, מגוכחת, מסוכנת לספורט הבורר בן אדם הזוי וכו'...
ואז, 'אתה אומר שהוא כמו עבד?! מילים קשות מאוד!!!!!!'

ומה עם "ניתן את הכבוד לבורר קינן" ואז מדברים עליו כמו אל חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 09:03 
el dudernio כתב:
אני לא בורח.

אני מסתכל על זה מהכיוון השני של הקבוצות. לא קראתי את פסק הבורר אבל אם היתה הפרת חוזה הוא היה אמור להיות משוחרר בחינם ועובדה שהוא לא, אז יכול להיות שכאן הבזיון. אבל אם אין הפרת חוזה לא ייתכן ששחקן יכפה סעיף בחוזה על ידי הליכה לבוררות נגד הקבוצה שמשלמת לו שכר ואפילו מוכנה לשדרג אותו בצורה משמעותית.
זה כמו שהפועל היתה הולכת לבוררות נגד בומבה בטענה שהוא לא שחקן של 300 אלף ושהיא רוצה לשלם לו לפי ביצועיו רק 150 אלף.

כבר מזמן יצאה פסיקה בארץ שהכירה ביחסי עובד-מעביד בין שחקן לקבוצה, ככה שהטענה שלך לגבי הפועל ובומבה היא לא נכונה. יחסי עובד-מעביד הם אסימטריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אני לא בורח.

עכשיו נופל לי האסימון שאתה בכלל לא קולט שההליכה לבוררות התאפשרה אך ורק כי בית"ר וטביב הפרו את ההסכם מול השחקן בעצמם כשהחליטו שהוא לא משחק, לא מתאמן וכו'.
ברגע שזה קרה אצילי ניצל זאת והלך לבוררות.
אם טביב היה חכם הוא היה ממשיך לתת לאצילי להבקיע בשבילו ובסוף מוכר אותו ב2 מיליון יורו
בגלל שהוא טיפש ומלא אגו הוא פגע באצילי ועכשיו קיבל זין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 09:27 
טביב מחפש פראיירים, זה הסגנון שלו. למזלו הרע אצילי והעורך דין שלו לא פראיירים

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
עושה רושם שלאחרונה יש יותר מידי מקרים של שחקנים שהולכים לבורר בשביל לשנות חוזה. מבחינתי זה פסול גם אם המקרה הזה של אצילי אינו מקרה מייצג.

לגבי המקרה ספציפי.
מבחינתי הפסיקה בזיונית בכל מקרה.
אם לפי מה שאתם אומרים טביב וביתר הפרו חוזה, וזה התקבל על ידי הבורר, אז אצילי אמור להיות משוחרר בחינם. זה שהבורר נתן לו תג מחיר זה בזיון.
אם לא היתה הפרת חוזה אז זה גם בזיון שהבורר משנה חוזה שהשחקן חתם עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 11:46 
el dudernio כתב:
עושה רושם שלאחרונה יש יותר מידי מקרים של שחקנים שהולכים לבורר בשביל לשנות חוזה. מבחינתי זה פסול גם אם המקרה הזה של אצילי אינו מקרה מייצג.

לגבי המקרה ספציפי.
מבחינתי הפסיקה בזיונית בכל מקרה.
אם לפי מה שאתם אומרים טביב וביתר הפרו חוזה, וזה התקבל על ידי הבורר, אז אצילי אמור להיות משוחרר בחינם. זה שהבורר נתן לו תג מחיר זה בזיון.
אם לא היתה הפרת חוזה אז זה גם בזיון שהבורר משנה חוזה שהשחקן חתם עליו.

לא הכל שחור לבן. טביב השתמש במשחק מלוכלך אבל לא כזה שיגרום לשחרור בחינם, אצילי אפילו לא ביקש את זה. במקרה הזה באמת ביתר תרמה הרבה לאצילי ומתוקף היותו השחקן הישראלי הכי טוב בארץ אולי, היה ראוי לקבוע מחיר סמלי כפי שנעשה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
הוספתי את חלק ב' של התמלילים שנחשפים כאן לראשונה למעלה, כדי לא להיבלע בתוך הדיונים

כמו שרובכם כבר מבינים, עוד לפני האשכול הנוכחי, אני לא איך שאומרים לגמרי 100 אחוז, אבל אחרי הדבר הזה השריטה שלי נפערה לכדי בקע מסיבי
אחרי ששמעתי ותימללתי את מופע האימים הזה, אני מרגיש כמו בן אדם שדחפו לו את הראש לאסלה והורידו עליו את המים

אני הולך לעשות עכשיו אמבטיית קצף עם שמנים ארומטיים, ומשם להתאשפז באברבנאל
כשאשתחרר מהמחלקה הסגורה, אני צריך הפסקה של כמה שבועות מהמדינה הזאת במקום מבודד
אני בטוח שתחזיקו מעמד היטב בלעדיי, מקווה לחזור עם כוחות מחודשים
אוהב את כולכם כמו את בניי,
יאללה הפועל! :CHE: :hapoel:

נ.ב.
הכוחות שלי אזלו כבר בחלק א' של החשיפה, אבל מי שעוד יש לו קצת מאלה, הנה הכתובות להגשת קובלנות על משדרי התעמולה של טביב
אתם יכולים כמובן להשתמש בתמלול שערכתי למטרה

הרשות השנייה: http://www.rashut2.org.il/public_complain.asp
מבקר המדינה: http://www.mevaker.gov.il/(X(1)S(hzhhhbqskjwisczpqdqvrydj))/he/Ombudsman/Pages/Complaint-Intro.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1
מועצת העיתונות: http://www.moaza.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=26829
היועמ"ש: http://www.justice.gov.il/Units/YoezMespati/Pages/Contact.aspx

בהצלחה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: