redrony כתב:
dino כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
אמת.
המינימום הזה הוא ניסוח משפטי שגם אני לא מבין למה מכניסים, אבל זה הניסוח בכל סעיף שחרור כמו שכולם מכירים. כל קבוצה שתשים את הסכום הזה יכולה לסגור עם אצילי ולא צריכה לשאול את בית"ר, לא משנה כמה הצעות היא קיבלה.
לא שלא יכול להיות שאתה צודק, אולי כן, אבל כמו שאתה לא מבין לא מכניסים אותו, אולי אתה גם לא מבין את הפרשנות המשפטית שלו עד הסוף.
אני פשוט לא מכיר מספיק מקרים שהיו כמה קבוצות שרצו שחקן עם סעיף שחרור ונלחמו עליו.
טביב לא היה "נדהם" ולא הולך עכשיו לערעורים ועניינים, אם זה רק היה בגדר סכום התחלתי לנהל עליו מו"מ במידה ועוד קבוצות בעניין. הרי אם עכשיו חיפה ומכמבי יתחילו לריב עליו, בקלות הסכום יגיע למעל מיליון וחצי יורו, אז מה עשינו בזה ומה טביב מפחד, ומה השתנה?
כי אם אצילי רוצה הוא עוזב. אולי טביב קיווה שלא יעזוב. זה אומר שמספיק שתהיה קבוצה אחת שתציע את סכום המינימום והוא יעבור אליה וטביב או יאבד אותו בתור שחקן או את הכסף הגדול שהוא חשב שירוויח אליו.
זה לא אומר שעדיין המחיר לא יכול להגיע למיליון או טיפה יותר אפילו.
בסופו של יום, מה שהתכוונתי להגיד זה שאם יתחרו עליו לדוגמא מכבי חיפה ומכבי ת"א, יכול להיות שהמחיר יהיה גבוה יותר. ואולי לא, באמת שאני לא משפטן שמבין עד הסוף את הסעיפים האלה. סתם מעניין אותי לדעת אם יש פה משהו מעבר לסכום שחרור שנקבע וזה המחיר הסופי (יכול להיות שבהחלטת בורר זה באמת ככה, ובסעיף שמוסכם מראש בחוזה זה אחרת)
זה הניסוח בכל סעיף שחרור, אני לא מבין למה אתה מתעקש.
יש סיבה שלא שמעת למה 2 קבוצות לא מתחרות על סעיף השחרור.
כי זה לא קיים. אין דבר כזה. הם פשוט ילכו לשחקן ויציעו לו יותר שכר אם הם רוצות להכריע.
זה אמנם לא מקור רשמי, אבל הנה דיון ממקום אחר-
A minimum fee release clause is a clause in a player's contract which sets a minimum fee that a club must bid in order to be able to buy that player. If a club bid's the minimum fee set in a player's contract in an initial payment, the player's club cannot block the bid and must allow the bidder to talk to the player. Players with a minimum fee release clause can still be sold for less that the set fee, at the club's discretion.