redrony כתב:
Royi כתב:
ברור שלמנהלת אין אינטרס לאשר. מה אכפת לקבוצות האחרות מאיתנו?
אין פה שום פגיעה ולהיפך (באיצטדיון בחיפה אפשר לייצר אווירה הרבה יותר בייתית מפ"ת), אבל אני לא מבין למה מי שחושב ככה לא יוצא היום נגד שיפוץ בלומפילד או האיצטדיון בבית ים.
הרי בעתיד גם לא יאשרו לנו להעביר משחקים גדולים לאיצטדיון קטן כמו פ"ת או שרק בשנים שלא תיהיה לנו קבוצה אטקטיבית נבקש את זה?
קודם כל, אין להעביר משחקים. נקודה. תמיד היינו נגד זה, גם שזה נוגע לקבוצות אחרות/
אני מקווה שאף פעם לא נבקש את זה.
ואתה חוזר כבר על מה שנטחן פה באשכול. ניסיתי להסביר לך את ההבדל בין זה שיש לך אצטדיון משלך עם מספר מקומות מסוים שאתה יכול למכור אליו מנויים ולשווק כרצונך, לבין לעשות משחק אחד, דרבי באמצע העונה, שהסיכוי שתרגיש שם בבית הוא נמוך מאוד.
אתם יכולים עד מחר לכתוב שאפשר להביא לשם 20000 אוהדי הפועל. גם אם זה היה נכון, זה עדיין 10000 אוהדי מכבי, שליש אצטדיון. ואני לא מאמין שאפשר במחזור 18 להביא 20000 אוהדי הפועל לחיפה, אלא אם תהיה עונה יוצאת דופן.
אז שיש משהו שהסבירות אליו בעיניי היא נמוכה מאוד אני לא רוצה לקחת את הצ'אנס ולהגיע לדרבי בית שחצי מהאצטדיון (שוב, בעיניי זו תחזית אופטימית) צהוב.
וזה בלי קשר שאני מתנגד עקרונית להעברת ביתיות של קבוצות באמצע העונה
תקשיב אני לא חושב שאפשר להביא 20,000 אוהדים כמו שאני לא חושב שאפשר להביא 20,000 מנויים לאיצטדיון חדש עוד שנתיים-שלוש - אולי אני קצת פסימי ואני הראשון שיאכל את הכובע אם זה יקרה.
אבל אני כן חושב שאפשר להביא 15-17 אלף אוהדי הפועל לדרבי (איך אתם אומרים - עם שיווק נכון) - ואפשר להשאיר איזה 7000 מקומות ריקים או לחלק אותם למפעלות חינוך/מחלקות נוער וכו'. תיהיה אווירה טובה (זה לא רמת גן), בייתית ונעשה קופה לא קטנה.
אני בשום פנים ואופן לא מוכן להעביר את המשחק בשביל למלא את האיצטדיון באוהדי מכבי או להפוך את זה לגמר גביע. ממש לא הכוונה, אבל אני באמת מאמין שאפשר לעשות את זה נכון ואז לא נגיע לשם.
אני הראשון שנגד פגיעה בבייתיות ותמיד הייתי נגד העברת משחקים מבלומפילד, אבל כרגע שאנחנו לא שם וזה יכול לעזור מאוד כלכלית, באמת שאני לא רואה מה הבעיה.
בקשר למנהלת - הבקשה הזאת שונה משמעותית משאר הבקשות:
1. להפועל השנה אין בית - הוא בשיפוצים.
2. הבקשה באה טרם תחילת העונה ולא יודעים איך זה ישפיע (בדר"כ כל הבקשות באות במהלך העונה ואז זה באמת שינוי כללי משחק).
3. זאת בקשה הדדית בין 2 קבוצות ש"נפגעות" בצורה שווה ולא בקשה של קבוצה ספיציפית במשחק ספציפי.
ועדיין קשה לי לראות שזה יאושר במנהלת.