תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 דצמבר 2024, 19:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ראיון עם פואד
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:56 
http://www.haaretz.c...emium-1.3036032

פואד: "התחרטתי על הכניסה למגרש, לא על מה שקרה עם ערן זהבי. זה הגיע לו"
"הגיע הזמן שמישהו יעמיד אותו במקום. מה, הוא ילד קטן שעושה פיו-פיו? לא באתי להרביץ לו. פעם שלישית שהוא דחף אותי כבר נתתי לו סטירה". אוהד הפועל תל אביב פואד מדבר על העימות עם ערן זהבי

פואד, הבנתי שאתה עכשיו אדם חופשי.

כן, כל התנאים נגמרו. אחרי שקיבלתי שליש עוד הייתי צריך ללכת לחתום במשטרה, במעצר בית בלילה, ללכת לפגישה עם עובדת סוציאלית. זהו, עכשיו זה נגמר.

ישבת רק שלושה חודשים בכלא, יצאת בזול.
לפני זה ישבתי חודש במאסר ועל תיק אחר ישבתי עוד חצי שנה במאסר. סך הכל זה עשרה חודשים.

איך היה לשבת בכלא?
אחלה. אני רגיל למסגרות, אין לי בעיה.

במשפט שלך באו להעיד גם ערן זהבי ואיתן טיבי.
כן, הם באו עם מאבטחים.

זהבי העיד במשטרה שאתה לא שפוי.
(צוחק) בסדר, שיגיד.

ובבית המשפט העיד שהוא סובב את הקרסול וסבל מחבלה בלחי כתוצאה מהתקרית אתך.
אני לא יודע ממה הוא סבל, אבל לא נורא.

הוא גם טען שהוא מעולם לא דיבר אתך.
זה השקר הכי גדול.

למה?
הוא מכיר אותי מגיל קטן, ממתי שהוא בנוער וגם אחרי זה בבוגרים. מכיר אותי, דיבר אתי, הכל. הייתי הולך למשחקים של הנוער, לאימונים. לפעמים גם היה יושב לידי באירועים, במועדונים. שקרן.

הורחקת מהמגרש לשלוש שנים וקיצרו לך את זה לשנתיים.
אסף (אלוויה) וחיים (יצחקי, עורכי הדין שלו; ע"צ) הגישו ערעור והורידו את זה לשנתיים, אני מורחק עכשיו עד תחילת עונה הבאה.

מורחק טוטאלית?
מכל אירוע ספורט, לא רק כדורגל.

איך הצליחו להוריד לך את ההרחקה לאור האווירה הציבורית?
ראו שעשיתי הרבה דברים טובים מסביב לכדורגל, אז הורידו קצת.

לא חששת שאתה הולך לקבל עונש חסר תקדים למען יראו וייראו? חבר הכנסת יואל רזבוזוב הגיע לדיונים שלך.
ידעתי שזה ישפיע. הוא נכנס לבית המשפט ואמר לשופט "תרשום שהגעתי", אז עורך הדין שלי אמר לו "מי אתה שתגיד שהגעת?". הוא ניסה להפחיד את השופט. שמע, העונש שקיבלתי בסופו של דבר רק על העניין של זהבי היה עשרה חודשים מאסר ושלוש שנים הרחקה שקוצר בערעור לשנתיים. אני חושב שהגזימו קצת.

הדעה הרווחת היתה הפוכה, רזבוזוב הוציא הודעה שזה משדר שהבריונות משתלמת.
נו ברור, קודם כל כי זה אוהד הפועל.

מה הקשר?
נו, כולם שונאים אותנו, מה לעשות? גם בגלל שזה היה דרבי, בגלל שהיה מתוקשר. אף אחד מאוהדי מכבי שפרץ למגרש לא קיבל מאסר, גם לא זה שבעט בראש של מאבטח.

תגיד, אתה מתחרט על המקרה?
נו, מה נראה לך?

תגיד אתה.
אתה רוצה שאחר כך אסף (עורך הדין; ע"צ) יתקשר ויצעק עליי?

למה שיצעק? נגמר הסיפור. בבית המשפט הבעת חרטה?
בבית המשפט התחרטתי על הכניסה למגרש, לא על מה שקרה. שמע, המקום שלי בתור אוהד ביציע, אבל זה הגיע לו.

למה?
כי הוא מתגרה באוהדים פעם אחר פעם במשך שלוש שנים. הגיע הזמן שמישהו יעורר אותו ויעמיד אותו במקום.

כי הוא עושה פיו-פיו? אתה ילד קטן?
מה, הוא ילד קטן שעושה פיו-פיו?

זה מרגיז, אבל...
אין בעיה, אז שיקבל אדום. אסור להתגרות בקהל, הרבה שחקנים קיבלו אדום על התגרות בקהל.

צהוב מספיק פה, הוא גם קיבל על זה מתישהו.
אחרי שנתיים וחצי, באמת תודה רבה לאיגוד ולקבוצה שלו שהרגיעו אותו.

היו שמועות שהפריצה למגרש היתה מתוכננת מראש כדי לגרום לפיצוץ המשחק.
לא מתוכנן כלום, אני השתחררתי בדיוק ממעצר בית ואז קרה המקרה. תאמין לי, כבר השכרתי דירה, ריהטתי אותה, שיפצתי, ואז זה קרה. שום דבר לא מתוכנן ככה.

אז זה היה ספונטני?
הכי ספונטי בעולם. אחרי הפנדל שהוא בעט והמשיך לרוץ לעברנו והתגרה וקילל, החלטתי.

הכניסה שלך לדשא היתה במטרה להתעמת אתו פיזית?
לא. נכנסתי, קיללתי אותו, הוא דחף אותי פעם אחת, פעם שנייה, פעם שלישית כבר הבאתי לו סטירה.

אתה בעטת עליו את הכדור והתקרבת אליו בצורה מאיימת, והוא דחף אותך ומשם זה התפתח לחילופי בעיטות.
התקרבתי אליו וקיללתי אותו וכשהתקרבתי הוא דחף אותי. הידיים שלי - תראה לפי התמונות - היו בצדדים. לא באתי להרביץ לו, הוא דחף אותי פעם אחת, פעם שנייה, פעם שלישית.

הוא דחף פעם אחת וניסית לדחוף אותו בחזרה.
לא, לא, תסתכל ותראה. פעם שלישית שהוא דחף אותי נתתי לו סטירה.

היית שיכור, לא היית חד כל כך.
ברור. למזלו. ולמזלי גם, נראה לי.

כמה שיכור היית?
הייתי שיכור מספיק. אבל אני יודע מה אני עושה.

כשאתה אלכוהוליסט זה כבר לא כל כך משנה.
לא, אלכוהוליסט זו לא מילה טובה. בית המשפט רצה לשלוח אותי לקבוצה, כל מי שנעצר תחת השפעת אלכוהול אוטומטית רוצים לשלוח אותו לגמילה. הלכתי לעובדת סוציאלית, עשו לי אבחון והיא אמרה שלא צריך, שאני לא אלכוהוליסט. מה אני שותה? הייתי שותה פעם בשבוע במשחק, היום אני עושה את זה פעם בשבוע כשאני יוצא.

יצאו ממים אדירים מהתמונות של התגרה שלכם.
כן, כן, ראיתי.

הכי אהבתי את ההוא ששמו לכם כובעים והפכו אתכם לראפרים.
כן, אחרי חודש ראיתי את זה.

מה קרה אחרי שתפסו אותך? המאבטח במגרש טען שנשכת אותו.
כן, נשכתי אותו. הוא תפס אותי, חנק אותי, לא היה לי אוויר, הצמיד את הראש שלי לבטן, תפסו אותי חמישה-שישה מאבטחים, אז נשכתי אותו.

ואז מה קרה?
הרביצו לי שם איזה חמישה-שישה, לא שהרגשתי משהו, ואז עוד האשימו אותי שאני תקפתי והתנגדתי למעצר. אבל לא משנה, עבר. אחרי זה לקחו אותי לכלא ניצן.

חיים רמון הפך את השם שלך לאידיאולוגיה בעקבות המקרה – פואדיזם.
נו, מצוין. אני אוהב להטביע חותם.

אבל הסיפור באמת פגע בהפועל ת"א באותה עונה.
אתה מכיר עונה בלי עונש? היום שזורקים שקית גרעינים יש עונש, הכל חסר פרופורציות. בגלל בן אדם אחד לא צריך להעניש את כולם. אני קיבלתי את העונש שלי, נכון?

מעבר לעונש של הקבוצה גם היתה פגיעה תדמיתית, רמון טען שזה הפיל את רכישת המועדון בידי סאני קאהן.
חרטה. הסיפור עם הרוכש נגמר כבר שבוע לפני המקרה בגלל אנשים אחרים שמשכו בחוטים מאחורי הקלעים.

אז הוא השתמש בזה?
כולם השתמשו בזה. הפועל לא הצליחה – אני אשם. לא ניצחנו את הדרבי – אני אשם. כאילו היינו מנצחים, כן?

אבל בקהל הפכת לסוג של גיבור.
כן, אנשים הפכו אותי לכזה.

מה חשבת על המעבר של זהבי לסין?
יותר טוב. מה אנחנו צריכים אותו פה? מכבי היו קבוצה של שחקן אחד, הוא עכשיו רחוק, לא צריך לראות אותו כל הזמן בדרבי, מה רע? הוא לא יראה אותי, אני לא יראה אותו. אני מפרגן לו, רק שיישאר שם (מגחך).

אם היית רואה אותו היום ברחוב, מה היית עושה או אומר?
אני תחת תנאים, אבל הייתי יורק על הרצפה כאילו ראיתי חתול שחור. למרות שאני אוהב חתולים, גם כשאני רואה חתולים שחורים אני לא יורק.

אתה יודע שדווקא לפני שחתם במכבי, זהבי יצא ממש בסדר עם הפועל. הוא פנה אליהם.
אל תגיד לי את זה. הוא חיכה להפועל, הפועל לא רצו. בסדר, אף אחד לא ישנא אותך שהלכת לשחק במכבי. שונאים אותו בגלל ההתגרות, מהדרבי הראשון נגדנו הוא התגרה. ולא אוהב לשמוע את הסיפורים האלה שקיללו אותו וקיללו את אמא שלו ואת הבן שלו. זה לא מעניין, אין משחק שלא מקללים את האמא והבן והכושלרברבאק. אין, את כולם מקללים. הלכת לשחק במכבי, הכל טוב ויפה, תלך. לשחקנים שרפו מכוניות, עשו להם גרפיטי מתחת לבית.

לשמעון גרשון אוהדי מכבי שרפו מכונית.
גם לאבי נמני אוהדי הפועל שרפו, כשהונדה עוד היתה נחשבת. ולא ראיתי אותו מתגרה בקהל. אתה שחקן כדורגל, אתה צריך לדעת לספוג את זה. אין שחקן שלא מקללים אותו. שחקנים ערבים בסכנין איזה קללות מקבלים? ובשבילם לקלל את אמא ואת מוחמד זה הכי גרוע בעולם. והם עושים משהו? הוא עשה את זה כדי שיאהבו אותו במכבי, זה הכל, הוא רצה להיות מישהו.

אתה מתכוון לחזור למגרשים אחרי שתסתיים ההרחקה שלך?
נו ברור, בכל הכוח.

על הגדר והכל?
בטח, עד המוות.

עד כמה אמיר כבירי עזר לך בנושא המשפט שלך?
אני לא יכול לדבר על זה. סתם סתם, אין עזרה, תוציא את זה מהמשוואה. אנחנו קרובים לסכסוך.

למה?
כי אני לא רוצה לעבור לבת ים. משפצים עכשיו את בלומפילד ל-30 אלף מקומות, למה לעבור? בגלל נדל"ן? אותי נדל"ן לא מעניין, אני רוצה את המגרש שלי איפה שהוא היה.

אתה בקשר עם כבירי לפעמים?
הייתי באיזושהי פגישת אוהדים אתו שהיתה לגבי המשכורות והאיצטדיון.

כבירי מחבב אותך או שהוא יודע שאתה בעל השפעה בקרב הקהל ורוצה להיות אתך בטוב?
הוא מחבב אותי, בוא נגיד ככה.

מה אתה עושה ביומיום?
עכשיו כשסיימתי את העניינים אני עובד בחצי משרה. חוץ מזה, יש תכנית לפתוח איזה עסק.

מה דעתך על תרבות האולטראס בישראל? מצד אחד, תפאורה ושירים יותר חזקים מפעם. מצד שני, יותר אלימות ואוהדים שמתרכזים בארגון יותר מאשר בקבוצה.
העידוד נשחק עם הזמן, אנשים מתרכזים יותר בעצמם ובלהיראות אולטראס מאשר בלהיות אוהדים.

ובללכת מכות עם אולטראס יריבים.
אני לא יודע, אני לא הולך למכות.

רק עם זהבי.
אני אלך עם מי שצריך. מי שבא אליי, יקבל מכות. מי שעוזב אותי בשקט, אני אעזוב אותו בשקט.

נדמה לי שבמקרה ההוא אתה באת לזהבי.
אני באתי לדבר, באתי להגיד לו מה אני חושב עליו. זה התגלגל.

השם שלך זה אלרואי ידעי. למה קוראים לך פואד?
זה התחיל מגיל 13 בערך. הייתי עושה מלא בלגן בבתי ספר, מכין כל מיני פצצות מאולתרות, זורק אבנים על חברים. מישהו רצה לתת לי שם של ערבי וזה נתפס, כולם קוראים לי ככה, אפילו אחותי. אף אחד לא קורא לי בשם שלי חוץ מאמא שלי.

השאלה אם חבר הכנסת פואד בן אליעזר מוטרד היום מהבעיות התדמיתיות שהשם שלך יצר לו, או שאתה מוטרד מהתדמית הבעייתית שלו?
לי מגיל קטן יש בעיות תדמית. בגיל 15 הייתי נכנס לגינה וילדים קטנים היו בורחים בצעקות. היו עליי סיפורים הזויים, שרצתי אחרי האוטו של ההורים שלי עד אילת, שרצחתי את ההורים שלי, היו ממציאים עליי סטיגמות. כל דבר קטן שהיה קורה היו מאשימים אותי.

התמתנת בעקבות המקרה עם זהבי?
מגיל 18 כבר התמתנתי. אני לא אחפש מכות, אבל אנשים יודעים לא להתעסק אתי יותר מדי.

אוהדי מכבי לא באו לחפש אותך אחרי זה?
לא מכבי, לא בית"ר. כולם יודעים איפה אני גר. מי שיבוא אליי, אני אבוא אליו יותר גרוע.

למה נהיית אוהד הפועל?
חבר לקח אותי. היה בלגן באותו משחק ואהבתי בלגנים, אז באתי לעוד משחק ועוד משחק והתאהבתי.

טוב, תודה פואד.
בכיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ראיון עם פואד
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
איזה דביל מפואר.

טרגי שאדם כזה מסתובב חופשי ובלי טיפול אינטנסיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
מדובר באיש גדול (בלי קשר לראיון הזה).

למה לצטט ולחסוך כניסות לכתבה של חבר ליציע ולפורום?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
איזה דביל מפואר.

טרגי שאדם כזה מסתובב חופשי ובלי טיפול אינטנסיבי.

שברת שיא בחוסר מודעות
עצום!

פואד :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
עבריין, לא ברורה הבמה הזו שהוא מקבל
חבל מאוד שנערץ ע"י אנשים פה. לכלא/טיפול כי בחברה נורמטיבית עדיף שלא יסתובב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
באפן כללי אני מחבב מאוד את פואד.
אנחנו שני קטבים מבחינת השקפת עולם בנושאי כדורגל והפועל.
נפגשתי אייתו "באופן מקרי " בתקופה שיורי שכב באיכילוב דיברנו ואמרתי לו את מה שאכתוב גם בהמשך.

פואד לא היה צריך לשבת יום אחד בכלא בגלל מקרה זהבי. היה צריך להיות מורחק ממגרשי ספורט ל-10 שנים.

פואד כמובן לא הסכים איתי. ניסה לשכנע אותי ברוח הכתבה שאני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
אתה טועה כי המציאות מוכיחה שאוהדי כדורגל לא נענשים בחומרה כזו. כמו שפואד אמר בעצמו, אוהד מכבי שנקט באלימות הרבה יותר חמורה וגרם למאבטח לאבד הכרה, לא נענש באותו אופן.
פואד עשה מעשה חמור אבל צריך לומר לזכותו שהייתה פה קנטרנות יוצאת דופן מצד ערן זהבי. אני גם מסכים איתו שלא נראה שהתכוון תחילה לתקוף את זהבי, אבל הבעיטה שלו בכדור גרמה לזהבי להרגיש מאוים ולתקוף ראשון.

באופן אישי, אני לא מכיר את פואד, אבל אני חבר שלו בפייסבוק וזה מספיק כדי לראות כמה האדם הזה עושה ותורם לזולת ולאלה שלא שפר עליהם גורלם. חבל לי שעונשו הושפע מפופוליזם זול של חברי כנסת ואנשי תקשורת.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 03:31 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
אתה טועה כי המציאות מוכיחה שאוהדי כדורגל לא נענשים בחומרה כזו. כמו שפואד אמר בעצמו, אוהד מכבי שנקט באלימות הרבה יותר חמורה וגרם למאבטח לאבד הכרה, לא נענש באותו אופן.
פואד עשה מעשה חמור אבל צריך לומר לזכותו שהייתה פה קנטרנות יוצאת דופן מצד ערן זהבי. אני גם מסכים איתו שלא נראה שהתכוון תחילה לתקוף את זהבי, אבל הבעיטה שלו בכדור גרמה לזהבי להרגיש מאוים ולתקוף ראשון.

באופן אישי, אני לא מכיר את פואד, אבל אני חבר שלו בפייסבוק וזה מספיק כדי לראות כמה האדם הזה עושה ותורם לזולת ולאלה שלא שפר עליהם גורלם. חבל לי שעונשו הושפע מפופוליזם זול של חברי כנסת ואנשי תקשורת.

דעתי לא הושפעה מהפופוליזם המרגיז של אנשי הכנסת והתקשורת. את דעתי זו גיבשתי כבר ביום המקרה ואפילו כתבתי אותה אז בפורום.
אני לא חבר של פואד בפייסבוק ומכיר אותו באופן שיטחי ואני מסכים איתך שהוא אחלה בנדם .

היה לי את הכבוד לשתף איתו פעולה פעם במבצע כלשהו שעשינו ביחד.
גם עבדנו ביחד תקופה קצרה כהיה שליח והועסק ע"י אוהד הפועל שגם כתב פעם בפורום והתנהלותו כעובד היתה שונה בתכלית מההתלהמות של התקשורת ואיך שהוא ניראה בפני מי שלא מכיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 03:34 
רואה שחורות כתב:

במדינה נורמלית פואד היה מורחק מהמגרשים לכל החיים(גם אוהדי מכבי שפרצו באותו משחק).

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 07:16 
סמל אישי של המשתמש
עזוב במדינה נורמלית, הקבוצה הייתה צריכה להרחיק אותו.

הוא יכול להיות אחלה בן אדם שבעולם, אבל אוהד שפורץ למגרש כדי לתקוף שחקן, גם אם אותו שחקן הוא זבל אנושי, מקומו לא במשחקים.
וכן, זה נכון גם לחלאות הצהובים שפרצו בדיוק באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 07:51 
קיבל את העונש שלו ושילם את חובו לחברה.
סה״כ מהידוע לי סיפור החיים שלו לא פשוט והוא הגיע לאן שהגיע.
מהיכרות שטחית איתו, יש לו לב טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
מתבייש שהתופעות האלה הם חלק מהקהל הזה,
לא ייאמן כמה גיבוי הוא מקבל, וזה לא משנה בכלל כמה מעשים טובים הוא עושה, וכמה מדהים הוא לזולת אין קשר בין זה לזה
הוא פגע בקבוצה, התנהג בצורה דוחה, הוציא לכולם שם רע..
אם בן אדם לא יכול לשלוט במעשים שלו ישאר בבית ולא יצא למקומות ציבורים.
תתבגרו קצת בבקשה ותבינו שזה פאקינג ספורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
NATURALRED כתב:
מתבייש שהתופעות האלה הם חלק מהקהל הזה,
לא ייאמן כמה גיבוי הוא מקבל, וזה לא משנה בכלל כמה מעשים טובים הוא עושה, וכמה מדהים הוא לזולת אין קשר בין זה לזה
הוא פגע בקבוצה, התנהג בצורה דוחה, הוציא לכולם שם רע..
אם בן אדם לא יכול לשלוט במעשים שלו ישאר בבית ולא יצא למקומות ציבורים.
תתבגרו קצת בבקשה ותבינו שזה פאקינג ספורט

זה לא פאקינג ספורט, ונמאס כבר לשמוע את המשפט המקומם, המאוס והתלוש מהמציאות הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
עבריין, לא ברורה הבמה הזו שהוא מקבל
חבל מאוד שנערץ ע"י אנשים פה. לכלא/טיפול כי בחברה נורמטיבית עדיף שלא יסתובב.

עבריין....טיפול....
רואים שאתה לא מכיר את הבן אדם.
מניח שאתה יותר מסוכן ממנו.
מבלי להכיר אותך טוב במציאות, אני בטוח במיליון אחוז שהוא בן אדם יותר טוב ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
חח חיכיתי לזה שיעיד על האופי. גם אופק בוכריס הוא קצין משכמו ומעלה. מה הקשר בין מחט לתחת?

אני לא צריך להכיר כל פושטק וכל עבריין ולהכיר את פעולותיו למען ניצולי שואה או כמה זקנות הוא מעביר את הכביש כל שבוע.

מספיק לי מה שהוא עשה בדרבי ההוא וכחותם נוסף, מבלי להיות פסיכולוג, הכתבה הזאת לחלוטין מספיקה. הבן אדם לא כשיר, וגם אם מערכת המשפט והצדק החליטה שאת חובו לחברה הוא שילם, אני בטח לא אעריץ בן אדם כזה. לפי חוסר התגובות אני מאמין שאני לא בדיוק בדעת מיעוט, למזלי.

והערה על מה שכתבת, זה לא שאתה לא מכיר אותי "טוב" במציאות. אתה לא מכיר בכלל. שמתי לב שהשווית בינינו כמה פעמים. אין צורך, לא אני הנושא פה. תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
ראוי לציין שהוא לא רק עבריין,
אלא עבריין סדרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
חח חיכיתי לזה שיעיד על האופי. גם אופק בוכריס הוא קצין משכמו ומעלה. מה הקשר בין מחט לתחת?

אני לא צריך להכיר כל פושטק וכל עבריין ולהכיר את פעולותיו למען ניצולי שואה או כמה זקנות הוא מעביר את הכביש כל שבוע.

מספיק לי מה שהוא עשה בדרבי ההוא וכחותם נוסף, מבלי להיות פסיכולוג, הכתבה הזאת לחלוטין מספיקה. הבן אדם לא כשיר, וגם אם מערכת המשפט והצדק החליטה שאת חובו לחברה הוא שילם, אני בטח לא אעריץ בן אדם כזה. לפי חוסר התגובות אני מאמין שאני לא בדיוק בדעת מיעוט, למזלי.

והערה על מה שכתבת, זה לא שאתה לא מכיר אותי "טוב" במציאות. אתה לא מכיר בכלל. שמתי לב שהשווית בינינו כמה פעמים. אין צורך, לא אני הנושא פה. תודה

א) גם לא בא לי להכיר אותך.מניח שזה הדדי.
ב) אתה כל כך נסחף.לזהבי הגיע והוא בסה"כ חטף סטירה.מכאן ועד להפוך בין אדם שנתן סטירה ובעיטה בתחת הכי מוצדקים שיש ללא כשיר או לא שפוי או סכנה לחברה, המרחק רב.כמה אפשר להיות יפה נפש? ועוד עושה השוואה בינו לבין אנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 22:59 
מסכים עם כל מילה של עזרא
תתאבד כבר כתב:

אני מכיר אותך במציאות ואני יודע שאתה אחלה בן אדם,
יחד עם זאת אף אחד לא ביקש שתעריץ את פואד ,נכון שהוא לא נחשב העיפרון הכי מחודד בקלמר ופואד גם מודה בכך ,אבל מכאן ההשוואה שעשית למישהו שנחשד באונס ,עם כל הכבוד המרחק הוא רב.
לראות את הדברים בשחור או לבן זה גם לא נכון בעיניי,וכך לצערי אתה רואה את הדברים ושופט אותם כפי שאמרת ואני מצטט "לכלא/טיפול כי בחברה נורמטיבית עדיף שלא יסתובב " בכנות מי אתה שתחליט מי לכלא ומי לא ראוי להסתובב.הוא שילם כבר את חובו.
אף אחד מאיתנו לא היה עושה את מה שעשה פואד ,יחד עם זאת כמות הצביעות בעניין היא כזו שבא להקיא ,איזה שישה אוהדי מכבי פרצו למגרש והיכו מאבטחים ,איפה כל הפרסום ביחס אליהם ,איזה עונש כבר קיבלו .
בסופו של דבר מהמעט שאני מכיר את פואד ולמרות מעשהו שרבים מאוהדי הפועל הסתייגו ממנו כולל אני ,לדעתי עשו לו משפט שדה ואני מאד אוהב את האיש למרות מה שעשה .
מאחל בשבילו שימצא את מקומו ,כי את הדברים שעשה עוד לפני המקרה כמו לשחר בקבוקים ועוד ,אף אחד לא יקח ממנו

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
נכון,
התקשורת והפוליטיקאים עשו "חגיגה " על פואד גם בגלל שהוא אוהד הפועל.
מצד שני ואף יותר מכך, כל המעריצים או המסנגרים ל פואד עושים זאת רק בגלל שהם והוא אוהדי הפועל ואם היה אוהד של קבוצה אחרת היו צולבים אותו.

כך שהתלונות על התקשורות וצביעותה קצת מצחיקה במקרה זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 23:39 
ציטוט:
ובבית המשפט העיד שהוא סובב את הקרסול וסבל מחבלה בלחי כתוצאה מהתקרית אתך.
אני לא יודע ממה הוא סבל, אבל לא נורא.

:BOW:

ציטוט:
אם היית רואה אותו היום ברחוב, מה היית עושה או אומר?
אני תחת תנאים, אבל הייתי יורק על הרצפה כאילו ראיתי חתול שחור. למרות שאני אוהב חתולים, גם כשאני רואה חתולים שחורים אני לא יורק.

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2016, 01:49 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי, מצד אחד מותר לבן אדם לפרוץ לדשא, לגרום נזק לקבוצה שלו, ללכת ולהתראיין על זה בשיא הגאווה,
ולאנשים אסור לומר מה הם חושבים עליו? מה זה קשור לעבריין או לא? לא מדובר באדם שאנשים פגשו ברחוב.
פואד הפך עצמו לאייקון תקשורתי, שיתמודד. וכן, גם החברים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2016, 05:19 
אופק בוכריס הוא לא, אבל אם באמת רוצים דיון על זה צריך להזכיר שיש לו עבירות נוספות מחוץ עולם הכדורגל אז טלית שכולה תכלת הוא לא. אישית מה שתמיד הפריע אצלו, בטח בכל מה שאי פעם כתב פה בפורום, זו ההצטדקות שלו. הוא או מי שהוא מגן עליו/הם תמיד בסדר ואחרים לא, וברור שהוא לא באמת חושב גם שמה שעשה בדרבי לא בסדר. מי שלא מוכן להודות בטעויות לעולם יהווה סיכון לעצמו ולאחרים, ומקווה שבסביבה שלו יש מי שדואג להגיד לו את זה, למרות שלא נראה לי שיעזור במקרה שלו.

בכל מקרה גם לדעתי היה מיותר לשלוח אותו לכלא, מה שצריך לעשות אבל כמובן שלא יקרה במדינה המפגרת שלנו, הוא שיורחק לכל החיים ממשחקים של הפועל. בכל מועדון נורמלי במדינה נורמלית זה היה העונש שמוטל על אוהד שפוגע במועדון בצורה כזו, ואצלנו בעונה הבאה הוא במגרש. מועדון מגוחך, מדינה מיותרת ומגוחכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2016, 11:57 
הדבר היחיד שמנחם אותי לאור כמות ההודעות השטחיות שחור-לבן באשכול הזה הוא האשכול המקביל בפורום של מכבי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2016, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
הטהרנות אין לה סוף
מישהו פעם ראה או שמע אוהד מכבי שגינה או לפחות הסתייג מהנבזות של ע"ז שהציתה את כל המהומה? לא קיים דבר כזה בקרב העכברושים הצהובים
ההנהלה האירופאית של המחלה אף הגדילה לעשות ומכרה חולצות פיו פיו שנמכרו באלפים
לא אתייאש מלהזכיר שההתגרות של זהבי מנוגדת לתקנון המשמעת של אופ"א, שם נקבע כי העונש עליה הוא הרחקה לשני משחקים - עונש שהיה צריך להיגזר כבר בהתגרות הראשונה אחרי הפנדל שלא היה (ליאני...), ובנוסף זהבי גם הוזהר ע"י אוהדי הפועל שיחדל מלהתסיס אחרת יהיו לכך השלכות.
את זה חדלי האישים בהתאחדות והתקשורת העוינת לא יטרחו לספר אלא יעדיפו להביע סימפתיה והבנה למצבו הנפשי של החלאה שאוהדי הפועל הארורים יורדים לחייו ואילצו אותו לעשות את העוולה
הם גם לא יזכירו קהלים אחרים שהתנכלו לשחקנים שעברו לקבוצה השנואה ביותר כמו אבוקסיס ואוהדי בית"ר, יוסי שבחון כשבא להפועל ונכתב עליו שיר נאצה זוועתי ועוד רבים וטובים
הם בוודאי גם לא יזכירו פריצות של אוהדים אחרים שנגמרו בעונשים הרבה פחות חמורים כמו אוהדי בית"ר שפרצו וניסו להכות את וואליד אחרי הרבע גמר ב-2011, או אוהד בני יהודה שתקף את גיא לוזון באצטדיון השכונה תקיפה הרבה יותר חמורה שכללה אגרוף לפניו
אפילו על אוהדי מכבי באותו משחק שפרצו בהמוניהם ותקפו מאבטחים ושוטרים, והם למעשה אלה שפוצצו את המשחק, אותם אף פעם לא הוקיעו או גינו כמו את פואד שבסה"כ בעט את הכדור על זהבי ורק אחרי שזהבי ניסה להכות את פואד התחילה האלימות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2016, 13:56 
זהבי התגרה והתנהג כמו זבל, למה לא לירות בו? כל מי שמצדיק מעשי ביריונות ומסתכל על קבוצות אחרות הוא פשוט מתייפייף. יש כזה דבר שנקרא ״מיקוד שליטה פנימי״ ואנשים כאן מאשימים את כל העולם ואישתו חוץ מאת פואד.
ומי שחושב שלא מדובר רק בספורט מעודד בעצמו את הפואד הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2016, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
אסף, בוא תענה אתה כיצד ניתן היה להפסיק את ההתגרויות של זהבי מול שער 5 אחרי שהמושחתים בהתחאדות לא אכפו את החוקה בעניינו, מועדון מכבי ואוהדיו המצחינים עודדו אותו והתקשורת נתנה לזה רוח גבית? תחשוב רק איך היו מגיבים בהתאחדות אם אותה התגרות הייתה מופנית כלפי כוכב הקופים ביציע המזרחי, מה הייתה תגובתם של הניאנדרתלים וכיצד היה נראה הסיקור התקשורתי.
וזה בלי שהתייחסתי לשופטים של פואד שעשו לו משפט ראווה, וגם בערעור כשפואד טען שאוהד מכבי שהכה מאבטח וניסה לתקוף שחקני הפועל קיבל רק חודשיים עבודות שירות, קוצר לו העונש בדיוק ל-7 חודשים כדי שיהיה לו מאסר בפועל (6 חודשים ומטה מתורגם כבר לעבודות שירות).

כמה צדקנים מנותקים מהמציאות אפשר להיות ולנקוט בהלקאה עצמית כשהצד השני חסר רחמים, מוסר או עכבות?

עריכה: אני יודע שאני נשמע כמו ימני אהבל שמדבר על הפלסטינים, וגם אותי זה מטריד. אבל אין לי צל של ספק שבמקרה שלנו העולם באמת כולו נגדנו, בניגוד לספינים וההתקרבנות המזויפת של מדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2016, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
אם אין לך צל של ספק, אז זה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2016, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה רוצה לגרום לו להפסיק, אולי אי אפשר בדרכים נורמטיביות.

אבל אם מה שאתה רוצה זה שזה לא יעצבן אותך, אתה יכול פשוט להפסיק להתעצבן...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2016, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
השתלשלות העניינים:
1) ערן זהבי מתגרה בצורה אלימה ומתריסה ביציע אולטראס של היריבה העירונית המושבעת בה גדל וכיכב, בעידן בו שחקנים לשעבר לא חוגגים מול קבוצתם הקודמת.
2) שופטי הכדורגל והמערכת המשפטית של ההתאחדות כולל התובע והדיינים לא אוכפים את החוקה של אופ"א.
3) מועדון מכבי מוציא חולצות
4) אוהדי מכבי מריעים כמו עדר בהמות חסרות מוח
5) התקשורת מגבה את המעשה ולא מביעה שום ביקורת או מזכירה את חוקת אופ"א המפורשת, ובכך מעניקה לגיטימציה לרפש אנטי-ספורטיבי לא חוקי
6) זהבי מוזהר ע"י אוהדי הפועל (גרפיטי ליד ביתו) כי אם לא יפסיק עם ההתגרויות הוא ייפגע מכך
7) זהבי ממשיך להתגרות
8) פואד בועט כדור על זהבי, שבמקום להתרחק דוחף אותו, פואד מגיב בכאפה ובעיטה לפני שהמאבטחים מתנפלים עליו באגרסיביות
9) אוהדי מכבי פורצים בכמויות, תוקפים מאבטחים ושוטרים, מנסים להגיע לשחקני הפועל ולשער 5
9) שופט שלום ראשון לא נותן לעורכי דין של פואד לדבר ומצדיק גם הוא את הפיו פיו בטענה ששחקני כדורגל הם גלדיאטורים של ימינו (?!) עורכי דין של פואד מבקשים להעביר את הדיון לחיפה
10) בית משפט שלום בחיפה גוזר 10 חודשי מאסר בפועל, לאוהד מכבי שתקף מאבטח נגזר חודשיים עבודות שירות.
11) על רקע העונש הקל של אוהד מכבי, ועל כך שפואד כבר ריצה עונש מאסר בית על לא עוול בכפו מה שמצריך קיזוז נוסף, פואד מערער ומקבל 7 חודשי מאסר בפועל - עונש חמור בהרבה משל אוהד מכבי על אותה עבירה
12) התקשורת טוענת שהעונש קל מדי ולא מתייחסת לעונש המצחיק של אוהד מכבי

והגראנד פינאלה: אוהדי הפועל בפורום האוהדים אומרים שפואד אשם בהכל, שהוא צריך טיפול וחבל שלא אסרו עליו להיכנס למשחקים של הפועל למשך שארית חייו, ושאם כל כך מפריע למישהו שזהבי מתגרה בשער 5, הוא יכול פשוט להתעלם מזה
:bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2016, 16:32 
Red pride
ברגע שאנשים מתייחסים לכדורגל כמו למלחמה, התוצאה היא המקרה של פואד וזהבי. מה זאת אומרת ״הזהירו אותו מראש״? מי אנחנו שניקח את החוק לידיים.
זהבי התנהג מגעיל ואני מתעב אותו על מה שעשה, אבל להצדיק את התגובה?
בתור אוהד של 30 שנים אני יכול להגיד שברגע שפואד וזהבי רבו בתוך המגרש הפסקתי להיות תמים בנוגע לעשבים השוטים אצלנו ואני אחזור שוב- אותי מעניינת הפועל תל אביב בלבד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: