redrony כתב:
Royi כתב:
אני יודע מה המקסימום שלי - 20,000 אוהדים בגמר גביע (גם זה לדעתי היה קצת מוגזם, אבל נניח) - משחק בודד על תואר. קשה לי לראות אוהד שיקנה מנוי יותר זול ולא יגיע לגמר גביע.
לא חושב שבמשחק ליגה (אפילו נגד קבוצה גדולה) נוכל להביא כזאת כמות - אולי נתקרב לזה וגם אם נגיע לזה - עדיין זה 10,000 מקומות לקבוצה היריבה - מה שיפגע משמעותית בבייתיות לעומת מה שהכרנו.
אגב ונגד קבוצות גדולות המצב עוד טוב - בסתם משחקי ליגה האיצטדיון יכול להיות גם חצי ריק או יותר וזה בכלל קטסטרופה מבחינת הבייתיות.
אתה חייב להחליף דיסק. בשנות ה-90 היו 2000 איש במשחקי ליגה.
אתה תדע את המקסימום שלך בשניה שיהיה לך אצטדיון גדול המחירים יהיו סבירים ותהיה קבוצה מצליחה. זה מה שהפועל צריכים להתחיל לעשות, אחרת באמת בשביל מה אצטדיון של 30 אלף בבת ים
מחזק את הדברים של redrony באשכול הזה.
אני אוהד עם 13 עונות שבהם הייתי מנוי, הייתי בעשרות משחקי חוץ במשך השנים, עוקב אחרי הפועל (והפורום) כל יום, רחוק מלהיות כזה שאפשר להגדיר אותו כאוהד כורסא.
אתמול רציתי לעשות מנוי ורק המתנה של למעלה מ-20 דקות על הקו ללאן (לא רציתי באינטרנט כי רציתי לברר מס' דברים),
מנעה ממני מלעשות מנוי.
הידיעה הזאת היא דיל ברייקר מבחינתי.
ברמה האישית, זה אומר לשרוף חצי יום בכל דרבי (וכנראה בעתיד גם במשחקים גדולים אחרים) על הגעה כולל יציאה מוקדמת מהעבודה (הפסד כספי לא מבוטל אם לוקחים בחשבון את שעות העבודה והנסיעות), במקום נסיעה של רבע שעה לפ"ת.
ברמה הקבוצתית זו פגיעה קשה ביתרון הביתיות ותסלחו לי, טיעון שזה מה שהולך להיות בעתיד אז בואו נתרגל כבר עכשיו ממש ממש לא משכנע אותי.
לא מזלזל לרגע בשיקולי הכלכליים של הקבוצה אבל מבחינתי רק המחשבה של דרבי ביתי צהוב גורמת לי לבחילה.