תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
http://www.haokets.org/2016/08/11/%D7%90%D7%A0%D7%95-%D7%94%D7%A4%D7%9C%D7%91%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A4%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%9F/
נעם, קראתי את זה וחשבתי עליך.
היא מנתחת את יחסי הליכוד עם המזרחים ניתוח "מרקסיסטי", ואפילו מסבירה איך שיח הזהויות של היום נגזר מכל הסיפור של יחסי הייצור וכו' וכו'.
בונוס - הרבה דברים מעניינים על הליכוד, ככה שזה אפילו קשור לכותרת האשכול.

אחח, האינטלקטואלים שתמיד מחפשים הסברים מתוחכמים לתופעות פשוטות כדי להרגיש הו-כה אינטליגנטיים
בכל פעם שאני קורא רציונליזציה חדשה לסיבה מדוע המזרחיים מצביעים לביבי, אני לא יכול לעצור את פרץ הצחוק המזלזל
מעניין שבד"כ המהפכנים המזרחיים בגרוש שמנתחים את התופעה מגיעים למסקנה שהאשכנזים אשמים גם בזה, כל פעם בהיבט אחר
אבל מי אני שאפריע להם להתפרנס מהתת רמה הזאת, או לפחות להישמע מגניבים וחדשניים בקרב חבריהם לשיחות הבארים שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
teknoboy כתב:
http://www.haokets.org/2016/08/11/%D7%90%D7%A0%D7%95-%D7%94%D7%A4%D7%9C%D7%91%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A4%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%9F/
היא מנתחת את יחסי הליכוד עם המזרחים ניתוח "מרקסיסטי", ואפילו מסבירה איך שיח הזהויות של היום נגזר מכל הסיפור של יחסי הייצור וכו' וכו'.
בונוס - הרבה דברים מעניינים על הליכוד, ככה שזה אפילו קשור לכותרת האשכול.

אחח, האינטלקטואלים שתמיד מחפשים הסברים מתוחכמים לתופעות פשוטות כדי להרגיש הו-כה אינטליגנטיים
בכל פעם שאני קורא רציונליזציה חדשה לסיבה מדוע המזרחיים מצביעים לביבי, אני לא יכול לעצור את פרץ הצחוק המזלזל
מעניין שבד"כ המהפכנים המזרחיים בגרוש שמנתחים את התופעה מגיעים למסקנה שהאשכנזים אשמים גם בזה, כל פעם בהיבט אחר
אבל מי אני שאפריע להם להתפרנס מהתת רמה הזאת, או לפחות להישמע מגניבים וחדשניים בקרב חבריהם לשיחות הבארים שלהם

מה? לא כתוב שם שום דבר שאפילו דומה להאשמת אשכנזים (או מישהו אחר) בזה שהמזרחים תומכים בליכוד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Red Pride כתב:
teknoboy כתב:
בונוס - הרבה דברים מעניינים על, הליכוד, ככה שזה אפילו קשור לכותרת האשכול.

מה? לא כתוב שם שום דבר שאפילו דומה להאשמת אשכנזים (או מישהו אחר) בזה שהמזרחים תומכים בליכוד.

זה באמת לא לרמה שלי השיח הדקדנטי הזה, לא בשביל להתנשא, אלא כי אני חושב ששומר נפשו ירחק מהרפש הגזעני הזה
אני ממליץ לכל אחד להתנתק מהחרא הזה, זה מרעיל את הנפש באופן הכי הרסני ומכוער
אבל שים לב לפסקה הנ"ל:
ציטוט:
לכן ההתחברות לליכוד בזמנו כדי לפרוץ את טבעת החנק של מפא״י הייתה בחירה רציונלית ולאחר מכן גם הבחירה בנתניהו כמושיע הקפיטליסטי מאמריקה הנערצת. הבחירה הייתה בין הניאו-קפיטליזם של שמעון פרס שהיה מרבה את עושרם של מקורבי השלטון האשכנזים הוותיקים או בין הניאו-קפיטליזם הזהה של נתניהו שדרכו היה ניתן לחדור חלקית מבעד השיריון של האליטות. ליאון וכהן טוענים במחקרם כי הפעילים המזרחים שלחמו למען קבלת עיקרון המריטוקרטיה בתנועת חירות כחלופה לייצוג על פי אתניות, כפי שמקובל בישראל, היו הגרעין שיצר את המעמד הבינוני המזרחי בשנות השמונים והתשעים.

הנראטיב הוא: "פרס רצה לדאוג רק לאשכנזים, ולכן בלית ברירה המזרחיים נשאבו לליכוד".
המשתתפים בשיח הזה הם כל כך בורים ופרובינציאליים, שהם לא קולטים שכל השיח הזה הוא חלוקה גזענית לקבוצות אתניות ואפיון מכליל ודמוניזציה של אותן קבוצות.
הוא שאמרתי, שומר נפשו ירחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
רד פרייד, תזכיר לי בבקשה מה ההסבר שלך לזה שמזרחים מצביעים לליכוד?
וגם אשמח אם תסביר איך מכל מה שהיא כתבה זיקקת את זה למשפט שלך על פרס.
אני אציע לך גם תיקון קטן: "המזרחים האמינו שפרס מתכוון לדאוג רק לאשכנזים, ולכן העדיפו את הליכוד". הנה, עכשיו אף אשכנזי לא אשם בכלום. זה עדיין בליל של גזענות דקדנטית?
אני פשוט מנסה להבין מה כל כך מעצבן בתיזה שלה.

דיסקליימר, למען הסר ספק, ולטובת המחמירים: אין לי כוונה להגן על כל מילה של הגברת, אני לא יודע עד כמה הניתוח שלה מעוגן במציאות, לא קראתי את המחקרים שהיא מתייחסת אליהם, ואני לא יודע עד כמה מה שהיא עושה איתם מדויק.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אני אציע לך גם תיקון קטן: "המזרחים האמינו שפרס מתכוון לדאוג רק לאשכנזים, ולכן העדיפו את הליכוד". הנה, עכשיו אף אשכנזי לא אשם בכלום. זה עדיין בליל של גזענות דקדנטית?

דיסקליימר, למען הסר ספק, ולטובת המחמירים: אין לי כוונה להגן על כל מילה של הגברת, אני לא יודע עד כמה הניתוח שלה מעוגן במציאות, לא קראתי את המחקרים שהיא מתייחסת אליהם, ואני לא יודע עד כמה מה שהיא עושה איתם מדויק.

טקנו, עד כה הפורום שמר על שתיקה יחסית בנושא העדתי שלאחרונה כבש את פסגת הבון-טון, מטעמים ברורים של בוז כלפי כל העוסקים בדבר.
חוס עליי ועל שאר חברי הפורום, ואל תאלץ אותי לפתוח את תיבת הפנדורה גדושת הסחי והרפש.
בינתיים, מציע לך להשתמש בכישוריך הרבים והמגוונים על מנת לשאול את עצמך מדוע ערסים לעולם לא יצביעו למפלגת מרכז-שמאל ליברלית.
(רמז: הם ערסים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 10:19 
אני דווקא אשמח שתפתח את התיבה.
אפילו מאוד אשמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
teknoboy כתב:

טקנו, עד כה הפורום שמר על שתיקה יחסית בנושא העדתי שלאחרונה כבש את פסגת הבון-טון, מטעמים ברורים של בוז כלפי כל העוסקים בדבר.
חוס עליי ועל שאר חברי הפורום, ואל תאלץ אותי לפתוח את תיבת הפנדורה גדושת הסחי והרפש.
בינתיים, מציע לך להשתמש בכישוריך הרבים והמגוונים על מנת לשאול את עצמך מדוע ערסים לעולם לא יצביעו למפלגת מרכז-שמאל ליברלית.

דווקא אשמח לשמוע את ההסבר שלך.
מדוע ערסים מצביעים דווקא לליכוד?
מדוע דווקא המזרחים הפכו לערסים?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
אתם אנשים חסרי לב
אולי אתפנה לזה יותר מאוחר, לא מבטיח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 11:49 
ערסים הם בדרך כלל מתלהמים חסרי השכלה ויש להם בערך כל תכונה רלוונטית שהקורלציה שלה עעם מפלגות לאומניות היא מובהקת. לא מבין למה צריך להתחבא מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 11:53 
לפני שעברנו לדון על ההבדלים בין סוציאליזם לסוציאל דמוקרטיה, טענתי כאן שבעיני חלק מהשמאל (הלא ציוני שהוא סוציאליסטי אבל הוא לא מרקסיזם) הסיבה היא שלא שכנעו אותם מספיק שהסוציאליזם (שהוא לא מרקסיזם) הוא לטובתם.
אדום נחמד טען שזה לא פטרנליזם, ואז הדיון הוסט למחוזות אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Red Pride כתב:
teknoboy כתב:

דווקא אשמח לשמוע את ההסבר שלך.
מדוע ערסים מצביעים דווקא לליכוד?
מדוע דווקא המזרחים הפכו לערסים?

טקנו, חשבתי על זה שוב, ואני ממאן להכניס את היד שלי לסיר הרותח הזה
אין לי לצערי את הכוחות הנפשיים שלך ושל אדום נחמד לכתוב הררי מילים על המובן מאליו ולהתפלמס ללא תוחלת עם העיוורים מרצון.
מעריץ את הסבלנות שלכם, כפי שכתבתי בהודעתי הראשונה בפורום.
שבת שלום :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 15:34 
צריך לזכור שהעלייה של הליכוד ושל ש"ס הביאו ייצוג חסר תקדים למזרחים ביחס לתקופת מפא"י (כשכמובן תקרת הזכוכית עדיין קיימת אבל עולה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 09:07 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 10:30 
המם של שיבי על המכון הפתולוגי היה עצום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ערסים הם בדרך כלל מתלהמים חסרי השכלה ויש להם בערך כל תכונה רלוונטית שהקורלציה שלה עעם מפלגות לאומניות היא מובהקת. לא מבין למה צריך להתחבא מזה.

מעניין, יש הרבה אשכנזים (בעיקר חסידים ודתיים לאומיים) שעונים להגדרה הזאת, ואף אחד לא קורא להם ערסים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 11:41 
יששש
דיון על אשכנזים מזרחים!
למקומות- היכון- צא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 11:45 
Officer Barbrady כתב:
NARKOTIKA כתב:

מעניין, יש הרבה אשכנזים (בעיקר חסידים ודתיים לאומיים) שעונים להגדרה הזאת, ואף אחד לא קורא להם ערסים.

עוד יותר גרוע - אז קוראים להם "ערסים אשכנזים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 12:17 
אם כבר פתחנו את הדיון העדתי מחדש, אז אחרי שבמשך שנים סיפרו לי שמזרחים הם אנשים עם "מילה של כבוד", פתאום אני מגלה שברק כהן חזר חודש וחצי אחרי שהוא הבטיח שהוא הולך.
מביש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 13:32 
חח הוא לא חזר לפעילות שטח הוא רק כותב ספר. דרך אגב הוא למשל לא כל כך מתעסק בעניין העדתי. תותח על באופן כללי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2016, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
כתב:
תמונה

אם אני הייתי כותב את מה שהגברת והח"כ זהבל'ה גלאון כתבה בפייסבוק יש לשער שהיו נכנסים בי ומשלבים ביטויי גנאי בתגובה.
ציטוט:

אל תתרגלו לזה, אבל אני מתכוונת להגן רגע על איילת שקד. שקד העלתה אתמול תמונה לטוויטר מפתיחת לשכת הוצאה לפועל חדשה בקריית שמונה עם הכיתוב "מחזקים את הצפון!" וזכתה לקיתונות של לעג. אני מבינה למה הלעג הזה הגיע. יש הרבה מאוד אנשים שעבורם "הוצאה לפועל" היא הזרוע האכזרית ביותר של המדינה, שפוגעת קודם כל במי שממילא אין לו. כל מי שראה פעם את אנשי הוצאה לפועל מגיעים לביתו או לבית קרוביו, כל מי שראה אותם מתחילים לחפש מה לקחת, מבין מיד עד כמה לא רגיש היה הניסוח של הציוץ של שקד.

אבל פתיחת לשכת הוצל"פ היא דבר חשוב, שמסייע קודם כל לאלו שחייבים כסף. לשכה מרוחקת לא מעלימה את החוב או את הסנקציות של המדינה. היא לא תעצור עיקול של החפצים שלכם. היא רק תקשה עליכם לפתור את הבעיה. פתאום בעלי חוב מוצאים את עצמם צריכים לוותר על יום עבודה, יום קריטי עבור רבים, רק כדי לצאת לנסיעה ארוכה ומיותרת לסידורים בהוצל"פ; לשכה קרובה חשובה גם עבור נשים שהגרוש שלהן לא מעביר להן מזונות, והן צריכות להיטרטר חצי מדינה רק כדי להשיג את הכסף לעצמן ולילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2016, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא שאתה לא היית כותב את זה, כי כבר מזמן מזמן לא טרחת לכתוב הודעה מנומקת עם טיעונים והסברים, ואתה מעדיף להתרכז בפרובוקציות ודאחקות וכינויים ורמיזות. מה שכן, לצטט אתה עדיין מצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2016, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
מסתבר שמדובר בפעלול יחצני ריק מתוכן (ולא מוצלח במיוחד).

תמונה
(המרואיין הוא ראש העירייה המקומית)

*מהפייסבוק של תומר אביטל

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2016, 12:28 
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2016, 12:39 
100%anti beitar כתב:
חח הוא לא חזר לפעילות שטח הוא רק כותב ספר. דרך אגב הוא למשל לא כל כך מתעסק בעניין העדתי. תותח על באופן כללי.

https://www.facebook.com/barak.cohen.56 ... 0030519106

תותח על, קווים לדמותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2016, 12:53 
אלון מזרחי אכזב עם הפוסט על הבורקיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2016, 13:01 
כבר תקופה לא קצרה שאני חושד שמאחורי העמדות של אלון מזרחי מסתתרת פשוט הערצה עיוורת (וקצת ילדותית) למערב. אני עדיין מוצא אותו כאדם בעל אחוז ההתאמה הגבוה ביותר לעמדותיי, אבל מצער אותי מאוד מה שקורה אצלו ביומיים האחרונים. זאת מלכודת שהמון ליברלים נופלים בה (עד כדי שבעיניי היא יכולה להיות מבחן בנושא), ולצערי הרב אנחנו בשתי עמדות הפוכות.
בכל מקרה, אני רוצה לדבר על ברק כהן ולא על אלון מזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2016, 13:27 
Noam כתב:
כבר תקופה לא קצרה שאני חושד שמאחורי העמדות של אלון מזרחי מסתתרת פשוט הערצה עיוורת (וקצת ילדותית) למערב. אני עדיין מוצא אותו כאדם בעל אחוז ההתאמה הגבוה ביותר לעמדותיי, אבל מצער אותי מאוד מה שקורה אצלו ביומיים האחרונים. זאת מלכודת שהמון ליברלים נופלים בה (עד כדי שבעיניי היא יכולה להיות מבחן בנושא), ולצערי הרב אנחנו בשתי עמדות הפוכות.
בכל מקרה, אני רוצה לדבר על ברק כהן ולא על אלון מזרחי.

זה ברור,
הוא גם אמר: אני רוצה לשחק באירופה או בספרד :LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 21:38 
כולם כבר הטרילו את ראש ממשלת צ'כיה כמו שיאיר ביקש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
אני כתבתי שאבא שלו ערומכו

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי שהחלק הממש אירוני הוא שמרבית המטרילים הטרילו את הפוסט הראשי בעמוד של ר"מ הצ'כי
פוסט שמתאר ביקור מרגש של אישתו באנדרטה לזכר נספי השואה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: