תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 18:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 07:09 
סמל אישי של המשתמש
היום בדיעבד אני מצטער שמיהרתי לחדש את המנוי לכדורגל ולא חיכיתי. הייתי בשמחה עושה מנוי לכדורסל העונה אבל זה העונש לקטן אמונה כמוני....

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: החל מ-15.6: רוכשים מנוי לעונה הבאה!
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 07:46 
סמל אישי של המשתמש
נושא: החל מ-15.6: רוכשים מנוי לעונה הבאה!

Shacham כתב:
אם אני מזמין מנוי באינטרנט ששם לא מחשבים את הנחת חבר העמותה, סביר להניח שיזכו אותי אם אתקשר מאוחר יותר? כי כבר כמה ימים שלא עונים לא בלאן ולא במשרדים של הפועל.

בלאן כן מחשבים את הנחת חבר העמותה. אם אתה לא מופיע אצלהם ברשימות כשאתה מנסה לחדש, תכתוב למשרד במייל contact@hapoeluta.com (אמורים לענות לטלפון לא יודע למה לא הצלחת לתפוס אותם), ותסביר להם את הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 08:31 
עצוב שגם כאשר נבנתה קבוצה מבטיחה, זרים מצויינים, ישראלים ותיקים וצעירים מהטובים בארץ, עדיין לא נרכשו 2500 מנויים לפחות (אפילו 3000). איפה כל אלה שהפגינו בעד החתמת מתן? חבל מאד. זה רק מלמד שהפוטנציאל שלנו הוא לא כזה מרשים כפי שחלק מאיתנו חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
אבא של קידר כתב:
עצוב שגם כאשר נבנתה קבוצה מבטיחה, זרים מצויינים, ישראלים ותיקים וצעירים מהטובים בארץ, עדיין לא נרכשו 2500 מנויים לפחות (אפילו 3000). איפה כל אלה שהפגינו בעד החתמת מתן? חבל מאד. זה רק מלמד שהפוטנציאל שלנו הוא לא כזה מרשים כפי שחלק מאיתנו חושב.

מסטטיסטיקות שלי, כל אלה שרצו שמתן יחתום, קנו מנוי מבוגר ושני ילדים (מתבסס על נתונים אמפירים השמורים במערכת). מאותם נתונים עולה שהם עשו זאת לפני סגירת החוזה עם מתן. אם כך נותר לי רק לתהות, יונית, איפה כל אלה, כמו אבו קידר, שלא רצו את מתן? למה הם לא קנו מנוי? האם זה מכיוון שבסוף כן החתימו את מתן?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 09:20 
ידידי היקר, אני רכשתי שני מנויים +שתי חברויות בעמותה. אז תרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 12:25 
אבא של קידר כתב:

קפיצה משמעותית בכמות המנויים עשוייה להגיע, לדעתי, רק אחרי עונה טובה (ואולי יותר מאחת) שבה נתמודד ברצינות על תארים. עם כל הכבוד לסגל המבטיח שנבנה (ויש), הוואל, בנקס וטאקר הם לא בדיוק household names שיביאו להתנפלות על הקופות. יש גם דברים שפועלים כנגד (אופטימיות (זהירה...) לגבי הפועל כדורגל וירידה טבעית בהתלהבות ובענין בכדורסל לאחר ה"שיאים" של עליה לליגת העל והמעבר לאולם החדש). בקיצור- נראה לי קצת מוקדם כדי להחליט אם מיצינו את הפוטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 12:51 
אבא של קידר כתב:

אתה טוען ש-3000 איש הפגינו למען מתן ?
אם כן, זאת אחת מהפגנות הספורט הגדולות בתולדותינו.
מתי נערכה ההפגנה ?
כמה נכחו שם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 14:05 
בני12 כתב:
אבא של קידר כתב:

מתי נערכה ההפגנה ?
כמה נכחו שם ?

זו המסקנה שהסקת מדברי?
טוב, שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
מרבית אוהדי הכדורסל בארץ הם לא עכברי כדורסל, רובם לא בהכרח מודעים לרמת הזרים ןהקאדר שנבנה.
אם נפתח את העונה כמו שצריך, ונתברג ברבעייה הראשונה אחרי חמישה-שישה מחזורים, אני מניח שיבוא גל רוכשי מנויים נוסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 14:30 
אבא של קידר כתב:
בני12 כתב:
אבא של קידר כתב:

מתי נערכה ההפגנה ?
כמה נכחו שם ?

זו המסקנה שהסקת מדברי?
טוב, שיהיה.

לא, אני פשוט גיחכתי על הקשקוש המקושקש שכתבת על המפגינים למען מתן (ולא בפעם הראשונה, יש לציין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 17:35 
שנה שעברה אין לי מושג כמה מינויים נרכשו, אבל כגודל הציפיות כך גודל האכזבה היה, עד שבא נייט רובינסון ועמו השיפור בקבוצה,וזה קרה רק בסוף העונה, הדרייב אין עד אז נראה עם אוירה של בית קברות ואנחנו כמו מסוממים ושיכורים המשכנו לבוא למרות שסבלנו( אגב כדי שיהיה כיף סבלנו גם בכדורגל ). אז אני לא מופתע, ואין לי כעס על מי שלא עדיין עשה השנה מנוי . קיים גרעין של קהל שתמיד יעשה וימשיך לבוא. אני מאמין שהצלחה מקצועית, קבוצה מלהיבה ולוחמת, לא רק תגדיל את כמות המינויים, יהיה עודף ביקוש והדרייב אין יהיה מפוצץ.
ואגב, גם אני רוצה לדעת היכן הייתה הפגנת אוהדים לטובת מתן אותה כנראה פספסתי.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
רוצים מנויים? תביאו את נייט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 22:09 
חוץ ממשהו כמו 1000-1500 איש שבכל מקרה קונים מנוי בלי קשר להחתמות, למלא אוהדים אין מושג בכלל מי זה טאקר ומי זה האוול. שמות כאלה של זרים זה לא מה שימשוך עוד מנויים, אין מה לעשות. רק הצלחה לאורך זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שיותר מ1800 מנויים חודשיים לפני פתיחת העונה זה לא דבר שצריך לזלזל בו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 08:51 
הסיבה שאין 3000 מנויים זה פשוט כי המחירים נורא יקרים גם בכדורגל וגם בכדורסל ואז אנשים צריכים לבחור באחד מהשניים ולרוב הבחירה תיהיה בכדורגל.
אם היו מוכרים מנוי ב 500 שקל מזמן האולם היה sold out.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
הסיבה שאין 3000 מנויים זה פשוט כי המחירים נורא יקרים גם בכדורגל וגם בכדורסל ואז אנשים צריכים לבחור באחד מהשניים ולרוב הבחירה תיהיה בכדורגל.

שער 1 בכדורסל זול משמעותית מהכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 09:45 
הפועל כתב:
ofir כתב:

שער 1 בכדורסל זול משמעותית מהכדורגל.

מחירים של שער 1:
985 שח מבוגר
785 שח נוער
בכדורגל עלה לי:
מבוגר 950
נוער 850

אז בכדורגל נוער יותר יקר ובכדורסל המבוגר יותר יקר ובהפרש יחסית זניח. בטח שלא זול משמעותית.
בכל אופן, המטרה לא הייתה להשוות בין הכדורסל לכדורגל אלא לציין שגם פה וגם פה המחירים מאוד יקרים.
מה גם ששער 1 זה לא מקום שאפשר לראות בו כדורסל בלי שדגל יתנופף לך על הפרצוף להבדיל מהכדורגל אז גם ההשוואה הזאת לא במקום(יותר נכון להשוות את שער 2).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
המחרי למנויים קודמים זו סוגיה אחת. אם מדבר על איך להגיע ל1000 מנויים נוספים זו סוגיה אחרת. בכדורגל עלה לך 950 למבוגר ו850 לנוער כי אתה מחדש. אם היו רוצים למכור לקהלים חדשים, שזו הסוגיה שהתייחסת אליה בעצם, אז המחירים הנכונים להתייחס אליהם הם 950 לנוער ו1100 למבוגר.
ואני לא מדבר על שער 2. אני אומר דבר פשוט - השער הזול ביותר בכדורסל זול יותר (ולא במעט) מהכדורגל. זה שער שמיועד בגדול להיות זול, ולאוכלוסיות שלחוצות בכסף. והוא ככזה אכן יותר זול מהמקביל בכדורגל (ועדיין לא סולד אאוט אגב, למעוניינים לקנות שמסתובבים פה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 10:32 
בכדורסל יש מחיר למחדשים? אני הייתי מנוי לפני 2 עונות ולא חידשתי בדיוק בגלל המחירים המוגזמים.
אתה מבין שאתה משווה שער שממוקם מאחורי הסל ומלא בדגלים שלא מאפשרים לך לראות משחק כמו בן אדם לשער שממוקם לאורך המגרש ומאפשר לך את הזווית צפייה הכי טובה במשחק?
וגם בהשוואה הזאת(שהיא לחלוטין לא הוגנת) הכדורגל יותר זול במנויים למבוגר.
והעניין פה זה לא אוכלוסיות שלחוצות בכסף, זה פשוט מחירים לא הוגנים שלדעתי לא צריך לתת להם לגיטימציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
בשנה שעברה היו אותם המחירים בדיוק לכדורגל לשער 5, מאחורי השער עם הדגל והכל קומפלט (רק בתל אביב, ולא בפתח תקווה המרוחקת יותר).
וההשוואה הזאת היא הכי נכונה. אתה מדבר על אנשים שבוחרים בין הכדורגל לכדורסל. מן הסתם אוכלוסיות נוער חייל וסטודנט זה האוכלוסיות שהכי רגישות לנושא המחירים. ועדיין לראייה יש שער בכדורסל שמיועד לאוכלוסיות האלו, יש מחירים מוזלים במיוחד עבורן - ועדיין השער לא מכור לחלוטין.
מה שאני מנסה לאמר בעצם בכל הסיפור הזה - יש חשיבות למחירים. אבל לא צריך להפוך אותם לחזות הכל. נעשה איזון, לטעמי סביר בהחלט בסה"כ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 12:04 
בעונה שעברה שער 5 ו 7 עלו אותו דבר בדיוק בכדורגל אז אם אתה כבר משווה, תשווה לשער 7 ולא ל 5(וגם 5 זה עולם אחר לגמרי משער 1 אבל לא ניכנס לזה)
ושוב, ההשוואה בין הכדורגל לכדורסל פחות מעניינת, המצב גרוע בשניהם.
איך 1105 שקל למנוי זה מוזל? באיזה עולם? אפילו המנוי הכי זול לברצלונה ולבאיירן מינכן עולה חצי מזה.
איך 885 שקל לנוער\חייל זה מוזל? מה מוזל בזה? זה יקר רצח. זה יותר ממשכורת של חייל בחודש.
ההתנהלות בנושא הזה גם בכדורגל וגם בכדורסל היא ביזיון, יש לנו פוטנציאל להיות sold out גם במושבה וגם בדרייב אין. חבל שהוא לא ממומש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
אז בכדורגל לוקחים אותו מחיר לשבע וליציע מאחורי השער עם דגלים וכו'. מזל שבכדורסל יותר מתחשבים :)
המחיר הממוצע אגב של המנוי הזול ביותר לקבוצות הבונדסליגה והליגה הספרדית (גם באיטליה אגב) הוא בערך 1000 שקל.
https://www.theguardian.com/news/databl ... gue-europe

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 12:32 
הפועל כתב:
אז בכדורגל לוקחים אותו מחיר לשבע וליציע מאחורי השער עם דגלים וכו'. מזל שבכדורסל יותר מתחשבים :)
המחיר הממוצע אגב של המנוי הזול ביותר לקבוצות הבונדסליגה והליגה הספרדית (גם באיטליה אגב) הוא בערך 1000 שקל.
https://www.theguardian.com/news/databl ... gue-europe

הנתונים בכתבה הזאת לא נכונים\לא עדכניים. רחוקים די הרבה מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2016, 18:27 
מחיר מנוי נגזר גם ממחיר כרטיס בודד שנמכר לאורך העונה, עלויות הדרייב אין, והחלק של הכרטיסים והמנויים בתקציב.

אם היו מוכרים את כל ההיכל ב-500 שקלים, לשיטתך, אז היינו מגיעים למיליון וחצי שקלים הכנסות, ובגדול מגדילים משמעותית את הגירעון או לחילופין בונים קבוצה בתקציב מינימום.

אני חושב שהמחיר הגון, בטח לאוהדים שמגיעים לרוב מוחלט של במשחקים, שכוללים לפחות שלושה משחקים ששווים הרבה יותר (בלי פלייאוף), שלא לדבר על משחקי הכרעה שבעונה שעברה היו שניים כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 04:44 
סמל אישי של המשתמש
ברגר, המחיר גבוה ולא יהיה נכון לצייר את זה אחרת.
נכון, אין אפשרות כרגע להוזיל את המחירים, ואני בטוח שלא מחפשים לגזול מהאוהדים, ואם היה אפשר להוזיל היו מוזילים, אבל זה לא סותר את זה שהמחיר גבוה, ויש לא מעט שלא עושים בגלל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 13:35 
רוצים קבוצה תחרותית עם זרים של מליון דולר אבל מתקמצנים על 200 ש"ח במחיר המנוי. אחלה אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
רוצים קבוצה תחרותית עם זרים של מליון דולר אבל מתקמצנים על 200 ש"ח במחיר המנוי. אחלה אוהדים.

200 דינר ירדני....
מנוי עולה בין 1100 ל-1350₪ למבוגר.
חלק ניכר מהאוהדים מנוי גם לכדורגל.
חישוב פשוט מגלה שעבור אוהד כזה ההוצאה היא של למעלה מ2000₪.
דומה ל200₪ שלך, רק עם עוד אפס....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 16:02 
Charlie כתב:
נועם שחם כתב:

200 דינר ירדני....

מה לעשות. שיחלקו מנויים בחינם?

מצד אחד רוצים קבוצת אוהדים בלי בעלים פרטיים, מצד שני רוצים קבוצה תחרותית שתסתכל למכבי וי-ם בלבן של העיניים. מישהו צריך לשלם על זה. אז אם זה מה שגורם להתייקרות המנוי ב-200-300 ש"ח בשנה, דיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Charlie כתב:
נועם שחם כתב:

200 דינר ירדני....

מה לעשות. שיחלקו מנויים בחינם?

מצד אחד רוצים קבוצת אוהדים בלי בעלים פרטיים, מצד שני רוצים קבוצה תחרותית שתסתכל למכבי וי-ם בלבן של העיניים. מישהו צריך לשלם על זה. אז אם זה מה שגורם להתייקרות המנוי ב-200-300 ש"ח בשנה, דיינו.

מסכים. מה זה עוד 200-300 שקל בשנה?
20 שקל בחודש?
אתם לא יכולים לתרום מנה פלאפל להפועל פעם בחודש?

קצת פרופורציות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2016, 17:58 
מציע שלא תיכנסו לאף אחד לכיס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: