teknoboy כתב:
1. אבל מניין לך שהם לא משחררים סרטונים? יש מצב שאשכרה תענה לי על זה?
2. אבל אתה בעצמך כותב שאתה לא יודע אם מישהו ביקש, איך יכול להיות שעוד באותו משפט אתה מביע פליאה על דבר שלפני רגע כתבת שאין לך מושג אם הוא בכלל נכון?
3. הכול יכול להיות, כבר כתבתי שאני לא יודע על המקרה. מה אתה יודע עליו שגורם לך לחשוב שאולי היה משהו לא בסדר? מעניין דווקא.
4. כן סעיפים לא סעיפים, אתה ממש לא עונה עניינית, אלא סתם מחזיר בטיעונים משלך בלי לטרוח בכל להתייחס למה שכותבים לך (למשל לשאלה הכי חשובה ששאלתי, ראה סעיף 1).
5. אם היית כותב משהו עם תוכן במקום להתעסק עם קטנות, הייתי מקבל תשובה עניינית (כאמור, עד לפני כמה ימים דווקא ניהלנו פה דיונים כאלה, אבל מאז שמחרחרי הריב חזרו לחרחר ריב אתה נסחפת אחריהם, למרבה הצער).
6. כנראה פספסתי, כי ראיתי רק התייחסויות לחוש הריח שלי.
1. יש סרטונים? כי אני לא מצאתי..
2. נכון לא יודע אם מישהו ביקש, בישראל תמיד יש מי שמבקש, הנחתי שגם בבלגיה יש ואם אין אז מעניין מדוע בבלגיה זה לא מעניין אנשים או שהם אינם
מפקפקים בהודעות המשטרה בעוד בישראל ישר מבקשים להוכיח שאין לך אחות.
3. אמרתי - אני חושד בהם כי הם לא משחררים סרטונים, אז מכאן אני מסיק שיש להם משהו להסתיר, אחרת איזה סיבה יש להם לא לשחרר את הסרטונים?
אשמח אם פעם אחת תואיל בטובך ותאמר לי איזה סיבה יש להם לא לשחרר את הסרטונים??
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
יש לך הוכחות לטענה שבצלם מפברקים ארועים כדי לצלם?
*תראה לאיזו רמה נמוכה אתה מתדרדר
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
https://www.facebook.com/LeibelAMangel/ ... 236626259/(יופי של חינוך!!)
מה הקשר של הסרטון הזה לבצלם? מה אתה רוצה למען השם? עכשיו אני אחראי גם לחינוך של פלסטינים את ילדיהם? אתה שם לב לזבל שאתה זורק פה בדיון?
ומצטער שכתבתי מפברק. התכוונתי לכתוב בקיצור 'ליצור עימות יש מאין'. החלטתי שזה נקרא לפברק. ולזה יש לך הוכחות? יש לך הוכחות שפעילי בצלם מעודדים פלסטינים לזרוק אבנים על חיילים ואז מצלמים את התגובה?
עכשיו, אתה שם לב שאתה לא מנהל דיון ענייני, ורק זורק רפש לכל מקום מתחילת הדיון?
השאלות המגוחכות שלך בסגנון פאסיב אגרסיב פשוט מביכות, וכשאני שואל אותך מה בעצם אתה טוען פה אתה מתחמק
ציטוט:
אין לי טענה, אלא רק חשד ושאלות שכנראה אין עליהם תשובות.
מה זה אין לך טענה? ברור שיש לך. אתה רק מסרב לנסח אותה במילים, כדי לשמור על מראית עין של דיון ענייני בו אתה שואל שאלות ולא מקבל תשובות. ואיזה שאלות מפגרות אתה שואל? למה לא משחררים סרטונים. מאיפה לנו? אנחנו בלגים? מה אתה רוצה?
אז בוא נעשה את זה קצר -
אתה מצפה שנענה איזו תשובה שממנה אפשר להשליך על ישראל. אז אני שואל אותך, למה ללכת סחור סחור? תגיד מה אתה היית רוצה שיקרה פה, ומה מפריע לך עם מה שאנחנו דורשים בתקופה האחרונה. בלגיה אינה רלוונטית
והקטע הכי מעצבן הוא שאתה מודע לתרגיל המסריח שאתה עושה פה, כשאתה מבזבז לנו זמן עם דיון שאין בו תוכן. פשוט עלוב.
אין לי הוכחות לכלום, אני לא במשפט פה.
אבל כן שמעתי "סיפורים" על כך.
במקרה שהבאתי שהאבא מדרבן ילד קטן לזרוק אבנים על חיילים, סתם במקרה יש שם מצלמה?
האם אתה מצפה ממשטרת בלגיה לשחרר את הסרטונים מאותו אירוע?
ועם כל הכבוד שיש לי אלייך, אתה לא תכתיב פה לאנשים מה לכתוב ומה לטעון.
אני אכתוב מה שבא לי ואיך שבא לי גם אם זה שאלות, גם אם זה ללכת סחור סחור ולהוכיח את הטענה שלי.
המטרה שלי ברורה לכל ואני מוכיח אותה בצורה מסויימת.
לא בא לך להשתתף בדיון? אתה לא חייב.
אתה זה שעל כל אירוע בו מחבל מחוסל דורש לראות סרטונים כדי שיוכיחו לך שלא הוציאו את אותו מחבל להורג, אתה מסתמך על בלוגרים כהוכחות (בלוגר שהוכח שטענה כמה פעמים).
המטרה שלי ברורה לכל ואני מוכיח אותה בצורה מסויימת.
Noam כתב:
לירון, "בצלם" שולחים לדעתך עם ילדות לרכב על אופניים בכבישים ליהודים בלבד כדי לעורר פרובוקציות?
או שאולי סתם לא מראים מה היה קודם?
לא חושב שבמקרה הזה של הילדה היתה פרובוקציה שלה וגם אם היתה זאת לא דרך הטיפול במקרה שכזה.