teknoboy כתב:
1. אין לי מושג, אתה זה שמומחה לכוחות הביטחון הבלגיים ולרמת המוסר שלהם.
2. אני מריח פה תביעת דיבה.
3+4. יכול להיות שאתה צודק. כאמור אין לי מושג, המומחה לבלגיה זה אתה, כך אני מבין מדבריך. לכן בדיוק אני שואל אותך על הרקורד של הבלגים ועל הסיבות שאתה חושד בהם.
5. זה באמת קל, אבל הבעיה היא שאם עושים את זה לא טוב (כמוך בהודעה שאני עונה עליה, למשל) זה מגחיך את השואל ולא את מי שהשאלות מופנות אליו (ואני מניח שזה מה שניסית לעשות, אם כי הביצוע כל כך כושל שקשה לדעת הוודאות).
עכשיו תסלח לי אם אתעלם מצרור הטיעונים הילדותיים הבא שלך, ואמתין עד שתגיב תגובה עניינית שאוכל לענות עליה בענייניות וכו' וכו' (כמו שנהגנו לעשות לאחרונה, עד שחבריך השתעממו והחליטו שהגיע הזמן לחרחר קצת ריב).
1. ממש לא מומחה, נהפוכו.
2. חוש הריח שלך לא משהו...
3+4. אני ממש לא מומחה לבלגיה, מאין אתה מסיק את זה?
לא מכיר את הרקורד שלהם, אבל למה הם לא משחררים את הסרטונים? אולי כי יש להם משהו להסתיר?
הרי אם אין להם משהו להסתיר אז מה הבעיה לשחרר את הסרטונים ?
אני חושד בהם כי הם לא משחררים סרטונים, אז מכאן אני מסיק שיש להם משהו להסתיר, אחרת איזה סיבה יש להם לא לשחרר את הסרטונים?
תשובתי מספיק עניינית עכשיו?
אדום נחמד כתב:
ואני לא אענה לך כי אתה מתחבא מאחורי דמגוגיה.
מה הטענה שלך בעצם? בוא, תשמיע אותה.
האם אתה לא חושב שצריך לרדת לעומק של כל ארוע בו נהרג אדם על ידי כוחות בטחון? האם לא היית רוצה שבמקרים בהם אפשר, ארוע יסתיים בלי הרוגים?
מה זה משנה לך מה קורה בבלגיה?
ואני אוסיף שאתה בטח חושב שאתה נורא מתוחכם עם הפאסיב אגרסיב שירשת מצמד החבובות, אבל אני שוב אציין שזה פשוט מביך.
ואני גם מחכה להוכחות לגבי ההאשמה שלך כלפי בצלם. או שתערוך את ההאשמה מההודעה הקודמת. מה שבא לך.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
אל תענה, אף אחד לא מכריח אותך.
אין לי טענה, אלא רק חשד ושאלות שכנראה אין עליהם תשובות.
בלגיה מעניינת אותי כי היא מתמודדת עם טרור דומה לזה שאנחנו מתמודדים איתו (סכינאות), מעניין אותי להשוות את דרך טיפולם לדרך טיפולנו בטרור.
לגבי האשמה של בצלם - אני לא אענה לך כי אתה מתחבא מאחורי דמגוגיה.